Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice

1:8

konec (0:0, 1:4, 0:4)

08.02.2019, 19:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 19. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

59:08

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu potvrzení vítkovické výhry! Rychlý postup vpřed skončil velmi rychlou nahrávkou na střed, kde se objevila SÁRA SEEVALDOVÁ a krásnou ranou pod břevno mohla slavit osmou trefu svého týmu. Kubíčková byla znovu bez šance. Asistence: Lucie Theimerová.

52:37

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu už sedmá vítkovická trefa! Po rychlém zpracování nabídla Trošková přihrávkou míček přesně na hůl SÁRY SEEVALDOVÉ, která se nijak nerozpakovala a do sítě klubu, jež jí přivedl do velkého florbalu, napálila parádní dělovku. Kubíčková neměla moc šancí. Asistence: Jana Trošková.

42:32

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice přidávají na obrátkách! Po rychlém brejku se probojovala ke střelbě z pravé strany KAMILA PALONCYOVÁ, což nestačila registrovat Kubíčková. Její přesun na poslední chvíli už brance nezabránil, rána to byla zřejmě nechytatelná. Asistence: Veronika Enenkelová.

41:28

Vítkovice právě vstřelily branku!
Olomoucké florbalistky se propracovaly sice k brejku, ale rychlý rebrejk zhatil jejich snažení. Po hezké ráně z větší vzdálenosti může slavit svou trefu mladá ELIŠKA PLANKOVÁ. Kubíčková na její pohyb nestačila reagovat. Asistence: Sára Seevaldová.

34:49

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí hráčky se dočkávají čestného úspěchu! Po několikerém střílení na vítkovickou branku se nakonec na levé straně probojovala k dorážce TEREZA MOŠŤKOVÁ, jež i silou vůle nakonec dokopala míček za ležící Příleskou. Asistence: Barbora Suchánková.

26:41

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu další trefa! Po rychlém brejku po pravém křídle se probojovala do ideální střelecké pozice IVANA ŠUPÁKOVÁ a ze střední vzdálenosti nakonec slavila parádní trefu. Míček vplul přímo do pravé šibenice. Asistence: Kamila Paloncyová.

26:08

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice už vedou o tři branky! Parádní klička LUCIE SUCHÁNKOVÉ dokonale zmátla bránící hráčky i Lucii Kubíčkovou, když se dostala na levé straně k volnému prostoru a bez problému napálila míček do šibenice. Asistence: Vlaďka Maděrová.

21:40

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice zvyšují svůj náskok! Po rychlé kombinaci se ke střelbě dostala KAMILA PALONCYOVÁ, jejíž přízemní pokus nakonec velmi neobvykle doplachtil až k levé tyčce. Křížková se sice snažila dostat míček z brankoviště, ale ještě jej spíše nešťastně tečovala. Asistence: Lucie Theimerová.

20:17

Vítkovice právě vstřelily branku!
Střelecká smůla je protržena! Šupáková se dostala na levé straně k brejku, při kterém vymyslela parádní zadovku na VERONIKU ENENKELOVOU, které už jen stačilo jen přesně zamířit. Míček letěl přesně nad pravačku Kubíčkové. Asistence: Ivana Šupáková.

FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice

1:8

konec (0:0, 1:4, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. Mošťková (B. Suchánková) – 21. Enenkelová (Šupáková), 22. Paloncyová (Theimerová), 27. L. Suchánková (Maděrová), 27. Šupáková (Paloncyová), 42. Planková (Seevaldová), 43. Paloncyová (Enenkelová), 53. Seevaldová (Trošková), 60. Seevaldová (Theimerová)

FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Rozenbergová, Křížková, M. Grufíková – Mošťková, Reimerová (C), Cholinská – Slezáková, B. Suchánková, Ryšavá – Bořutová, Kylarová.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Seevaldová, Planková, Theimerová, Kolářová, Peterková, Ďuríková (C), Krzystyniaková, Glasová – Novotná, Trošková, Enenkelová – Paloncyová, Šupáková, Maděrová – Moravcová, L. Suchánková.

Rozhodčí: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka

Diváci: 81

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
20:17 VIT 0:1 Enenkelová (Šupáková)
21:40 VIT 0:2 Paloncyová (Theimerová)
26:08 VIT 0:3 L. Suchánková (Maděrová)
26:41 VIT 0:4 Šupáková (Paloncyová)
34:49 OLO 1:4 Mošťková (B. Suchánková)
Po 2. třetině
3. třetina
41:28 VIT 1:5 Planková (Seevaldová)
42:32 VIT 1:6 Paloncyová (Enenkelová)
52:37 VIT 1:7 Seevaldová (Trošková)
54:26 VIT 2 Krzystyniaková, Špatné střídání
59:08 VIT 1:8 Seevaldová (Theimerová)
Konec