Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

DVTK Jegesmedvék Miškovec – MsHK Žilina

6:4

konec (1:2, 3:1, 2:1)

25.01.2019, 18:30 • Ice Rink, Miškovec • 46. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.55 4.8 4.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto zápasu vše. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:55:58)
V zápase bohatém na góly napokon vítězí domácí Miškovec. Je ale nutné uznat, že kromě zhruba úvodních 15 minut byli domácí aktivnější, nebezpečnější a šli za vítězstvím. Ve třetí třetině se opět dostali do dvojgólového náskoku, Dubeň ale ještě svým gólem vrátil hosty do hry. Konec se Žilinčanům vůbec nepovedl, když se ani nedostali v podstatě do útočné třetiny a při power-play inkasovali šestý gól. Hosté tak nadále zůstanou na poslední příčce a opět se přiblížili baráži. Domácí si naopak upevnili osmé místo v tabulce.

Konec zápasu.

59:50

59:50 Ryan Harrison (MIS) - 6:4

59:50

Miskolc právě vstřelil branku!

Hostům se power-play vůbec nepovedla a dostávají gól. RYAN HARRISON zachytil rozehrávku Žiliny a sám následně trefil bez problémů prázdnou branku Žiliny. Bez asistence.

59:31

Až těsně před koncem třetí třetiny odvolali hosté brankáře, nejsou ale v útočném pásmu.

59:01

Domácí je ale o puk připravili a zaútočili. Hosté tak nemůžou odvolat brankáře.

58:16

Nádherná kombinace trojice hráčů hostů skončila po zásahu obránce Kissa, který puk odpálil pryč z prostoru před vlastní brankou. Hosté jsou usazeni v útočném pásmu.

57:21

Domácí vyhodili puk z vlastní třetiny a okamžitě za ním vystartoval Kulmala, který donutil brankáře Žiliny Fučíka podržet puk. Miškovec získal další cenné vteřiny.

56:58

Hosté už nemají na výběr a snaží se útočit, přitom ale nechávají otevřenou obranu, kam se dostávají po zisku puku bez větších problémů domácí.

56:07

Pance obral o puk Kučného a vystřelil na Fučíka. Žilinský brankář puk vyrazil jen ke Kulmalovi, který také okamžitě pálil a svou střelou orazítkoval pravou tyčku!

55:10

Magosi se po přihrávce od mantinelu objevil úplně sám před Fučíkem, brankáře ale pokusem o blafák nepřekonal.

54:51

Hosté v plném počtu.

54:16

Vas připravil dobrou křížnou přihrávkou střelu Kulmalovi, Fučík se však přemístil včas a střelu vyrazil. Následně Fučík chytil i ránu Vase.

53:45

Dnešní utkání sleduje 1 045 diváků.

53:27

Hosté hned na začátku přesilovky vyhodili puk za branku Vaye. Domácí s rozehrávkou nijak nepospíchají.

52:51

Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Matejka – 2 min., podrážení).

52:51

Spomalený záběr odhalil, že Kulmalu podrazil Matejka. Domácí budou mít opět k dispozici přesilovou hru.

52:51

Kulmala to během střídání domácích zkusil sám. Objel si branku, pak ale nezvládl bruslařský obrat a posunul branku.

52:01

Harrison založil útočnou akci a úplně sám projel celým útočným pásmem, nikdo v bílém se mu ale nenabídl na přihrávku, a tak s pukem musel zase vyjet.

50:56

Na opačné straně konečně zatlačili hosté domácí do jejich třetiny. Bagin dvakrát nahazoval puk na branku a při druhém nahození tečoval jeho nahození Podešva, Vay však dokázal jeho teč vyrazit betonem.

50:12

Somogyi se od mantinelu prokličkoval na střed a jen těsně minul bekhendovým zakončením branku Fučíka.

49:40

A teď domácí i zaútočili. Harrison s Magosim se ale zasekli v soubojích u mantinelu a protože jim nikdo ze spoluhráčů nepřišel na pomoc, tak puk ztratili.

49:00

Hosté se tlačí po vstřelené brance dopředu, domácí je ale zatím dobře zachytávají už ve středním pásmu.

48:03

48:03 Lukáš Dubeň (ZIL) - 5:4

48:03

Žilina vstřelila branku!

Hosté se vracejí do zápasu! Surovka od mantinelu přihrál na modrou obránci LUKÁŠI DUBEŇOVI, který prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Dubeň stříli svůj vůbec první gól v sezoně. Asistence: Filip Surovka, Lukáš Hvila.

47:39

Další nepřesná rozehrávka Žiliny končí pukem pro domácí. Ti ale také nedokázali úspěšně rozehrát.

46:51

Domácí hrají mnohem více s důrazem na obranu, než v předešlých minutách. Crawford teď zastavil přihrávku letící na najíždějícího Hunu.

45:56

Loiseau si nahodil puk na zadní mantinel a pak si ho sám dobruslil. V souboji za brankou Fučíka ale o kotouč přišel. Následně svým napadáním pozdržel rozehrávku hostů.

45:11

Szirányi hezky vysunul dopředu Galanisze, který se téměř prokličkoval před brankáře hostů. Na poslední chvíli ho zastavil obránce Bagin.

44:39

Domácí teď mají zápas s přehledem pod kontrolou. Hosté se dostávají do jejich třetiny jen ojediněle.

43:59

43:59 Alexis Loiseau (MIS) - 5:3

43:59

Miskolc právě vstřelil branku!

Další krásná přesilovková kombinace domácích končí gólem! Magosi našel hezkou přihrávkou před brankou ALEXISE LOISEAUA, který už neměl problém dorazit puk do odkryté branky. Asistence: Bálint Magosi, Ryan Harrison.

42:59

Až těsně před koncem prvního dvojminutého trestu se Žilinčanům povedlo vyhodit puk. Miškovec se ale dostal rychle znovu do pásma a Fučík musel chytit Szirányiho ránu.

42:01

Domácí od začátku zatlačili hosty do jejich pásma a nedovolili jim vyhodit kotouč. Vas, Kulmala i Pance pálili, Fučík si ale se všemi pokusy poradil.

41:24

Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Podešva – 2+2 min, vysoká hůl).

41:06

Následně hosté špatně střídali a do přečíslení 2 na 1 se dostali Loiseau s Magosim. Poslední přihrávku ale Magosi pokazil a ke střele se tak nedostali.

40:24

Jenčík dostal hosty do útočného pásma a spolu s Hunou se snažil kombinačně dostat do střeleckého zakončení. To se jim ale nepovedlo.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 20:20.
Druhá třetina byla bohatá na góly a hlavně se v ní změnil tým, který vede v utkání. Domácí Miškovec využil přesilovku hned na začátku třetiny a velkou část druhého dějství byl jasně lepší. Svou útočnou aktivitu korunoval dalšími dvěma góly. Až pak se trochu vzchopili hosté, kteří sporným gólem snížili a následně dokázali domácí i trochu zatlačit. Čtvrtý gól už ale nevstřelili a do poslední třetiny tak jdou s jednogólovým mankem. Pokud tedy nechtějí odjet z Maďarska bez bodu, budou muset v poslední třetině pořádně přidat.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:49

Hosté v plném počtu.

38:49

Domácí v plném počtu.

38:15

Hosté po vstřeleném gólu přidali a snaží se udělat něco s výsledkem ještě v této třetině. Vay nahození Hvily a pak i střelu Húževky vyrazil.

36:49

Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Huna – 2 min., hrubost).

36:49

Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Harrison – 2 min., hrubost).

36:49

36:49 Richard Jenčík (ZIL) - 4:3

36:49

Žilina vstřelila branku!

Hosté okamžitě odpovídají na inkasovaný gól! RICHARD JENČÍK potáhl puk po pravém křídle a vystřelil na branku. Brankáři Vayovi vadil na hranici brankoviště Huna, přes kterého se puk nakonec dostal do domácí branky. Domácí si stěžovali na faul útočníka hostů, nebylo jim to ale nic platné a gól platí. Asistence: Rudolf Huna, Peter Húževka.

36:23

36:23 Ziga Pance (MIS) - 4:2

36:23

Miskolc právě vstřelil branku!

Domácí odskakují do dvojbrankového náskoku! Krásnou přihrávku přes celé útočné pásmo od Lády zpracoval ŽIGA PANCE a pak i vystřelil z ostrého úhlu. Puk se smolně odrazil od obránce hostů Mendreje, který stál před brankovištěm, mimo dosah brankáře Fučíka. Asistence: Balázs Láda.

35:59

Hosté nevyužili dvojnásobnou přesilovku a opět jsou před vlastní brankou, kde se brání.

35:28

Domácí v plném počtu.

34:51

Magosi okamžitě po naskočení z trestné lavice dostal přihrávku z vlastní třetiny a dostal se do samostatného nájezdu. Sám před Fučíkem neuspěl, žilinský brankář vychytal jeho blafák pravým betonem.

34:15

Hvila je v přesilové hře hodně aktivní. Dvakrát střílel, dvakrát končí jeho střela mimo.

34:02

Hosté se ale bez větších problémů vrátili do pásma a po krátké kombinaci pálil z vrcholu kruhů Hvila. Vay důležitým zákrokem střelu chytil do lapačky.

33:38

Miškovec začal oslabení o 2 hráče skvěle – vyhrál vhazování a Crawford puk vyhodil přes všechny čáry.

33:28

Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Harrison – 2 min., podrážení).

33:08

Žilinčané vyhráli úvodní vhazování a okamžitě se postavili podle svého přesilovkového vzorce, domácí ale zatím všechny jejich střely zablokovali. Vay nemusel zasahovat.

32:39

Magosi předvedl úplně zbytečný zákrok, když po ztrátě puku fauloval rozehrávajícího obránce Matejku. Hosté budou hrát poprvé v přesile.

32:39

Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Magosi – 2 min., hákování).

32:12

Dění na ledě teď vypadá, jako kdyby domácí hráli pořád přesilovku. Hosté jsou ve vlastní třetině a neúspěšně se snaží dostat k puku.

31:28

Miskolc právě vstřelil branku!

Domácí se na chvilku usadili v útočné třetině a dávají gól! Crawfordovo nahození od modré zastavil žilinský obranca, od kterého se puk odrazil k volnému BALÁZSI SOMOGYIMU a ten ho dorazil do odkryté branky. Domácí poprvé v zápase vedou! Asistence: Nicholas Crawford, Žiga Pance.

31:10

Ani tato domácí přesilovka zatím nepatří mezi nejpovedenější. Huna sám dokázal svým napadáním zaměstnat domácí obranu natolik, že nedokázala rozehrát.

30:07

Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Balej – 2 min., hákování).

30:07

Galanisz se prosadil individuálně přes obránce Žiliny a objevil se sám před Fučíkem, Balej tak musel zatáhnout záchrannou brzdu a faulovat ho.

29:42

Na opačné straně si najížděl Somogyi na kolmou přihrávku Galanisze a nechybělo moc, aby puk zachytil.

29:20

Konečně se Žilinčané ve druhé třetině dostali do třetiny domácích. S pukem se ale dostali jen do soubojů u mantinelů, střela nepřišla žádná.

28:26

Hosté se ve druhé třetině nedostali zatím vlastně vůbec k ničemu a i na polovině soupeře se objevili jen párkrát. Teď mohl konečně zaútočit Húževka, přihrávku ale dostal do ofsajdu.

27:51

Napokon to na konci této akce zkoušel individuálně Milam, který chtěl objet branku a zasunout puk u druhé tyčky. Fučík si dal pozor a byl u pravé tyčky včas.

27:09

Miškovec teď roztočil velký kolotoč v pásmu Žiliny. Dvakrát pálil Galanisz, pak i Miskolczi, ale brankář Fučík pokaždé dokázal zasáhnout.

26:17

Kulmala zachytil rozehrávku hostů a okamžitě hledal svou přihrávkou před branku Vase. Kučný kotouč na poslední chvíli zachytil.

25:25

Domácí jsou při chuti a předvádějí ve druhé třetině skvělý výkon. Hosty zatlačili do jejich pásma a donutili je vyhodit kotouč na zakázané uvolnění. V této třetině se to stalo už několikrát.

25:02

Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a Kučný nahazoval kotouč na branku. Brankář Vay si poradil.

24:44

Jenčík po dlouhé době zaútočil, Vay ale jeho nahození od modré bez větších problémů pokryl.

23:48

Hosté v plném počtu.

23:13

Tato přesilovka do zlatého fondu domácích rozhodně patřit nebude. Čtyřikrát se dostali s pukem do žilinské třetiny, pokaždé jim ho ale hosté vzali a vyhodili až za branku Vaye.

21:48

Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Bagin – 2 min., hákování).

20:59

Harrison zavezl puk do útočného pásma a našel mezi obránci Loiseaua. Ten ale nedokázal puk tečovat směrem na branku.

20:38

20:38 Bálint Magosi (MIS) - 2:2

20:38

Miskolc právě vstřelil branku!

Domácím se povedlo přesilovku využít a srovnávají! Krásnou přesilovkovou kombinaci několika hráčů zakončil od odkryté branky BÁLINT MAGOSI. Asistence: János Vas, Rasmus Kulmala.

20:36

Hosté v plném počtu.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:25.
Domácím se vstup do utkání vůbec nepovedl a už v deváté minutě prohrávali 0:2. Hosté měli v první polovině úvodní třetiny zápas pod kontrolou, postupně se však domácí dostali zpátky do zápasu a jejich rostoucí aktivita byla odměněna gólem na 1:2. V závěru třetiny byli vyloučení dva obránci Žiliny, domácí tak začnou druhou třetinu zhruba půlminutovou přesilovkou 5 na 3.

20:00

První třetina skončila.

19:59

Milam střílel hned po vhazování od modré a následně kotouč zpomezi kruhů dorážel Magosi, v obou případech skvěle zasáhl brankář Fučík.

19:42

Dva obránci Žiliny jsou na trestné lavice. Hosty čekají těžké chvilky...

19:42

Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Piegl – 2 min., sekání).

19:12

Miškovec vyhrál vhazování a Crawford tak mohl okamžitě střílet od modré, branku ale minul. Domácí tým i tak zůstává v útočném pásmu.

18:36

Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Jankovič – 2 min., držení).

18:15

Domácí tým gól pořádně povzbudil. Kulmala opět hledal najíždějícího Panceho, který ale kotouč usměrnil jen mimo branku hostů.

16:50

16:50 Ziga Pance (MIS) - 1:2

16:50

Miskolc právě vstřelil branku!

Domácí se konečně dočkali! Kulmalův průnik brankář Fučík ještě vychytal, puk se ale dostal zpátky ke Kulmalovi, který přihrál mezi kruhy ŽIGOVI PANCEMU a ten puk z otočky poslal k pravé tyčce. Asistence: Rasmus Kulmala, János Vas.

16:20

Szirányi objel branku a přihrával před ní, Magosi ale netrefil v skvělé pozici puk.

15:24

Opět jsou domácí v útočném pásmu Žiliny, opět ale nepřišla žádná nebezpečná střela. Crawfordův pokus zblokovala žilinská hradba.

14:51

Domácím se jejich tradiční hra na domácím ledě vůbec nedaří. Huna mohl přihrávat spoluhráčům do přečíslení, místo toho ale zvolil z pravé strany střelu, která nemohla zaskočiť brankáře domácích Vaye.

13:22

Galanisz přihrával mezi kruhy Miskolczimu, jeho střelu vyhlavičkoval brankář Fučík na ochrannou síť.

13:00

Domácím se povedlo zavřít hosty v jejich pásmu, svou kombinací se ale jen kroutili podél mantinelu a vůbec se nedostali ke střele.

12:27

Okamžitě přišel rychlý protiútok domácích. Loiseau dostal přihrávku na levou stranu a z kruhu pro vhazování pálil. Fučík předvedl efektní zákrok lapačkou.

12:16

Na druhé straně se Huna uvolnil na pravém křídle a přihrál Hvilovi, kterému se však střela zpomezi kruhů nepovedla a skončila mimo.

11:38

Miskolczi získal puk ve středním pásmu a dostal se s ním za branku Žiliny. Nikdo ze spoluhráčů mu ale nepřišel na pomoc a puk v obklíčení zelených ztratil.

11:02

Hrazdíra to zkusil podél pravého mantinelu sám a téměř se dostal až k Vayovi. Puk mu napokon vypíchl jeden z obránců.

10:38

Láda nahodil puk na Fučíka a tomu snadný kotouč vypadl přímo před najíždějícího Kulmalu. Útočník hostů chtěl puk odrazit od betonu Fučíka do jeho brány, brankář hostů si už ale tentokrát dal pozor.

09:55

Loiseau chtěl zpracovat přihrávku od obránce, byl ale v ofsajdovém postavení. I domácí fanoušci jsou zjevně v šoku, tento průběh utkání vůbec nečekali.

09:12

Žilina je jednoznačně na koni a brankář Vay musel znovu několikrát zasahovat. Po nahození od modré čáry napokon hru přerušil.

08:19

08:19 Lukáš Hvila (ZIL) - 0:2

08:19

Žilina vstřelila branku!

Další šok pro domácí! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu si hosté na pravé straně několikrát rychle posunuli kotouč a na konci této akce střílel z vrcholu pravého kruhu po přihrávce Beránka LUKÁŠ HVILA. Brankář Vay nestihl zareagovat. Asistence: Emil Bagin, Petr Beránek.

07:52

Jenčík vyzkoušel pozornost brankáře domácích z velkého úhlu. Vay se z brankové čáry nenechal zaskočit a kotouč u levé tyčky chytil.

07:31

Vay chytil nahození Bagina od modré a pustil ho z lapačky k spoluhráčům, těm se ale rozehrávka nepovedla. Puk poslali na ochrannou síť.

06:41

Kulmala projel celým středním pásmem až mezi kruhy, bránu ale minul. Miškovec se už trochu oklepal z úvodního gólu a snaží se o útočnou aktivitu.

05:50

Další zakázané uvolnění domácích. Těsně před tím hodně tvrdě srazil Huna k ledu Miskolcziho, rozhodčí ale neodpískali nic.

05:22

Po přihrávce Galanisza se uvolnil mezi kruhy Miskolczi, který se objevil sám před brankářem hostů Fučíkem. Blafák se mu ale nepovedl, kotouč mu při posunutí do strany odskočil.

04:39

Hosté v této fázi zápasu kontrolují hru. Miškovec jen nahazuje kotouče na zadní mantinel, kde je snadno sbírají hostující obránci.

03:49

Domácí jsou gólem evidentně otřeseni. Dvakrát odehráli kotouč úplně zbytečně na zakázané uvolnění.

02:21

02:21 Juraj Milý (ZIL) - 0:1

02:21

Žilina vstřelila branku!

Hosté téměř z ničeho otevírají skóre! Surovka poslal z levého křídla krásnou přihrávku, kterou přímo před brankářem Vayem zasáhl JURAJ MILÝ a poslal kotouč mezi jeho betony. Asistence: Filip Surovka, Jozef Balej.

02:01

Hosté vyhodili puk do středního pásma a okamžitě šli střídat. Domácím se však rozohrávka nepovedla a hru mohou uklidnit hosté.

01:35

Domácím se první útok povedl o poznání lépe. Žilinu zavřeli před brankářem Fučíkem a dokonce se jim povedlo prostřídat pětici hráčů. Po přihrávce Kulmalu přes celé pásmo pálil Crawford, Fučík se stihl přemístit a puk vyrazil.

00:20

Hosté vyhráli úvodní vhazování a okamžitě se pokusili o první útok. Po nahození na zadní mantinel ale puk rychle ztratili.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě a po hymnách Slovenska a Maďarska se zápas začne. Domácí Miškovec bude hrát v bílých dresech, hosté v zelených.
Úvodní sestavy:

DVTK Jegesmedvék: Vay – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Göz, Milam – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Vojtkó

MsHK Žilina: Fučík – Kučný, Matejka, Bagin, Jankovič, Piegl, Dubeň, Mendrej, Dlugoš – Jenčík, Húževka, Huna – Hvila, Podešva, Beránek – Balej, Surovka, Milý – Rehák, Ondruš, Hrazdíra

Rozhodčí: Kalina, Korba – Gajan st., Smrek.
V letošní sezoně spolu odehráli Miškovec a Žilina čtyři zápasy a pokaždé se z vítězství a zisku tří bodů těšil domácí tým.

16.9.2018: DVTK Jegesmedvék – Žilina 6:2
18.10.2018: Žilina – DVTK Jegesmedvék 4:1
20.11.2018: DVTK Jegesmedvék – Žilina 4:2
26.12.2018: Žilina – DVTK Jegesmedvék 5:3
MsHK Žilina

Hosté mají úplné jiné starosti. Pokud se totiž nestane skutečně velký hokejový zázrak, tak skončí poslední a budou hrát baráž o udržení. Před tímto zápasem ztrácí na předposlední Liptovský Mikuláš 8 bodů, potřebují tedy nutně sbírat body. Žilinčané se ale rozhodně ještě nevzdali. Po sérii 7 porážek dokázali v posledních třech zápasech zvítězit a uchovali si ještě alespoň teoretickou šanci na záchranu. Dnes na její další oživení potřebují opět zabrat a zvítězit, ideálně za tři body. Venku jsou ale nejhorším týmem soutěže, když ve 22 venkovních utkáních získali jen 10 bodů...

Posledních 5 zápasů:
Žilina – Nitra 4:6
Liptovský Mikuláš – Žilina 4:0
Košice – Žilina 4:5 po s. n.
Žilina – Nové Zámky 3:2 po s. n.
Žilina – Detva 4:3
DVTK Jegesmedvék

Maďarský tým je už s jistotou minimálně v předkole play-off a bojuje ještě i o přímou místenku ve vyřazovací části. Před dnešním zápasem je tým z Miškovce na osmém místě a na šesté Nové Zámky ztrácí sedm bodů, což se do konce základní části dá ještě bez problémů dohnat. Miškovec má navíc skvělou formu – z posledních 10 zápasů nezabodoval jen ve dvou a z posledních 5 utkání vyhrál 4. Do dnešního zápasu tak jdou domácí rozhodně jako favorit.

Posledních 5 zápasů:
DVTK Jegesmedvék – Poprad 3:2
Banská Bystrica – DVTK Jegesmedvék 2:3 po s. n.
DVTK Jegesmedvék – Trenčín 5:4 po s. n.
Košice – DVTK Jegesmedvék 3:1
Nitra – DVTK Jegesmedvék 1:2 po prodloužení
Vítejte u utkání 46. kola hokejové Tipsport ligy, ve kterém se utkají DVTK Jegesmedvék Miskolc a MsHK Žilina.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

DVTK Jegesmedvék Miškovec – MsHK Žilina

6:4

konec (1:2, 3:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Pance (Kulmala, Vas), 21. Magosi (Vas, Kulmala), 32. Somogyi (Crawford, Pance), 37. Pance (Láda), 44. Loiseau (Magosi, Harrison), 60. Harrison – 3. Milý (Surovka, Balej), 9. Hvila (Bagin, Beránek), 37. Jenčík (Huna, Húževka), 49. Dubeň (Surovka, Hvila)

DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Göz, Milam – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Vojtkó

MsHK Žilina: Fučík – Kučný, Matejka, Bagin, Jankovič, Piegl, Dubeň, Mendrej, Dlugoš – Jenčík, Húževka, Huna – Hvila, Podešva, Beránek – Balej, Surovka, Milý – Rehák, Ondruš, Hrazdíra

Rozhodčí: Kalina, Korba – Gajan st., Smrek

Diváci: 1 045

Průběh zápasu
1. třetina
02:21 ZIL 0:1 Milý (Surovka, Balej)
08:19 ZIL 0:2 Hvila (Bagin, Beránek)
16:50 MIS 1:2 Pance (Kulmala, Vas)
18:36 ZIL 2 Jankovič, držení
19:42 ZIL 2 Piegl, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
20:38 MIS 2:2 Magosi (Vas, Kulmala)
21:48 ZIL 2 Bagin, hákování
30:07 ZIL 2 Balej, hákování
31:28 MIS 3:2 Somogyi (Crawford, Pance)
32:39 MIS 2 Magosi, hákování
33:28 MIS 2 Harrison, podrážení
36:23 MIS 4:2 Pance (Láda)
36:49 ZIL 4:3 Jenčík (Huna, Húževka)
36:49 MIS 2 Harrison, hrubost
36:49 ZIL 2 Huna, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:24 ZIL 2+2 Podešva, vysoká hůl
43:59 MIS 5:3 Loiseau (Magosi, Harrison)
48:03 ZIL 5:4 Dubeň (Surovka, Hvila)
52:51 ZIL 2 Matejka, podrážení
59:50 MIS 6:4 Harrison
Konec