Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno

4:5

po prodl. (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)

17.01.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Nadstavba A • Ondřej Belák

61:43

Kladno právě vstřelilo branku!
Obrovsky šťastný gól přisuzuje Středočechům bod navíc! Po rychlém vpádu do pásma posunul Martin Adam puk mezi kruhy, kde stál volný ADAM SOJKA. Tomu střela vůbec nesedla, jenže po teči od ležícího Adama Měchury se kotouč vydal přímo mezi Francovy betony, načež se líně došoural až za čáru, maskovaný muž nebyl daleko k zákroku. 4:5 a hattrick pro Sojku! Asistence: Martin Adam, Marek Alscher.

60:07

Luka Vodlan mohl rozhodnout už po sedmi sekundách! Jeho táhlou kličku do forhendu ovšem ramenem pokazil Vojtěch Jaňour.

58:16

Oba celky chtějí rozhodnout ještě před prodloužením. Za hosty měl trefu na hokejce Adam Sojka, jenž unikl po levém křídle a Lukáš Franc mu překazil plány na hattrick!

57:48

Jakub Hladík vybojoval kotouč za brankou a okamžitě jej posunul mezi kruhy. Tam si sjel Bennet Rossmy, jehož ránu bez přípravy parádním zákrokem vyškrábl Vojtěch Jaňour vysoko do ochranné sítě!

54:49

Neskutečná akce Tomáše Trundy! Šikovný forvard se vykličkoval zpoza klece až před Vojtěcha Jaňoura, jenž zachránil svůj celek pomocí nataženého betonu.

54:16

Domácí zatím důležité oslabení brání parádně. Navíc mohli sami udeřit! Škoda pro ně, že Adam Měchura z mezikruží o kousek minul tyčku.

53:31

Velká šance pro Rytíře! Po podrážení v podání Lukáše Plose (LIB) jdou totiž do přesilovky.

52:40

Samuel Chrenka z pozice mezi kruhy vystřelil těsně vedle. O chvilku později putoval v přečíslení kotouč přesně na hokejku Viktora Procházky, jenž France nedokázal zblízka propálit!

47:49

Adam Měchura se aktivně prosmýkl až před brankoviště. Po zásahu Jaňourova betonu chyběl kousíček k dorážce Tomáši Trundovi!

44:39

Kladno právě vstřelilo branku!
Skvělá produktivita Rytířů, kteří vyrovnávají na 4:4! Jiří Ticháček vyřešil akci tří proti jednomu parádně. Domácí obrana zaspala, mezi kruhy si tak kotouč v klidu zpracoval ONDŘEJ HRABÍK, a neomylně trefil dnešní Achillovu patu France – místo pod lapačkou. Asistence: Jiří Ticháček.

42:43

Další tutovka Liberce! David Putz vzal přečíslení dvou proti jednomu na sebe, najel si na osu hřiště a z mezikruží vypálil těsně nad břevno.

42:18

Pro domácí mohlo být ještě veseleji, Jaňour ovšem nyní svůj celek podržel, špičkou betonu totiž dokázal vykopnout pohotovou dorážku Jakuba Hujera!

41:36

Liberec právě vstřelil branku!
Bleskový obrat je na světě! PETR GAJDA znovu obdržel přihrávku od Tomáše Trundy a najel si do ofenzivní zóny. Z poměrně ostrého úhlu to zkusil od pravého hrazení, a skutečně se mu podařilo Vojtěcha Jaňoura nachytat na švestkách! Druhý gól pro Gajdu v zápase, 4:3. Asistence: Tomáš Trunda.

40:18

Liberec právě vstřelil branku!
Tygři se z kabin vrátili ve velkém stylu a okamžitě vyrovnávají! PETR GAJDA si touš navedl přes střední pásmo, aby krátce po přejetí modré čáry vystřelil ze zákrytu obránce nádherně pod horní tyč. Asistence: Tomáš Trunda.

34:22

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytířům stačilo na chvilku zabrat a znovu vedou! ADAM SOJKA sám před brankou zakončil svůj únik jen do horní tyčky, jenže když jej hned vzápětí krásně našel Martin Adam, dobře trefil ránu z první. 2:3! Asistence: Martin Adam.

32:26

Lukáš Plos chytře nahodil touš na branku. Po zákroku Vojtěcha Jaňoura se o dorážku snažil Matěj Leden, jenže mířil pouze do betonu!

30:52

Liberec právě vstřelil branku!
Severočeši zaslouženě srovnávají krok! Petr Gajda držel puk na levé straně a poslal jej křížem přímo na BENNETA ROSSMYHO. Ten už byl zcela sám před Jaňourem, který měl polovinu branky volnou, a neměl problém prostor trefit! Asistence: Petr Gajda, Martin Böhm.

23:44

Jakub Hujer v přečíslení připravil tutovku pro Tomáše Trundu, jenž se zakončením zřejmě zbytečně váhal. Nakonec trefil pouze přesouvajícího se Vojtěcha Jaňoura!

22:29

Druhá perioda pokračuje ve vysokém tempu. Lukáš Franc nejprve trošku nešťastně vyrazil nahození z úhlu pouze před Viktora Procházku, načež vše napravil bleskurychlým přemístěním k tyčce!

20:47

Adam Měchura rychlým švihem vyslal parádní jedovku z levého kruhu, proti které Kladnu lehce pomohlo břevno!

14:44

Liberec právě vstřelil branku!
Šelmy jsou za aktivitu ve vlastním oslabení odměněny gólem! Nepovedenou přihrávku hostů získal ve středním pásmu po rychlostním souboji s Adamem domácí David Putz. Právě Adam ho vytlačil ze střelecké pozice, Putz však z otočky parádně našel VOJTĚCHA POLÁKA, který posadil bezmocného Jaňoura a zasunul puk do brány! Asistence: David Putz.

13:09

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vodlan – 2 min., hákování).

12:12

Zatímco ještě Liberec litoval předchozí situace, mohl inkasovat další tvrdý direkt. Matyáš Šapovaliv zakončoval z bezprostřední blízkosti, Lukáš Franc svůj celek nyní podržel!

11:59

Pořádně ošemetná situace v kladenském brankovišti! Ve zmatku před Vojtěchem Jaňourem se k dorážce prosadil Mikuláš Jenčovský. Posléze zmizel kotouč všem z dohledu, až jej Tygři zahlédli za brankovou čarou. Sudí se po poradě rozhodli gól neuznat, což se domácí střídačce vůbec nelíbí!

11:27

David Putz nabral rychlost. Po pravém křídle se nahnal až do solidní střelecké pozice, odkud mířil slušně na bližší tyčku, kterou nakonec také zasáhl!

08:33

Kladno právě vstřelilo branku!
Hosté navyšují náskok a vedou již 2:0! Opět to vypadalo tak jednoduše. Kapitán Jiří Ticháček vyslal po levé straně kupředu ADAMA SOJKU. Ten si touš dovedl až do oblasti kruhu a nepříliš prudkou střelu vtěsnal Francovi opět pod lapačku! Asistence: Jiří Ticháček, Ondřej Danda.

06:08

Jakub Hujer se v úvodu vlastního oslabení utrhl na levé straně. Před Jaňourem zkoušel kličku do bekhendu, kterou maskovaný muž výborně zastavil betonem!

05:50

Středočeši si zkusí první přesilovku! Za faul kolenem jde totiž na trestnou lavici Petr Gajda (LIB).

03:53

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytíří museli díky signalizovanému ofsajdu vyklidit útočné pásmo. Trundův rychlý protiútok dobře ukončil Ondřej Danda a hosté předvedli bleskový brejk. Zdeněk Nedvěd parádní přihrávkou z vlastní defenzivní zóny našel volného SAMUELA CHRENKU, jenž pádil sám na branku a trefil se přesně pod Francovu lapačku! Asistence: Zdeněk Nedvěd.

00:48

Nyní už Jakub Šedivý dostal nabito zcela přesně. Na pravém kruhu nic nevymýšlel, najel si ještě blíže k brance a prudkou ranou jen těsně minul cíl!

Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno

4:5

po prodl. (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Polák (Putz), 31. Rossmy (Gajda, Böhm), 41. Gajda (Trunda), 42. Gajda (Trunda) – 4. Chrenka (Nedvěd), 9. Sojka (Ticháček, Danda), 35. Sojka (Adam), 45. Hrabík (Ticháček), 62. Sojka (Adam, Alscher)

Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Plos, Masař, Polák, Rossmy (A), Gajda.

Rytíři Kladno: Jaňour (Obolenski) – Danda, Alscher, Koštoval, Kohlíček, Ticháček (C) – Kouba, Procházka, Sojka (A), Hrabík, Šilhavý, Bareš, Nedvěd, Adam, Šapovaliv, Chrenka (A).

Rozhodčí: Beránek – Svoboda, Kovář

Průběh zápasu
1. třetina
03:53 KLA 0:1 Chrenka (Nedvěd)
05:50 LIB 2 Gajda, faul kolenem
08:33 KLA 0:2 Sojka (Ticháček, Danda)
13:09 LIB 2 Vodlan, hákování
14:44 LIB 1:2 Polák (Putz)
Po 1. třetině
2. třetina
30:52 LIB 2:2 Rossmy (Gajda, Böhm)
34:22 KLA 2:3 Sojka (Adam)
Po 2. třetině
3. třetina
40:18 LIB 3:3 Gajda (Trunda)
41:36 LIB 4:3 Gajda (Trunda)
44:39 KLA 4:4 Hrabík (Ticháček)
53:31 LIB 2 Plos, podrážení
Po 3. třetině
Prodloužení
61:43 KLA 4:5 Sojka (Adam, Alscher)
po prodl.