Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno

4:5

po prodl. (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)

17.01.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Nadstavba A • Ondřej Belák

To už je ode mne ze severu Čech vše. Přeji pohodový večer a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (18:32:34)
Krásné utkání nakonec rozhodl ve prospěch Kladna hattrickem Adam Sojka!

Dá se říct, že jsme dnes pod Ještědem sledovali reklamu na dorostenecký hokej. Oba týmy se prezentovaly velice ofenzivním výkonem, k vidění byly pouze tři fauly, přičemž na straně hostů ani jeden, a vše bylo navíc okořeněno devíti góly. Ten poslední, a zároveň rozhodující, vsítil v prodloužení Adam Sojka, jenž velice šťastně procedil kotouč mezi betony France a završil hattrick!

Konec zápasu.

61:43

Kladno právě vstřelilo branku!
Obrovsky šťastný gól přisuzuje Středočechům bod navíc! Po rychlém vpádu do pásma posunul Martin Adam puk mezi kruhy, kde stál volný ADAM SOJKA. Tomu střela vůbec nesedla, jenže po teči od ležícího Adama Měchury se kotouč vydal přímo mezi Francovy betony, načež se líně došoural až za čáru, maskovaný muž nebyl daleko k zákroku. 4:5 a hattrick pro Sojku! Asistence: Martin Adam, Marek Alscher.

60:49

Počáteční tlak Liberce hosté přečkali. Teď už po rozvážné rozehrávce také zahrozili, rána Sojky ale byla sražena daleko mimo branku.

60:07

Luka Vodlan mohl rozhodnout už po sedmi sekundách! Jeho táhlou kličku do forhendu ovšem ramenem pokazil Vojtěch Jaňour.

60:01

Začalo prodloužení.
Třetí perioda přinesla tři branky. Jelikož se dvakrát prosadili Tygři, konkrétně zásluhou Gajdy, svítí na výsledkové tabuli skóre 4:4. To znamená jediné, jdeme na prodloužení!

60:00

Třetí třetina skončila.

59:54

V samotném závěru to bylo ještě před Francem trošku dramatické, Šapovaliv ale z otočky zakončit nedokázal. Dočkáme se prodloužení.

59:05

Matyáš Šapovaliv se odpoutal od pravého mantinelu a vystřelil mimo prostor domácí klece. Rytíři zůstávají v útočném pásmu.

58:16

Oba celky chtějí rozhodnout ještě před prodloužením. Za hosty měl trefu na hokejce Adam Sojka, jenž unikl po levém křídle a Lukáš Franc mu překazil plány na hattrick!

58:03

Ledaři ukotvují kladenskou svatyni, po menší prodlevě se bude ve hře znovu pokračovat.

57:48

Jakub Hladík vybojoval kotouč za brankou a okamžitě jej posunul mezi kruhy. Tam si sjel Bennet Rossmy, jehož ránu bez přípravy parádním zákrokem vyškrábl Vojtěch Jaňour vysoko do ochranné sítě!

57:14

Severočeši si prodloužili pobyt před Jaňourem, leč trošku to přehnali s bezprostředností a provinili se postavením v brankovišti.

56:57

Jakub Šedivý vydoloval touš pod bruslemi a plácl jej proti brance. Vojtěch Jaňour měl beton pevně na ledě a zasahuje.

56:27

Tygři začínají s blížícím se koncem základní hrací doby kupit zbytečné nepřesnosti. Další z nich znamená, že se pískal icing.

55:48

Strašidelná přesilovka Středočechů je minulostí, paradoxně z ní mohly rozhodnout zápas šelmy. Už při hře v rovnovážném počtu hráčů musel Lukáš Franc do akce, aby eliminoval nepříjemnou střelu Martina Adama.

54:49

Neskutečná akce Tomáše Trundy! Šikovný forvard se vykličkoval zpoza klece až před Vojtěcha Jaňoura, jenž zachránil svůj celek pomocí nataženého betonu.

54:16

Domácí zatím důležité oslabení brání parádně. Navíc mohli sami udeřit! Škoda pro ně, že Adam Měchura z mezikruží o kousek minul tyčku.

53:40

Tygři okamžitě dostávají kotouč až k brance, kterou stráží Vojtěch Jaňour.

53:31

Velká šance pro Rytíře! Po podrážení v podání Lukáše Plose (LIB) jdou totiž do přesilovky.

52:40

Samuel Chrenka z pozice mezi kruhy vystřelil těsně vedle. O chvilku později putoval v přečíslení kotouč přesně na hokejku Viktora Procházky, jenž France nedokázal zblízka propálit!

51:46

Matyáš Šapovaliv vystřelil po ledě zpoza Jakuba Šedivého, nepříliš razantní střelu Lukáš Franc pohlídal svým levým betonem.

51:12

Adam Měchura se neprezentoval zrovna nejlepší rozehrávkou. Jiří Ticháček si to okamžitě namířil do útočné třetiny, leč píská se ofsajd.

50:29

Adam Bareš posunul kotouč mezi kruhy na Ondřeje Hrabíka, jenž ve velice nadějné palebné pozici nedostal svoji střelu přes hokejku bránícího hráče.

49:48

Sledujeme velice slušné utkání, zatím padly pouze dva menší tresty. Oba na domácí straně již v první třetině! Liberec nyní vyhazuje na zakázané uvolnění.

49:20

Marek Alscher se krásně protáhl kolem dvojice strážců. Poté se touš dostal na hůl Matyáše Šapovaliva, jenž přes padajícího obránce volného spoluhráče nenalezl.

48:43

Jakub Dvořák dlouho držel puk za brankou. Nakonec adresoval Hujerovi hodně těžkou přihrávku na brusle, k zakončení tedy nedošlo.

47:49

Adam Měchura se aktivně prosmýkl až před brankoviště. Po zásahu Jaňourova betonu chyběl kousíček k dorážce Tomáši Trundovi!

47:18

Po zakázaném uvolnění Rytířů se hokejisté obou celků sjíždějí před jejich klec. Buly proběhne po levé ruce Vojtěcha Jaňoura.

46:32

Bennet Rossmy využil kladenského nedorazu, chopil se puku ve středním pásmu a snažil se nahrát před branku Adamu Měchurovi. Defenziva si poradila.

45:56

Severočechům nevyšel přechod do útočného pásma. Po odpískaném ofsajdu aktivně proniká kupředu Jakub Hujer.

45:20

Marek Alscher mohl Tygrům ještě více přitížit, k jejich štěstí ale ze solidní pozice za kruhy zamířil pouze do zadního plexiskla.

44:39

Kladno právě vstřelilo branku!
Skvělá produktivita Rytířů, kteří vyrovnávají na 4:4! Jiří Ticháček vyřešil akci tří proti jednomu parádně. Domácí obrana zaspala, mezi kruhy si tak kotouč v klidu zpracoval ONDŘEJ HRABÍK, a neomylně trefil dnešní Achillovu patu France – místo pod lapačkou. Asistence: Jiří Ticháček.

43:34

Martin Böhm střílel z pravé strany. Jaňour byl nyní opět spíše nejistý, puk mu vypadl, obránci ale byli nablízku a pomohli mu.

42:43

Další tutovka Liberce! David Putz vzal přečíslení dvou proti jednomu na sebe, najel si na osu hřiště a z mezikruží vypálil těsně nad břevno.

42:18

Pro domácí mohlo být ještě veseleji, Jaňour ovšem nyní svůj celek podržel, špičkou betonu totiž dokázal vykopnout pohotovou dorážku Jakuba Hujera!

41:36

Liberec právě vstřelil branku!
Bleskový obrat je na světě! PETR GAJDA znovu obdržel přihrávku od Tomáše Trundy a najel si do ofenzivní zóny. Z poměrně ostrého úhlu to zkusil od pravého hrazení, a skutečně se mu podařilo Vojtěcha Jaňoura nachytat na švestkách! Druhý gól pro Gajdu v zápase, 4:3. Asistence: Tomáš Trunda.

41:19

Vědět o sobě dali také hosté. Marek Alscher se vydal kupředu a zpoza levého kruhu zápěstím nahodil do připravené rukavice Lukáše France.

40:37

Liberečtí se nadále snaží o aktivitu, která nyní vyústila v postavení mimo hru. Vhazuje se tedy ve střední třetině.

40:18

Liberec právě vstřelil branku!
Tygři se z kabin vrátili ve velkém stylu a okamžitě vyrovnávají! PETR GAJDA si touš navedl přes střední pásmo, aby krátce po přejetí modré čáry vystřelil ze zákrytu obránce nádherně pod horní tyč. Asistence: Tomáš Trunda.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:30.
V prostřední dvacetiminutovce Liberec výrazně zvýšil obrátky. Zaslouženě se také mohl radovat z vyrovnání, které ovšem za několik málo minut odfoukl svým druhým gólem v utkání Sojka. Uvidíme, na čí stranu se napínavá partie nakloní ve třetí periodě!

40:00

Druhá třetina skončila.

39:51

Rytíři dohrávají tuto část hry v bezpečné zóně za brankou Lukáše France. Zdá se, že už se u mantinelů vše dohraje.

39:01

Tygři vyrazili do akce tří proti dvěma. Petr Gajda si dělal zálusk na křižnou přihrávku, ta však k Bennetu Rossmymu přes hole soupeře neprošla.

38:50

Jiří Ticháček štiplavě střílel z pravé strany, Lukáš Franc dobře zasahuje a znovu přerušuje hru.

38:30

Liberečtí se snažili trošku uspíšit rozehrávku, avšak vedlo to pouze k zakázanému uvolnění, po kterém se bude vhazovat před Lukášem Francem.

38:18

Samuel Chrenka s postupem do ofenzivní zóny příliš spěchal a rozhodčí ho našel v postavení mimo hru.

37:58

Adam Sojka měl ve sprinterském souboji o vyhozený puk lehký náskok, zakázané uvolnění se tedy správně nepískalo, hra plyne dál.

37:12

Jakub Hujer ztratil v souboji hokejku, odebral se tedy na střídačku. Kladno se opět rychle zbavilo kotouče.

36:27

Středočeši se znovu potýkají s problémy v rozehrávce, nakonec se jim ale povedlo kotouč s přispěním mantinelu alespoň prohodit ven z pásma.

35:56

Luka Vodlan posunul za sebe na Jakuba Šedivého. Ten bez váhání pálil. Puk se odrazil mezi kruhy k Bennetu Rossmymu, jenž z otočky neprostřelil obranný val.

35:31

Liberci se dvakrát v řadě neprovedlo přejít přes modrou čáru v souladu s pravidly, pískají se ofsajdy.

34:43

David Putz se snažil o rychlou odpověď, avšak v pásu vyslal střelu z pravého kruhu poměrně výrazně mimo kladenskou bránu.

34:22

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytířům stačilo na chvilku zabrat a znovu vedou! ADAM SOJKA sám před brankou zakončil svůj únik jen do horní tyčky, jenže když jej hned vzápětí krásně našel Martin Adam, dobře trefil ránu z první. 2:3! Asistence: Martin Adam.

33:40

Po delší době se musel předvést také Lukáš Franc. Tvrdý pokus Viktora Procházky si ale pohlídal a hra je přerušena.

32:54

Petr Gajda vystihl liknavou rozehrávku hostujícího brankáře. Okamžitě touš posílal do kladného úhlu, Rossmy ale skákavý kus černé gumy netrefil čistě.

32:26

Lukáš Plos chytře nahodil touš na branku. Po zákroku Vojtěcha Jaňoura se o dorážku snažil Matěj Leden, jenže mířil pouze do betonu!

31:46

Tadeáš Tůma krásně objel celé obranné pásmo Kladna. Poté nabil Davidu Putzovi, jehož dělovku zpoza pravého kruhu krotil Jaňour s obtížemi.

30:52

Liberec právě vstřelil branku!
Severočeši zaslouženě srovnávají krok! Petr Gajda držel puk na levé straně a poslal jej křížem přímo na BENNETA ROSSMYHO. Ten už byl zcela sám před Jaňourem, který měl polovinu branky volnou, a neměl problém prostor trefit! Asistence: Petr Gajda, Martin Böhm.

29:45

Hosté sehráli povedený protiútok. Na jeho konci se snažil Martin Adam sklepnout puk pro Adama Sojku, jenže poslal mu ho těsně za čepel.

29:22

Lukáš Franc zalehl touš v brankovišti, načež se ještě strhla menší strkanice. Nejednalo se ale o nic závažného.

28:53

V pásmu se objevilo také Kladno. Po sérii přihrávek nahazoval od modré lajny Jiří Ticháček, kotouč z jeho hole nicméně mířil mimo klec.

27:58

Domácí hráči heroickým napadáním prakticky neumožňují Rytířům kloudnou rozehrávku. Vojtěch Polák posléze nahazuje do gólmanovy lapačky.

27:08

Tygři mají navrch. Martin Böhm z dálky vypálil těsně nad. Proti třem soupeřům se poté až za branku vydal Marek Alscher, přihrávka před France ale mířila mimo dosah spoluhráčů.

26:47

Po zakázaném uvolnění Liberce se hned vydal kupředu Bennet Rossmy, jenž neúspěšně posouval na Gajdu.

26:23

Po nedorozumění v kladenské rozehrávce nastřeloval z nulového úhlu pryž do brankoviště Petr Gajda, jemuž se spoluhráče oslovit nepodařilo.

25:56

Matěj Leden povedenou přihrávkou z první našel Lukáše Plose. Ten místo puku dovezl do brány sám sebe, kontakt s obráncem jej totiž seslal na ledovou plochu.

25:27

Po chvíli to žilo také před libereckou klecí. Obránci pohromu nepřipustili, načež se Středočeši znovu objevili v postavení mimo hru.

24:35

Tygři jsou v těchto okamžicích velice aktivní. Puky létaly před Jaňourem ze strany na stranu, načež pohotově vyrazil zakryté nahození Jakuba Šedivého.

23:44

Jakub Hujer v přečíslení připravil tutovku pro Tomáše Trundu, jenž se zakončením zřejmě zbytečně váhal. Nakonec trefil pouze přesouvajícího se Vojtěcha Jaňoura!

23:26

Stejným přestupkem se v tuto chvíli provinili také domácí hokejisté. Kotouč tak bude do hry opět vhozen před modrou čarou.

22:52

Rytířům bylo odpískáno postavení mimo hru, buly se tedy uskuteční v neutrálním pásmu.

22:29

Druhá perioda pokračuje ve vysokém tempu. Lukáš Franc nejprve trošku nešťastně vyrazil nahození z úhlu pouze před Viktora Procházku, načež vše napravil bleskurychlým přemístěním k tyčce!

21:34

Tadeáš Tůma také nebyl daleko k úspěchu. Škoda pro Liberec, že před přesouvajícím se Jaňourem nedokázal kotouč pořádně trefit.

20:47

Adam Měchura rychlým švihem vyslal parádní jedovku z levého kruhu, proti které Kladnu lehce pomohlo břevno!

20:13

Jdeme opět na to. Kupředu se vydali hokejisté Kladna. Domácí ještě zůstali duchem zřejmě v kabině, a mohli být rádi, že Ondřej Kouba nedokázal ve skvělé pozici zpracovat puk.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:44.
První třetina určitě nenudila, k vidění byl velice solidní hokej! Rytíři si vytvořili dvougólový náskok, když Chrenka se Sojkou mířili přesně pod Francovu rukavici. Severočeši se nicméně nenechali vykolejit. Sporná situace po Jenčovského dorážce ještě uznána nebyla, avšak o pohledné trefě Poláka při domácím oslabení již nebylo pochyb. Rytíři půjdou do další části s těsným náskokem v zádech!

20:00

První třetina skončila.

19:30

Ondřej Danda nahazoval od modré lajny, Lukáš Franc díky úspěšnému bloku nemusel zasahovat. Černá guma se poté schovala znovu pod bruslemi u hrazení.

19:17

Ondřej Hrabík skvěle zabojoval a vleže vypíchl puk Trundovi. Posléze se sám vydal do útočného pásma, kde se hosté usazují.

18:49

O puk se bojuje v chumlu v rohu obranného pásma Kladna. Nakonec jej vyšťourali právě hostující hokejisté, aby vzápětí přidali do sbírky další ofsajd.

18:16

Středočeši se snaží trošku zklidnit hru, rádi by si do odchodu na přestávku udrželi náskok, kterým nyní disponují.

17:40

Na teč si do brankoviště tentokráte sjížděl Matěj Leden. Z pravé strany jej hledal Mikuláš Jenčovský, drobný útočník ale se soupeři na zádech vystřelit nedokázal.

16:38

Jakub Dvořák se do odraženého puku opřel rovnou bez přípravy. Dělovku obětavě zastavil jeden z Rytířů.

16:10

Adam Měchura už nyní bekhendem zahrál. Přihrával před brankoviště na Tomáše Trundu, jemuž se puk odrazil od brusle mimo klec.

15:49

Adam Měchura si na střelu bekhendem nevěřil, navedl si tedy pryž na druhou stranu hole, což hosté eliminovali.

15:27

Kladno se dopustilo postavení mimo hru. Když se snažilo do útočného pásma dostat napodruhé, skončilo do dokonce zakázaným uvolněním.

14:44

Liberec právě vstřelil branku!
Šelmy jsou za aktivitu ve vlastním oslabení odměněny gólem! Nepovedenou přihrávku hostů získal ve středním pásmu po rychlostním souboji s Adamem domácí David Putz. Právě Adam ho vytlačil ze střelecké pozice, Putz však z otočky parádně našel VOJTĚCHA POLÁKA, který posadil bezmocného Jaňoura a zasunul puk do brány! Asistence: David Putz.

13:54

Kladenští mají velké problémy s přechodem středního pásma, Tygři tuto zónu skvěle a aktivně brání.

13:32

Martinu Böhmovi se vyhodit nepodařilo. Nápor Kladna se o chvilku prodloužil, načež poslal puk do bezpečí Tomáš Trunda.

13:09

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vodlan – 2 min., hákování).

12:53

Středočeši dále atakují domácí klec, Franc se nemůže nudit. Navíc mají k dispozici ponechanou výhodu, zřejmě nás tedy čeká další přesilová hra.

12:12

Zatímco ještě Liberec litoval předchozí situace, mohl inkasovat další tvrdý direkt. Matyáš Šapovaliv zakončoval z bezprostřední blízkosti, Lukáš Franc svůj celek nyní podržel!

11:59

Pořádně ošemetná situace v kladenském brankovišti! Ve zmatku před Vojtěchem Jaňourem se k dorážce prosadil Mikuláš Jenčovský. Posléze zmizel kotouč všem z dohledu, až jej Tygři zahlédli za brankovou čarou. Sudí se po poradě rozhodli gól neuznat, což se domácí střídačce vůbec nelíbí!

11:27

David Putz nabral rychlost. Po pravém křídle se nahnal až do solidní střelecké pozice, odkud mířil slušně na bližší tyčku, kterou nakonec také zasáhl!

10:44

Adam Sojka se pokoušel libereckého gólmana znovu nachytat z levé strany, tentokrát už maskovaný muž zasáhl přesně a Sojkovu střelu vyrazil.

10:08

Domácí se zmátořili a okupovali útočnou třetinu. Po menším tlaku si nakonec kotouč našel brankář Vojtěch Jaňour, hra je přerušena.

09:31

Tomáš Trunda statečně najížděl hned do trojice Kladenských, sám proti velké přesile ale neměl příliš reálnou šanci na úspěch.

08:33

Kladno právě vstřelilo branku!
Hosté navyšují náskok a vedou již 2:0! Opět to vypadalo tak jednoduše. Kapitán Jiří Ticháček vyslal po levé straně kupředu ADAMA SOJKU. Ten si touš dovedl až do oblasti kruhu a nepříliš prudkou střelu vtěsnal Francovi opět pod lapačku! Asistence: Jiří Ticháček, Ondřej Danda.

07:31

V další fázi oslabení se už šelmy brání výborně. Petr Gajda se pomalu chystá k návratu na led, zatímco je kotouč poněkolikáté vyhozen do bezpečí.

06:46

Kladno už tlačí. Chrenka v další dobré příležitosti netrefil puk dobře. Domácí jej ale trestuhodně nevyhodili, a mohli být rádi, že další rána od modré neprošla.

06:08

Jakub Hujer se v úvodu vlastního oslabení utrhl na levé straně. Před Jaňourem zkoušel kličku do bekhendu, kterou maskovaný muž výborně zastavil betonem!

05:50

Středočeši si zkusí první přesilovku! Za faul kolenem jde totiž na trestnou lavici Petr Gajda (LIB).

05:27

Lukáš Plos se ve středu pole objevil pod tlakem, nahodil tedy touš za hostující klec. Tam se ho chopili Rytíři, kteří opět vyrážejí kupředu.

04:36

Tygři vyhodili pouze na zakázané uvolnění. Krátce po vhazování se kupředu vydal Tůma, který z dálky nahodil na Jaňoura. Ten rozehrál spoluhráči.

03:53

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytíří museli díky signalizovanému ofsajdu vyklidit útočné pásmo. Trundův rychlý protiútok dobře ukončil Ondřej Danda a hosté předvedli bleskový brejk. Zdeněk Nedvěd parádní přihrávkou z vlastní defenzivní zóny našel volného SAMUELA CHRENKU, jenž pádil sám na branku a trefil se přesně pod Francovu lapačku! Asistence: Zdeněk Nedvěd.

02:49

Jiří Ticháček vjel do útočného pásma, načež byl čistě seslán na ledovou plochu. Liberečtí obránci tedy mohou v poklidu rozehrávat.

02:24

Svižný hokej pokračuje, nyní to byli domácí, kdo se vydal kupředu. K jejich smůle jim nicméně bylo odpískáno postavení mimo hru.

02:09

Marek Alscher si na modré čáře připravil puk k lehkému nahození, které se sneslo přímo do připravené Francovy rukavice.

01:28

Matyáš Šapovaliv nepříjemně střílel z kruhu pro vhazování. Francovi ještě ztěžovali práci před ním projíždějící hráči, ale kotouč si dobře našel.

00:48

Nyní už Jakub Šedivý dostal nabito zcela přesně. Na pravém kruhu nic nevymýšlel, najel si ještě blíže k brance a prudkou ranou jen těsně minul cíl!

00:30

Jakub Šedivý předal puk Hujerovi, načež se vydal před branku. Tam na Hujerovu přihrávku nedosáhl.

00:12

Po úvodním vhazování zůstal touš na libereckých hokejkách. Martin Adam dobře napadal rozehrávku a přinutil Lukáše France k rychlému zákroku.;

00:01

Utkání právě začalo.
Do startu utkání už scházejí pouze minuty. Liberečtí hokejisté se představí v tradičních bílých dresech, zatímco hosté jsou oděni do modré barvy.
Úvodní sestavy:

Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Plos, Masař, Polák, Rossmy (A), Gajda.

Rytíři Kladno: Jaňour (Obolenski) – Danda, Alscher, Koštoval, Kohlíček, Ticháček (C) – Kouba, Procházka, Sojka (A), Hrabík, Šilhavý, Bareš, Nedvěd, Adam, Šapovaliv, Chrenka (A).

Rozhodčí: Beránek – Svoboda, Kovář.
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! ELIOD Extraliga dorostu pokračuje. My se společně zaměříme na interesantní zápas v rámci nadstavbové skupiny A.

Bílí Tygři Liberec v posledních zápasech zrovna nepřesvědčili a po Vánocích zatím marně hledají předešlou fazónu, se kterou drtili jednoho protivníka za druhým. Ze dvojzápasu s Plzní vytěžili v součtu tři body, aby následně podlehli Slavii po prodloužení. V tabulce jim náleží třetí příčka se čtrnáctibodovým ziskem. Vylepší si pozici v dalším domácím utkání?

Rytíři Kladno se, možná trošku nečekaně, vyhřívají na nejvyšším stupínku tabulky, přičemž disponují jednobodovým náskokem na Hradec a tříbodovým na Liberec. Zajímavé je, že doposud pouze jednou padli v základní hrací době, nicméně drastickým způsobem. Právě od Tygrů totiž doma vyfasovali hrozivý debakl 0:9! Podaří se dnes Středočechům odplata?

To se začneme dozvídat od středečních 16 hodin, kdy bude ve Svijanské aréně vhozen do hry první touš. Sleduje duel s námi!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno

4:5

po prodl. (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Polák (Putz), 31. Rossmy (Gajda, Böhm), 41. Gajda (Trunda), 42. Gajda (Trunda) – 4. Chrenka (Nedvěd), 9. Sojka (Ticháček, Danda), 35. Sojka (Adam), 45. Hrabík (Ticháček), 62. Sojka (Adam, Alscher)

Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Plos, Masař, Polák, Rossmy (A), Gajda.

Rytíři Kladno: Jaňour (Obolenski) – Danda, Alscher, Koštoval, Kohlíček, Ticháček (C) – Kouba, Procházka, Sojka (A), Hrabík, Šilhavý, Bareš, Nedvěd, Adam, Šapovaliv, Chrenka (A).

Rozhodčí: Beránek – Svoboda, Kovář

Průběh zápasu
1. třetina
03:53 KLA 0:1 Chrenka (Nedvěd)
05:50 LIB 2 Gajda, faul kolenem
08:33 KLA 0:2 Sojka (Ticháček, Danda)
13:09 LIB 2 Vodlan, hákování
14:44 LIB 1:2 Polák (Putz)
Po 1. třetině
2. třetina
30:52 LIB 2:2 Rossmy (Gajda, Böhm)
34:22 KLA 2:3 Sojka (Adam)
Po 2. třetině
3. třetina
40:18 LIB 3:3 Gajda (Trunda)
41:36 LIB 4:3 Gajda (Trunda)
44:39 KLA 4:4 Hrabík (Ticháček)
53:31 LIB 2 Plos, podrážení
Po 3. třetině
Prodloužení
61:43 KLA 4:5 Sojka (Adam, Alscher)
po prodl.