Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno

4:5

po prodl. (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)

17.01.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Nadstavba A • Ondřej Belák

61:43

Kladno právě vstřelilo branku!
Obrovsky šťastný gól přisuzuje Středočechům bod navíc! Po rychlém vpádu do pásma posunul Martin Adam puk mezi kruhy, kde stál volný ADAM SOJKA. Tomu střela vůbec nesedla, jenže po teči od ležícího Adama Měchury se kotouč vydal přímo mezi Francovy betony, načež se líně došoural až za čáru, maskovaný muž nebyl daleko k zákroku. 4:5 a hattrick pro Sojku! Asistence: Martin Adam, Marek Alscher.

44:39

Kladno právě vstřelilo branku!
Skvělá produktivita Rytířů, kteří vyrovnávají na 4:4! Jiří Ticháček vyřešil akci tří proti jednomu parádně. Domácí obrana zaspala, mezi kruhy si tak kotouč v klidu zpracoval ONDŘEJ HRABÍK, a neomylně trefil dnešní Achillovu patu France – místo pod lapačkou. Asistence: Jiří Ticháček.

41:36

Liberec právě vstřelil branku!
Bleskový obrat je na světě! PETR GAJDA znovu obdržel přihrávku od Tomáše Trundy a najel si do ofenzivní zóny. Z poměrně ostrého úhlu to zkusil od pravého hrazení, a skutečně se mu podařilo Vojtěcha Jaňoura nachytat na švestkách! Druhý gól pro Gajdu v zápase, 4:3. Asistence: Tomáš Trunda.

40:18

Liberec právě vstřelil branku!
Tygři se z kabin vrátili ve velkém stylu a okamžitě vyrovnávají! PETR GAJDA si touš navedl přes střední pásmo, aby krátce po přejetí modré čáry vystřelil ze zákrytu obránce nádherně pod horní tyč. Asistence: Tomáš Trunda.

34:22

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytířům stačilo na chvilku zabrat a znovu vedou! ADAM SOJKA sám před brankou zakončil svůj únik jen do horní tyčky, jenže když jej hned vzápětí krásně našel Martin Adam, dobře trefil ránu z první. 2:3! Asistence: Martin Adam.

30:52

Liberec právě vstřelil branku!
Severočeši zaslouženě srovnávají krok! Petr Gajda držel puk na levé straně a poslal jej křížem přímo na BENNETA ROSSMYHO. Ten už byl zcela sám před Jaňourem, který měl polovinu branky volnou, a neměl problém prostor trefit! Asistence: Petr Gajda, Martin Böhm.

14:44

Liberec právě vstřelil branku!
Šelmy jsou za aktivitu ve vlastním oslabení odměněny gólem! Nepovedenou přihrávku hostů získal ve středním pásmu po rychlostním souboji s Adamem domácí David Putz. Právě Adam ho vytlačil ze střelecké pozice, Putz však z otočky parádně našel VOJTĚCHA POLÁKA, který posadil bezmocného Jaňoura a zasunul puk do brány! Asistence: David Putz.

08:33

Kladno právě vstřelilo branku!
Hosté navyšují náskok a vedou již 2:0! Opět to vypadalo tak jednoduše. Kapitán Jiří Ticháček vyslal po levé straně kupředu ADAMA SOJKU. Ten si touš dovedl až do oblasti kruhu a nepříliš prudkou střelu vtěsnal Francovi opět pod lapačku! Asistence: Jiří Ticháček, Ondřej Danda.

03:53

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytíří museli díky signalizovanému ofsajdu vyklidit útočné pásmo. Trundův rychlý protiútok dobře ukončil Ondřej Danda a hosté předvedli bleskový brejk. Zdeněk Nedvěd parádní přihrávkou z vlastní defenzivní zóny našel volného SAMUELA CHRENKU, jenž pádil sám na branku a trefil se přesně pod Francovu lapačku! Asistence: Zdeněk Nedvěd.

Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno

4:5

po prodl. (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Polák (Putz), 31. Rossmy (Gajda, Böhm), 41. Gajda (Trunda), 42. Gajda (Trunda) – 4. Chrenka (Nedvěd), 9. Sojka (Ticháček, Danda), 35. Sojka (Adam), 45. Hrabík (Ticháček), 62. Sojka (Adam, Alscher)

Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Plos, Masař, Polák, Rossmy (A), Gajda.

Rytíři Kladno: Jaňour (Obolenski) – Danda, Alscher, Koštoval, Kohlíček, Ticháček (C) – Kouba, Procházka, Sojka (A), Hrabík, Šilhavý, Bareš, Nedvěd, Adam, Šapovaliv, Chrenka (A).

Rozhodčí: Beránek – Svoboda, Kovář

Průběh zápasu
1. třetina
03:53 KLA 0:1 Chrenka (Nedvěd)
05:50 LIB 2 Gajda, faul kolenem
08:33 KLA 0:2 Sojka (Ticháček, Danda)
13:09 LIB 2 Vodlan, hákování
14:44 LIB 1:2 Polák (Putz)
Po 1. třetině
2. třetina
30:52 LIB 2:2 Rossmy (Gajda, Böhm)
34:22 KLA 2:3 Sojka (Adam)
Po 2. třetině
3. třetina
40:18 LIB 3:3 Gajda (Trunda)
41:36 LIB 4:3 Gajda (Trunda)
44:39 KLA 4:4 Hrabík (Ticháček)
53:31 LIB 2 Plos, podrážení
Po 3. třetině
Prodloužení
61:43 KLA 4:5 Sojka (Adam, Alscher)
po prodl.