Menu

Volejbal

Liga mistrů

Azimut Modena – VK ČEZ Karlovarsko

3:0

konec (26:24, 25:22, 25:17)

16.01.2019, 20:30 • Palapanini, Modena, Itálie • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.01 20.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:17

Je konec! Modena vítězí na domácí palubovce nad Karlovarskem 3:0. Poslední slovo měl v zápase Giulio Pinali, který zasmečoval proti dvojbloku po lajně.

24:15

Italský univerzál pokračuje na podání. K devíti mečbolům se domácí dostávají po esu Pinaliho na střídajícího Houdu.

15:9

Penrose nahradil na palubovce Van Haarlema. Rejlek pokračuje na podání. Karlovarsko se hned dvakrát ubránilo a Zmrhal nakonec blokuje Pinaliho. Oddechový čas pro Modenu.

12:3

Série Modeny je k nezastavení. Giulio Pinali trefil další dělové podání, nyní Vašina odrazil míč na tribunu. Oddechový čas pro Karlovarsko.

7:3

Domácí tým vede už o čtyři body. Pinali zatlačil servisem a na první přes potrestal nepřesný příjem Mazzone. Oddechový čas pro Karlovarsko.

25:22

Džavoronok servíroval o pásku, domácí si ale poradili s přihrávkou, následně Keemink našel na hlavním kůlu Urnauta, který smečí do dlouhé diagonály zakončil druhou sadu.

24:21

Tři setboly pro Modenu! Patočka po oddechovém čase zvolnil na podání, následně smečoval nekompromisně proti rozhozené obraně Bednorz.

23:21

Hosté dramatizují druhou sadu. Urnaut sice přesně přihrál, ale poté nepoložil míč na zem Pinali a to potrestal Zmrhal. Oddechový čas pro Modenu.

22:17

To už budou mít čeští hráči těžké. Zmrhal nedokázal přesně přihrát a k útoku se již Karlovarsko nedostalo. Oddechový čas pro hosty.

10:7

Ztráta Karlovarska začíná narůstat. Již o desátý bod Modeny se postaral chybující Penrose. Oddechový čas pro hostující tým.

26:24

Urnaut na podání. Penrose smečoval tvrdě po lajně, ale ne domácí libero si nepřišel. Následnou bodovku proměnil Bednorz a první sada končí.

25:24

Rejlek přichází z lavičky na podání, do hry se dostává také Džavoronok. Po servisu Filipa Rejlka útočil Urnaut do středu kurtu. Karlovarsko se hned dvakrát ubránilo, ale poslední slovo s velkou smůlou pro český tým Penrose, který zahrál nečistě.

24:23

Setbol pro Modenu! Zmrhal riskoval na servisu, ale ani on neuspěl.

23:22

Oddechový čas pro hosty.

23:22

Marco Pierotti přišel z lavičky na podání. A Modena se dostává do vedení. Zmrhal byl zablokován domácím trojblokem. Karlovarsko si ještě vyžádalo přezkoumání situaci na videu, ale míč skončil na lajně.

16:14

Modena odskakuje na dva body. Pinali sestřelil blokem smečujícího Zmrhala. Oddechový čas pro Karlovarsko.

8:9

Karlovarsko přidává také čtvrtý bod v řadě. Po útoku Pinaliho se předvedl v obraně Pfeffer, následnou bodovku proměňuje Vašina. Domácí tým si bere oddechový čas.

Azimut Modena – VK ČEZ Karlovarsko

3:0

konec (26:24, 25:22, 25:17)

Zpět na online

Azimut Modena: Christenson, Keemink – Bednorz, Pierotti, Urnaut, Kaliberda – Van der Ent, Holt, Anzani, Mazzone – Pinali, Zajcev – Benvenuti, Rossini Trenér: Julio Velasco

VK ČEZ Karlovarsko: Džavoronok, Van Haarlem – Vašina, Hudeček, Zmrhal, Houda – Beer, O'Dea, Patočka – Penrose, Rejlek – Pfeffer Trenér: Jiří Novák

Rozhodčí: Alexandr Vinaljev (BUL) – Toomas Murulo (EST)