Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Los Angeles Kings

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0)

08.01.2019, 04:40 • SAP Center, San Jose • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.7 4.26 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký hezký den a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (07:09:34)
Tři hvězdy utkání:

1. Erik Karlsson (SJS) 0+3
2. Tomáš Hertl (SJS) 1+0
3. Joonas Donskoi (SJS) 1+0
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) 1+0, 2 střely, čas na ledě 19:30
Lukáš Radil (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:50
Radim Šimek (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:09

Utkání sledovalo 15 447 diváků.
Střely na branku: 29 – 23
Je dobojováno. Domácí hokejisté neměli ve třetí třetině nic jistého, hosté se snažili o vyrovnání a měli několik šancí. Ovšem pozorný Martin Jones je nepustil ke srovnání stavu skóre. Hostům nepomohla ani závěrečná powerplay, v té se do prázdné klece trefil Joe Thornton, jenž tak zpečetil dvoubodový večer v SAP centru. O vítěznou trefu se ve druhé třetině postaral Tomáš Hertl.

Konec zápasu.

59:39

59:39 Joe THORNTON - 3:1

59:39

San Jose právě vstřelilo branku!
Je hotovo. Po nepřesné akci hostů se k puku dostali domácí hráči, vyvezli ho z obranného pásma a poté JOE THORNTON trefuje zcela prázdnou branku Los Angeles – 3:1. Asistence: Erik Karlsson.

58:00

Hosté jsou už v plném počtu.

59:05

Branka hostů je prázdná, Los Angeles to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.

58:31

Domácí se v přesilové hře uhnízdili v pásmu Los Angeles a kombinovali, ale jejich pokusy mezi tři tyče nezamířily.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:40

Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).

57:40

Následuje další komerční přestávka.

56:59

Walker nyní zastavil pronikajícího Logana Coutureho a ten se nemohl dostat do zakončení mezi kruhy.

56:36

A hned se snaží o kombinaci před brankou domácích, ovšem jejich souhru překazil obránce Brent Burns, který hned na to otáčí hru.

56:00

Hostům začíná velmi rychle ubíhat čas. Na srovnání stavu skóre mají čtyři minuty.

55:26

Po dalším zákroku Martina Jonese se vhazuje po jeho levé ruce. Brankář San Jose totiž před dotěrnými hosty nechal hru přerušit.

55:00

Kopitar číhal v mezikruží, ale přihrávky se nedočkal. Následně pak na druhé straně střílel Lukáš Radil, ale znovu český útočník Campbella neprostřelil.

54:31

Burnsova střela byla zablokována a hned na to dostal puk do své moci Jack Campbell a hru nechal přerušit. Vhazovat se tak bude před jeho brankou.

53:46

Joe Pavelski si nabruslil do útoku, tam však byl osamocen a puk mu poté sebrala obrana hostujícího celku. Ten tak míří okamžitě na druhou stranu.

53:13

Erik Karlsson z pravé strany střílel a měl před sebou kousek odkryté klece Campbella. Tu však minul. Domácí tak stále vedou pouze o jediný gól.

52:44

Lukáš Radil se nedal, ač ztratil puk, sám ho vybojoval zpět a ještě ho poslal před branku hostů. Tam nikdo z jeho spoluhráčů nezakončil.

51:40

Dobrou práci nyní odvedl Radim Šimek. Obránce Žraloků zachytil kotouč v přečíslení hostů a lehkou žabkou ho poslal před útočnou modrou čáru.

50:50

Série nepřesností v útočném pásmu San Jose. Žraloci i přesto v teritoriu hostů zůstali a dále kombinovali. O puk ale stejně přišli.

50:44

Další komerční přestávka.

50:22

Souhra Erika Karlssona s Tomášem Hertlem dnes hodně funguje. Bek San Jose našel českého útočníka u modré čáry u levého mantinelu. Hertla pak blíže Campbellovi nepustil jeden z hostujících obránců.

49:54

Tyler Toffoli byl šikovně uvolněn a poté se napřáhl ke střele. Znovu byl mezi třemi tyčemi pozorný domácí brankář Martin Jones.

49:15

Lukáš Radil střílel z prostoru mezi kruhy, jeho pokus však zablokovala obrana Los Angeles a hosté tak postupně směřují před domácí klec.

49:09

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:09

Dillon se vydal na útočný výlet a jeho střílená přihrávka nakonec končí na Jacku Campbellovi. Hra je opět přerušena.

48:15

Na druhé straně to zkoušel Melker Karlsson, ale žraločí osmašedesátka svou střelu z pravého kruhu mezi tři tyče neposlala.

47:10

Muzzinova rána končí znovu v lapačce Martina Jonese. Ten je v posledních chvílích pod tlakem Los Angeles Kings.

46:58

Následuje další komerční přestávka.

46:58

Adrian Kempe se dostal ke střele před Martinem Jonesem a ta končí v jeho lapačce. Poté je hra přerušena a vhazovat se bude před brankářem San Jose.

46:46

Lukáš Radil podél pravého mantinelu nabruslil blíže brance Los Angeles, ovšem na Campbella nevyslal žádnou střelu.

45:41

Hosté se urputně snaží o vyrovnání, v cestě jim nyní znovu stála obrana San Jose. Ta si tak připsala další zákrok a kotouč posílá mimo ohrožení své branky.

44:52

Nyní se dobře předvedla defenziva San Jose, která ubránila nebezpečný útok Los Angeles. Po něm pak Erik Karlsson zakládá další akci.

44:30

Tam však nic nevymysleli, Žraloci se vrátili zpět a od modré čáry střílel Radim Šimek, jehož pokus tečoval těsně před Campbellem Lukáš Radil, jenže hostující brankář pohotově zasáhl.

43:49

Brent Burns se pokusil najít přihrávkou Tima Meiera, ale trefil jen nohu hostujícího hráče a Králové jdou před branku domácích.

43:05

Opět agilní Hertl vybojoval na hostech kotouč a zase otočil hru směrem k brance Los Angeles.

42:41

K odraženému kotouči ve vlastním obranném pásmu se dostal Tomáš Hertl, který založil další akci. Poté nechal puk Evanderu Kaneovi, který svou střelou nechal vyniknout lapačku Jakca Campbella.

41:40

Barclay Goodrow se snažil tečovat střelu od modré čáry, Jack Campbell byl však pozorný mezi třemi tyčemi a jeho pokus zastavil.

41:01

Jake Muzzin od modré čáry poslal nepříjemnou střelu po zemi. Martin Jones ji dobře viděl a zakročil levým betonem.

40:17

Kovalčuk se napřahoval na vrcholu kruhů, nakonec ale pouze promáchl. Jonese tak vůbec neohrozil. Ale hned na to po něm střílel Kopitar, jeho pokus už byl nebezpečný. Jones kryje.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 22 – 17
Také druhé dějství je za námi a v něm jsme viděli dvě branky. Nejprve ve čtyřiadvacáté minutě vyrovnal Anže Kopitar a začínalo se znovu od začátku. Jenže ve třicáté minutě se prosadil krásnou střelou z bekhendu pod víko hostující branky český útočník Tomáš Hertl, který poslal Žraloky znovu do vedení. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 6:25.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:43

Ještě pokus hostů, který však neskončil gólem a pomalu, ale jistě končí i druhá třetina tohoto zápasu.

39:02

Hagelin hned jak naskočil z trestné lavice šel do akce před brankou Jonese, ale jeho pokus byl nepřesný.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:40

Další střela domácích, kterou se snažil dorážet těsně před Campbellem Evander Kane, ale nebyl úspěšný. Hosté se znovu osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.

38:15

Následně pak se hosté osvobozují a posílají puk až před Jonesovu branku.

37:56

Domácí se uhnízdili v pásmu hostů a na Campbela šla nebezpečná střela z hole Brenta Burnse. Snajpr Žraloků však kotouč za jeho záda nedostal.

37:18

Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Carl Hagelin – 2 min., hrubost).

36:33

U levého mantinelu v obranném pásmu San Jose vybojoval puk Melker Karlsson a Žraloci jdou znovu do další akce.

35:49

Dillon nahodil puk ze středního pásma do toho útočného, ale nikdo z jeho spoluhráčů ho nezachytil. Rodí se tak další únik hostů.

35:08

Brenden Dillon málem překvapil Campbella, jeho střela však za jeho záda nezapadla a následně pak sami hosté otáčejí hru.

34:15

Nepřesná kombinace hostů znamenala ztrátu puku a u něho jsou znovu Žraloci. Ti s ním hned míří zpět před brankou Jacka Campbella, kterou se pokusí ohrozit.

34:06

Následuje další komerční přestávka.

34:06

Austin Wagner těsně před Jonesem zakončil svižnou střelou, brankář San Jose si připisuje další zákrok a přerušuje hru.

33:10

Nahození Coutureho do útočné třetiny zachytil Melker Karlsson, z otočky pak střílel z prostoru mezi kruhy, ale Jack Campbell byl opět pozorný.

32:40

Anže Kopitar vystřelil a proti němu zasáhl opět Martin Jones. Ten poté nechal hru plynout a poslal kotouč mezi své spoluhráče.

32:14

Marcus Sörensen v pádu zakončoval a opět na Campbella nevyzrál. Po zisku puku tak jdou znovu hosté útočit.

31:56

A ten musel opět zasahovat proti nenápadné střele Marcuse Sörensena. Hra je tak opět přerušena a vhazování proběhne znovu po jeho levici.

31:38

Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před Jacka Campbella a domácí tak budou mít k dispozici znovu útočné pásmo. Vhazuje se po levici Campbella.

31:19

Následuje další komerční přestávka.

31:19

Domácí jsou nyní na koni a po vedoucí brance zase mají navrch. Dvakrát se znovu dostali do další šance, ale Campbell byl na svém místě připraven.

29:09

29:09 Tomáš HERTL - 2:1

29:09

San Jose právě vstřelilo branku!
Domácí hokejisté strhávají vedení znovu na svou stranu díky českému útočníkovi TOMÁŠI HERTLOVI. Tomu nabil do jízdy Erik Karlsson a prvně jmenovaný pak z bekhendu zakončil z pravého kruhu a puk poslal pod horní tyč Campbellovy branky – 2:1. Asistence: Erik Karlsson a Martin Jones.

28:15

Melker Karlsson, který dnes hraje své třísté utkání v NHL, si nabruslil do prostoru mezi kruhy, jeho následný pokus však skončil mimo tři tyče.

27:23

Pavelski prohrál vhazování v útočném pásmu a do akce se tak vrhají opět hráči Los Angeles. Těch je v posledních chvílích plné kluziště.

26:43

Hosté jsou nyní lepším týmem, po srovnání stavu skóre jako by je polili živou vodou a domácím naopak v poslední fázi hry nejde nic.

26:09

Další Kovalčukova střela neskončila mezi třemi tyčemi, ale hosté pásmo udrželi. Následuje další přerušení hry díky komerční přestávce.

25:45

Po nepřesné akci San Jose získali puk hosté a jdou do další akce před branku Martina Jonese.

25:25

Hosté notně ožili a Doughty od modré čáry nyní pořádně vystrašil Martina Jonese, jenž musel krýt jeho pokus a hra je opět přerušena.

23:42

23:42 Anže KOPITAR - 1:1

23:42

Los Angeles právě vstřelilo branku!
A je vyrovnáno. Dustin Brown z pravé strany poslal puk před branku, kde ho lehkou tečí poslal za Joneseho záda ANŽE KOPITAR, který trefil odkryté místo branky San Jose – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Dustin Brown a Ilja Kovalčuk.

23:01

Brenden Dillon získal puk a z obranné třetiny tak táhl další akce domácího celku. Nakonec je hra přerušena po další šanci Žraloků.

21:29

Radim Šimek vyslal ze středního pásma dalekonosnou střelu, ale Jacka Campbella nijak neohrozil. Hosté tak jdou do další akce na druhé straně.

20:40

Hosté se dostali hned do útoku, ale Martina Jonese svou stelou neohrozili. Do akce tak jdou hráči San Jose.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 12 – 7
První třetina je za námi. V ní jsme viděli celkem vyrovnanou hru se šancemi na obou stranách. Oba gólmani ale drželi svá čistá konta. Až Jack Campbell v osmnácté minutě o něj přišel. Joonas Donskoi totiž odražený kotouč od jeho betonu zasunul do jeho klece a poslal Žraloky do vedení. Hosté tak ve druhé třetině budou chtít vyrovnat. Čeká nás tak jistě znovu zajímavá podívaná. Druhá třetina začne přibližně v 5:35.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:35

A znovu zahrozili domácí hráči před Campbellem, který musel být hodně pozorný po střele jednoho z domácích hráčů.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:40

Hosté tak musejí dohánět jednobrankové manko a hned se pokusili ohrozit Jonese, ale marně obléhali jeho branku.

17:43

17:43 Joonas DONSKOI - 1:0

17:43

San Jose právě vstřelilo branku!
Žraloci otevírají účet zápasu. Evander Kane z levé strany trefil jen beton Campbella, který vyrazil puk před sebe a poté už měl JOONAS DONSKOI jednoduchou pozici, a sice trefit jeho odkrytou klec. Puk umístil k jeho levé tyči – 1:0. Asistence: Evander Kane a Erik Karlsson.

17:18

Joonas Donskoi sice vybojoval puk u modré čáry, ale ten proskočil do neutrální zóny a domácí musejí opustit útočné pásmo.

16:20

Radim Šimek poslal kotouč k pravému mantinelu Brentu Burnsovi a ten tak táhl další akci domácího celku. Leč neúspěšně.

15:44

Po něm to ještě zkusil Joe Pavelski, kapitán Žraloků však se svou střelou nebyl přesný. Žraloci však stále drží útočnou třetinu a rozvíjejí další akci.

15:23

Erik Karlsson dalším svým pokusem z vrcholu pravého kruhu provětral lapačku Jacka Campbella a ten hned na to přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

15:01

Další komerční pauza.

14:30

Další tvrdá rána Brenta Burnse, kterou málem ohrozil hostující branku. Jacku Campbellovi pomohla obrana, která puk srazila do bezpečí.

14:10

Joe Thornton dostal nabito od Pavelskiho, poté vystřelil z pravé strany, ale Jack Campbell byl znovu ve svém brankovišti připraven.

13:34

Jeff Carter u pravého mantinelu udělal kličku obránci San Jose Dillonovi, ale jeho zakončení poté bylo hodně nepřesné. Žraloci tak rychle otáčejí hru na druhou stranu.

12:17

A nyní jsou už v plném počtu.

12:02

Další pokus domácích, Timo Meier zblízka ohrozil Campbella, ovšem další jeho pokus znamená zisk kotouče pro Krále a ti zase vyhazují do bezpečí.

11:42

Z pravé strany střílel Erik Karlsson, ale trefil jen levý beton Jacka Campbella. Hosté se tak znovu osvobozují a posílají kotouč až před Jonese.

11:15

Brent Burns střílel od modré čáry, jeho pokus ještě tečoval TOmáš Hertl, ale nebyl úspěšný. Nicméně Žraloci stále drží útočné pásmo, kde kombinují.

10:35

V pásmu hostů však kotouč získali hráči Los Angeles a hned ho poslali až před branku Martina Jonese. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

10:17

Následuje další komerční přestávka a po ní začne přesilová hra San Jose.

10:17

Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Jake Muzzin – 2 min., podrážení).

09:14

Průchod do útočného pásma ze strany San Jose byl nyní dost kostrbatý, Timo Meier skákavý puk nezkrotil a ten tak na svou stranu získali znovu Králové z Los Angeles a jdou do útoku.

08:08

Kyle Clifford se dostal do zakončení v těsné blízkosti Martina Jonese, kotouč však s mírně zvednutou střelou poslal do jeho hrudi. Domácí brankář tak v pokleku kryje další střelu.

07:51

Puk zmizel na ochranné síti a hra je přerušena. Vhazovat se tak bude po pravé ruce Martina Jonese. Hosté tak zůstanou v útočném pásmu i pro následující chvíle.

07:43

Nyní následuje první komerční přestávka zápasu.

07:23

Žraloci se vrátili zpět do teritoria Králů z Los Angeles, jejich následný pokus však neměl gólové parametry.

06:58

Jenže se v něm domácí hráči neudrželi a hosté rychle otočili hru. Také oni však neuspěli.

06:44

Zakázané uvolnění Los Angeles stěhuje hru před Jacka Campbella, vhazovat se bude po jeho levé ruce. San Jose tak získalo zadarmo útočné pásmo.

06:07

Tam střílel Tomáš Hertl z levé strany, jehož pokus však vykryl Jack Campbell. A hned na to jdou do rychlé akce na druhé straně opět hosté.

05:38

Po dalším zákroku Martina Jonese byla hra přerušena a vhazovalo se tak před ním. Domácí získali puk a hned s ním zamířili do útoku.

05:28

Austin Wagner dostal přihrávku na pravý kruh a jeho střela švihem končí těsně vedle žraločí branky. Další šance hostů zůstala bez gólového efektu.

04:54

Kapitán San Jose Joe Pavelski se dostal za Campbellovu branku, po jejím objetí se však do zakončení před hostujícím brankářem nedostal.

04:44

Alex Iafallo udržel puk na své holi a poté vystřelil na Martina Jonese. Ten kryje další pokus hráčů Los Angeles. V kalifornském derby se tak zatím skóre nemění.

03:58

Nyní další akci Los Angeles zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.

03:10

Nyní se něco podobného podařili dalšímu českému zástupci u San Jose, Tomáš Hertl obral o kotouč jednoho z hostů a také ho vytlačil z obranné třetiny.

02:30

Hosté byli opět agilní před domácím brankovištěm, Radim Šimek se však dokázal dostat ke kotouči a hned ho z rohou kluziště poslal směrem dopředu.

02:26

Carl Hagelin střílel z levého kruhu a dělovkou nechal vyniknout Martina Jonese, který jeho pokus okamžitě kryje a hra je přerušena.

01:27

Martin Jones musel zasahovat proti střele Cartera, který na něho nebezpečně vystřelil. Kotouč má ve své moci a rozehrává ho mezi své spoluhráče.

00:55

Po ztrátě puku hostů v pásmu Žraloků šli domácí znovu do akce, střela Joonase Donskoie však skončila jen vedle Campbellovy branky.

00:10

Domácí hokejisté se hned vydali po vhazování do útočného pásma, kde se chvíli zdrželi, ovšem do šance před Campbellem se nedostlali.

00:01

Utkání právě začalo.
SAP centrem v San Jose už zní americká hymna, utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
Do sestavy San Jose Sharks se vrací český obránce Radim Šimek, jenž o minulém víkendu utrpěl otřes mozku po zákroku Benneta z Calgary.
Úvodní sestavy:

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, J. Ryan, E. Karlsson, Dillon, Heed – Pavelski (C), J. Thornton (A), Sörensen – Meier, Couture (A), Radil – Donskoi, Hertl, E. Kane – M. Karlsson, Goodrow, Labanc.

Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Doughty (A), Forbort, Walker, Muzzin, Fantenberg, Phaneuf – D. Brown, Kopitar (C), Kovalčuk – Leipsic, J. Carter (A), Iafallo – Toffoli, Kempe, Hagelin – Wagner, N. Thompson, Clifford.

Rozhodčí: Watson, Rehman – Devorski, Cameron.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS)
Lukáš Radil (SJS)
Radim Šimek (SJS) – zranění

Peter Budaj (LAK)
Vzájemná utkání

Oba celky se spolu v probíhající sezóně už utkaly dvakrát a pokaždé se zrodil výsledek 3:2 po prodloužení. Nejprve takto zvítězili hráči San Jose, ve druhém měření sil pak ti z Los Angeles. Jak to dopadne dnes, to se musíme nechat překvapit. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.
Los Angeles Kings

Hosté z Los Angeles jsou na tom ve stejné konferenci mnohem hůře. Jsou na čtrnácté pozici a na postupovou příčku do play-off ztrácejí osm bodů. Na svém kontě mají bodů sedmatřicet. Sedmnáctkrát dokázali vyhrát a šestadvacetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Naposledy se jim však doma dařilo, když porazili 4:0 Edmonton Oilers. Na tuto výhru by dnes rádi navázali, ovšem na žraločím ledě je nečeká nic lehkého. Navíc by mělo pro zranění chybět trio hráčů – Jonny Brodzinski, Trevor Lewis a Alec Martinez.

Nejproduktivnější hráči

Anže Kopitar – 28 bodů (10+18)
Drew Doughty – 25 bodů (4+21)
Dustin Brown – 24 bodů (11+13)
San Jose Sharks

Domácí San Jose se v Západní konferenci nachází na pátém místě a dosud jeho hokejisté nasbírali třiapadesát bodů za třiadvacet výher a dvacet proher. Naposledy dokázali Žraloci získat dva body po výhře 5:2 na svém ledě proti Tampě. Další duel před svými diváky by rádi zvládli i dnes a prahnou po dalších bodech do tabulky. Sezónu zatím mají velmi dobře rozjetou a v dobrých výsledcích tak budou chtít pokračovat i nadále. Pro zranění by ještě měli chybět Radim Šimek, Justin Braun a Marc-Édouard Vlasic.

Nejproduktivnější hráči

Brent Burns – 47 bodů (7+40)
Logan Couture – 42 bodů (16+26)
Joe Pavelski – 38 bodů (25+13)
Hezké časné úterní ráno přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy San Jose Sharks a Los Angeles Kings. Utkáním Vás provede Vendula Zdražilová.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:40.

San Jose Sharks – Los Angeles Kings

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Donskoi (E. Kane, E. Karlsson), 30. Hertl (E. Karlsson, M. Jones), 60. J. Thornton (E. Karlsson) – 24. Kopitar (D. Brown, Kovalčuk)

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, J. Ryan, E. Karlsson, Dillon, Heed – Pavelski (C), J. Thornton (A), Sörensen – Meier, Couture (A), Radil – Donskoi, Hertl, E. Kane – M. Karlsson, Goodrow, Labanc.

Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Doughty (A), Forbort, Walker, Muzzin, Fantenberg, Phaneuf – D. Brown, Kopitar (C), Kovalčuk – Leipsic, J. Carter (A), Iafallo – Toffoli, Kempe, Hagelin – Wagner, N. Thompson, Clifford.

Rozhodčí: Watson, Rehman – Devorski, Cameron

Diváci: 15447

Průběh zápasu
1. třetina
10:17 LAK 2 Muzzin, podrážení
17:43 SJS 1:0 Donskoi (E. Kane, E. Karlsson)
Po 1. třetině
2. třetina
23:42 LAK 1:1 Kopitar (D. Brown, Kovalčuk)
29:09 SJS 2:1 Hertl (E. Karlsson, M. Jones)
37:18 LAK 2 Hagelin, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
57:40 LAK 2 HL příliš mnoho hráčů
59:39 SJS 3:1 J. Thornton (E. Karlsson)
Konec