Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Girona FC – Getafe CF

1:1

konec (0:0)

21.12.2018, 19:30 • Estadi Municipal de Montilivi • 17. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.65 3.09 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:13. (21:22:36)
Je konec! Dnešní utkání nakonec skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím hráčům, kteří si vytvořili územní převahu, ze které pramenily vyložené šance, které ale neskončily v síti. To mělo za následek inkasovanou branku, o kterou se postaral hostující Ángel. Girona se ke konci zápasu opět nadechla k náporu, za což si vysloužila vyrovnávací branku, kterou obstaral obránce Espinosa. Girona byla v tomto utkání jednoznačně aktivnější, avšak soupeř dokázal uhrát remízu.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Žlutou kartu dostává Mathieu Flamini (Getafe CF).

90+3

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází Robert Ibáñez.

90+3

Domácí se opět dostali na útočnou polovinu, do konce nezbývá už moc času.

90+2

Soria si dával s výkopem od své branky celkem dost načas, nakonec mu to ale opět prošlo. Vzápětí si obrannou povinnost splnil domácí Espinosa.

90+1

Girona to zkusila centrem do pokutového území, na který si naskakoval Portu, jenž měl na hlavě rozhodující branku. Jeho hlavička ale skončila vdle brány.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli svítí nerozhodný výsledek, ještě můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Na pořadu dne byl volný kop pro Getafe. Centr plachtil do pokutového území, kde se prosadil jeden z domácích. Hosté ale konečně začali hrát.

86

Žlutou kartu dostává Álex Granell (Girona FC).

85

85. Bernardo ESPINOSA - 1:1

85

Girona právě vstřelila branku!
Je tu zasloužená vyrovnávací branka! Domácí zahrávali standardní situaci, na kterou si na hranici malého vápna naskakovala smečka domácích hráčů, přičemž se ve vzduchu prosadil BERNARDO ESPINOSA, který hlavičkou o zem překonal brankáře Soriu.

85

Maksimović zkoušel přihrávkou za obranu najít Molinu, avšak s tím počítal také pozorný Espinosa. Girona okamžitě došla s míčem na druhou stranu.

84

Máme před sebou něco málo kolem deset minut. Getafe i nadále vede o jedinou branku, nicméně domácí celek je v posledních minutách aktivnější.

83

Soria si doslova počkal na přiběhnutí Stuaniho, posléze schoval míč do své náruče. Getafe se snaží tahat čas, což u sudího zatím celkem vychází.

82

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Ángel Rodríguez, přichází Mathieu Flamini.

81

Posléze si Fernández hodil míč na svojí silnější nohu, načež opět hledal Stuaniho, který se tentokráte nacházel v hodně těsném ofsajdovém postavení.

80

Ramalho vhazoval od pravé postranní čáry, načež Lozano kroutil centr do pokutového území. Stuani se sice dostával do vzduchu, nedokázal ale kloudně zakončit.

79

Vzápětí se do vzduchu dostával domácí Pons, avšak ve vzduchu ho dokázal přehlavičkovat González. Následně vedle brány pálil křídelník García.

78

Foulquier se celkem snadným způsobem dostal až k hranici šestnáctky, odkud posílal přízemní centr na Molinu, který nedokázal kloudně zakončit.

77

Na opačné straně se Getafe dostalo do velice nebezpečného přečíslení, který táhl Arambarri. Ten ale postupoval sám, což bylo špatné řešení akce.

76

Antunes si splnil obrannou povinnost, zablokoval centr z pravé strany. Na pořadu dne byl čtvrtý rohový kop pro domácí, z branky ale vystartoval Soria.

75

Jenomže Girona si stále neví rady s přechodem do útoku. Proto v současné době sledujeme celkem zdlouhavou kombinaci na domácí polovině.

74

Hosté se opět dostali s balónem na útočnou polovinu, kde se ale moc dlouho nezdrželi. Naopak si střídající Fernández přichystal autové vhazování.

72

Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Pedro Porro, přichází Valery Fernández.
Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Aleix Garcia, přichází Anthony Lozano.

69

Stále sledujeme tentýž obrázek hry. Getafe si s míčem pohrává v oblasti středového kruhu, přičemž se soupeř k napadání zrovna moc nemá.

68

Na druhé straně se za obranu soupeře dostával Molina, který si podle sudího pohlídal ofsajdové postavení. Getafe si tak užívá pobyt na útočné polovině.

67

S míčem si pohrál také znuděný brankář Bunú, který okamžitě rozehrál po zemi do strany. Girona začíná mít výraznou převahu, k brance to ale zatím nevede.

66

Girona rozjela celkem nebezpečný kontr, během kterého skončil na zemi García. Tentokráte se o faul nejednalo, hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.

65

Autové vhazování obstaral domácí Porro, který si jako adresáta vybral naběhnuvšího Ramalha, jenž pro jistotu přenesl hru na levou stranu hrací plochy.

64

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, už jsme se dočkali jedné branky. Girona je ve druhém poločase aktivnější, avšak Soria drží svůj celek ve hře o body.

63

U postranní čáry to zvládl domácí Granell, který ale přeposlal míč pouze k Maksimovićovi, jenž se rozhodl uklidnit hru na vlastní obranné polovině.

62

To je pro domácí celek skutečně velký šok, soupeř totiž udeřil z první vážnější šance. Girona má na vyrovnání ještě dostatek času.

61

61. Ángel RODRÍGUEZ - 0:1

61

Getafe právě vstřelilo branku!
To jsou věci, hosté jdou z ojedinělé šance do vedení! Antunes měl rovněž na centr dostatek času, což využil k dokonalosti. Levý obránce Getafe našel zcela osamoceného ÁNGELA RODRÍGUEZE, který z první placírkou zamířil mimo dosah brankáře Bunúa.

61

Na levém křídle měl dostatek prostoru na centr Granell, což mu ale naopak uškodilo. Míč totiž trefil prvního protihráče, kterým byl hostující Suárez.

60

K oné rozehrávce se nakonec postavil García, který kroutil míč směrem do branky, načež hlavičkový pokus v podání Espinosy fantasticky vytáhl Soria.

59

Stuani si manévrem hodil míč na pravou nohu, jenomže při tomto záměru ho fauloval González. Jednoznačný faul, další standardka pro domácí mužstvo.

58

Hostující hráči vzorně napadali rozehrávku, avšak rozehrávající Pons to hravě zvládl. I tak se Girona musela vrátit s míčem na vlastní polovinu.

57

Posléze si domácí celek zrovna neporozuměl, Portu totiž přihrával mimo dosah Porra. Po delší době budeme svědky odkopu od hostující svatyně.

56

García si počkal na náběh Stuaniho, což přečetl také pozorný González, který ustřelil míč do zámezí. Girona bude zahrávat rohový kop z levé strany.

55

Kamery si vybraly střídajícího Dakonama, který okamžitě usedl na lavičku náhradníků. Zranění bylo natolik vážné, že hostující zadák nemohl pokračovat.

54

54. Ramalho si málem vsítil vlastní branku.

54

Co scházelo! Foulquier postupoval po pravém křídle, načež si jeho polovysoký centr málem srazil do vlastní brány Ramalho, míč ale skončil těsně vedle.

53

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Djené Dakonam, přichází Bruno González.

52

Mezitím se domácí hráči dostali k rozehrávce rohového kopu, který rozehráli nakrátko. U postranní čáry ale dobře zasáhl pozorný Antunes.

51

Stále se nehraje, s Dakonamem to nevypadá zrovna optimisticky. Hostujíc zadák odkulhal za postranní čáru, tato prodleva se jistě započítá do nastaveného času.

50

Po jednom ze soubojů zůstal na zemi ležet hostující Dakonam, který si vyžádal lékařské ošetření. Uvidíme, zda se přichystá první střídání.

49

Getafe rozjelo kombinaci na vlastní polovině, poté se Suárez dostal do nepříjemného obložení, které přineslo sraženou střelu v podání Ponse.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali hodně ostrý zákrok na hostujícího Arambarriho, hlavní sudí se ale rozhodl nevytasit žlutou kartu.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nepřinesl žádnou přesnou trefu. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, přičemž více ze hry měl domácí celek. Girona to většinu času zkoušela prostřednictvím centrovaných balónů, které ale v poklidu odvracela obrana soupeře. Getafe nám toho směrem dopředu moc nepředvedlo, jediné kloudné zakončení směřovalo do náruče Búnua. Doufejme, že druhý poločas nabídne trochu atraktivnější podívanou.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

44

Posléze autové vhazování vybojoval hostující Mata, který odtlačil od míče soupeře. K provedení autu se již staví obránce Antunes.

43

Posléze na pravém křídle operoval Portu, který nedokázal patičkou oslovit vedle stojícího Porra. Přihrávku do strany totiž zachytil pozorný Arambarri.

42

42. Portu selhal v šanci.

42

Girona mohla jít do vedení! Sám na bránu totiž uháněl Portu, který nejprve trefil brankáře, následnou dorážku dokázal zablokoval vracející se Antunes.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

39

V hostující šestnáctce se utvořil menší zmatek, avšak Pons trefil pouze před sebou stojícího protihráče. Rychlý protiútok Getafe překazil Granell.

38

Standardka také na druhé straně. Nakonec to sám na sebe vzal Suárez, jehož centr směřoval k hranici malého vápna, kde zasahoval Espinosa.

37

Nákop našel v útoku volného Portua, ke kterému se včas vrátil pozorný Cabrera, jenž zasáhl čistě. Getafe se ale celkem zbytečně zbavilo balónu.

36

Žlutou kartu dostává Dimitri Foulquier (Getafe CF).

35

Centrovaná nabídka se snášela na Espinosu, který se sice dostal nejvýše do vzduchu, avšak míč prodlužoval pouze do zámezí. Soria bude vykopávat.

34

Do ofsajdového postavení se dostával Stuani, avšak ještě předtím se nedovoleným zákrokem prezentoval Dakonam. Domácí tak budou rozehrávat standardku.

33

Hosté si nakonec vybojovali volný kop, který rozehrával Antunes. Překvapivě se nejednalo o centr do šestnáctky, nýbrž o zpětnou přihrávku na Cabreru.

32

Getafe kombinovalo na vlastní polovině, načež se Suárez dostal přes Granella, jenmže Foulquier trefil hned prvního protihráče před sebou.

31

Domácí se přeci jenom podívali na útočnou polovinu, kde moc dlouho nevydrželi. Přihrávku na Portua totiž zachytil Mata, která poslal míč do autu.

30

Po delší době jsme se dočkali střeleckého pokusu, který vyprodukoval hostující Ángel. Jednalo se o přízemní ránu, která putovala daleko vedle brány.

29

Po souboji tělo na tělo skončil na zemi hostující Antunes, hlavní sudí nakonec odpískal ve prospěch Getafe. Rozehrávky se ujme Suárez.

24

Dalekonosný pas našel u postranní čáry Porra, který ale nedokázal prohodit míč na Portua. I tak budou domácí vhazovat, soupeř ale zatím vzorně odolává.

23

Antunes se ujal autového vhazování z levé strany, jako adresáta si vybral Molinu, který mu ale vracel do ofsajdu, což potvrdil také opakovaný záběr.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, stále čekáme na první branku tohoto utkání. Oba celky si už vytvořily šance, avšak brankáři ale zasáhli v poklidu.

21

Molina dokázal vystihnout rozehrávku soupeře, avšak následnou nadějnou akci nevyřešil nejlépe. Přízemní ránu totiž poslal přímo doprostřed branky.

20

Girona se pokusila zaútočit středem hrací plochy, což ale nevyšlo. To nemusí tolik vadit, neboť hostující brankář Soria odkopl daleko do zámezí.

19

Juanpe si nechtěl komplikovat život, proto raději odkopl míč daleko od vlastní branky. Míč se i tak snesl za autovou čáru, vhazovat tak bude Suárez.

18

Také celek z Madridu se na delší dobu usadil na druhé straně, jenomže přenesení hry od Cabrery skončilo daleko od Suáreze, soupeř tak bude vhazovat.

17

Getafe rozehrálo volný kop narychlo, jenomže to bylo špatné řešení. Posléze jsme sledovali nedovolený zákrok na domácího Ramalha.

16

Po levém křídle se zkoušel dopředu prohnat domácí Granell, avšak velmi dobrý zákrok předvedl Foulquier, který mu odebral míč čistým způsobem.

15

V opačné šestnáctce skončil na zemi Mata, který si rovněž pokutový kop nevymodlil. Hlavní sudí nechává pokračovat ve hře, domácí vyváží balón.

14

Portu potleskem poděkoval za přihrávku od svého kolegy, míč ale skončil pouze u hostujícího brankáře. Soria si dává s odkopem od branky celkem načas.

13

13. Stuani hlavičkoval do náruče brankáře.

13

Tohle bylo o poznání lepší. Porro z pravé strany vyprodukoval centrovaný balón, na který reagoval Stuani. Jeho hlavička ale směřovala do náruče brankáře.

12

Posléze na zeleném pažitu skončil právě Porro, naopak nedovolený zákrok vytasil hostující Maksimović. Girona ta bude zahrávat standardní situaci.

11

Girona se opět dostala s míčem na polovinu soupeře, jenomže Arambarri včas vytlačil Ponse. Posléze si Stuani nevymodlil nedovolený zákrok.

10

Soria se rovněž prezentoval odkopem od své branky, který byl o poznání lepší. U postranní čáry ale zasáhl Porro, jenž poslal míč za autovou lajnu.

9

Bono nepředvedl zrovna přesvědčivý výkop, míč totiž zamířil daleko mimo dosah Porra. Getafe se tak dostane k autovému vhazování z levé strany.

8

Mezitím se domácí natlačili na útočnou polovinu, Porro si ale nevěřil na průnik podél autové čáry. Místo toho jsme sledovali přenesení na Garcíu.

7

Dakonam nakonec musel opustit hrací plochu, kde se podrobuje lékařskému ošetření. Jeho celek tak bude hrát chvíli v početní nevýhodě.

6

Nyní na zemi skončil hostující obránce Dakonam, kterého sice fauloval napadající Portu, avšak standardní situaci bude zahrávat právě Girona.

5

Obrannou povinnost si splnil hostující Cabrera, který zahrál pro jistotu do autu. Jako poslední se dotkl míče Granell, vhazovat tak bude Getafe.

4

Domácí brankář se rozhodl odkopnout na pravou stranu hrací plochy, kde zasahoval Antunes. Getafe zaútočilo, avšak Mata pouze fauloval soupeře.

3

Posléze se k míči dostal domácí obránce Juanpe, který raději spolupracoval s brankářem Bonem. Krátce poté si nedovoleným zákrokem pomohl Antunes.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Girona FC: Bunú – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Porro, Pons, Aleix Garcia, Granell (C) – Portugués, B. García – Stuani.
Náhradníci: Iraizoz – Alcalá, V. Fernández, Lozano, Douglas Luiz, Paik Seung-ho, Soni.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes – Foulquier, Maksimović, Arambarri, Jaime Mata – Ángel Rodríguez, J. Molina (C).
Náhradníci: Chichizola – Cristóforo, Duro, Bruno González, R. Ibáñez, Portillo.

Rozhodčí: Alberola, Hernández, Cerdán.
Getafe CF

Na opačné straně stojí Getafe, kterému se letos celkem daří. Celek z Madridu se v současné době nachází na sedmé pozici, přičemž na příčky zaručující pohárovou Evropu ztrácí pouze jeden jediný bod. Getafe navíc drží čtyřzápasovou sérii bez porážky, poslední prohra přišla před více než měsícem, tehdy hostující tým dnešního utkání nestačil na tápající Valencii. Getafe v minulém kole zdolalo špatně hrající Real Sociedad, přičemž o jedinou branku tohoto zápasu se postaral Molina. Hostující tým tohoto zápasu se snaží vycházet ze zajištěné obrany, což se zatím celkem daří. Getafe inkasovalo pouze dvanáct branek, což je společně s Atléticem vůbec nejméně.
Girona FC

Fotbalisté Girony prožili celkem vydařený vstup do letošního ročníku, poslední zápasy ale přinášejí poněkud zhoršenou formu. Girona se v tabulce propadla na momentální desátou pozici, přičemž náskok na sestupové pásmo je šestibodový. Domácí celek dnešního utkání vyhrál pouze jeden z posledních pěti zápasů, bylo tomu tak v souboji proti Espanyolu, který porazil poměrem 3:1. V minulém kole přišla už druhá porážka v řadě, Girona totiž nestačila na velmi dobře hrající Sevillu, která si na domácí půdě zajistila vítězství 2:0. Girona se letos celkem trápí v rámci střílení branek, z horní poloviny tabulky má společně s Getafe nejhorší útok.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Španělská nejvyšší soutěž má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Girona FC a Getafe CF.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

Girona FC – Getafe CF

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 85. Espinosa (Granell) – 61. Ángel Rodríguez (Antunes)

Karty:   86. Granell (GIR) – 36. Foulquier (GET), 90+3. Flamini (GET)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:13.

Girona FC: Bunú – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Porro (72. V. Fernández), Pons, Aleix Garcia (72. Lozano), Granell (C) – Portugués, B. García – Stuani.
Náhradníci: Iraizoz – Alcalá, V. Fernández, Lozano, Douglas Luiz, Paik Seung-ho, Soni.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (53. Bruno González), Cabrera, Antunes – Foulquier, Maksimović, Arambarri (90+3. R. Ibáñez), Jaime Mata – Ángel Rodríguez (82. Flamini), J. Molina (C).
Náhradníci: Chichizola – Cristóforo, Duro, Bruno González, R. Ibáñez, Portillo, Flamini.

Rozhodčí: Alberola, Hernández, Cerdán