Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Girona FC – Getafe CF

1:1

konec (0:0)

21.12.2018, 19:30 • Estadi Municipal de Montilivi • 17. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.65 3.09 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:13. (21:22:36)
Je konec! Dnešní utkání nakonec skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím hráčům, kteří si vytvořili územní převahu, ze které pramenily vyložené šance, které ale neskončily v síti. To mělo za následek inkasovanou branku, o kterou se postaral hostující Ángel. Girona se ke konci zápasu opět nadechla k náporu, za což si vysloužila vyrovnávací branku, kterou obstaral obránce Espinosa. Girona byla v tomto utkání jednoznačně aktivnější, avšak soupeř dokázal uhrát remízu.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Žlutou kartu dostává Mathieu Flamini (Getafe CF).

90+3

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází Robert Ibáñez.

90+3

Domácí se opět dostali na útočnou polovinu, do konce nezbývá už moc času.

90+2

Soria si dával s výkopem od své branky celkem dost načas, nakonec mu to ale opět prošlo. Vzápětí si obrannou povinnost splnil domácí Espinosa.

90+1

Girona to zkusila centrem do pokutového území, na který si naskakoval Portu, jenž měl na hlavě rozhodující branku. Jeho hlavička ale skončila vdle brány.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli svítí nerozhodný výsledek, ještě můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Na pořadu dne byl volný kop pro Getafe. Centr plachtil do pokutového území, kde se prosadil jeden z domácích. Hosté ale konečně začali hrát.

86

Žlutou kartu dostává Álex Granell (Girona FC).

85

85. Bernardo ESPINOSA - 1:1

85

Girona právě vstřelila branku!
Je tu zasloužená vyrovnávací branka! Domácí zahrávali standardní situaci, na kterou si na hranici malého vápna naskakovala smečka domácích hráčů, přičemž se ve vzduchu prosadil BERNARDO ESPINOSA, který hlavičkou o zem překonal brankáře Soriu.

85

Maksimović zkoušel přihrávkou za obranu najít Molinu, avšak s tím počítal také pozorný Espinosa. Girona okamžitě došla s míčem na druhou stranu.

84

Máme před sebou něco málo kolem deset minut. Getafe i nadále vede o jedinou branku, nicméně domácí celek je v posledních minutách aktivnější.

83

Soria si doslova počkal na přiběhnutí Stuaniho, posléze schoval míč do své náruče. Getafe se snaží tahat čas, což u sudího zatím celkem vychází.

82

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Ángel Rodríguez, přichází Mathieu Flamini.

81

Posléze si Fernández hodil míč na svojí silnější nohu, načež opět hledal Stuaniho, který se tentokráte nacházel v hodně těsném ofsajdovém postavení.

Girona FC – Getafe CF

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 85. Espinosa (Granell) – 61. Ángel Rodríguez (Antunes)

Karty:   86. Granell (GIR) – 36. Foulquier (GET), 90+3. Flamini (GET)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:13.

Girona FC: Bunú – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Porro (72. V. Fernández), Pons, Aleix Garcia (72. Lozano), Granell (C) – Portugués, B. García – Stuani.
Náhradníci: Iraizoz – Alcalá, V. Fernández, Lozano, Douglas Luiz, Paik Seung-ho, Soni.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (53. Bruno González), Cabrera, Antunes – Foulquier, Maksimović, Arambarri (90+3. R. Ibáñez), Jaime Mata – Ángel Rodríguez (82. Flamini), J. Molina (C).
Náhradníci: Chichizola – Cristóforo, Duro, Bruno González, R. Ibáñez, Portillo, Flamini.

Rozhodčí: Alberola, Hernández, Cerdán