Menu

Hokej

2. liga - Sever a Střed (ČR)

HC Děčín – HC Řisuty

6:2

konec (1:1, 2:0, 3:1)

19.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 27. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.75 5.0 2.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:16:52)
Je dobojováno. Domácí Medvědi porazili potřetí v sezóně Řisuty a po dvou prohrách v řadě zapisují plný počet bodů. Hosté naopak odjedou opět s prázdnou. Medvědi si tak udrželi čtvrtou pozici v tabulce.

Konec zápasu.

59:29

Vyloučení v týmu HC Děčín (David Drašar – 2 min., napadení).

59:00

Děčín právě vstřelil branku!
A nyní je už definitivně hotovo. Medvědi dávají ještě šestý přesný zásah a zřejmě tak uzavírají střelecké hody tohoto duelu, když se mezi tři tyče trefil PAVEL ZAJAN – 6:2. Asistence: Daniel Volráb a Zdeněk Petráš.

58:55

Hosté se ještě nadechli k akci před děčínskou brankou, ale sami už dobře vědí, že veškeré naděje na úspěch v utkání zhasly. Takový náskok si Medvědi už vzít nenechají.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:19

Děčínští se ubránili v oslabení a nyní jsou už v plném počtu.

56:48

Hosté se zatím nedokázali dostat k další pořádné střele a Medvědi se znovu osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.

56:07

Medvědi se ubránili dalšímu tlaku hostů a na chvilku dokázali dostat kotouč z vlastního obranného pásma.

55:51

Hosté se v přesilové hře usadili v útočném pásmu, kde na Lavingera mířila střela, s tou si však domácí brankář dokázal poradit.

55:19

Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., podrážení).

54:36

Hostům už nezbývá moc času na to, aby dokázali smazat takovou ztrátu. Naopak Medvědi se už příliš nikam neženou a jen kontrolují svůj pohodlný náskok.

53:00

Děčín právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný zápas dnes hraje PAVEL KORDULE. Ten dává svou čtvrtou branku v řadě za sebou a Medvědi jdou zpět do tříbrankového náskoku. Domácí útočník tak dnes zapsal čtyři góly a má výrazný podíl na současném stavu – 5:2. Asistence: Ondřej Kopta a Jakub Loukota.

52:31

Jenže po jejich náznaku šance se ke kotouči dostali opět hosté a bez čekání míří před Lavingerovu klec. Ten tak bude muset být ve svém brankovišti pozorný.

52:01

Další tlak hostů domácí hráči zvládli a nyní se opět dostávají do útoku na druhé straně.

51:13

V dalším obléhání děčínské branky se ocitli hosté, Lukáš Lavinger čelil dalším dvěma střelám, ale obě dokázal jistit. Poté poslal svou přihrávkou Medvědy do útoku.

50:25

Třetí třetina je za svou polovinou. Děčínští stále drží dvoubrankový náskok, hosté se snaží o kontaktní gól, který zatím nepřichází.

49:29

Ten úspěchem neskončil. Hosté se tak znovu dostali na kotouč a míří s ním bez čekání před děčínskou branku. Čas rychle plyne, už nemají na co čekat.

49:05

Až nyní se jim to povedlo a od vlastního brankáře tak zakládají další postupný útok.

48:56

Medvědi stále nemohou vyhodit kotouč ze své třetiny a čelí tak dalšímu tlaku hostujících Řisut.

48:25

Nestalo se, jejich akce nebyla přesná, ale dokázali puk udržet v medvědím pásmu a stále tak kombinují před Lukášem Lavingerem.

47:35

Od vlastní branky založili svou další útočnou akci Medvědi, kteří se však příliš dlouho v hostujícím teritoriu neohřáli. A u puku jsou opět hosté, kteří se pokusí vstřelit kontaktní branku.

47:15

Kotouč si pak převzali Děčínští a rychle spěchali do útočného pásma. Rádi by si svůj bezpečnější náskok vrátili zase zpátky.

46:49

V dalším obléhání domácí branky se ocitli hosté, jejich další střela však končí jen na zadním mantinelu.

45:25

Řisuty právě vstřelily branku!
Hosté se přeci jenom dočkali a ukrojili kousek ze své ztráty. Nyní je to už o dva góly a dá se očekávat jejich tlak před děčínskou klecí. MICHAL KUČERA přetavil pas od Matěje Kose ve druhou branku Buldoků a ti jsou tak dost možná zpátky v utkání – 4:2. Asistence: Matěj Kos.

44:39

Medvědi se jali do další útočné akce, obrana Řisut však dokázala včas zakročit a hned na to otočila hru na opačnou stranu.

43:25

S hosty to nyní nevypadá vůbec dobře, pokud chtějí pomýšlet na úspěch v dnešním duelu, musejí dotáhnout už třígólové manko. Cože nebude vůbec jednoduché. Nyní jsou v útoku a kombinují před děčínskou klecí.

41:31

Děčín právě vstřelil branku!
Dámy a pánové, čepice na led! PAVEL KORDULE právě po další nahrávce od Michala Oliveriuse zkompletoval svůj čistý hattrick a dává tak Děčínu tříbrankové vedení – 4:1. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Kopta.

41:03

Také Medvědi už byli v útočné třetině, kde si vypracovali kombinaci, avšak i tak končí mimo tři tyče.

40:24

Hosté se dle předpokladů dostali hned do útoku, ovšem opět děčínskou branku příliš neohrozili.

40:01

Začala třetí třetina.
Také druhá třetina je minulostí. Její úvod patřil Medvědům, kteří se v krátkém sledu po sobě dostali na dvoubrankový rozdíl. O obě branky se postaral Pavel Kordule, kterého dvakrát ke skórování vybídl kapitán Děčína Michal Oliverius. Po druhé třetině tak platí stav 3:1 a dá se očekávat, že hosté se ještě nevzdají a pokusí se se zápasem něco udělat. Třetí třetina začne přibližně v 19:35.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:46

Do akce se ještě vydali hosté, kteří se déle drželi před Lavingerem, ovšem ten nedopustil, aby se hráči Řisut dostali na kontaktní branku.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:25

Nepřesná střela Řistut, do akci šli zase domácí hráči, ale ti se také do přesnějšího zakončení nedostali.

37:13

Nyní znovu hosté šli do ohrožení Lavingerovy svatyně, jenže jejich další počínání před jeho brankou skončilo dalším neúspěchem. Do akce tak míří opět Děčín.

36:23

Blíží se závěr druhé třetiny a Medvědi mají další tlak před hostující klecí, nic z toho ale nevytěžili.

35:11

Hosté se opět pokoušeli dostat se před Lukáše Lavingera, obrana Medvědů však dokázala proti rodící se šanci Řisut zakročit včas.

34:04

Medvědi naopak chtějí své vedení ještě více pojistit. Jejich další akce však byla nepřesná a kotouč mají zase Buldoci.

33:12

V akci se vystřídaly oba celky a nyní jdou do té další zase hosté z Řisut. Ti se stále marně dostávají do šance, která by mohla znamenat vrácení se zpět do zápasu.

32:36

Medvědi se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.

32:25

Po další nepřesné střele hostujících hráčů znovu získala kotouč obrana Děčína, jenž bez čekání posílá puk až před branku Davida Stahla.

31:18

Domácí se zatím dobře brání a zatím tak svému soupeři dobře čelí. Nyní získali puk a ten vyvezli pryč z obranného pásma.

30:36

Nyní se ovšem budou muset bránit poprvé v utkání v oslabení a hosté mají šanci dostat se Medvědům na dostřel jediné branky v přesilové hře.

30:36

Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., nedovolené bránění).

30:25

Zápas plyne velmi rychle, jsme za polovinou utkání a děčínští hokejisté mají stále dvoubrankový náskok.

29:48

Děčínští udrželi puk na svých holích, dostali se do postupného útoku, jejich střela před brankou hostů však šla mimo tři tyče.

28:27

Děčínský útok znovu mohl znamenat nebezpečí. Ovšem tentokráte si obrana Řisut dokázala po jejich střele poradit a hned na to poslal kotouč do středního pásma.

27:24

Nestalo se tak a do rychlé akce na druhé straně se tak dostávají znovu agilní děčínští hráči.

26:54

Ještě před modrou čárou však domácí přišli o puk, ten získali na své hokejky opět hosté a pokusí se tak o šanci před Lavingerem, ze které by mohli vsítit kontaktní branku.

26:24

Jejich snaha před Lavingerem byla marná a domácí brankář nemusel vůbec zasahovat. Hned na to pak obrana Děčína zaváží kotouč do útočného pásma.

25:46

Po timeoutu následoval děčínský pobyt v útočném pásmu, hosté však dokázali Medvědy zastavit v jejich rozletu a míří do útočné akce.

24:45

Domácí si tak hned v úvodu druhé třetiny vypracovali už dvougólový náskok a hosté tak musejí dohánět své manko. A na dva rychlé góly nyní reaguje lavička Řisut oddechovým časem.

23:37

Děčín právě vstřelil branku!
O dvě minuty později už mají domácí hráči dvoubrankový náskok. A znovu u toho byla dvojice Kordule – Oliverius. Kapitán děčínského týmu znovu předložil přihrávku a PAVEL KORDULE se nemýlil – 3:1. Asistence: Michal Oliverius.

23:29

Domácí se opět dostali do šance před hostující brankou, jejich další počínání před Stahlem skončilo ale neúspěchem. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.

21:36

Děčín právě vstřelil branku!
Hned z následné akce jdou Medvědi znovu do vedení. Nejproduktivnější hráč Děčína PAVEL KORDULE přetavil Oliveriusův pas v další branku a Děčín tak má znovu náskok – 2:1. Asistence: Michal Oliverius a Patrik Balcar.

20:30

Domácí zakombinovali před hostující klecí, ovšem před Stahlem puk ztratili a do další akce pak šli hosté. Ale ani oni před Lavingerem neuspěli.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je za námi a viděli jsme v ní dvě branky. V deváté minutě poslal Medvědy do vedení Štěpán Kuchynka a Děčín tak měl jednobrankový náskok. Ovšem v sedmnácté minutě se hosté dostali k vyrovnání prakticky hned po tom, co se ubránili. Michal Fortelka se vrátil z trestné lavice a po chvilce pak své zbytečné vyloučení napravil, když překonal Lavingera. Uvidíme, co nám přinese druhá část hry, která začne přibližně v 18:50.

20:00

První třetina skončila.

19:50

V závěru první části hry byli v držení kotouče hosté a ještě se pokusili ohrozit Lukáše Lavingere, ale nebyli úspěšní. První část hry je tak pomalu, ale jistě minulostí.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:20

Proti dalšímu pokusu Medvědů zasáhla obrana Řisut a ta dostal kotouč pod kontrolu. Hosté tak otáčejí hru na opačnou stranu.

17:47

Děčínští se znovu vrátili do útočného pásma, svou střelou se pokusili vrátit si své vedení zpět, ale jejich snaha před Stahlem byla marná.

16:35

Řisuty právě vstřelily branku!
A hned poté, co se hosté ubránili, dostali se do útočné akce a z té vyrovnávají stav zápasu. MICHAL FORTELKA svou střelou překonal Lukáše Lavingera a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Ondřej Hampl a Michal Šíma.

15:59

Řisuty jsou v plném počtu.

15:53

A znovu ubránili děčínský útok a kotouč letí až před Lavingera. Hosté toto oslabení už zvládnou.

15:28

Děčín se držel před Stahlem a kombinoval. Nakonec ale puk získali hosté a okamžitě ho vyhodili daleko od své branky a osvobozují se.

13:59

První vyloučení zápasu. Domácí celek si jako první zahraje přesilovou hru a má tak šanci své vedení ještě v první třetině navýšit.

13:59

Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michal Fortelka – 2 min., sekání).

13:47

Před Stahlem bylo znovu rušno, Děčínští zakombinovali před jeho klecí, ale pokus Korduleho končí mimo tři tyče.

13:22

Následně pak se procpali před Stahla Medvědi, nadvakrát ho však překonat nedokázali.

12:35

Hosté se déle drželi v pásmu Medvědů, kde si vypracovali další slibnou šanci, ale na Lavingera opět nevyzráli. Po delším pobytu v děčínském teritoriu nyní ztrácejí kotouč.

12:01

Buldoci se natlačili do útočného pásma, chvíli zde kombinovali před Lavingerovou klecí, ale ten opět střelu hostů kryje.

11:36

Obrana Medvědů se musela rychle vracet zpátky do vlastní třetiny, hosté ujeli do přečíslení, ovšem nakonec se ke střele před Lukášem Lavingerem nedostali.

10:58

Jsme za polovinou první části hry a domácí hokejisté mají stále jednobrankový náskok. Nyní se pokusili opět ohrozit Stahla, ten se blýskl dalším zákrokem.

10:35

Medvědi získali puk ve středním pásmu, dostali se bleskově před hostující klec, proti jejich střele ale dobře zasáhl Stahl a ten tak podržel svůj tým.

09:48

Hosté se pokusili najít rychlou odpověď na inkasovanou branku, ovšem obrana Děčína je do zakončení před Lukášem Lavingerem nepustila.

08:47

Děčín právě vstřelil branku!
A hned na to se do útoku dostali Medvědi a už se mění skóre, a to v jejich prospěch. David Drašar našel volného ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který se poté před Stahlem nemýlil a prostřelil ho – 1:0. Asistence: David Drašar.

08:38

Řisutští po nepřesné akci Děčína znovu získali puk na svou stranu a poté zahrozili před Lavingerem, ten byl však pozorný.

07:47

Dlouho se hrálo bez přerušení hry a nyní mají kotouč ve své moci hráči Řisut. Ti se tak vydávají do další útočné akce na druhé straně.

06:23

Akce střídala akci, v té další se ocitli hosté a ujeli do další útočné akce. Ovšem ta byla zase hodně nepřesná.

05:43

Znovu děčínští hráči nedokázali svou střelou ohrozit Stahla v brance Řisut a hosté pak hned na to po zisku kotouče otáčejí hru na opačnou stranu.

04:37

Oba týmy hrají zatím opatrně, nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála inkasovanou branku. Po necelých pěti minutách na ukazateli skóre svítí stále bezbrankový stav.

03:50

Děčínští obrali hosty o puk ve středním pásmu, jenže před branku Řisut se nedostali, neboť hostům se dařilo zrovna tak.

02:58

Buldoci zahrozili z další akce, kterou založili z vlastního obranného pásma, ale opět nemusel brankář Lavinger zasahovat. Ten poté poslal kotouč zpět svým spoluhráčům.

01:36

Jenže také oni nebyli úspěšní, jejich střela šla mimo a obrana Děčína pak získala puk zase zpátky.

00:35

Od úvodních minut byli v držení kotouče domácí Medvědi, ale před Stahlem nic nevymysleli. Hned na to otočili hru hosté a míří před Lavingerovu branku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera, Chládek, Potěchin, Dostál, Šíma, Novák, Rudovský, Libovický – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera, Rod

Rozhodčí: Micka – Goltsch, Janíček.
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
Vzájemná utkání

Oba celky se už letos utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Děčín. Hosté tak mají svému soupeři co vracet.
HC Řisuty

Hosté z Řisut jsou šestí s dvaadvaceti body a stále bojují o elitní čtyřku, která zaručuje postup do vyřazovacích bojů. Osmkrát vyhráli a připsali si patnáct proher. Naposledy nestačili na Klatovy, se kterými padli 2:3 a poté na Vrchlabí. To na ledě ve Slaném zvítězilo těsně 1:0. Řisutští tak jedou na děčínský led s cílem zde bodovat. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

Nejproduktivnější hráči

Ondřej Krpata – 24 bodů (12+12)
Matěj Kos – 21 bodů (5+16)
Petr Patyk – 20 bodů (11+9)
HC Děčín

Domácí Medvědi jsou v tabulce ve skupině Sever stále na čtvrtém místě s šestadvaceti body. Ale na paty jím dýchá pátá pražská Kobra, která má o dva body méně a také dnešní soupeř z Řisut. Ten je šestý a na Děčín ztrácí body čtyři. Děčínští dokázali osmkrát vyhrát a čtrnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Po debaklu v Sokolově, kde inkasovali osm gólů nestačili doma na Letňany, které zvítězily 5:4 po prodloužení. Medvědi tak chtějí poslední dva neúspěchy odčinit a před svými diváky znovu bodovat. Jednoduché to ale nebude.

Nejproduktivnější hráči

Pavel Kordule – 26 bodů (14+12)
Zdeněk Petráš – 23 bodů (13+10)
Michal Oliverius – 22 bodů (5+17)
Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu sedmadvacáté kolo druhé hokejové ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Řisuty.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – HC Řisuty

6:2

konec (1:1, 2:0, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Kuchynka (Drašar), 22. Kordule (Oliverius, Balcar), 24. Kordule (Oliverius), 42. Kordule (Oliverius, Kopta), 53. Kordule (Kopta, Loukota), 59. Zajan (Volráb, Petráš) – 17. Fortelka (Hampl, Šíma), 46. Kučera M. (Kos)

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera, Chládek, Potěchin, Dostál, Šíma, Novák, Rudovský, Libovický – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera, Rod

Rozhodčí: Micka – Goltsch, Janíček

Průběh zápasu
1. třetina
08:47 DEC 1:0 Kuchynka (Drašar)
13:59 RIS 2 Fortelka, sekání
16:35 RIS 1:1 Fortelka (Hampl, Šíma)
Po 1. třetině
2. třetina
21:36 DEC 2:1 Kordule (Oliverius, Balcar)
23:37 DEC 3:1 Kordule (Oliverius)
30:36 DEC 2 Vaněk, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
41:31 DEC 4:1 Kordule (Oliverius, Kopta)
45:25 RIS 4:2 Kučera M. (Kos)
53:00 DEC 5:2 Kordule (Kopta, Loukota)
55:19 DEC 2 Petráš, podrážení
59:00 DEC 6:2 Zajan (Volráb, Petráš)
59:29 DEC 2 Drašar, napadení
Konec