Menu

Fotbal

Francouzský Ligový pohár

US Orléans – Paris Saint-Germain

1:2

konec (0:1)

18.12.2018, 21:00 • Stade de la Source • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 20.1 9.42 1.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:4. (22:51:50)
Je konec! Paris Saint-Germain splnilo roli favorita tohoto zápasu, po výsledku 2:1 se tak může radovat z postupu do čtvrtfinále. Pařížané dnes nepředvedli zrovna přesvědčivý výkon, druholigového soupeře sice přehrávali, avšak většinu času naráželi na pozornou obranu. Velký šok přišel necelých dvacet minut před koncem, o vyrovnávací branku se totiž postaral domácí Lopy. PSG si i přesto vzalo vedení zpět, o rozhodující branku se postaral teprve devatenáctiletý Diaby.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Neskutečné! Nejprve se Renault pokusil akrobaticky zakončit, posléze logicky chyběl ve své brance. Rychlý kontr PSG táhl Mbappé, jehož ránu do prázdné brány dokázal vykopnout Pinaud.

90+3

Standardka pro domácí, do šestnáctky zamířil také brankář Renault.

90+2

K ní se postavil právě talentovaný Mbappé, který se rozhodl rozehrát nakrátko. Po nepovedeném manévru bude vhazovat Orléans.

90+1

Buffon si prostřednictvím odkopu od branky vybral Mbappého, který okamžitě přihrál Cavanimu, jenž hodně přihraným pádem přeci jenom vybojoval standardku.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Pařížané si i nadále stráží jednobrankov vedení, které by je mohlo posunout do čtvrtfinále poháru.

88

Střídající Tell načasoval svůj náběh za obranu, načež zpětnou přihrávku zastavil Silva. Orléans trochu více otevírá obranu, což by se soupeři mohlo hodit.

85

Ten ale nepřinesl nic nebezpečného, i další centr přistál na hlavách hráčů Paris Saint-Germain. Vzápětí jsme sledovali rychlý kontr, při kterém se Cavani nacházel v ofsajdu.

84

Furtado tak dlouho naznačoval přihrávku, až se mu podařilo vybojovat rohový kop. Domácí zatlačili svého soupeře, PSG se bude muset bránit rohu.

83

Druholigový celek měl k dispozici standardní situaci, která nebyla vůbec špatná. Nadýchaná nabídka se ale stala kořistí důrazného Marquinhose.

82

Žlutou kartu dostává Juan Bernat (Paris Saint-Germain FC).

82

Střídání v týmu US Orléans: ze hřiště odchází Anthony Le Tallec, přichází Jordan Tell.

81

81. DIABY - 1:2

81

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Hostující lodivod vymyslel skutečně výborné střídání! MOUSSA DIABY se za pokutovým územím zmocnil míče, posléze s ním dokráčel až do šestnáctky, kde nasadil jesličky jednomu z protihráčů, načež prostřelil brankáře Renaulta, kterému rovněž prolétl míč mezi nohama.

81

Do konce druhého poločasu zbývá něco málo přes deset minut, na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek, což PSG nikterak neznepokojuje.

80

Až nyní měl hodně prostoru Alves, který ale prováhal ideální moment k centru. Místo toho přišla přihrávka na obsazeného Diabyho.

US Orléans – Paris Saint-Germain

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 70. Lopy – 41. Cavani, 81. Diaby

Karty:   29. Le Tallec (ORL) – 82. Bernat (PSG)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:4.

US Orléans: Renault – Furtado, Mutombo, Bouby, Pinaud – Ziani (C), Avounou, Ephestion (75. D´Arpino), Lopy, Cissokho – Le Tallec (82. Tell)
Náhradníci: Gallon – Cambon, D´Arpino, Lauriente, Lecoeuche, Perrin, Tell

Paris Saint-Germain: Aréola (46. Buffon) – Marquinhos, Silva (C), Kimpembe – Alves, Draxler, Nkunku (78. Diaby), Bernat – Di María (59. Mbappé), Choupo-Moting – Cavani
Náhradníci: Buffon – Diaby, Kehrer, Kurzawa, Mbappé, Meunier, Rimane

Rozhodčí: Miguelgorry – Danizan, Mouysset