Menu

Fotbal

Italská Serie A

Bologna FC – AC Milán

0:0

konec (0:0)

18.12.2018, 20:30 • Stadio Renato Dall'Ara (Bologna) • 16. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 4.21 3.36 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

On-line přenos je u konce. Děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký zbytek večera. (22:37:16)
A Bologna? Ta své čekání na třetí ligovou výhru natáhla na devět utkání. Navíc i přes vydřený bod zůstala v pásmu sestupu. Z něho se pokusí dostat v příštím kole na hřišti dvanácté Parmy.
AC Milán neprohrál v Bologni od března 2002 a tuto historickou bilanci dnes zase o něco vylepšil. Radost z toho ale nemá, remíza je pro něj málo. A ke všemu bezbranková, stejně jako v minulém kole. Navzdory bodové ztrátě zůstává milánský klub čtvrtý, skupina největších pronásledovatelů (vyjma Lazia Řím) se však k němu rapidně přiblížila.
Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 7:11. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:9.

90+4

Konec zápasu.

90+4

V jeho úplném závěru ještě obdržel žlutou kartu Alessio Romagnoli (AC Milán).

90+4

Strážce milánské brány pak ještě hravě zneškodnil hlavičkový pokus střídajícího Destra. Vypadá to, že zápas opravdu skončí bezbrankovou remízou.

90+3

Džemailiho sprintérský kousek byl k ničemu. Boloňský fotbalista si ve finální fázi míč předkopl daleko od nohy a ukořistit ho tak mohl vyběhnuvší Donnarumma.

90+1

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Federico Santander, přichází Mattia Destro.

90+1

V první z nich postoupil k šestnáctce Higuaín (AC Milán), obrannou zeď ale neprorazil.

90

V nastaveném čase se odehrají čtyři minuty.

89

Šlapák. Dopustil se ho Mauri (AC Milán). A může vděčit muži s píšťalkou, že žlutě zbarvenou kartičku tentokrát ponechal v kapse svého oděvu.

87

Ze strany centrující Santander (Bologna FC) nikoho z nabíhajících kolegů nenašel.

85

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Diego Laxalt.

84

Po rozehrání nařízené standardky vznikla v brankovišti nepřehledná skrumáž. Navzdory tomu sudí Maresca postřehl, že si v ní Filip Helander (Bologna FC) počínal v rozporu s pravidly. Jaký trest ho za držení protihráče postihl? Správně, žlutá karta.

83

Po svém příchodu na hřiště se Orsolini stal terčem nedovoleného zákroku. Za podražení u okraje pokutového území inkasoval Franck Kessié (AC Milán) žlutou kartu. Diví se tomu zbytečně.

82

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Andrea Poli, přichází Riccardo Orsolini.

80

Momentálně se hraje z jedné strany na druhou.

Bologna FC – AC Milán

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   42. Santander (BLG), 84. Helander (BLG) – 40. Calabria (ACM), 73. Bakayoko (ACM), 83. Kessié (ACM), 90+4. A. Romagnoli (ACM)   76. Bakayoko (ACM)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 7:11. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:9.

Bologna FC: Skorupski – Calabresi, Danilo, Helander – Mattiello, A. Poli (C) (82. Orsolini), Á. Nagy, Svanberg (61. Džemaili), M'Baye – Santander (90+1. Destro), Palacio.
Náhradníci: A. Da Costa, Santurro – De Maio, Donsah, Destro, G. González, Džemaili, Falcinelli, Okwonkwo, Orsolini, Krejčí, Paz.

AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, A. Romagnoli (C), C. Zapata, Ricardo Rodríguez – Suso (85. Laxalt), Kessié, Bakayoko, Çalhanoğlu (78. J. Mauri) – Cutrone (61. Castillejo), Higuaín.
Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Abate, Conti, Bertolacci, Castillejo, Halilović, Laxalt, J. Mauri, Montolivo, Tsadjout, Musacchio.

Rozhodčí: Marecsa – Manganelli, Carbone