Menu

Fotbal

Anglický Ligový pohár

Leicester City – Manchester City

1:1

po penal. (1:3) (0:1)

18.12.2018, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • Čtvrtfinále • Tomáš Kubečka

Tipsport: 7.12 4.3 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:51:05)
Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 9:10.
Je rozhodnuto! Manchester City znovu zvládl penaltový rozstřel proti Leicesteru City a postupuje do semifinále! Domácí střelci totiž při penaltách selhali. Netrefil se Fuchs, Maddison ani Söyüncü, zatímco na straně hostujícího mužstva zaváhal pouze Sterling.

Konec zápasu.

ZINČENKO

4. série 1:3

Je hotovo! Zinčenko si vzal dlouhý rozběh a vymetl horní roh branky!

4. série 1:2

Leicester je v problémech! Stoper Söyüncü totiž trefil jen brankáře Manchesteru City!

JESUS

3. série 1:2

Po delší době jsme se dočkali gólu! Gabriel Jesus poslal míč do protipohybu domácího brankáře!

MADDISON

3. série 1:1

Série neproměněných penalt pokračuje! Domácí Maddison to zkoušel přízemní střelou, ale svou penaltu doslova zpackal!

2. série 1:1

Fuchse jeho minela nemusí mrzet! Sterling si chtěl zahrát na Antonína Panenku, ale i on poslal míč nad břevno.

2. série 1:1

Domácí obránce Fuchs si vzal střední rozběh a poslal míč nad břevno!

1. série 1:1

Za Manchester City se jako první představil Gündoğan, který měl také problémy, ale se štěstím proměnil.

1. série 1:0

Jako první si míč připravil domácí Maguire, který s problémy zavěsil do dolního rohu.

Střílení penalt začíná.

K penaltám došlo i v loňském klání dnešních soupeřů. Tehdy se radoval Manchester City.
O postupujícím tak rozhodnou až penalty! V Carabao Cupu se v letošní sezóně nehraje prodloužení.
Devadesát minut fotbalu nám o postupujícím do semifinále nerozhodlo! Manchester City sice dlouho vedl, když se prosadil Kevin de Bruyne, ale domácí nesložili zbraně, přestáli šance svého soupeře a dočkali se vyrovnání. V 74. minutě totiž střídající Marc Albrighton stačil vyrovnat. Ve zbývajícím čase si už Leicester pohlídal zadní vrátka.

90+3

Druhý poločas skončil.

90+2

Sterling sprintoval do pokutového území, nicméně obránce Simpson si se situací skvěle poradil a hlavou zahrál přesně do rukavic brankáře Warda.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Gündoğan dostal parádní přihrávku na pravou stranu, jenže jeho prudký centr skončil na noze prvního obránce v modrém dresu.

89

Gray si předkopl míč za obránce Manchesteru City, ale brankář Murić znovu předvedl skvělé čtení hry, vyrazil ven z branky a odkopl míč do bezpečí.

88

Gray táhl akci Leicesteru po levém křídle, jenže obrana Manchesteru City se stačila skvěle vrátit a nenechala domácího hráče zakončit.

87

Fuchs vyslal zajímavý centr do pokutového území. U zadní tyče se do zakončení tlačil Ndidi, ale tomu radost pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

86

Gündoğan fauloval na polovině hrací plochy a vysloužil si žlutou kartu.

85

Hostující celek se znovu nastěhoval na polovinu Leicesteru a hledá si cestičku do zakončení. Fotbalisté Manchesteru City chtějí postopit.

84

Tentokrát si Sterling netroufl na průnik do pokutového území a raději si pomohl dlouhou přihrávkou na spoluhráče z obrany Manchesteru City.

83

Fuchs se skvěle vrátil do blízkosti pokutového území, kde obral o míč Sterlinga a parádním odkopem ještě vybojoval vhazování pro domácí mužstvo.

82

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Iheanacho, přichází Ricardo.

81

Fuchs poslal k zemi rozběhnutého Walkera, jenže rozhodčí nechává pokračovat ve hře. Nutno říci, že loktem si v souboji pomohli oba hráči.

80

Simpson si naběhl na přihrávku na pravou stranu, jenže přihrávkou na Ndidiho vyhnal svého spoluhráče k postranní čáře. Leicester ale získal vhazování.

79

Manchester City zahrával další rohový kop. Přetažený centr se odrazil k volnému Mahrezovi, ale ten si po dobrém zpracování nepotykal se zakončením.

78

Na druhé straně hrozil Mahrez, který zkusil zakončit z ostrého úhlu. Mahrez jednomu ze svých bývalých spoluhráčů nasadil jesličky, ale netrefil branku.

77

Gray ukázal svou technickou vytříbenost na levé straně, kde si pohrál se soupeři a tlačil se do pokutového území. Obrana soupeře ale dokázala zareagovat.

76

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Agüero, přichází Jesus.

74

74. Marc ALBRIGHTON - 1:1

74

Leicester právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácím vyšlo střídání! Ndidi vymyslel úchvatnou přihrávku za obranu soupeře, kam si naběhl střídající MARC ALBRIGHTON, jež si balón zpracoval a fantastickou střelou vyrovnal!

73

Leicester se usadil na polovině svého soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Defenziva Manchesteru City však hraje skvěle a nenechává soupeři prostor.

72

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází de Bruyne, přichází Gündoğan.

71

Iheanacho se hnal za přihrávkou na polovinu soupeře, ale radost mu pokazil asistent rozhodčího. Domácí ale v posledních minutách zvýšili aktivitu.

70

Ndidi zůstává po předchozím zákroku ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji a nevypadá to s ním vůbec dobře. Uvidíme, zda bude pokračovat.

69

Ndidi si pokryl míč na polovině soupeře a Walker jej ostrým skluzem poslal k zemi. Hostující zadák sice žlutou kartu nedostal, ale Leicester bude zahrávat přímý kop.

68

68. Mahrezova technická střela

68

Foden nabil na hranici pokutového území Mahrezovi, který pohotově střílel levačkou, ale jeho technická střela prolétla nad břevnem!

67

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Diaz, přichází Sterling.

66

Také domácí Leicester nyní zahrával rohový kop. Maddison poslal prudký centr na malé vápno, kde zakročil pozorný obránce Walker.

65

Rozehrávky rohového kopu se ujal Kevin de Bruyne, jehož prudký centr přiletěl na malé vápno, kde s přehledem zasáhl obránce Simpson.

64

Diaz dostal přihrávku do pokutového území, přehodil si míč na pravou nohu, jenže domácí obránce jeho technický pokus srazil na rohový kop.

63

Ndidi se skvěle vrátil na svou pozici a zastavil prudkou rozehrávku soupeře z levé strany hrací plochy. Manchester City však rychle získal míč zpět.

62

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Iborra, přichází Albrighton.

61

Diaz se pokusil procedit přihrávku do pokutového území, jenže jeho pobídka byla příliš rychlá a Kevin de Bruyne na balón nedosáhl.

60

Je za námi hodina hry a hostující Manchester City nadále drží své těsné vedení. Leicester se ani po změně stran nemůže dostat do zakončení.

59

Maddison si řekl o přihrávku do běhu, jenže prudkou přihrávku si nedokázal zpracovat a míč mu uskočil k brankáři Murićovi.

58

Maguire před rozběhnutým Mahrezem zastavil prudkou přihrávku a uklidnil rozehrávku domácího celku. Leicester se však nemůže probít do útoku.

57

Zinčenko z levé strany krásně odcentroval do pokutového území. Dotírající Foden se opřel do míče, ale ve velké rychlosti nevypálil zrovna razantně.

56

Střídající Maddison se tentokrát pokusil o centr do pokutového území, nicméně jeho přihrávka byla nepřesná a skončila v rukavicích brankáře.

55

Leicesteru se podařilo zastavit rychlou akci soupeře vedenou po levém křídle. Domácí fotbalisté tak vybojovali balón, ale rychle se jej zbavili.

54

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Ghezzal, přichází Maddison.

53

Kevin de Bruyne se natlačil před Iborru, pokryl si míč tělem a nechal se faulovat. Belgický fotbalista i po změně stran pokračuje v parádním výkonu.

52

Domácím fanouškům se vůbec nelíbí herní projev jejich oblíbenců. Místo útočení si zadáci Leicesteru často pomáhají zapojením Warda do rozehrávky.

51

Foden si při průniku na polovinu soupeře pomohl nedovoleným zákrokem a poslal k zemi Graye. Hostující hráč navíc vidí žlutou kartu.

50

Kevin de Bruyne se tradičně ujal rozehrávky rohového kopu Citizens. Jeho centr přiletěl na přední tyč, kde zasáhl pozorný obránce Maguire.

49

Hosté se už znovu usadili na polovině svého soupeře a derou se do pokutového území. Nikdo ve světle modrém dresu se zatím nemůže dostat do zakončení.

48

48. Obrovská šance Manchesteru City

48

Sergio Agüero utekl obraně Leicesteru City a hnal se sám na branku domácího celku. Domácí brankář Ward skvěle vyběhl a ránu argentinského střelce vyrazil!

47

Další akci Leicesteru zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Výsoký nákop na Iheanacha totiž putoval jen do ofsajdu.

46

Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale vysoký nákop si pohlídala obrana Manchesteru.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Manchesteru City. Hosté vstoupili do zápasu velmi aktivně a Kevin de Bruyne ve 14. minutě otevřel skóre. Druhou branku Citizens měl na kopačce Mahrez, ale levačkou překopl branku svého bývalého klubu. Na druhé straně se v největší šanci zjevil Gray, ale jeho ránu Murič vyškrábl na roh. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Hosté se v nastavení prvního poločasu ještě usadili na polovině soupeře, jenže nikdo ve světle modrém se nedostal do zakončení.

45

Nastavuje se jedna minuta!

45

Diaz se rychlým průnikem prosmýkl do pokutového území, kde se pokoušel o obejití soupeře, ale neustál souboj na hranici velkého vápna.

44

Rohový kop si nyní vyzkoušeli také fotbalisté Manchesteru City. Prudký centr přiletěl na malé vápno, kde s přehledem zasáhl domácí záložník Iborra.

43

Ani po rohovém kopu nemusel hostující brankář zasahovat. Do odraženého míče se z hranice velkého vápna opřel Maguire, ale jeho rána prolétla nad břevnem.

42

Ndidi si naběhl na zpětnou přihrávku do pokutového území a zakončil levou nohou. Jeho ránu však obětavým skluzem srazil García na rohový kop.

41

Simpson z pravé strany poslal přihrávku do pokutového území, jenže jeho hlavičku zastavila obrana Manchesteru City. Defenziva hostů je zatím pevná.

40

Maguire sice zastavil rozhrávku soupeře, ale vůbec mu nevyšlo zpracování a míč mu utekl do zámezí. Manchester City tak bude vhazovat na polovině soupeře.

39

Leicester zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území Manchesteru City. Centrovaný míč propadl k Iheanachovi, který se podle všeho pohyboval v ofsajdu.

38

Diaz táhl akci Manchesteru City po levém křídle, jenže asistent rozhodčího vymrštil svůj praporek nad hlavu. Ofsajd, rozehrávat bude Leicester!

37

John Stones dostal prostor v blízkosti pokutového území, jenže místo zakončení ještě zvolil rozehrávku na Fodena, kterému nevyšlo převzetí míče.

36

Mahrez atakoval rozehrávku domácích stoperů a donutil je k nepřesné rozehrávce. Zadáci Leicesteru si nerozumněli a odevzdali balón Stonesovi.

35

Zinčenko hledal prudkou přihrávkou na hranici pokutového území Agüera, jenže ten v souboji s Maguirem neudržel balón na svých kopačkách.

34

Sergio Agüero si tentokrát troufl na individuální průnik do pokutového území, jenže na jeho hranici zapomněl balón za sebou a už jej nevybojoval.

33

Murić ukázal fantastické čtení hry. Domácím se po dlouhé době podařila přihrávka za obranu Manchesteru City, ale brankář Murić vyběhl a zakopl míč do autu.

32

Simpson si naběhl na krásnou přihrávku na pravou stranu, jenže Zinčenko jej skvělým způsobem dokázal vytlačit k rohovému praporku.

31

Agüero si naběhl na přihrávku do pokutového území, jenže i argentinský útočník se nechal lapit v ofsajdové pasti. Tohle domácí obrana sehrála skvěle.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a Manchester City zatím potvrzuje roli favorita. Hosté jsou prakticky všude dřív a nedávají soupeři prostor.

29

Zinčenko přenesl hru dlouhým nákopem na Mahreze na pravou stranu hřiště. Druhý jmenovaný sice nechal obránce za sebou, ale nepotykal si se zpracováním.

28

Manchester City zahrával rohový kop. Kevin de Bruyne vymyslel centr na malé vápno, kde zakončoval Otamendi, jehož hlavička prolétla vysoko nad břevnem.

27

Foden skvělým skluzem zastavil rozvíjející se akci domácího Leicesteru. Iborra se sice dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, ale sudí nechal pokračovat ve hře.

26

Hosté pořádně riskovali při rozehrávce na vlastní polovině. Zadáci Manchesteru City si chtěli zahrát bago s Iborrou, což se hostům málem vymstilo.

25

Kevin de Bruyne se znovu pokusil zakončit z hranice pokutového území. Belgickému hráči tentokrát rána vůbec nesedla a míč prolétl kolem branky.

24

Hosté se po kratší přestávce znovu usadili na polovině Leicesteru a kombinují s míčem. Nikdo z hráčů Leicesteru kombinaci Manchesteru neatakuje.

23

Po rohovém kopu se hráčům Leicesteru nepodařilo ohrozit soupeřovu svatyni. Centrovaný míč se snesl mezi značku pokutového kopu a malé vápno, kde kralovala obrana City.

22

22. Grayova tečovaná střela

22

První slibná šance pro Leicester! Gray vypálil zpoza hranice pokutového území a jeden z obránců Citizens jeho ránu tečoval. Brankář Murič stačil balón vyškrábnout na roh!

21

Iheanacho se stáhl pro míč hluboko na vlastní polovinu. Domácí útočník se poté znovu zapojil do akce Leicesteru, ale jeho ránu zpoza pokutového území zablokoval Otamendi.

20

Exekuce přímého kopu se tentokrát zhostil Mahrez, který zkusil technickou střelu levou nohou, ale trefil jen čtyřčlennou zeď.

19

Kevin de Bruyne si tentokrát skvěle pokryl míč v blízkosti pokutového území soupeře a byl faulován. Manchester City tak bude rozehrávat z nadějné pozice.

18

Mahrez se v pokutovém území dostal k odraženému míči a pohotově zakončil. Jeho rána levačkou z malého vápna prosvištěla nad břevnem!

17

Kevin de Bruyne si tentokrát naběhl na přihrávku za obranu Leicesteru, ale radost mu pokazil zdvižený praporek. Belgický záložník si tentokrát nepohlídal ofsajdovou past.

16

Domácí fanoušci po úvodní brance Manchesteru City zcela umlkli. Hráči Leicesteru se stále nemohou probít do blízkosti branky svého soupeře.

14

14. Kevin de BRUYNE - 0:1

14

Manchester City právě vstřelil branku!
Manchester City se dostává do vedení! Hosté tentokrát dostali příliš mnoho prostoru.KEVIN DE BRUYNE si udělal prostor v blízkosti velkého vápna, zbavil se obránce a střelou k přední tyči otevřel skóre!

13

Domácím se vůbec nedaří při přechodu na polovinu soupeře. Brankář Ward chtěl urychlit rozehrávku nákopem na levou stranu, jenže tam nebyl nikdo v modrém.

12

Mahrez dostal prostor na pravém křídle, nicméně vinou špatného zpracování daroval svým bývalým spoluhráčům šanci uzmout mu balón.

11

Domácí celek postupoval do bleskového protiútoku. Ghezzal se ale nesetkal s dostatečnou podporou svých spoluhráčů a přišel o balón.

10

Hosté se usadili na polovině Leicesteru, jenže nikdo v modrém dresu se zatím nemůže prosmýknout do pokutového území. Domácí obrana hraje blízko u sebe.

9

Manchester City zahrával rohový kop. De Bruyne vymyslel povedený centr na malé vápno, nicméně pozorný obránce Maguire balón přizvedl do bezpečí.

8

Foden si udělal prostor na levém křídle a pohotově odcentroval do pokutového území. Jeho centr skončil na noze obránce Fuchse.

7

Iheanacho napadal rozehrávku Manchesteru City v pokutovém území svého soupeře. Obránce García si ale stačil míč pokrýt tělem. Hosté budou rozehrávat od branky.

6

Manchester City zahrával přímý kop na polovině soupeře. De Bruyne odcentroval do pokutového území, jenže nikdo ze spoluhráčů na jeho centr nedosáhl.

5

Zinčenko dostal prostor na levé straně hrací plochy a pohotově odcentroval do pokutového, kde zasáhli pozorní zadáci domácího Leicesteru.

4

Maguire trošičku zaváhal při rozehrávce na vlastní polovině. Domácí stoper málem nabídl míč soupeři, ale své zaváhání stačil bleskově odčinit.

2

Mahrez dostal krásnou přihrávku na pravé křídlo, nicméně jeho průnikovou přihrávku do pokutového území zastavil domácí stoper Maguire.

1

Manchester City obstaral výkop do dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže akci po pravém křídle zastavila pozorná obrana Leicesteru.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hřiště. Leicester bude hrát v tmavě modrém, zatímco Manchester City přijel ve světle modrých dresech.
Úvodní sestavy:

Leicester City: Ward – Simpson, Söyüncü, Maguire, Fuchs – de la Fuente, Choudhury, Ndidi – Ghezzal, Iheanacho, Gray
Náhradníci: Jakupovič, Ricardo, Morgan, Mendy, Albrighton, Maddison, Okazaki

Manchester City: Murič – Walker, Stones, Otamendi, Zinčenko – García, de Bruyne, Foden, Diaz – Mahrez, Agüero
Náhradníci: Ederson, Sterling, Delph, Jesus, Sandler, Nmecha, Gündoğan

Rozhodčí: Mason – Lennard, Wilkes.
Leicester City

Leicester City letos prožívá hodně zajímavou sezónu. Na podzim totiž tragicky zahrnul majitel klubu. V lize patří Leicesteru dvanáctá pozice. O víkendu navíc prohrál 1:0 na půdě Crystal Palace. V ligovém poháru zatím postupně vyřadil Fleetwood, Wolwes a v posledním kole těsnou výhrou 1:0 Southampton.
Manchester City

Manchester City v letošním ročníku opět předvádí skvělé výkony. V domácí lize dýchá na záda vedoucímu Liverpoolu, za kterým zaostává o jediný bod. V ligovém poháru zatím porazil 3:0 Watford a v 2:0 Fulham. Manchester City navíc postoupil i ze skupiny Ligy mistrů.O víkendu navíc na domácí půdě přehrál 3:1 Everton.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Carabao Cupu mezi Leicesterem City a Manchesterem City. Výkop je stanoven na 20:45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Leicester City – Manchester City

1:1

po penal. (1:3) (0:1)

Zpět na online

Branky: 74. Albrighton – 14. de Bruyne

Karty:   51. Foden (MAC), 86. Gündoğan (MAC)

Penaltový rozstřel:
1. série:
1:0   Maguire (LEC)
1:1   Gündoğan (MAC)
2. série:
1:1   Fuchs (LEC)
1:1   Sterling (MAC)
3. série:
1:1   Maddison (LEC)
1:2   Jesus (MAC)
4. série:
1:2   Söyüncü (LEC)
1:3   Zinčenko (MAC)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 9:10.

Leicester City: Ward – Simpson, Söyüncü, Maguire, Fuchs – Iborra (62. Albrighton), Choudhury, Ndidi – Ghezzal (54. Maddison), Iheanacho (82. Ricardo), Gray
Náhradníci: Jakupovič, Ricardo, Morgan, Mendy, Albrighton, Maddison, Okazaki

Manchester City: Murič – Walker, Stones, Otamendi, Zinčenko – García, de Bruyne (72. Gündoğan), Foden, Diaz (67. Sterling) – Mahrez, Agüero (76. Jesus)
Náhradníci: Ederson, Sterling, Delph, Jesus, Sandler, Nmecha, Gündoğan

Rozhodčí: Mason – Lennard, Wilkes