Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Motor České Budějovice – BK Havlíčkův Brod

4:3

po prodl. (3:2, 0:0, 0:1 - 1:0)

18.12.2018, 17:45 • Budvar aréna • Nadstavba D • Adam Pavlíček

62:53

České Budějovice právě vstřelily branku!
A je rozhodnuto! Vítězným týmem se dnes stávají České Budějovice! Filip Petrásek poslal přihrávku na ALEXE MARHOUNA, který se tím pádem dostal do samostatného úniku. Už to vypadalo, že si na Kubíka nepřijde, když v tom ale dokázal z těžké pozice procpat kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Filip Petrásek.

61:26

Martin Lidák nyní podržel svůj tým! Jeden z havlíčkobrodských hráčů se natlačil před branku, odkud zkusil zakončit. Lidák se poté natáhl a s vypětím všech sil udržel kotouč ve výstroji!

46:04

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Hostující střídačka propuká v jásot! Havlíčkův Brod totiž srovnává skóre. Vladislav Juřica poslal do přečíslení dva na jednoho MICHALA BENEŠ. Ten poté naznačil, že bude nahrávat, namísto toho ale vypálil. A to úspěšně – 3:3. Asistence: Vladislav Juřica.

37:45

Trestného nájezdu se ujal Daniel Hála. Přehodil si kotouč na bekhendovou stranu hole, nicméně poté nedokázal přehodit Kubíkovu lapačku. V ní nakonec kotouč skončil!

37:45

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Jiráček – trestné střílení, hákování).

37:45

Jeden z českobudějovických hráčů ujel na branku, v zakončení byl ale faulován, a tak je nařízeno trestné střílení.

35:12

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dvořák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

34:42

Filip Petrásek stál ve středním pásmu. Nabral obrovskou rychlost a krásnou individuální akcí se vyhnul hned dvěma bránícím protihráčům. Tím pádem se poté ocitl před brankou, ovšem na Kubíka si nepřišel, ten totiž lapil Petráskův pokus v lapačce.

34:00

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., podrážení).

27:52

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kuchta – 2 min., podrážení).

23:40

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Lidák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

21:20

Obrovská příležitost Motoru, jak navýšit vedení opět na dvoubrankový rozdíl! Po vhazování se ke kotouči dostal Alois Dubský, na kterého zívala odkrytá branka. Kubík se ale parádně natáhl a za pomoci lapačky předvedl parádní zákrok.

19:42

Tadeáš Holenda se dostal do úniku. Vzápětí za ním jel českobudějovický bek, jenž nakonec v pravý čas zabránil havlíčkobrodskému útočníkovi ve střele. Ta tedy přišla, ovšem neměla potřebné parametry. Výrazně přelétla horní tyčku.

14:23

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kutlvašr – 2 min., pozdní dohrání).

14:03

České Budějovice právě vstřelily branku!
Českobudějovičtí dorostenci si berou vedení zpět na svou stranu! Korndörferova střela na branku ještě neprošla, kotouč se odrazil jen k JIŘÍMU PUNDOVI, který si srovnal kotouč ke střele a rozvlnil síťku za Kubíkovými zády. Asistence: Tomáš Korndörfer, Daniel Hála.

12:09

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Hostující celek se po dvou inkasovaných brankách nesložil, ale naopak srovnává skóre! MATĚJ KOZLÍK se dostal do samostatného úniku, stáhl si kotouč na bekhend a z této strany hole zavěsil nad Lidákovu lapačku. Asistence: Michal Beneš.

07:58

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Nyní už je to o pouhou branku! Adam Dvořák vypálil. Po Dvořákově pokusu se kotouč objevil příhodně pro MATĚJE KOZLÍKA, a ten z bekhendu bez větších obtíží dorazil za brankovou čáru. Asistence: Adam Dvořák.

06:20

Mohlo to být o pouhou branku! Vladislav Juřica najížděl na pravém kruhu. Poté poslal puk před branku, kde se objevil zcela volný Michal Beneš, který ale z prvního dotyku kotouč mezi tři tyče neusměrnil!

05:09

České Budějovice právě vstřelily branku!
Českobudějovičtí hokejisté zaznamenávají opravdu povedený vstup do utkání! Kašpar zavezl puk do pásma, načež se kotouč odrazil příhodně pro TOMÁŠE KORNDÖRFERA, který prostřelil vše, co potřeboval. Asistence: Daniel Hála, David Kašpar.

00:20

České Budějovice právě vstřelily branku!
Netrvalo to vůbec dlouho a máme tu první branku utkání! Alex Marhoun předvedl krásnou akci, když se zbavil obránce a dostal se za soupeřovu branku. Odtud pak poslal přihrávku na najíždějícího PETRA LUKEŠE, který z prvního dotyku prostřelil – 1:0. Asistence: Alex Marhoun.

HC Motor České Budějovice – BK Havlíčkův Brod

4:3

po prodl. (3:2, 0:0, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Lukeš (Marhoun), 6. Korndörfer (Hála, Kašpar), 15. Punda (Korndörfer, Hála), 63. Marhoun (Petrásek) – 8. Kozlík (Dvořák), 13. Kozlík (Beneš), 47. Beneš (Juřica)

HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Novák, Cibulka, Hail, Punda, Hromada – Hála, Lukeš, Korndörfer, Marhoun, Kašpar, Petrásek, Placek, Budík, Kudrnáč, Kovář, Dubský, Čančura, Sochor

BK Havlíčkův Brod: Kubík (Beran) – Dvořák, Besmák, Zych, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica, Juřica, Rauš, Janko, Holenda, Beneš, Kozlík, Krejčík, Vašák, Prášek

Rozhodčí: Poskočil – Jindra, Zíka

Průběh zápasu
1. třetina
00:20 CEM 1:0 Lukeš (Marhoun)
05:09 CEM 2:0 Korndörfer (Hála, Kašpar)
07:58 HBR 2:1 Kozlík (Dvořák)
12:09 HBR 2:2 Kozlík (Beneš)
14:03 CEM 3:2 Punda (Korndörfer, Hála)
14:23 HBR 2 Kutlvašr, pozdní dohrání
Po 1. třetině
2. třetina
23:40 CEM 2 Lidák, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
27:52 CEM 2 Kuchta, podrážení
34:00 HBR 2 Kuchta, podrážení
35:12 HBR 2 Dvořák, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
37:45 HBR TS Jiráček, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
46:04 HBR 3:3 Beneš (Juřica)
Po 3. třetině
Prodloužení
62:53 CEM 4:3 Marhoun (Petrásek)
po prodl.