Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Bílí Tygři Liberec – HC Slavia Praha

6:4

konec (1:1, 4:1, 1:2 - N 1:0)

13.12.2018, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • O pořadí v play-off • Ondřej Belák

To už je ode mne pro dnešek vše. Ze zasněženého severu Čech přeji příjemný večer, někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (19:08:14)
Z krásné přestřelky juniorů vychází o mnoho šťastnější Liberec, který nenechal Slavii ani bod!

Hosté prohrávali v polovině utkání už 1:5, avšak nesložili zbraně a k dokonání senzačního comebacku nechybělo mnoho. Nejproduktivnějším hráčem zápasu byl liberecký Jan Cikhart (2+1). Ze strany Pražanů pak zcela jistě zaslouží absolutorium Roman Málek, jenž po střídání Němečka ani jednou neinkasoval. Nezachytil až akci Adama Klapky v nadstavbě.

60:57

Konec nadstavby.

60:57

Liberec právě vstřelil branku!
Domácí urvali i čtvrtý bod! ADAM KLAPKA si to od levého mantinelu namířil přímo před branku a trefil se přesně nad Málkovo rameno. Krásná akce! Asistence: Jan Hampl.

60:26

Dominik Šeliga si dělal zálusk na definitivní konec. Z levého kruhu poslal svižnou střelu, kterou zvládl Roman Málek, jenž stále neinkasoval, polapit.

60:01

Začala nadstavba.

60:00

Konec zápasu.

59:54

Liberec právě vstřelil branku!
Tygři nakonec základní hrací dobu vyhrají. JAKUB RYCHLOVSKÝ totiž víceméně přes celé kluziště neomylně trefuje střed prázdné klece, 6:4! Bez asistence.

59:33

Jakub Rychlovský vyhazuje bekhendem do bezpečí, kotouč je až za brankou Slavie a čas se krátí.

59:18

Ondřej Holý opět nepropálil hradbu těl před sebou. Sešívaní se rychle nahnali zpátky do pásma, domácí dostali kotouč do ochranné sítě. Čeká nás buly po pravé ruce Pavla Čajana.

59:07

Vzápětí to všem Jan Cikhart (LIB) přehnal a putuje na trestnou lavici za hákování! Slavia bude hrát v šesti proti čtyřem!

58:59

Jan Cikhart v útočném pásmu vehementně napadal hostující rozehrávku. Sice puk nezískal, ale aspoň Pražany pořádně zdržel.

58:28

Ondřej Holý napřáhl na modré čáře, ale branku minul. Jaeho další ránu Tygři obětavě blokují!

58:24

Chystá se buly před brankou Liberce. Hosté si vyžádali oddechový čas, zřejmě se na ledovou plochu vrátí s šesti bruslaři do pole.

57:52

Jakub Rychlovský promáchl na modré čáře. Hrozilo, že se do brejku vydá Havrda, leč Rychlovský vstal zpátky na nohy a výborně ho odstavil.

57:20

Vojtěch Jiruš na poslední chvíli zabránil postavení mimo hru a zacouval zpátky. Domácí mohou trošku pošetřit čas.

56:47

Pěkný průnik předvedl Jan Křepelka, jenž se zleva dostal až před branku. V obležení pražskými hráči ke své smůle nedokázal pořádně zakončit.

55:38

Robin Všetečka na modré lajně netrefil puk vůbec dobře, ale černá guma se pod blokujícími těly došourala až před překvapeného Čajana a pouze o pár centimetrů minula jeho svatyni! To mohl být pořádně kuriózní gól.

54:59

Robin Všetečka hledal před brankou Jakuba Altrichtera, kterému projel puk pouze pod čepelí! Následuje vyhození Liberce.

54:43

Filip Macek se opřel do puku na modré čáře. Mířil dobře, ale před Čajanem nebyl takový provoz, aby střelu neviděl včas.

54:20

To bude zajímavé! Daniel Ira (LIB) si totiž jde odpočinout za faul kolenem, velká šance hostů na vyrovnání!

53:47

Adam Klapka ve středu pole zkušeně počkal na Křepelku, jehož průnik po levém křídle skončil nepovedenou přihrávkou v rohu ledové plochy.

53:08

Martin Petrák se snažil protáhnout kolem Charváta. Poté už by byl sám před Čajanem, jenže obránce Liberce dobře zapracoval tělem.

52:32

Tomáš Labuzík dobře dřel u hrazení a znemožnil Tygrům vyproštění ze svého obranného pásma. Pavel Čajan tedy musel hlídat pokus zpoza kruhů.

51:40

A tohle byla ještě větší tutovka! Tygři trestuhodně zapomněli na Dávida Kižlina, jenž uháněl sám na branku. Čajana trošku rozhýbal, načež chtěl uklidit černou gumu mezi betony, leč strážce domácí svatyně udržel svůj tým v těsném vedení!

51:18

A mohlo být vyrovnáno! Martin Petrák se z pravého rohu výborně proháčkoval až před branku, z bezprostřední blízkosti ale Pavla Čajana nepřekonal.

50:58

Slávisté bojují za domácí brankou. Nyní jsou to samozřejmě oni, kdo se vzhledem k vývoji nachází v lepším psychickém rozpoložení.

50:05

Filip Jansa se snažil nasměrovat do brány odražený puk, ovšem skvěle mu do díla vložil hůl Damien Hradil, jenž usměrnil černou gumu do ochranné sítě.

49:51

Patrik Martinec se prohnal za modrou lajnu a tvrdě vypálil. Rána skončila po jemné teči až v ochranné síti, bude se vhazovat před Málkovou pokladnicí.

49:06

Slavia právě vstřelila branku!
Panečku, Liberec už vede pouze o jediný gól! Sešívaní se usadili v ofenzivní třetině a vytvořili si tlak. Robin Všetečka poté poslal kotouč na modrou čáru, kde se do něj po zpracování opřel JAN BUREŠ a parádní ranou o břevno dodává střetnutí pořádnou zápletku! Asistence: Robin Všetečka.

48:49

Už se hraje poměrně dlouho bez přerušení, hra se přelévá ze strany na stranu. Nyní je trošku aktivnější Slavia.

48:10

Tygři ukořistili puk v ofenzivní třetině. Petr Had a David Putz se pokoušeli o střelu, obětaví hosté ovšem obě zakončení zastavili už v zárodku.

47:19

Filip Jansa obtěžoval hostující rozehrávku. Sešívaní si s jeho napadáním poradili a sami vyrazili kupředu, nejednalo se ale o nic závažného.

46:39

Martin Petrák schytal před brankou střelu od spoluhráče. Snažil se s kotoučem ještě něco provést, jenže v obležení protihráči nad ním ztratil kontrolu.

45:47

Jan Křepelka se snažil o střelu z mezikruží, nicméně netrefil pryž čistě a slávistický gólman v tuto chvíli vůbec nemusel do akce.

45:40

Adam Klapka se energicky protlačil až před Málka, jenž si touš ve skrumáži těl včas našel a přerušuje hru.

45:27

Slavia trošku uspěchala rozehrávku, kotouč se došoural až na zadní mantinel. Po icingu se chystá buly po levé ruce Romana Málka.

45:19

Liberečtí už se po ledové ploše prohánějí znovu v kompletním složení. Nyní nezvládli přechod přes útočnou modrou čáru a píská se postavení mimo hu.

44:35

Sešívání se drží v ofenzivní zóně, na branku létá jeden pokus za druhým, nicméně díky obětavému blokování a spolehlivému Čajanovi se zatím skóre dále nemění.

43:44

V oslabení se vydali kupředu domácí. Dominik Šeliga z levé strany nastřelil Málka, od něhož se puk odrazil před Adama Klapku, jenž na dlouhou hůl přestřelil.

43:20

Maxim Havrda měl být adresátem přihrávky za obranu, ale kotouč se mu zamotal mezi bruslemi, k zakončení tak nedošlo.

42:52

Ondřej Holý na úvod přesilovky mohutně napřáhl na modré lajně, Pavel Čajan si ránu našel a vyrazil.

42:49

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Koller – 2 min., podrážení).

42:08

Slavia právě vstřelila branku!
Že by ještě hosté chystali probuzení? Dávid Kižlin připravil loženku na pravý kruh pro JAKUBA JANČU, který nepohrdl a snadno snížil na 3:5! Asistence: Dávid Kižlin.

41:37

Filip Kovár prudce vypálil z levého kruhu. Jeden ze Slávistů jeho projektil obětavě tečoval těsně mimo bližší tyčku.

41:09

Daniel Ira byl jako první u volného kotouče v rohu vlastního obranného pásma. Liberec vyrazil vpřed a do kombinace se hokejkou vložil Roman Málek.

40:31

Tygři v klidu zvládli ubránit závěr oslabení. Hosté protečovali kotouč do pásma, tam se ho však zmocňují znovu šelmy.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:30.
Prostřední perioda se nesla jednoznačně v režii Liberce. Ten vyhnal Josefa Němečka z branky čtyřmi za sebou jdoucími zásahy. Nově příchozí Roman Málek i přes několik prekérních situací doposud neinkasoval, skóre 5:2 nicméně vypadá pro Tygry velice vesele.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:36

Dávid Kižlin ze středního pásma nepříjemně nahodil. Kotouč před Čajanem trošku zaplaval, ale přesto jej domácí gólman zvládl po zastavení ještě přesně rozehrát.

39:08

Liberečtí hrají na oslabení neskutečně, daří se jim šetřit čas až za Romanem Málkem. Pražané jsou proti jejich hře ve druhé části zcela bezradní.

38:43

Sešívaní plynule navazují na přesilovkovou mizérii a vlastní početní převahu je nucena opět trávit zcela mimo ofenzivní pásmo.

38:09

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Klapka – 2 min., hákování).

37:20

Jan Cikhart to vzápětí zkusil sám a parádní dělovkou od modré čáry hlasitě zazvonil na horní tyčku Málkovy klece!

37:09

Adam Klapka neskutečně vyzpovídal dvojici protihráčů u mantinelu. Jan Cikhart poté uvolnil Šeligu, který sám před brankou přihrávku nezpracoval a Málek mu touš vypíchl!

36:29

David Putz si netroufl na střelu přes blok. Přes Daniela Iru se nakonec dostal puk opět k Rychlovskému, jenž z úhlu trefuje lapačku.

35:56

Liberec má k dispozici velice nadějnou přesilovku čtyř proti třem. Také se okamžitě usadil v ofenzivní zóně a Jakub Rychlovský pálil bez přípravy těsně vedle.

35:46

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hradil – 2 min., nedovolené bránění).

35:43

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vomáčka – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., hrubost).

34:54

Adam Klapka se mohl prosadit proti svému bývalému týmu, nicméně Roman Málek, jenž zatím chytá skvěle, jeho bekhendovou dorážku vyškrábl rukavicí!

34:20

Obrana Slavie zcela zapomněla na Adama Starého, který mířil sám na bránu, ovšem místo střely ještě trestuhodně přenechával kotouč za sebe, kde už nikdo nebyl!

33:58

Slavia právě vstřelila branku!
Pražané korigují. Na modré čáře si srovnal puk na čepeli Ondřej Holý a vyslal jej na branku. Pavel Čajan jeho pokus vyrazil ke své smůle pouze před sebe, kde byl připraven JAKUB ALTRICHTER a pohotovou dorážkou upravuje na 2:5 z hostujícího pohledu! Asistence: Ondřej Holý.

32:27

Ostrý zahřívací test pro Romana Málka! Sám se na něj totiž řítil Jan Křepelka, jenž zblízka nepropálil jeho lapačku. Hned poté byla obdobná situace k vidění také na druhé straně, avšak Jakub Janča se mezi betony Čajana netrefil.

31:38

Liberečtí i v oslabení naprosto kontrolují hru, soupeře, který má na ledové ploše o hráče navíc, vůbec nepouští ke kotouči.

31:13

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jiruš – 2 min., držení).

30:37

Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Němeček, přichází Málek.

30:37

Liberec právě vstřelil branku!
Severočechům dnes přeje i hokejové štěstíčko. JAN CIKHART po ubráněném oslabení zkusil vystřelit z takřka nulového úhlu a Josef Němeček se musel pod maskou začervenat, kotouč mu totiž propadl za čáru. Vzápětí se chystá střídání gólmanů! Asistence: Dominik Šeliga.

29:38

Střílená přihrávka Ondřeje Holého projela brankovištěm nezasažena, krátce nato posílají šelmy gumový předmět opět až za Josefa Němečka.

28:53

Severočeši se osvobozují, zatím se brání dobře. Pavel Čajan doposud vůbec nemusel zasahovat.

28:29

Přihrávku Lukáše Křenka domácí čtyřlístek tečoval mimo hrací plochu. Bude se vhazovat po pravé ruce Pavla Čajana.

28:11

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kollert – 2 min., podrážení).

27:36

Damien Hradil už zvedal ruce nad hlavu, po jeho jemné teči kotouč propadl za Čajana, ovšem proklouzal několik centimetrů mimo prostor domácí svatyně!

26:52

Liberec právě vstřelil branku!
Obrana Slavie se v těchto chvílích hroutí jako domeček z karet. Jan Cikhart nakopl motory, projel přes podstatnou část kluziště až před branku. Josef Němeček jeho únik zneškodnil, stejně jako dorážku Vojtěcha Jiruše. Byl to tedy nakonec až DOMINIK ŠELIGA, kdo procpal touš za čáru! Asistence: Vojtěch Jiruš, Jan Cikhart.

25:58

Petr Šafařovský si u mantinelu dobře odmítl protihráče. Střelu od modré lajny zanedlouho tečoval David Putz, Němeček na změnu dráhy puku včas zareagoval.

25:34

Severočeši jsou při chuti. Jan Křepelka se mezi kruhy natahoval po odražené střele, jenže netrefil puk dobře a Němeček jej poté zalehl.

24:49

Liberec právě vstřelil branku!
A hned vzápětí se domácí radují potřetí! Adam Klapka si v levém rohu útočné třetiny dobře všiml před brankou stojícího ADAMA LIŠKY, který jeho střílenou přihrávku jemnou tečí usměrnil za paralyzovaného Němečka. 3:1! Asistence: Adam Klapka.

24:11

Liberec právě vstřelil branku!
Tygři využívají přesilovku a dostávají se do vedení. JAN CIKHART si zastavil za kruhy přihrávku Adama Charváta, zkontroloval situaci před sebou a výstavní ranou pod horní tyčku rozvlnil síť! Asistence: Adam Charvát.

23:24

Daniel Ira už mohl zakončovat z mezikruží, místo toho však ještě zvolil nepřesnou zadovku. Liberec přesto zůstává v pásmu.

22:54

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Fiala – 2 min., nedovolené bránění).

22:29

Domácí už hrají v plném počtu, ubránili se s naprostou lehkostí. Slavia se snaží útočit i do kompletního soupeře a Pavel Čajan musel krotit pokus Labuzíka.

21:30

Slavii se zatím dnešní přesilovky vůbec nedaří, ani v tomto případě se nemůže dostat do žádného nebezpečného zakončení.

20:31

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Charvát – 2 min., podrážení).

20:17

Dominik Šeliga protečoval kotouč do slávistického obraného pásma, načež se musel Jan Hampl rychle vracet, aby zastavil rodící se brejk Altrichtera.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:44.
Máme za sebou dvacet minut hry a skóre je vyrovnané. O něco aktivnějším týmem byl Liberec, nicméně z lehké převahy se mu nic více, než vyrovnávací branku, doposud vytěžit nepodařilo. Uvidíme, co nabídne následující část.

20:00

První třetina skončila.

19:32

Adam Starý se mohl ještě před koncem třetiny pokusit o překlopení skóre na stranu Liberce, ale v dobré pozici mu pryž projela pod čepelí až za modrou čáru.

18:49

David Putz příkladně vybojoval kotouč pro Jana Křepelku. Ten stál úplně sám před Josefem Němečkem, jenž ovšem úspěšně zasáhl pomocí lapačky!

18:32

Slavii se přesilovka povedla ještě méně, než domácímu celku. Ten už je kompletní, leč hra se před jeho branku vrátí, dopustil se totiž zakázaného uvolnění.

17:40

Jeden z Pražanů posílal puk naslepo mezi kruhy, jenže trefil přesně prostor, kde zrovna nikdo nebyl, a kotouč tak vyhazuje až k Němečkovi.

17:03

Hostující beci si vyměňovali puk na modré čáře, ovšem příliš otáleli se střelbou, a nakonec Ondřej Holý přihrával velice nepřesně.

16:39

Severočeši už dvakrát dostali puk ven ze své obranné třetiny, elitní formace Slavie se nemůže usadit v pásmu.

16:22

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šeliga – 2 min., podrážení).

15:36

Dávid Kižlin si hledal prostor za libereckou obranou. Puk se k němu skutečně dostal, forvard Slavie ovšem bruslí nezpracoval tak, jak by si představoval.

14:43

Pražané na obdrženou branku reagují opětovným zvýšením aktivity a před Čajanem bylo rušno. Nakonec domácí gólman přerušuje hru, bude se vhazovat po jeho levé ruce.

14:01

Liberec právě vstřelil branku!
Šelmy srovnávají krok! Usadily se v obranné třetině Slavie a Jan Hampl dostal prostor na modré čáře. Rozhodl se vystřelit a u pravé tyčky dobře zaparkovaný FILIP JANSA doklepl kotouč do sítě! Asistence: Jan Hampl, Vojtěch Jiruš.

13:40

Hosté obtěžovali Tygry za Čajanovou bránou, především Labuzík se nechtěl vzdát pobytu v útočném pásmu. Liberečtí se nicméně i přes napadání vyprostili.

12:55

Slavia už by měla oslabení bez úhony přečkat, podařilo se jí totiž opět vyhodit. Ve čtyřech lidech si vedla velice obstojně.

12:27

Nyní už domácí předvedli povedenější kombinaci, pokus Filipa Kováře, vypuštěný z pravého kruhu, ale Josef Němeček odrazil hrudí.

11:51

Slávisté se podruhé v krátkém časovém sledu osvobozují, Severočeši se zatím marně snaží o rozestavení přesilovkového vzorce.

11:15

Jan Cikhart otevřel přesilovku svižnou střelou tahem zprava, Němeček nastavil lapačku a nepustil kotouč dále.

11:05

Liberec si zkusí první přesilovku! Jan Bureš (SLA) se totiž odebírá ne trestnou lavičku z důvodu podrážení. Dokáží domácí vyrovnat?

10:31

Chvíli to vypadalo, že by mohli Tygři vyrazit do přečíslení. Rychlovského však vracející se hráč Slavie připravil o kotouč ještě před modrou čarou.

09:33

Slavia právě vstřelila branku!
Povedená akce hostů přináší úvodní trefu zápasu! Tomáš Labuzík se dostal k puku před brankou, dobře se zorientoval a poslal jej mezi kruhy, kde hlídkoval DAMIEN HRADIL. Ten se do pobídky od svého spoluhráče opřel bez přípravy a kotouč zamířil zcela přesně do horního rohu brány! Čajan byl bez šance. Asistence: Tomáš Labuzík.

08:43

Kovář předal na modré lajně touš Tomáši Kollertovi, jehož dělovku skvěle zblokoval Dávid Kižlin. Ten se poté ještě sám vydal do protiakce a dovezl černou gumu až do rohu ledové plochy.

07:46

Tygři si vytvořili slušný tlak, kotouče létaly kolem Němečka. Nakonec to zkusil z pravého kruhu Jan Cikhart, leč na hostujícího gólmana recept nenašel.

07:20

Šafařovského rozehrávku Pražané ve středním pásmu zblokovali a opozdili domácí přechod kupředu.

06:38

Sešívaní se drželi za domácí brankou, Maxim Havrda se snažil vybídnout spoluhráče, jenž číhal v mezikruží, ale přihrávka se k němu přes beka nedostala.

05:51

Na druhé straně vyrazil do brejku Daniel Ira, jehož přihrávka byla sražena mimo brankoviště. Krátce nato lapil Němeček pokus od modré čáry.

05:19

Liberecký kapitán, Petr Šafařovský, vyrobil obrovskou chybu! Ve vlastním pásmu to přehnal s kličkami, o kotouč ho obral Damien Hradil a z výborné pozice mířil jen do Čajanova betonu.

04:25

Pavel Čajan přenechal puk pouze Altrichterovi, ten byl ale za brankou rychle dostoupen a nemohl nikterak vážně zahrozit.

04:02

Hosté se po delší době vydali kupředu. Severočeši se snažili rychle obrátit hru zpátky, ale nepohlídali si přechod modré čáry, píská se ofsajd.

03:39

Liberečtí do zápasu vstoupili slušně a stále se drží v útočném pásmu, zatímco na Slavii tedy zbývají spíše defenzivní povinnosti.

03:10

Kollertovo přízemní nahození se před brankou snažil tečovat Rychlovský, jenže nenastavil hokejku ideálně a usměrnil kotouč vysoko do ochranné sítě. Vhazovat se tedy bude až ve střední třetině.

02:23

Martin Petrák se po levém křídle pěkně protáhl až do oblasti kruhů. Ke své smůle musel střílet bekhendem, s čímž si pozorný Pavel Čajan poradil.

02:09

Benjamin Vomáčka vyslal od levého mantinelu spíše propagační pokus. Němeček celou situaci dobře viděl a v klidu přerušuje hru.

01:42

Po zajímavé první minutě se hra trošku zklidňuje, o což se stará především Slavia. Ta se ze svého pásma nikam nežene a pozvolna rozehrává.

00:51

Adam Charvát se dostal k odraženému puku a z mezikruží do něj plácl bekhendem, Josef Němeček poprvé zasahuje, když úspěšně nastavil betony.

00:31

Cikhart posunul touš doprava na Petra Šafařovského, jehož nástřel z úhlu projel kolem brankoviště pro Slavii neškodně.

00:17

Na úvodním vhazování si přivlastnili kotouč hostující hokejisté. Ti se okamžitě vydali kupředu, z jejich postupu je pouze ofsajd.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči obou celků již vstupují na ledovou plochu. Liberec oblékl své tradiční bílé dresy, Pražané se představí v červené barvě. Utkání za několik málo minut započne!
Úvodní sestavy:

Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Starý, Hampl, Charvát (A), Kovář, Had, Ira, Kollert – Křepelka, Rychlovský, Šafařovský (C), Putz, Jansa, Jiruš, Klapka, Liška, Cikhart, Vomáčka, Šeliga.

HC Slavia Praha: Němeček (Málek) – Fiala, Mareček, Bureš Srdínko, Macek (A), Holý – Kižlin, Všetečka (C), Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Altrichter, Labuzík, Janča, Martinec, Petrák, Rulc.

Rozhodčí: Pilný, Bosák – Grundler.
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! V rámci 4. kola skupiny O pořadí v play-off DHL Extraligy juniorů se společně vydáme na sever Čech, kde si to rozdají v posledních zápasech poměrně nevýrazné týmy.

Bílí Tygři Liberec měli co dělat, aby se vůbec do nadstavbové skupiny prokousali. Zatím se jim ale nedaří naplno dostat na lepší výsledkovou vlnu. Jako jediné mužstvo ještě nevstřelili přesilovkovou branku a také díky tomu disponují nejslabší ofenzivou, která udeřila pouze pětkrát ve třech utkáních. Zlepší si dnes večer chuť?

HC Slavia Praha nasbírala do tabulky doposud šest bodů, stejně jako dnešní soupeř. Cestu do nadstavby si nicméně vydláždila o poznání snadněji, v základní části před sebe pustila pouze Plzeň, a to navíc velmi těsně. Na body si určitě bude dělat zálusk také pod Ještědem.

Jak se bude utkání vyvíjet, se začneme dozvídat od čtvrtečních 16 hodin, kdy se ve Svijanské aréně chystá vhození úvodního touše. Buďte u toho s námi!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Bílí Tygři Liberec – HC Slavia Praha

6:4

konec (1:1, 4:1, 1:2 - N 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Jansa (Hampl, Jiruš), 25. Cikhart (Charvát), 25. Liška (Klapka), 27. Šeliga (Jiruš, Cikhart), 31. Cikhart (Šeliga), 60. Rychlovský, 61. Klapka (Hampl) – 10. Hradil (Labuzík), 34. Altrichter (Holý), 43. Janča (Kižlin), 50. Bureš (Všetečka)

Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Starý, Hampl, Charvát (A), Kovář, Had, Ira, Kollert – Křepelka, Rychlovský, Šafařovský (C), Putz, Jansa, Jiruš, Klapka, Liška, Cikhart, Vomáčka, Šeliga.

HC Slavia Praha: Němeček (31. Málek) – Fiala, Mareček, Bureš Srdínko, Macek (A), Holý – Kižlin, Všetečka (C), Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Altrichter, Labuzík, Janča, Martinec, Petrák, Rulc.

Rozhodčí: Pilný, Bosák – Grundler.

Průběh zápasu
1. třetina
09:33 SLA 0:1 Hradil (Labuzík)
11:05 SLA 2 Bureš, podrážení
14:01 LIB 1:1 Jansa (Hampl, Jiruš)
16:22 LIB 2 Šeliga, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
20:31 LIB 2 Charvát, podrážení
22:54 SLA 2 Fiala, nedovolené bránění
24:11 LIB 2:1 Cikhart (Charvát)
24:49 LIB 3:1 Liška (Klapka)
26:52 LIB 4:1 Šeliga (Jiruš, Cikhart)
28:11 LIB 2 Kollert, podrážení
30:37 LIB 5:1 Cikhart (Šeliga)
30:37 SLA -Málek +Němeček (Střídání)
31:13 LIB 2 Jiruš, držení
33:58 SLA 5:2 Altrichter (Holý)
35:43 LIB 2 Vomáčka, hrubost
SLA 2 Srdínko, hrubost
35:46 SLA 2 Hradil, nedovolené bránění
38:09 LIB 2 Klapka, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
42:08 SLA 5:3 Janča (Kižlin)
42:49 LIB 2 Koller, podrážení
49:06 SLA 5:4 Bureš (Všetečka)
54:20 LIB 2 Ira, faul kolenem
59:07 LIB 2 Cikhart, hákování
59:54 LIB 6:4 Rychlovský
Konec
Prodloužení
60:57 LIB 7:4 Klapka (Hampl)
po prodl.