Menu

Fotbal

Evropská liga

Olympique Marseille – Apollon Limassol FC

1:3

konec (1:2)

13.12.2018, 18:55 • Stade Vélodrome, Marseille • Skupina H • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.32 6.03 9.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:49:41)
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:12.
Je konec! Kyperský celek nakonec zvládl souboj na hřišti Marseille a vítězí 3:1! Domácí Boubacar Kamara v 8. minutě fauloval v pokutovém území a musel do sprch! Následnou penaltu navíc proměnil Anton Maglica! Vedení však Apollonu dlouho nevydrželo. O tři minuty později totiž dokázal vyrovnat Florian Thauvin. Marseille poté vyrovnalo hru, jenže po půlhodině hry přidal svou druhou branku Anton Maglica! Po změně stran navíc přidal výstavní branku Stylianou. Francouzský celek se poté snažil útočit, ale šance si nevypracoval. V nastavení navíc musel po druhé žluté kartě do sprch Ocampos.

90+5

Konec zápasu.

90+2

Duje Ćaleta-Car fauloval při návratu na vlastní polovinu a vidí žlutou kartu.

90+2

Ještě jedno vyloučení na straně Marseille. Po druhé žluté kartě je vyloučen Lucas Ocampos.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Blíží se závěrečný hvizd hlavního arbitra a hosté stále nepouštějí domácí celek do střeleckých pozic. Defenziva Apollonu zvládá závěr zápasu ve velkém stylu.

89

Hostující brankář nyní dlouho otálel s odkopem míče od branky, za což si vysloužil pískot zbývajících příznivců Marseille.

88

Clinton N'Jie svou předchozí chybu okamžitě odčinil získem míče na polovině hřiště. Domácí útočník poté spěchal vpřed po pravém křídle, ale nedostal prostor k odcentrování.

87

Další akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si nepohlídal střídající Clinton N'Jie.

86

Agilní Lucas Ocampos se tentokrát prosmýkl na hranici pokutového území a vypálil levačkou. Jeho technický pokus ale nemířil mezi tři tyče.

85

Zadáci hostujícího celku tentokrát raději nakopli míč na polovinu soupeře. Tam odvedl skvělou práci útočník Adrian, jež pro hosty udržel míč.

84

Lucas Ocampos se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže svou střelou trefil prvního obránce Apollonu.

83

Zadáci kyperského klubu nyní kombinují na vlastní polovině a soupeři prakticky nepůjčují míč. Hráči Marseille už vypadají hodně unaveně.

82

Ocampos prosvištěl vpřed po levém křídle a odcentroval do vápna. Centr se mu však vůbec nepovedl a míč skončil v rukavicích pozorného brankáře.

81

Domácí zahrávali další rohový kop. Do zakončení se probil Luiz Gustavo, jehož hlavička skončila na hrudi prvního obránce v modrém dresu.

80

Marios Stylianou vybojoval míč na vlastní polovině a vyvezl jej na polovinu Marseille. Sudí se ale vrátil k předchozímu souboji a odpískal faul.

79

Ani domácí Marseille se v závěru dnešního souboje nikam nežene. Domácí zadáci sice mají míč, ale ze strany domácí zálohy tomu schází větší aktivita.

78

Adrián Sardinero si nyní naskočil na krásný centr od rohového praporku, jenže tentokrát hlavičkoval v záklonu a jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem.

77

Adrián Sardinero dostal prostor na pravé straně hrací plochy, jenže jeho následný centr skončil na noze prvního obránce v bílém dresu.

76

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Dimitri Payet, přichází Clinton N'Jie.

75

Domácí zahrávali přímý kop takřka z hranice pokutového území. K exekuci se postavil Dimitri Payet, jehož technickou střelu zastavila zeď.

74

Hiroki Sakaj dostal prostor na levé straně a podpořil útok domácího celku. Japonský fotbalista se poté pokusil odcentrovat, ale trefil jen hráče před sebou.

73

Hosté už v posledních minutách kontrolují hru a nikam se neženou. Pro Apollon by byla výhry na půdě loňského finalisty obrovským úspěchem.

72

Střídání v týmu Apollon Limassol FC: ze hřiště odchází Anton Maglica, přichází Richard Soumah.

71

Georgios Vasiliou vybojoval odražený míč na polovině hřiště a Ocampos jej poslal k zemi. Tentokrát si domácí hráč vysloužil žlutou kartu.

70

Valentin Roberge dostal čas na polovině hřiště, bez problémů se s míčem otočil kolem obránce a přenesl hru na pravé křídlo hrací plochy.

69

Lucas Ocampos to v souboji u pomezní čáry přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Hráč Marseille si na podobné zákroky musí dát pozor.

68

Exekuce přímého kopu se samozřejmě ujal Dimitri Payet, jehož pokus pravačkou sice prolétl kolem zdi, ale prosvištěl rovněž kolem vzdálenější tyče.

67

Lucas Ocampos neustál souboj na polovině soupeře a poroučel se k zemi. Domácí Marseille tak bude zahrávat další přímý kop ze zajímavé pozice.

66

Francouzský celek zahrával další rohový kop. Payet tentokrát zakroutil svůj centr na malé vápno, jenže neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.

65

Maxime López přenesl hru na levou stranu hřiště, kam si naběhl Sarr, jenže ten se vinou špatného zpracování nedokázal uvolnit k odcentrování.

64

Luiz Gustavo znovu nedokázal přesně rozehrávat na polovině hrací plochy. Brazilský fotbalista si však v dalším souboji pomohl faulem za žlutou kartu.

63

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Nemanja Radonjić.

62

Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území Marseille. Leonidas Kyriakou zkusil překvapit brankáře přímou střelou, ale míč se točil opačným směrem.

61

Žlutou kartu dostává Bouna Sarr (Olympique Marseille).

61

Apollon zahrával další rohový kop. Do zakončení se tentokrát tlačil Roberge, jenže hostující stoper v záklonu vůbec netrefil padající balón.

60

Střídání v týmu Apollon Limassol FC: ze hřiště odchází André Schembri, přichází David Faupala.

59

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Kevin Strootman, přichází Bouna Sarr.

58

Hosté jsou navíc nadále při chuti. Hned čtyři hráči Apollonu se nyní vydali na polovinu Marseille, ale ani jeden z nich nedokázal odcentrovat.

57

57. Marios STYLIANOU - 1:3

57

Apollon právě vstřelil branku!
Nádherná branka hostujícího celku! Georgios Vasiliou vyslal z levé strany nádherný centr do pokutového území . Obrana Marseille míč odvrátila jen na hranici velkého vápna a MARIOS STYLIANNOU parádní střelou vymetl horní roh branky!

56

Leonidas Kyriakou dostal prostor na levém křídle a pohotově se pokusil odcentrovat do pokutového území. Jeho pobídka skončila na zádech prvního soupeře.

55

Hiroki Sakaj si pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu hřiště, jenže jeho centr skončil na hlavě prvního obránce v modrém dresu.

54

Na stadionu zatím panuje hodně ponurá atmosféra. Marseille se v letošním ročníku Evropské ligy vůbec nedařilo a do šancí se nemůže dostat ani nyní.

53

Francouzský celek nyní zahrával rohový kop. Exekuce se ujal Payet, jehož centr přiletěl na malé vápno, kde zasáhl pozorný obránce Roberge.

52

Leonidas Kyriakou dostal přihrávku na pravou stranu, ale vůbec si nepotykal se zpracováním a nedokázal konstruktivně rozehrát.

51

Dimitri Payet se ujal také rozehrávky dalšího přímého kopu. Jeho nadýchaný centr přiletěl na hranici pokutového území, kde se do zakončení nedostal nikdo v bílém.

50

Roberge v hlavičkovém souboji trefil soupeře loktem a dostává žlutou kartu.

49

Domácí celek zahrával přímý kop na polovině soupeře. Dimitri Payet odcentroval na hranici pokutového území, kde zasáhl pozorný obránce Roberge.

48

Zadáci Apollonu v úvodu druhého poločasu drží míč na svých kopačkách a nikam nespěchají. Domácí sice presují, ale nikdo v bílém se zatím nedostal k míči.

47

Saša Marković dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde dostal dostatek prostoru, jenže jeho následná pobídka skončila u prvního soupeře.

46

Střídání v týmu Apollon Limassol FC: ze hřiště odchází Kévin Bru, přichází Fotis Papoulis.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali skvělou podívanou! Domácí Boubacar Kamara v 8. minutě fauloval v pokutovém území a musel do sprch! Následnou penaltu navíc proměnil Anton Maglica! Vedení však Apollonu dlouho nevydrželo. O tři minuty později totiž dokázal vyrovnat Florian Thauvin. Marseille poté vyrovnalo hru, jenže po půlhodině hry přidal svou druhou branku Anton Maglica! Do kabin se proto odchází za stavu 1:2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

Duje Ćaleta-Car si nechtěl přidělávat problémy a před dotírajícím soupeřem si raději pomohl malou domů. Marseille má čas na poslední útok první půle.

44

Ocampos se sice probil k přihrávce do pokutového území, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

43

Luiz Gustavo si tentokrát řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže nedostal dostatek prostoru pro rozehrávku.

42

Luiz Gustavo si znovu skvělým způsobem splnil své defenzivní povinnosti. Záložník domácího celku zastavil přihrávk na volného Stylianoua.

41

Hiroki Sakaj se nyní zlobí na hlavního arbitra. Japonský fotbalista vehementně tvrdí, že se šlapáku za žádnou cenu nedopustil.

40

Kévin Bru zakončoval zpoza hranice pokutového území, nicméně jeho rána byla hodně nepřesná a míč prolétl daleko od branky domácí Marseille.

39

Maglica měl skvělou možnost na hranici pokutového území, jenže místo zakončení volil přihrávku na pravou stranu a neoslovil nikoho ze spoluhráčů.

38

Florian Thauvin si v pokutovém území naběhl na střílený centr z levé strany, nicméně jeho zakončení prosvištělo vysoko nad břevnem branky Apollonu.

37

Marios Stylianou dostal prostor na pravé straně. Krajní záložník Apollonu si tentokrát netroufl na odcentrování a trefil jen prvního hráče před sebou.

36

Kyperský klub tentokrát zahrával přímý kop na polovině domácího celku. Jeho rozehrávky se ujal Kévin Bru, jehož centr skončil na hlavě prvního obránce.

35

Apollon už znovu hraje s míčem na kopačkách a nechce nechat domácí celek bleskově vyrovnat. Zadáci Apollonu si raději vyměňují krátké přihrávky.

34

Duje Ćaleta-Car si tentokrát před napadajícím Maglicou nechtěl přidělávat práci a raději zakopl míč do zámezí. Vhazovat tak budou hosté.

33

Domácí celek se nadále snaží hrát svou kombinační hru na polovině Apollonu. Zadáci kyperského celku se však skvěle pohybují a nenechávají na trávníku prostor.

31

31. Anton MAGLICA - 1:2

31

Apollon právě vstřelil branku!
Apollon Limassol si bere zpět své ztracené vedení! Hosté podnikli povedený protiútok vedený po pravém křídle. Marios Stylianou vyslal parádní centr do pokutového území a osamocený ANTON MAGLICA se hlavou nemýlil!

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme zajímavou podívanou. Marseille sice hraje v deseti, ale přesto se snaží tlačit do útoku.

29

Apollon je v posledních minutách aktivnějším týmem na trávníku. Adrián Sardinero si chtěl obhodit Gustava, jenže zkušený Brazilec mu míč vypíchl špičkou kopačky.

28

Maglica si naběhl na nadýchanou přihrávku na polovinu soupeře. Hostující útočník si míč skvěle zpracoval hrudí, ale proti přesile obránců nemohl uspět.

27

Saša Marković zkusil své štěstí střelou z úctyhodné vzdálenosti. Hostující středopolař zakončoval pravou nohou, ale jeho rána prolétla kolem branky.

26

Dimitri Payet si krásnou kličkou udělal prostor na pravé straně, jenže obránce se k němu bleskově stačil vrátit a zabránil domácí hvězdě v odcentrování.

25

Luiz Gustavo sprintoval za prudkou přihrávkou na levou stranu hrací plochy, nicméně balón už nemohl dohnat na hrací ploše.

24

Lucas Ocampos s vypětím všech sil dokázal odcentrovat před branku hostujícího celku, nicméně brankář Vale se přesunul k tyči a schoval míč do rukavic.

23

Lucas Ocampos krásně přenesl hru na pravou stranu hrací plochy, jenže rozběhnutý Maxime López jeho pobídku neudržel na hřišti ani pomocí skluzu.

22

Marios Stylianou si v pokutovém území naskočil na vysoký centr z levé strany, nicméně v záklonu nedokázal hlavičkovat mezi tři tyče domácí svatyně.

21

Bruno Vale se tentokrát musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Brankář Apollonu nakopl míč na pravou stranu, kde v hlavičkovém souboji uspěl domácí Gustavo.

20

Leonidas Kyriakou se sice dostal k míči, jenže ten mu podle všeho uskočil do zámezí. Sudí celou situaci dobře viděl a nařídil vhazování pro Marseille.

19

Kévin Bru se na polovině hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku a poslal jednoho ze soupeřů k zemi. Rozehrávat tak bude domácí Marseille.

18

Valentin Roberge tentokrát vyslal o něco povedenější průnikovou přihrávku na polovinu soupeře. Nikdo v modrém jeho úmysl nepochopil a balón zajistila obrana Marseille.

17

Domácí celek nyní skvěle napadal rozehrávku svého soupeře. Pod tlak se zbytečně dostal Roberge, který si musel pomoci zakopnutím míče do autu.

16

Zadáci Marseille nyní uklidňují hru na vlastní polovině. Domácí obránci si vyměňují krásné přihrávky, jenže nikdo ze spoluhráčů jim nepomáhá pohybem.

15

Valentin Roberge dostal prostor na pravé straně a poslal prudkou přihrávku na hranici pokutového území. Nikdo v modrém však nezakončil.

14

Domácí celek je rázem mnohem živější a nadále se tlačí do útoku. V dnešním utkání už ani jednomu celku o nic nejde, a proto můžeme sledovat uvolněný fotbal.

12

12. Florian THAUVIN - 1:1

12

Marseille právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Apollonu vedení dlouho nevydrželo! Domácí bleskově rozehráli rohový kop do kombinace. K odcentrování se nakonec dostal Ocampos, jež našel FLORIANA THAUVINA, který přesnou hlavičkou vyrovnal!

11

Marseille se po inkasované brance i v deseti lidech tlačí do útoku. Krásnou přihrávku dostihl na hřišti Ocampos, ale jeho centr srazila obrana do autu.

9

9. Anton MAGLICA - 0:1

9

Apollon právě vstřelil branku!
Apollon Limassol se dostává do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil ANTON MAGLICA, který zakončil s přehledem střelou k tyči!

8

Boubacar Kamara navíc dostává červenou kartu! Komplikace pro Marseille!

8

8. Kamarův zákrok v pokutovém území

8

Pokutový kop pro hostující celek! André Schembri se prodral do pokutového území, kde jej k zemi složil Kamara!

7

Lucas Ocampos si naběhl na krásnou průnikovou přihrávku mezi obránce Apollonu, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

6

Saša Marković se po krásné narážečce dostal do pokutového území, jenže si míč předkopl daleko před sebe a míč skončil v rukavicích brankáře Escalese.

5

Florian Thauvin se při napadání rozehrávky soupeře dopustil nedovoleného zákroku, což neuniklo zraku hlavního arbitra. Rozehrávat tak bude Apollon.

4

Dylan Ouédraogo si tentokrát na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Dotírající soupeř k němu ihned přistoupil a nedovoleným zákrokem jej poslal k zemi.

3

Dylan Ouédraogo se stáhl pro míč hluboko na vlastní polovinu. Hostující fotbalista poté přenesl míč na levé křídlo, kde hosté přišli o balón.

2

Lucas Ocampos napadal rozehrávku hostujícího brankáře. Vale si potykal se zpracováním a před dotírajícím soupeřem zakopl míč do bezpečí.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Hosté se rozehrávku Marseille ihned vydali napadat, jenže míč nezískali.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Marseille bude hrát v bílém, zatímco Apollon přijel do Francie v modrých dresech.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Olympique Marseille: Escales – Sakaj, Rami, Ćaleta-Car, Kamara – Maxime López, Strootman, Gustavo – Thauvin, Ocampos, Payet.
Náhradníci: Mandanda – Rolando, Radonjić, N'Jie, B. Sarr, Germain, Amavi.

Apollon Limassol FC: Vale – L. Kyriakou, Roberge, D. Ouédraogo – Marković, Bru, Stylianou, Vasiliou – Sardinero, Maglica, Schembri.
Náhradníci: Kissas – Faupala, Soumah, Papoulis, Psychas, Spoljaric, Vasiliades.

Rozhodčí: Petrescu – Ghinguleac, Grigoriu (vš. ROM).
Olympique Marseille

Francouzský celek v letošním ročníku Evropské ligy prožívá opravdu těžké časy. V minulé sezóně hrála Marseille finále, ale letos končí už ve skupině. V pěti duelech totiž nasbírala pouhý bod za remízu na hřišti svého dnešního soupeře. Naposledy zajížděla na hřiště Frankfurtu, kde po špatném výkonu padla vysoko 4:0. V Ligue 1 se Marseille rovněž nedaří. Aktuálně je až pátá. O víkendu navíc prohrála na hřišti Nantes.
Apollon Limassol FC

Kyperský celek zatím prožívá celkem solidní pohárovou sezónu. Dnešní hostující mužstvo totiž v pěti duelech vybojovalo čtyři body a patří mu třetí pozice. Na druhé Lazio však ztrácí pět bodů a nemůže postoupit do jarní fáze. Právě proti italskému celku si v posledním kole připsal cennou domácí výhru 2:0. V kyperské lize se Apollonu rovněž daří. Na první místo ztrácí tři body a má zápas k dobru. O víkendu dokázal vyhrát 2:0 na hřišti Paralimni.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Evropské ligy mezi Olympique Marseille a Apollonem Limassol FC. Výkop je stanoven na 18:55.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:55.

Olympique Marseille – Apollon Limassol FC

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 12. Thauvin (Maxime López) – 9. Maglica (pen.), 31. Maglica (Stylianou), 57. Stylianou

Karty:   61. B. Sarr (OMA), 64. Gustavo (OMA), 71. Ocampos (OMA), 90+2. Ćaleta-Car (OMA) – 50. Roberge (APN)   90+2. Ocampos (OMA)   8. Kamara (OMA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:12.

Olympique Marseille: Escales – Sakaj, Rami, Ćaleta-Car, Kamara – Maxime López, Strootman (59. B. Sarr), Gustavo – Thauvin (63. Radonjić), Ocampos, Payet (76. N'Jie).
Náhradníci: Mandanda – Rolando, Radonjić, N'Jie, B. Sarr, Germain, Amavi.

Apollon Limassol FC: Vale – L. Kyriakou, Roberge, D. Ouédraogo – Marković, Bru (46. Papoulis), Stylianou, Vasiliou – Sardinero, Maglica (72. Soumah), Schembri (60. Faupala).
Náhradníci: Kissas – Faupala, Soumah, Papoulis, Psychas, Spoljaric, Vasiliades.

Rozhodčí: Petrescu – Ghinguleac, Grigoriu (vš. ROM)