Menu

Fotbal

Evropská liga

Arsenal FC – FK Karabach

1:0

konec (1:0)

13.12.2018, 21:00 • Emirates Stadium, Londýn • Skupina E • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.31 5.68 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (22:57:34)
Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 5:1. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.
Je to tak. Poslední zápas ve skupině E Evropské ligy je minulostí. Domácí Arsenal udržel své vedení z prvního poločasu a dokráčel tak k další výhře. Do jarních vyřazovacích bojů této prestižní evropské soutěže tak postupuje z prvního místa. Hosté končí naopak poslední a do bojů v EL už rozhodně nezasáhnou a dnešním duelem se tak na evropské scéně rozloučili.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Tak ještě střela domácích, která byla zastavena obranou Karabachu a už to vypadá, že se opravdu nic nestane a zápas bude minulostí.

90+4

Domácí operují na polovině Karabachu a už to vypadá, že se příliš nikam neženou. Vybídli tak hosty k útočné akci, která skončila velmi rychle na obraně londýnského týmu.

90+3

Zech Medley táhl akci středem hřiště, ale dále před hostující branku se s míčem nedostal. A jdeme pomalu do poslední nastavené minuty zápasu.

90+2

Alnaní poslal míč do pokutového území, nikdo z jeho spoluhráčů však na něj nedosáhl. Hosté tak mají odkop od své branky.

90+1

V další šanci se zase zjevili domácí hráči, jejichž pokus byl sražen za zadní čáru. Arsenal tak má k dispozici další rohový kop.

90

Hlavní sudí nastaví nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase ještě čtyři minuty navíc.

90

Nakonec je v pořádku a hra pokračuje dále.

89

Hostující brankář se však zřejmě při zákroku zranil a s bolestivou grimasou se ocitl v nefotbalové pozici na zemi. Už k němu spěchají lékaři a bude následovat jeho ošetření.

89

89. Saka ve velké šanci trefil jen připraveného brankáře hostů

89

Obrovská šance Arsenalu. Saka dostal přihrávku na levou stranu a levačkou pak vypálil, ovšem trefil pouze hostujícího brankáře, jenž tak zapisuje další zákrok!

88

Abdullajev obral soupeře o míč, dostal se s ním k velkému vápnu, kde hledal centrem Guerriera, tomu ale balon prošel jen mezi nohama a rázem je tak šance Karabachu u konce.

87

Další nepřesná střela na straně Karabachu a u míče tak jsou opět domácí hráči. V závěru utkání se tak znovu budou snažit přidat pojistku.

86

Edward Nketiah spěchal za míčem na pravé straně, nakonec se ke střele před brankou hostů nedostal a Arsenal tak balon ztrácí.

85

Domácí zahrávali akci z vlastní poloviny, dlouho se nemohli dostat na polovinu Karabachu. Poté se to podařilo, jejich střela na branku hostů už méně.

Arsenal FC – FK Karabach

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 17. A. Lacazette (Özil)

Karty:   82. Garajev (KBK)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 5:1. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.

Arsenal FC: E. Martínez – Jenkinson, Papastathopoulos, Koscielny (C) (72. Monreal), Maitland-Niles – Alnaní, Willock – Nketiah, Özil (83. Gilmour), Saka – A. Lacazette (63. Medley).
Náhradníci: Iliev – Mchitarjan, Monreal, Guendouzi, Gilmour, Medley, John-Jules.

FK Karabach: Vágner – Medveděv, Rzeźniczak (85. Ozobić), R. Sadygov (C), B. Huseynov, Guerrier – Slavčev, Garajev, Míchel (61. Abdullajev) – Madatov (75. Quintana), Zoubir.
Náhradníci: Magomedalijev – Mammadov, Abdullajev, Quintana, Ozobić, Agolli, Dinijev.

Rozhodčí: Maae – Hummelgaard, Sørensen

Diváci: 58101