Menu

Hokej

2. liga - Sever a Střed (ČR)

HC Děčín – NED Hockey Nymburk

2:4

konec (1:1, 1:2, 0:1)

01.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 22. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.2 4.5 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:02:11)
Je dobojováno. Medvědi sice v utkání dvakrát vedli, ale nakonec na svém ledě nezískali ani bod. Hosté zápas dvakrát srovnali, poté otočili na svou stranu a gólem do prázdné klece už jen potvrdili tři body. Děčín naopak odešel s prázdnou.

Konec zápasu.

59:49

Nymburk právě vstřelil branku!
A je hotovo. Hosté poslali puk do středního pásma, kde si ho dojel JAN STEHLÍK a poté střelou do prázdné branky pečetí tři body Nymburka – 2:4. Asistence: David Jirásek a Michal Krofta.

58:51

Krofta nyní zasahuje v pravý čas. Kotouč mu poskakoval u brankoviště, nakonec ho dokázal lapit. Jinak by domácí měli před sebou odkrytou jeho klec.

58:33

Branka Medvědů je prázdná. Domácí to tak zkouší se šesti bruslaři v poli.

58:33

Děčínská lavička si bere oddechový čas.

58:26

Domácí celek je v plném počtu.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:11

Po střele Kříže zaduněly betony Lavingera. Ten následně pak ukryl puk pod lapačku a je z toho další přerušení hry.

56:38

Hosté mají velkou šanci odskočit Medvědům na dvoubrankový rozdíl v přesilové hře a už se uhnízdili v pásmu Děčína.

56:26

Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Bárdoš – 2 min., hákování).

55:18

Medvědi vrhají své poslední síly do útoku a snaží se o vyrovnání. Hosté jsou však zatím proti a zodpovědně brání svůj prostor před brankou.

54:57

Obrovská šance Děčína. Pavel Zajan pálil na odkrytou branku a brankové světlo se na chvíli rozsvítilo, ale rychle zhaslo. Jeho pokus totiž s údivem všech jen prosvištěl brankovištěm!

53:52

Hráči Nymburka nyní zle dotírali před děčínskou brankou. Po jejich střele pak zasahoval Lavinger, který podržel Medvědy a jejich naději na srovnání.

53:13

Hosté jsou v plném počtu.

53:01

Nymburk získal puk ve svém obranném pásmu a hned ho opět posílá až před Lukáše Lavingera.

52:30

Až nyní, kdy po střele Daniela Volrába zasahoval Krofta, jenž sklapl své betony a neinkasoval.

51:49

Hosté se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky před branku Děčína. Medvědi zatím před hostující klecí nic nevymysleli.

51:13

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Jan Mašek – 2 min., napadení).

49:22

Hosté vyhodili puk do středního pásma a poté pokračovali dále před děčínskou klec. Smejkal poté střílel a jeho pokus zastavil jeden z děčínských obránců.

48:58

Kordule nabil Oliveriusovi na pravý kruh, kapitán děčínského týmu však svou střelu příliš zvedl a ta skončila jen vysoko nad.

47:41

Ondřej Kopta se napřáhl na levém kruhu, jeho dělovka pak letěla až před Kroftu, který rukou srazil puk za sebe. Znovu tak podržel svůj tým a jeho těsný náskok.

47:12

Nahození Krále z pravé strany vyrážečkou pokryl Lavinger a poslal kotouč do rohu kluziště.

46:03

Medvědi se dopustili postavení mimo hru, které bylo posouzeno jako úmyslné. Hra se proto stěhuje před branku Děčína.

45:38

Oba celky jsou v plném počtu.

45:09

Dominik Málek si sjel do prostoru mezi kruhy, jeho přízemní zakončení ale skončilo jen na betonu Krofty.

44:54

Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje do jejich pásma. Ve čtyřech hráčích na obou stranách se zatím ani jeden celek nedostal do vážnější akce.

43:38

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Aleš Knesl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., podrážení).

42:28

Další náznak akce Děčína zmařilo postavení mimo hru a ta se stěhuje do středního pásma.

41:20

Hned na to pak střílel Pavel Kordule, nejproduktivnější děčínský hráč se však prosadit nedokázal.

40:26

Daniel Volráb projel z obranného pásma až do toho útočného, obrana hostů ho ale zastavila. Děčínský matador se tak ke střele nedostal.

40:01

Začala třetí třetina.
Také druhé dějství je za námi. V něm hosté v něm šli domácí znovu do vedení, hosté ale dokázali vyrovnat ve vlastním oslabení. A chvilku poté pak šli dokonce poprvé do vedení, které si udrželi i po dvojnásobném oslabení v závěru prostřední části hry. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:37.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:41

Nymburk je v plném počtu.

39:14

Zdeněk Petráš se jal ke střele z mezikruží, ale kotouč poslal jen na zadní mantinel. Nymburští se opět osvobozují a tohle oslabení už zvládnou.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:57

A nyní jsou už ve čtyřech hráčích.

38:30

Po dalším obléhání hostující klece pálil Zdvořáček, ale opět byl Krofta na svém místě. Hosté se pak okamžitě osvobozují.

37:59

Zdvořáčkovu ránu z prostoru mezi kruhy kryje pozorně Krofta, jenž před dotěrnými hráči Děčína přerušuje raději hru.

37:45

Medvědi jsou v plném počtu a nyní začíná jejich přesilová hra pět na tři, která může trvat minutu a dvanáct vteřin.

37:41

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Jan Mašek – 2 min., podrážení).

36:57

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Jaroslav Rittig – 2 min., napadení).

36:34

Hosté obléhali branku domácích, ti se dokázali vymanit z tlaku a sami Medvědi ujeli do akce ve vlastním oslabení. Po střele z pravé strany musel zasahovat Krofta a hra je přerušena.

35:45

Vyloučení v týmu HC Děčín (Martin Zdvořáček – 2 min., podrážení).

35:35

Hosté jsou v plném počtu.

35:25

Po střele Zajana skončil puk na masce hostujícího brankáře a hra je tak pochopitelně zastavena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

35:03

Další osvobození hostů, kteří své oslabení zatím hrají velmi dobře.

33:55

Tomáš Faigl se napřahoval mezi kruhy, jeho pokus ale znovu zastavil Krofta. Hned poté se hosté osvobozují.

33:35

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Jaroslav Rittig – 2 min., podrážení).

32:46

Medvědi se snažili o vyrovnání, jejich střela ale skončila jen na betonu Krofty. Ten poté poslal puk spoluhráčům, kteří jdou do akce.

31:36

Nymburk právě vstřelil branku!
No a hosté strhávají zápas na svou stranu a jdou poprvé v utkání do vedení. TOMÁŠ TRŽICKÝ nenápadnou střelou nakonec propasíroval puk za Lavingerova záda a nyní jsou to Děčínští, kteří musejí dohánět manko – 2:3. Asistence: Daniel Kolouch a Karel Bičiště.

31:19

Hosté jsou v plném počtu.

30:07

Nymburk právě vstřelil branku!
Znovu je vyrovnáno, a to ve vlastním oslabení nymburského týmu. STANISLAV EIS získal kotouč, projel takřka celým kluzištěm až před domácí klec, kde svou střelou nedal Lavingerovi šanci a umístil puk pod víko jeho branky – 2:2. Bez asistence.

29:38

Nymburští se dostlali hned na kotouč a vyhodili ho před domácí branku. Medvědi tak musejí zakládat další akci z vlastního obranného pásma.

29:19

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Matyáš Kačírek – 2 min., podrážení).

28:40

Následně pak založili pohlednou akci hosté a po střele Matyáše Kačírka zazvonila tyč děčínské branky! Hosté tak nebyli daleko od vyrovnání.

27:29

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi si vrací zpět své vedení. ZDENĚK PETRÁŠ ujel do samostatné akce a po ní střelou mezi betony překonal Michala Kroftu – 2:1. Asistence: Pavel Zajan.

26:35

Domácí ale vytáhli puk do středního pásma a pokračovali dále až před hostující klec. Před Kroftou však svojí střelou neuspěl Ondřej Kopta.

26:07

Zakázané uvolnění tentokráte na děčínské straně a hra se stěhuje před Lukáše Lavingera. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

24:55

Stehlík dostal z rohu kluziště nabito do prostoru mezi kruhy a jeho pohotová střela skončila na Lavingerovi. Po ní zaduněly jeho betony a následně je hra přerušena.

24:17

Po nepřesné střele hostů šli do rychlého brejku domácí, David Drašar uvolnil na pravé straně Jana Bárdoše, který střelou z první znovu nechal vyniknout hostujícího brankáře.

23:17

Na druhé straně pak byl ve velké šanci Pavel Zajan, jenž střílel kousek od hostující branky, jeho pokus šel k levé tyči, ovšem lapačkou ze vzduchu zabránil dalšímu nebezpečí Krofta!

22:31

Pozor si nyní museli dávat domácí hráči, Knesl střílel z levého kruhu a do akce musel jít Lavinger, který jeho pokus zastavil.

21:53

Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru znovu před Michala Kroftu. V krátkém sledu po sobě se tak bude vhazovat znovu před ním.

21:33

Oba celky hrají v plném počtu.

21:03

David Drašar se napřáhl na pravé straně a jeho pokus znovu kryje Krofta, který sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil. Hra je přerušena.

20:18

Pavel Zajan si nabruslil do mezikruží, jeho následná střela končí opět na pozorném Kroftovi. Hned na to otáčejí hru na opačnou stranu jeho spoluhráči.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je za námi. V ní byli aktivnější domácí hráči, kteří měli několik velkých šancí, nakonec se v přesilové hře dostali do vedení. Ovšem hosté zabrali a i oni využili svou početní výhodu. Stav se tedy srovnal a do kabin tak jdou oba celky za nerozhodného stavu. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:48.

20:00

První třetina skončila.

19:33

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (David Voženílek – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., hrubost).

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:48

Nymburk právě vstřelil branku!
Také hosté svou početní výhodu využívají a máme vyrovnáno. Těsně před Lavingerem sklepl kotouč JAROSLAV RITTIG a nedal domácímu brankáři šanci – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Stanislav Eis a Daniel Kolouch.

17:51

Další osvobození Děčína a ten ta šetří vteřiny ze svého oslabení. Hosté zakládají další akci od vlastní branky.

17:13

Stehlík střílel od modré čáry, Lavinger jeho pokus zastavil betonem a poté odražený kotouč posílají Medvědi až před hostující branku.

16:54

Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Kopta – 2 min., hrubost).

16:44

A nyní musel Krofta znovu zasahovat, když lapil nenápadnou střelu Davida Drašara. Hra je opět přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.

15:21

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi po jedenácti vteřinách využívají svou přesilovou hru. Od modré čáry se k pořádné pumelici napřáhl Radomír Vaněk a těsně před Kroftovou brankou jeho ránu tečoval TOMÁŠ FAIGL. Krofta byl nyní už bez šance – 1:0. Asistence: Radomír Vaněk a Michal Oliverius.

15:10

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Aleš Knesl – 2 min., hákování).

14:51

Zdeněk Petráš ujel do samostatného úniku, šel do blafáku a Krofta jeho pokus vykopl pravým betonem a kotouč orazítkoval pravou tyč jeho branky!

14:05

Daniel Volráb nadvakrát neprostřelil Kroftu. Ten jeho první střelu vyrazil, dorážka stejného hráče pak končí opět v jeho moci. Další jeho zákrok, kterým notně svůj tým podržel.

13:30

Na druhé straně David Drašar střílel z levého kruhu, jeho pokus ještě tečoval Jakub Loukota, ovšem hostující brankář byl znovu velmi pozorný.

12:55

Nyní první vážnější šance na straně hostů. Daniel Arnošt číhal v těsné blízkosti Lavingera a před ním nepříjemně tečoval kotouč. Děčínský brankář ale reflexivním zákrokem nebezpečnou střelu kryje!

11:33

Hosté čelili další střele domácích, kotouč chvíli stál u brankoviště, odkud ho Tržický odpálil do bezpečí.

10:35

Balcarovu střelu od modré čáry zachytil jeden z beků hostů a zabránil tak další šanci Děčína. Ten je zatím více aktivní a snaží se o otevření skóre zápasu.

09:50

Král ujel podél levého mantinelu a z levého kruhu vystřelil. Jeho štiplavou střelu raději kryje Lavinger do lapačky a přerušuje hru.

09:13

A znovu Pavel Kordule, nyní se napřáhl mezi kruhy, ale Krofta byl znovu pozorný a jeho střelu chytá.

07:53

Jan Mašek střílel od modré čáry, jeho pokus kryje Lavinger a hned posílá kotouč mezi své spoluhráče, kteří jdou do útoku.

07:21

Nymburk ubránil i druhou početní nevýhodu a už je v plném počtu.

06:33

Nyní už se Nymburští dostali na puk a okamžitě ho vyhazují až před branku Lukáše Lavingera.

06:01

A znovu agilní Kordule, jenž sklepával puk na levé straně, ten končí na boční síti hostující klece.

05:54

Pavel Kordule se napřáhl v těsné blízkosti Krofty a hostující brankář vytasil efektní semafor a podržel svůj tým. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.

05:21

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Karel Bičiště – 2 min., nedovolené bránění).

05:15

Střela Zdeňka Petráše prosvištěla těsně nad břevnem Kroftovy branky a další akce Medvědů tak skončila zmarem.

04:20

Ondřej Kopta zatáhl puk podél levého mantinelu do útočného pásma, objel i posledního obránce hostů, avšak jeho pokus končí jen na zadním mantinelu.

03:30

Nymburk je už v plném počtu.

03:24

V závěru přesilovky mohl Pavel Kordule střílet z pravého kruhu na odkrytou klec hostů, ale pouze promáchl. Hosté si tak mohli oddychnout.

02:48

Znovu se nepovedla souhra Děčína a hosté znovu vyhazují puk daleko od své branky. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

02:12

Medvědi zaútočili hned na začátku přesilové hry, ale hosté se ubránili a hned se osvobozují. Puk tak letí až před Lavingera.

01:30

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Daniel Arnošt – 2 min., hákování).

01:15

Po nepřesnostech ve středním pásmu získali domácí kotouč a jali se do útoku. Z levé strany pak střílel Oliverius, ale Krofta zapisuje důležitý zákrok. Hra je přerušena.

00:25

Hned na to založili akci Medvědi, jenže v útočném pásmu o kotouč přišli a následně pak hru na druhou stranu opět otočili hráči Nymburka.

00:05

Hosté vyhráli úvodní vhazování a hned se vrhli do útočného pásma. Střela Josefuse ale branku Děčína minula.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Lavinger (Volke) – Málek, Loukota, Hes, Vaněk, Zdvořáček, Balcar, Procházka – Zajan, Drašar, Volráb (A), Faigl. Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

NED Hockey Nymburk: Krofta (Sup) – Kříž (A), Tržický, Mašek, Rittig, Knesl, Jirásek – Stehlík, Bičiště (A), Josefus (C), Král, Burda, Arnošt, Voženílek, Kolouch, Smejkal, Kačírek, Eis

Rozhodčí: Místecký – Kettner, Kurtin.
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
Vzájemná utkání

Poslední vzájemná utkání sahají do sezóny 2015/2016. Tehdy se oba celky utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Nymburk. Medvědi tak mají svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet.

21.11.2015 Děčín – Nymburk 2:6
20.2.2016 Nymburk – Děčín 4:3
NED Hockey Nymburk

Nymburští hokejisté jsou ve skupině Střed v tabulce na čtvrté pozici s dvaatřiceti body. Na své konto zapsali deset výher a devětkrát z ledu odešli jako poražený tým. Stejně jako Děčín, i Nymburští dokázali porazit silné Vrchlabí, pak ale padli s nováčkem z Mostu. Naposledy se ve svém teritoriu utkali s Trutnovem, se kterým po dvou třetinách vedli 3:1. V té třetí žádné drama nedopustili, přidali další dva góly a nakonec se radovali z celkové výhry 5:1. A na toto vítězství by dnes hostující tým rád navázal. Do Děčína tak Nymburk jede s jasným cílem, a sice získat zde nějaké body. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho rozhodně nenechte ujít.

Nejproduktivnější hráči

Ivan Ďurač – 26 bodů (13+13)
Petr Josefus – 25 bodů (10+15)
Jan Stehlík – 23 bodů (17+6)
HC Děčín

Domácí Medvědi klesli po posledním odehraném utkání na páté místo v tabulce. Na svém kontě mají třiadvacet bodů za sedm výher a dvanáct proher. Po výhře nad Vrchlabím a poté po zisku jednoho bodu v Klatovech nedokázali bodovat na ledě Jablonce. Lídr tabulky potvrdil roli favorita a doma Děčín porazil 5:1. Své první místo tak uhájil a naopak děčínský celek poslal na páté místo ve skupině Sever. V tuto chvíli se tak Medvědi nacházejí mimo pozice pro vyřazovací boje. Což ale rozhodně nic neznamená. Na domácím ledě by před svými diváky znovu rádi bodovali a uvidíme, jak se jim proti dalšímu týmu ze skupiny Střed povede.

Nejproduktivnější hráči

Pavel Kordule – 24 bodů (13+11)
Zdeněk Petráš – 20 bodů (10+10)
Michal Oliverius – 17 bodů (3+14)
Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu dvaadvacáté kolo druhé hokejové ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a NED Hockey Nymburk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – NED Hockey Nymburk

2:4

konec (1:1, 1:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Faigl (Vaněk, Oliverius), 28. Petráš (Zajan) – 19. Rittig (Eis, Kolouch), 31. Eis, 32. Tržický (Kolouch, Bičiště), 60. Stehlík (Jirásek, Krofta)

HC Děčín: Lavinger (Volke) – Málek, Loukota, Hes, Vaněk, Zdvořáček, Balcar, Procházka – Zajan, Drašar, Volráb (A), Faigl. Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

NED Hockey Nymburk: Krofta (Sup) – Kříž (A), Tržický, Mašek, Rittig, Knesl, Jirásek – Stehlík, Bičiště (A), Josefus (C), Král, Burda, Arnošt, Voženílek, Kolouch, Smejkal, Kačírek, Eis

Rozhodčí: Místecký – Kettner, Kurtin

Diváci: 317

Průběh zápasu
1. třetina
01:30 NYM 2 Arnošt, hákování
05:21 NYM 2 Bičiště, nedovolené bránění
15:10 NYM 2 Knesl, hákování
15:21 DEC 1:0 Faigl (Vaněk, Oliverius)
16:54 DEC 2 Kopta, hrubost
18:48 NYM 1:1 Rittig (Eis, Kolouch)
19:33 NYM 2 Voženílek, hrubost
DEC 2 Balcar, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
27:29 DEC 2:1 Petráš (Zajan)
29:19 NYM 2 Kačírek, podrážení
30:07 NYM 2:2 Eis
31:36 NYM 2:3 Tržický (Kolouch, Bičiště)
33:35 NYM 2 Rittig, podrážení
35:45 DEC 2 Zdvořáček, podrážení
36:57 NYM 2 Rittig, napadení
37:41 NYM 2 Mašek, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
43:38 NYM 2 Knesl, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
DEC 2 Petráš, podrážení
51:13 NYM 2 Mašek, napadení
56:26 DEC 2 Bárdoš, hákování
59:49 NYM 2:4 Stehlík (Jirásek, Krofta)
Konec