Menu

Hokej

2. liga - Sever a Střed (ČR)

HC Kobra Praha – HC Stadion Vrchlabí

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0)

01.12.2018, 17:00 • ZS HC Kobra Praha • 22. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 2.83 4.6 1.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno. Po velmi vyrovnaném a bojovném výkonu putují tři body na sever Čech. (20:05:40)

Konec zápasu.

59:24

Poslední vteřiny utkání znamenají ještě jeden nájezd Kobry na branku. Ten se ale zvrhl v litý boj o kotouč za zády Jakuba Soukupa.

58:11

V závěrečné dvouminutovce se ještě Vrchlabí snaží o navýšení svého vedení. Ovšem i Kobra sestavila velmi pevný obranný blok, ze kterého se dostává do brejků.

57:23

Poslední minuty přinášejí naprosto stejný obraz hry. Zatímco Kobra se usilovně snaží o průnik do útočného pásma, Vrchlabí sestavilo velmi pevný obranný blok, kterým zastavují každou šanci domácího celku.

56:16

Robin Všetečka se dostal do zajímavé šance při průniku do útočného pásma. Celý pokus ale vzal za své krátce za modrou čarou, kde mladého útočníka Kobry tělem odstavil jeden z hostujících obránců.

55:30

Tomášovi Půlpánovi se sice povedlo obhodit Semráda, následná přihrávka na Aleše Půlpána povedená nebyla. I tak se ale hosté dostali ke střele, kterou ale bez obtíží zmrazil Mouček.

54:51

Kobra se usilovně snaží o vyrovnání. To přineslo řadu tvrdých, avšak čistých zákroků obrany Vrchlabí v útočném pásmu. Pražané se ale nevzdávají a stále se snaží dotlačit kotouč za záda Jakuba Soukupa.

53:48

Přesto se ale Stadionu povedlo zkonsolidovat v útočném pásmu. Ani nyní ale z kombinačního čtverce nic nevytěžili, naopak domácím se povedlo celou akci narušit a přenést hru na opačný konec.

52:47

Svou další přesilovku nezahájili Vrchlabští příliš úspěšně. Kombinaci ve středním pásmu se podařilo hráčům Kobry velmi brzy narušit a samotní se posléze vydali na malou chvíli před Soukupa.

52:29

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Martin Semrád – 2 min., nedovolené bránění).

51:49

Vrchlabským se povedlo znovu přesunout se před Václava Moučka. I tentokrát ale narážejí na připravenou obranu Kobry, která je drží na vnějším obvodu útočného pásma.

51:06

Hosté v plném počtu.

50:38

Až v druhé polovině přesilové hry se Kobra odhodlala k napadání vrchlabské branky. Hosté ale v obranném pásmu pokrývají každý centimetr, čímž blokují akce svých protivníků.

49:37

I přes oslabení se dostal k samostatnému průniku na branku Kobry David Chalupa. Střelu z mezikruží ale dokázal Václav Mouček bez větších obtíží pokrýt.

49:06

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jakub Moník – 2 min., podrážení).

48:14

Načež Pražané započali ostřelování vrchlabské branky. Šanci na zakončení z ideální pozice měl Matouš Patočka, v poslední chvíli se ale do dráhy letu kotouče vložil obránce Stadionu, který jej vyrazil do ochranného plexiskla nad brankou.

47:37

A přetahovaná o kotouč pokračuje. Tentokrát jsou na tahu hráči Vrchlabí, kteří okupují prostor útočného pásma.

47:06

Kobra ale nechce takový stav jen tak. Často se tím pádem dostává k přenášení hry před soupeřovu branku. K vyrovnání se ale stále nemohou nijak dostat.

HC Kobra Praha – HC Stadion Vrchlabí

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Kastner (T.Půlpán, A.Půlpán)

HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík R., Verbík J. (A) – Šeba, Kysela, Patočka, Všetečka, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Antoš, Šťastný, Hlinka.

HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abraham) – Muška, Havránek, Vašíček (A), Bendík (A), Moník J., Voženílek, Jirků (C) – Matějček, Půlpán T., Hozák, Půlpán A., Procházka, Higveghy, Urban, Mrňa, Kastner, Chalupa, Bláha. Moník F.

Rozhodčí: Veinfurter – Řezníček, Bohuněk

Průběh zápasu
1. třetina
12:48 KOB 2 Verbík, faul kolenem
15:16 VRC 0:1 Kastner (T.Půlpán, A.Půlpán)
16:10 VRC 2 Urban, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
22:20 KOB 2 Antoš, podrážení
26:38 VRC 2 Voženílek, nedovolené bránění
28:13 KOB 2 Šteiner, nedovolené bránění brankáři
Po 2. třetině
3. třetina
49:06 VRC 2 Moník, podrážení
52:29 KOB 2 Semrád, nedovolené bránění
Konec