Menu

Fotbal

Italská Serie A

Spal – Empoli FC

2:2

konec (1:2)

01.12.2018, 15:00 • Stadio Paolo Mazza, Ferrara • 14. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.48 3.26 3.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Neúnavný Kurtić hledal ve vápně Alberta Paloschiho. Defenziva Empoli si poradila a vytlačila domácí útok až ke středovému kruhu. Tam fauloval Mčedlidze a dostal žlutou kartu.

85

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Mirco Antenucci, přichází Mattia Valoti.

77

77. Francesco Caputo (EMP)

77

Teď už to bylo z hostujícího pohledu a útočícího Caputa mnohem zajímavější. Útočník Empoli dostal vynikající přihrávku od Traorèho, předběhl svého strážce a vystřelil, ovšem Gomis důležitým zákrokem balón vyrazil!

75

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Simone Missiroli, přichází Everton Luiz.

74

Střídání v týmu Empoli FC: ze hřiště odchází Rade Krunić, přichází Miha Zajc.

73

Střídání v týmu Empoli FC: ze hřiště odchází Antonio La Gumina, přichází Levan Mčedlidze.

69

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Alberto Paloschi.

67

67. Jasmin KURTIĆ - 2:2

67

Spal právě vstřelil branku!
Domácí tým i v deseti vyrovnává na 2:2! Celé situaci předcházel hodně bídný rohový kop Empoli, které se nestihlo pořádně vrátit s akcí po pravé straně. Manuel Lazzari odcentroval na hlavu JASMINA KURTIĆE, jenž trochu ukradl zakončení spoluhráči zkoušejícího nůžky, ale dobře udělal, protože prudkou hlavičkou nedal Provedelovi žádnou šanci.

54

Jasmin Kurtić v balkánském souboji fauloval Kruniće. Kromě standardky pro Empoli je z toho také žlutá karta za hodně podrážděnou reakci faulujícího hráče.

49

49. Červená karta pro domácího Cioneka

49

Manuel Lazzari prokázal dobré zrychlení, ale hosté si s centrem poradili. La Gumina následně upaloval do protiútoku, ve středovém kruhu jej přitom zezadu sestřelil Thiago Cionek a dostal za to rovnou červenou kartu!

45+2

Pasquale Schiattarella přispěchal se svým skluzem pozdě k Binnásirovi, i tato kosa byla po zásluze odměna žlutým napomenutím.

45

Ještě jednou se Krunič zapsal do statistik. Tentokrát šel do tvrdého skluzu a sestřelil Missiroliho, za což vyfasoval zaslouženou kartu.

43

43. Rade KRUNIĆ - 1:2

43

Empoli právě vstřelilo branku!
Nesmírně pohledný fotbal nám přinesl už třetí gól, kterým hosté otáčí skóre! Ismaël Binnásir během nenápadné akce přihrál na RADEHO KRUNIĆE, který pravačkou vypálil z dobrých třiceti metrů a Alfred Gomis se za rychlým projektilem natahoval k levé tyči marně.

34

Další zákrok brazilského obránce Felipeho se odehrál ve středu hřiště. Odnesl ho La Gumina a neobešlo se to bez žluté karty.

30

30. Jasmin Kurtić (SPAL)

30

Ismaël Binnásir vyslal povedenou střelu z dálky a pořádně protáhl Gomise. Spal rychle zareagoval a pořádně zahrozil před druhou branku, kde Provedel zblízka vychytal Kurtiće!

24

24. Francesco CAPUTO - 1:1

24

Empoli právě vstřelilo branku!
Hosté se zaslouženě radují z vyrovnávající branky! Krunić ideální únikovou přihrávkou nastartoval FRANCESCA CAPUTA, jenž přesprintoval Vicariho a ve velké šanci nasměroval střelu přesně mezi Gomisovy nohy.

15

Binnásirův nákop domácí eliminovali. Ve středu hřiště pak Maietta taktickým faulem zastavoval brejk Farese a viděl žlutou kartu.

5

5. Jasmin KURTIĆ - 1:0

5

Spal právě vstřelil branku!
Domácí se v páté minutě dostávají do vedení! Pasquale Schiattarella zprava odcentroval, kousek za bližší tyčkou si lehce naskočil volný JASMIN KURTIĆ a brankář Provedel na jeho dobře umístěnou hlavičku nedosáhl.

Spal – Empoli FC

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 5. Kurtić (Schiattarella), 67. Kurtić (Lazzari) – 24. Caputo (Krunić), 43. Krunić (Binnásir)

Karty:   34. Felipe (SPAL), 45+2. Schiattarella (SPAL), 54. Kurtić (SPAL) – 15. Maietta (EMP), 45. Krunić (EMP), 89. Mčedlidze (EMP)   49. Cionek (SPAL)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:13.

Spal: A. Gomis – Cionek, Vicari, Felipe – Lazzari, Schiattarella, Kurtić, Missiroli (75. Everton Luiz), Fares – Antenucci (C) (85. Valoti), Petagna (69. Paloschi).
Náhradníci: V. Milinković-Savić, Poluzzi – Bonifazi, F. Costa, Dickmann, Djourou, Floccari, Everton Luiz, Paloschi, Valdifiori, Valoti, Viviani.

Empoli FC: Provedel – Veseli, Silvestre, Maietta – Di Lorenzo, Krunić (74. Zajc), Binnásir, Traorè, Pasqual (C) – Caputo, La Gumina (73. Mčedlidze).
Náhradníci: Terracciano – Acquah, Antonelli, Brighi, Capezzi, Marcjanik, Mčedlidze, Mráz, Rodríguez, Rasmussen, Uçan, Zajc.

Rozhodčí: Mazzoleni – Tonolini, Paganessi