Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Lille OSC – Olympique Lyon

2:2

konec (2:0)

01.12.2018, 17:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • 15. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.85 3.42 2.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Fodé Ballo-Touré měl prostor na levé straně, odkud přihrál lehce pod sebe na Nicolase Pépého. Ten vystřelil levačkou bez přípravy a Lopes vynikajícím zákrokem vyškrábl prudkou ránu na roh!

87

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Nanitamo Jonathan Ikoné, přichází Thiago Maia.

86

86. Moussa DEMBÉLÉ - 2:2

86

Lyon právě vstřelil branku!
Pár minut před koncem je vyrovnáno a nutno říci, že hosté slaví naprosto zaslouženě! Bertrand Traoré u rohu velkého vápna předal míč Terrierovi, jehož následný centr nechtěně ztečoval a velmi šťastně tím přihrál na MOUSSU DEMBELÉHO, který neváhal a propálil vše, co mu stálo v cestě.

82

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Houssem Aouar, přichází Nabil Fékir.

81

81. Memphis Depay (LYO)

81

Velká šance pro Olympique! Obrovským smolařem zápasu začíná být Depay, ke kterému se dostal přízemní centr Terriera. Nizozemský záložník vypálil z první a málem přelomil břevno!

73

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Loïc Rémy, přichází Rafael Leao.

73

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Marcelo, přichází Moussa Dembélé.

70

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Bamba, přichází Edgar Ié.

63

63. Bertrand TRAORÉ - 2:1

63

Lyon právě vstřelil branku!
Hosté se půlhodinu před koncem vrací do hry o body! Memphis Debay dostal míč do vápna, kde byl velmi těsně bráněn Dabilou. Z těžké situace parádně vybruslil patičkou na BERTRANDA TRAORÉHO, jehož levá kopačka poslala balón z jeho pohledu k levé tyči.

50

50. Depay neproměnil penaltu

50

Míč si na penaltový puntík postavil Memphis Depay, který měl v úmyslu napálit míč doprostřed branky. O pořádný kus ale přestřelil a snížení Lyonu se tak nekoná!

49

Bertrand Traoré zprava vběhl do pokutového území, ze kterého sice vybíhal, ale ještě uvnitř byl sražen Thiagem Mendesem, takže se bude kopat penalta!

45+3

Ještě před přestávkou už mohlo být skoro rozhodnuto! Pépé správně vyhodnotil situaci a zpoza vápna vysunul Ikoného, který zprava vystřelil do bližší tyče!

43

A dosti zbytečnou kartu viděl i Jonathan Bamba, který v přerušené hře nesportovně zakopl míč z místa předchozího prohřešku.

42

Thiago Mendes se několikrát ocitl v roli faulovaného. Teď se převtělil do role zlého muže a za podražení Aouara byl rovněž napomenut kartou.

40

Memphis Depay byl v souboji o vysoký míč v lepším postavení než Mendes, jenže toho evidentně udeřil loktem do obličeje. Hlavní rozhodčí to viděl a poprvé vytasil žlutou kartu.

31

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Maxwel Cornet, přichází Martin Terrier.

28

28. Nicolas PÉPÉ - 2:0

28

Lille právě vstřelilo branku!
A ti se v osmadvacáté minutě radují z druhého gólu! Loïc Rémy táhl míč v situaci čtyři na tři, jako adresáta přihrávky si vybral NICOLASE PÉPÉHO, jenž si připravil míč na levačku a zprava zamířil přesně k vzdálenější tyči.

20

Maignan vyběhl proti Cornetovi. Traoré se dostal ke sraženému míči a místo prázdné branky trefil Dabilu, od kterého se balón odrazil do břevna!

17

17. Loïc RÉMY - 1:0

17

Lille právě vstřelilo branku!
Domácí se v sedmnácté minutě dostávají z první šance do vedení! Zeki Celik si na pravé straně narazil s Ikoném a přesně odcentroval na LOICA RÉMYHO. Ten se opřel do střely z voleje a balón se od trávníku odrazil k levé tyči Lopesovy branky. Gólman Lyonu zůstal stát uprostřed a neměl šanci zasáhnout.

13

13. Maxwel Cornet (LYO)

13

Velká chyba v rozehrávce Lille. Potrestat zaváhání Fonteho mohl Maxwel Cornet, který běžel de facto sám na Maignana, ale ten jeho střelu pravou nohou vyrazil!

Lille OSC – Olympique Lyon

2:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. Rémy (Celik), 28. Pépé (Rémy) – 63. B. Traoré (Depay), 86. Dembélé (B. Traoré)

Karty:   42. Rémy (LIL), 43. Bamba (LIL) – 40. Depay (LYO)

Neproměněná penalta: 50. Depay (LYO), mimo

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 14:8.

Lille OSC: Maignan – Celik, Dabila, Fonte (C), Ballo-Touré – Mendes, Xeka – Pépé, Ikoné (87. Maia), Bamba (70. Edgar Ié) – Rémy (73. Leao).
Náhradníci: Jakubech – Araújo, Edgar Ié, Y. Koné, Leao, Maia, Soumaré.

Olympique Lyon: A. Lopes – Tete, Denayer, Marcelo (C) (73. Dembélé) – Marçal, F. Mendy, NDombèlé, Depay, Aouar (82. Fékir) – B. Traoré, Cornet (31. Terrier).
Náhradníci: Gorgelin – Dembélé, Cheikh Diop, Fékir, Morel, Tousart, Terrier.

Rozhodčí: Bastine – Gringore, Zakrani