Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Nitra – HC MIKRON Nové Zámky

5:3

konec (2:1, 1:2, 2:0)

19.10.2018, 18:00 • Nitra Aréna, Nitra • 13. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 1.6 4.9 3.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek pátečního večera a hezký víkend. Na početnou! (20:45:56)
Dohráno! Nitra dnes na svém ledě v rámci třináctého kola Tipsport Ligy porazila rozjeté Nové Zámky a připisuje si na své konto zasloužené a velmi cenné tři body. Hosté dnes na půdě rivala nepředvedli špatný výkon, na úspěch to ale prostě a jednoduše nestačilo.
Statistiky utkání
Střely na branku: 34 – 19
Vhazování: 41 – 25
Využití přesilovek: 1/9 – 1/6
Nejlepší hráči utkání
NIT: Róbert Lantoši
NZO: Andrej Košarišťan

Konec zápasu.

59:44

Šimboch předvedl proti střele Hrušky z mezikruží rutinní zákrok betonem, do konce utkání už zbývá zhruba šestnáct sekund.

59:02

Nitra právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto, tři body z dnešního utkání zůstanou doma! Hokejisté v tmavém úplně rozebrali defenzívu svého soka a nikým nehlídaný BRANISLAV RAPÁČ okamžitě po převzetí přihrávky poslal pryž za záda strážce hostující svatyně – 5:3. Asistence: Lane Scheidl, Dalibor Bortňák.

58:52

Nejezchleb nestihl zabrzdit a v brankovišti se srazil se Šimbochem, hra se přerušuje. Nové Zámky si následně berou oddechový čas.

57:50

Ručkay nahrál před branku nějakému z jeho spoluhráčů, kotouč ale nakonec zachytil bránící domácí hokejista a vyhodil jej ven ze třetiny.

56:51

Novozámeckým se nedaří protlačit za modrou čáru, s jejich nadějemi na vítězství to začíná vypadat dost bledě. Nitru vstřelený gól hodně nakopl.

55:44

Jurík manévruje s kotoučem na holi za nitranskou klecí, hosté se snaží co nejrychleji odpovědět. Na vyrovnání jim zbývá jen něco málo přes čtyři minuty.

54:31

Nitra právě vstřelila branku!
Svěřenci Antonína Stavjani přetavují početní výhodu v dost možná rozhodující gól a pět a půl minuty před koncem základní hrací doby jdou opět do vedení! Slovák nabil u modré čáry GRAEMU McCORMACKOVI, jenž si následně povyjel o kousek dopředu a nemilosrdně prostřelil bezmocného gólmana Nových Zámků. Asistence: Marek Slovák.

53:58

McCormack na poslední chvíli zachytil vyhozený kotouč, Nitra se tak stále drží před Košarišťanem. Novozámečtí začínají být nervózní.

53:10

Domácí mají velkou příležitost rozhodnout. Sekání se teď dopustil Tomáš Pospíšil (NZM), který tak ve velmi důležité fázi hry oslabuje svůj tým.

53:04

Třetí třetina je možná až trochu moc klidná, žádnou větší šanci jsme v posledních minutách neviděli. Šimboch s Košarišťanem moc práce nemají.

52:29

U nitranské střídačky probíhá tahanice o pryž, do které je zapojeno hned několik borců z obou týmů. Uvidíme, kdo si kotouč nakonec odveze...

51:35

Protiútok hostí ukončila připravená defenzíva Nitry už ve středním pásmu, momentálně mají jednoznačně více ze hry domácí.

50:34

Ani jednomu celku se teď nedaří na delší dobu zkrotit neposedný kotouč, který tak mění majitele poměrně často. Hraje se nahoru dolu.

Dnešní utkání sleduje 2 929 diváků (81,4% kapacity).

48:59

Janis Andersons drží pryž za svou klecí a čeká, až jeho tým vystřídá. Novozámečtí se následně pokusí po delší době přesunout před Šimbocha.

47:58

Základní kámen nitranské obrany Mezei teď zachytil přihrávku protihráče ve středním pásmu a obratem jí vyhodil až za brankoviště Mikronu.

46:51

Hned po vhazování se pokusil Košarišťana překvapit nováček v domácí sestavě Kale Kerbashian, gólman hostí byl ale připraven i tentokrát.

46:36

Dopředu se teď přesunuli zase hosté, ani jim se však nedaří vážněji ohrozit Šimbochovu klec. Zatím to vypadá, že nás prodloužení nemine. Ale času dost...

45:40

Domácí jsou pevně usazení před Košarišťanem, Novozámečtí je ale nepouští do střeleckých příležitostí a pořádně jim znepříjemňují život.

44:33

Oba celky si teď počínají dost opatrně, hra se hodně uklidnila. Ani jeden tým teď pochopitelně nechce udělat chybu, v této fázi by mohla být fatální.

43:08

Pätoprstého střelu chtěl za Košarišťana tečovat rozjetý Fominykh, výborný novozámecký gólman zakončení vykryl pravým betonem.

42:07

Morrison zachytil přihrávku až za modrou čárou a domácí se tak vlastní nepřesností vyhání ven z útočného pásma. Sledujeme vyrovnanou hru.

41:21

Urban už se vrátil na led, hosté okamžitě po jeho vysvobození vyrazili vpřed. Rána Andrease Štraucha z kruhu zmizela v Šimbochově výstroji.

40:30

Třetí třetina je v plném proudu, Nitra se po vyhraném buly stáhla do vlastního pásma. Nutno zmínit, že periodu zahajuje v početní výhodě.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně ve 20:02.
Druhá část hry nenudila – nabídla tři branky a nespočet vyloučení. Před třetí třetinou je tak dnešní vyhrocené jižanské derby vyrovnané a o osudu tří bodů tedy bude muset rozhodnout až závěrečné dějství. Nebo snad uvidíme prodloužení?
Statistické okénko
Střely na branku: 21 – 14
Vhazování: 28 – 19
Využití přesilovek: 0/8 – 1/6

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:24

Rozhodčí už musí z toho ustavičného zvedání bolet ruce. Šestatřicet sekund před koncem je za držení vyloučen Tomáš Urban (NZM).

39:14

Opět byl vidět produktivní Judd Blackwater, jehož pokus z bezprostřední blízkosti brankoviště hbitý Košarišťan nepustil do klece.

38:06

Domácí teď špatně střídali a budou za to pykat! Hráčská lavice obdržela dvouminutový trest, na lavici už odjíždí střelec poslední branky Lantoši (NIT).

37:13

Ve vlastním oslabení se dopředu dostal Tomáš Pospíšil, jehož zakončení připravený Šimboch vykryl pravým betonem. Stav je tak stále vyrovnaný.

36:28

Nitra má výbornou příležitost dokončit obrat! Dvě minuty za podražení dostal gólman Andrej Košarišťan (NZM), přičemž trest za něj odpyká Štrauch.

35:15

Nitra právě vstřelila branku!
Fatálního kiksu jednoho z protihráčů teď naplno využil RÓBERT LANTOŠI! Ten zachytil hodně nepřesnou přihrávku na modré čáře a prudkou ranou z mezikruží rozvlnil síť novozámecké branky – máme opět vyrovnáno. Bez asistence.

35:01

Branislav Rapáč se rozhodl zkusit své štěstí z prostoru pro vhazování. Připravený gólman soupeře zakročil i tentokrát a náskok hostů tak stále platí.

34:28

Andrej Košarišťan se před najíždějícími protihráči rozhodl schovat pryž pod lapačku. Po krátké pauze se tak bude vhazovat po jeho levé ruce.

33:47

Blackwater pronesl kotouč do útočného pásma a předal jej jednomu ze spoluhráčů, Nitra rozjíždí kombinaci. Zámečtí se stahují k vlastní brance.

32:54

Richard Nejezchleb (NZM) na sebe opět upoutal pozornost. Tentokrát však nikoliv gólem, ale hodně okatým hákováním – přesilovka pro domácí.

32:51

Nové Zámky se snaží prodrat ven z vlastního pásma, soupeř jim teď ale pořádně znepříjemňuje život a nepouští je daleko za modrou čáru.

31:20

Čaládi chtěl zahrozit, nakonec kvůli dotěrným protihráčům nezvládl z mezikruží vystřelit. Hosté si zatím v přesilovce vedou tragicky.

30:34

Nitra se dostala do přečíslení dva na jednoho, zakončující Dalibor Bortňák z výborné pozice na kruhu nastřelil jen beton připraveného Košarišťana.

29:53

Domácí celek inkasované branky rozhodily, nyní se dopustili dalšího faulu a opět budou hrát oslabení. Za sekání je vykázán Kenney Morrison (NIT).

28:59

Blackwater chtěl nahrát jednomu ze svých spoluhráčů před branku, jeho nabídka však původního adresáta úplně minula a výpad Nitry tak předčasně končí.

27:25

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Mikron otáčí skóre a poprvé v zápase jde do vedení! Juraško v přesilovce nabil do mezikruží připravenému RICHARDU NEJEZCHLEBOVI, který následně poslal pryž přímo do horního rohu Šimbochovy klece – 2:3! Asistence: Michal Juraško.

26:57

S vyloučeními se v Nitra Aréně teď roztrhl pytel, tentokrát se otevírají dvířka lavice domácích. Na ní za hákování míří Matúš Rais (NIT).

26:30

Před domácí svatyní se teď odehrála dost chaotická situace, Šimboch však nakonec zvládl kotouč zkrotit včas a na moment tak přerušit průběh hry.

25:53

Košarišťan se teď musí hodně otáčet, zatím všechny pokusy soupeře vykryl. Ten poslední na něj letěl z hole Judda Blackwatera.

24:22

A hosté jdou do tří, tohle je pro ně hodně nepříjemné! Patrick Kudla (NZM) dostává dvouminutový trest za krosček a Mikron tak čekají pekelné chvíle.

23:58

Buček se po křídle propracoval až před brankoviště a zkusil zasunout mezi tyč a Košarišťanův beton, novozámecký gólman ovšem zasáhl včas.

23:18

Opět se vylučuje, tentokrát čeká přesilovka domácí. Radim Hruška (NZM) jim jí zařídil svým hákováním a zbytečně tak oslabil svůj celek.

23:08

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Máme znovu vyrovnáno, hosté se opět vrací do zápasu! V mezikruží přišel ke kotouči jako slepý k houslím MARTIN JAKÚBEK a poměrně slabší střelou překonal nepřipraveného Šimbocha. Tohle nitranský brankář chytit mohl. Asistence: Branislav Fábry.

22:41

Do slušné šance se dostal bývalý litvínovský forvard Richard Nejezchleb, z jehož zakončením z hranice brankoviště si zkušený domácí gólman poradil.

21:57

Poslední vyloučení se už pomalu ale jistě chýlí ke konci, za pár sekund uvidíme konečně hru pět proti pěti. Hraje se hlavně před Šimbochem.

20:01

Vyloučení v týmu HK Nitra (Marek Slovák – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., hrubost a 5 min. + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:57.
Máme za sebou prvních dvacet minut jihoslovenského derby mezi Nitrou a Novými Zámky, přičemž do kabin odchází o něco šťastnější domácí hráči. Těm se podařilo Košarišťana překonat hned dvakrát, zatímco jejich soupeř se prosadil pouze jednou. Uvidíme, co přinese následující dějství.
Statistické okénko
Střely na branku: 8 – 6
Vhazování: 14 – 5
Využití přesilovek: 0/2 – 0/2
Hlavy zchladly, obě mužstva se už pomalu přesouvají do kabin. Vypadá to, že nás čeká opravdu zajímavá druhá třetina...

Nitra Aréna viděla další drobnou potyčku, mezi střídačkami se teď do výměny názorů dostalo hned několik hráčů z obou celků.

Atmosféra v hale houstne, ani jeden tým se nechce klidit z ledu. Z ochozů se nese hlasitý pískot. Uvidíme, jakou bude mít incident dohru.

Pozor, tohle je zajímavé! Po konci periody se do strkanice dostali Marek Slovák a Michal Novák, nakonec je od sebe museli odrhnout rozhodčí!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:31

Už podruhé v dnešním utkání se na trestnou lavici odebírá Miroslav Zaťko (NZM), tentokrát za držení. Nitru tedy čeká další přesilovka.

19:28

Od modré chtěl Košarišťana zaskočit Kenney Morrison, zakončení mu ovšem vůbec nesedlo a slabší pokus nakonec ani nedoklouzal před brankoviště.

18:13

U mantinelu před nitranskou střídačkou proběhla tahanice o kotouč, kterou nakonec hvizdem ukončil sudí. Vhazování proběhne ve středovém kruhu.

17:23

Hatala si ve svém pásmu vzal kotouč na hůl a zamířil vpřed. Nové Zámky se stále snaží prorazit před Šimbocha, soupeř je ale do pásma moc nepouští.

16:10

Zbořil se dostal do protiútoku, neodbytný Morrison ho ale donutil zajet až za branku a odchovanec brněnské Komety tak neměl šanci gólmana domácích ohrozit.

15:19

Svěřencům Antonína Stavjani jednogólový náskok očividně nestačí, stále jsou před soupeřovou klecí jako pečení vaření a snaží se jí co nejčastěji ostřelovat.

14:07

Nitra právě vstřelila branku!
Tak tohle bylo pěkné! Černozelená defenzíva teď úplně zapomněla na MARKA SLOVÁKA, který zachytil Lantošiho přihrávku, vyjel si před klec, položil si Košarišťana a poslal pryž do horní části svatyně. Nitra si bere vedení zpět! Asistence: Róbert Lantoši, Judd Blackwater.

13:53

Novozámeckým se teď rozehrávka zpoza vlastní klece vůbec nepovedla, k pryži se opět dostávají domácí. Ti se tak stále pevně drží před Košarišťanem.

12:31

Fábry málem jel sám na branku, nedokázal si ovšem rychle zpracovat kotouč a jeden z obránců jej nakonec o pryž připravil. Výpad hostí tak rychle skončil.

11:13

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Je vyrovnáno, začínáme zase od začátku! Střela jednoho Miroslava Zaťka se od Šimbocha odrazila před brankoviště, kde následně vznikla hodně chaotická situace. Té ideálně využil HENRICH RUČKAY a svým sedmým gólem v sezóně smazal nitranský náskok. Asistence: Juraj Jurík.

10:29

Andreas Štrauch nezvládl Šimbocha překonat ani nadvakrát a domácí celek je tak stále ve vedení. Gólman následně kotouč podržel, vhazovat se bude před jeho klecí.

09:24

Nejezchleb prokličkoval až před brankoviště a zakončil, Juraj Šimboch jeho zakončení z přehledem vykryl. Nitra se následně opět osvobodila.

08:39

Rapáč obral Zbořila o kotouč a okamžitě jej vyhodil ven z pásma, hráči v bílem se tak budou muset pro kotouč vrátit až za svou vlastní branku.

08:00

Přesilovka pro hostující celek! Za sekání je vyloučen Erik Čaládi (NIT) a domácí tak musí do tří. Velká šance pro Nové Zámky.

07:39

Hrušík se pokusil novozámeckého strážce zaskočit střelou z vysokého úhlu, která však nakonec jen prosvištěla kolem levé tyče hostující klece.

06:32

Nějakou dobu teď uvidíme hru čtyři na čtyři. Ve stejném čase dostávají menší tresty Lane Scheidl (NIT) za držení hole a Filip Bajtek (NZM) za hrubost.

05:51

Róbert Lantoši se ujal kotouče a nebojácně vyrazil dopředu, Košarišťana však nakonec neohrozil – odzbrojil ho totiž dojíždějící protihráč.

05:36

Odpískáno první zakázané uvolnění, kterého se dopouští svěřenci Antonína Stavjani. Po pauze se tak bude vhazovat před Šimbochovou brankou.

04:50

Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, ani jeden celek nemá momentálně na ledě převahu. O něco častěji jsou na kotouči hosté.

03:45

Nitra právě vstřelila branku!
Domácí jdou ve čtvrté minutě do vedení! Kerbashian našel na modré čáře připraveného DALIBORA BORTŇÁKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Kotouč zamířil přímo do bližšího horního rohu branky – 1:0. Asistence: Kale Kerbashian.

02:48

Zaťkův trest se chýlí ke konci, Mikron se zvládl ubránit bez větších obtíží. Soupeř se stále drží v jeho pásmu, k větším šancím ho ale hosté nepouští.

02:11

Nitranští se vůbec poprvé z početní výhodě pořádně usadili před Košarišťanem, nicméně zatím se ke střeleckému pokusu nedostali.

00:51

Domácí si zahrají přesilovku, na dvě minuty je za podražení z ledu vykázán obránce Miroslav Zaťko (NZM).

00:46

Nitra má ponechanou výhodu a manévruje s kotoučem v pásmu soupeře. Uvidíme, jestli se mu jí povede přetavit v první gól zápasu.

00:05

Juraj Šimboch už musel zasahovat, pět sekund po startu utkání vykryl nahození jednoho z protihráčů. Následně se rozhodl pryž podržet a přerušil tak hru.

00:01

Utkání právě začalo.
První lajny obou celků se seřadily na modrých čarách, před úvodním buly si ještě poslechneme slovenskou národní hymnu. Za chvilku půjdeme na věc.
Ještě jednou vám přeji příjemný páteční večer, po ledě velmi slušně zaplněné Nitra Arény se už prohání čtveřice rozhodčích. Začátek zápasu se blíží.
Úvodní sestavy:

HK Nitra: Šimboch (Foltán) – Mezei, McCormack, Rais, Morrison, Sloboda, Pupák, Rácz, Pätoprstý – Lantoši, Slovák, Blackwater – Buček, Richard, Scheidl – Rapáč, Bortňák, Kerbashian – Hrušík, Čaládi, Fominykh.

HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Juraško, Andersons, Zaťko, Henderson, Novák, Ordzovenský, Hatala, Kudla – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Jurík, Zbořil, Ručkay – Rogoň, Urban, Nejezchleb – Bajtek, Fábry, Jakúbek.

Rozhodčí: Kalina, Kincses – Jobbágy, Árkovics.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

Dnešní soupeři za sebou jedno vzájemné měření sil v letošní sezóně už mají, v půlce září se potkali na ledě Mikronu. Ten svému soupeři nakonec nepovolil ani jeden gól, zatímco do Šimbochovy sítě nasázel čtyři.

16. září – Zimný štadión, Nové Zámky
HC Mikron Nové Zámky – HK Nitra 4:0
(1:0, 1:0, 2:0)
--------------------------------------------------------------------
Branky a nahrávky: 11. Ručkay (Zbořil, Jurík), 29. Ručkay (Jurík, Zaťko), 46. Ordzovenský (Rogoň), 60. Pospíšil (Štrauch).
Střely na branku: 34 – 33.
Vhazování: 30 – 23.
Trestné minuty: 10 – 24.
Využití přesilovek: 1/6 – 0/4.
--------------------------------------------------------------------
Nové Zámky: Košarišťan – Andersons, Kudla, Hain, Zaťko, Ordzovenský, Novák, König, Hatala – Pospíšil, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Nejezchleb, Fábry, Rogoň – Bajtek, Videlka, Ondrušek.

Nitra: Šimboch – McCormack, Mezei, Morrison, Rais, Rácz, Versteeg, Gašparovič, Pupák – Buček, Slovák, Blackwater – Lantoši, Richard, Mychan – Rapáč, Bortňák, Scheidl – Pätoprstý, Čaládi, Hrušík.
--------------------------------------------------------------------
Rozhodčí: Snášel, Novák – Kacej, Synek.
Počet diváků: 1 569 (79,2% kapacity).
HC MIKRON NOVÉ ZÁMKY
3. místo v tabulce
14 Z, 9-1-1-3, 30 b. (skóre 37:24)

Novozámecký fenomén vstoupil do nového ročníku výborně, po čtrnácti odehraných zápasech se drží kolem špičky tabulky. Aktuálně je sice "jen" třetí, na vedoucí Zvolen ale ztrácí pouhý jeden jediný bod do čela celé soutěže se tak může vrátit už dnes.

Dosud poslední duel sehráli svěřenci Milana Jančušky v úterý, když v rámci předehrávky patnáctého kola vyzvali na souboj Košice. Na ledě osminásobného slovenského mistra sice srdnatě bojovali, nicméně za domácího gólmana Habala nedostali ani jednu ze sedmatřiceti střel. Po výsledku 0:4 tak museli po nějaké době opět okusit hořkou pachuť porážky...

Nejproduktivnější hráči
Adam ZBOŘIL – 14 Z, 13 b. (6+7)
Andreas ŠTRAUCH – 14 Z, 10 b. (5+5)
Henrich RUČKAY – 14 Z, 9 b. (6+3)

Brankářské statistiky
Andrej KOŠARIŠŤAN
– 847 min. | 94,7% úsp. | prům. 1,70
HK NITRA
6. místo v tabulce
13 Z, 6-2-1-4, 23 b. (skóre 42:33)

Domácí jsou na tom letos celkem slušně, třiadvacet dosud nasbíraných bodů jim stačí na poslední příčku zajišťující přímý postup do play-off. Pokud by se jim dnes podařilo novozámecké hokejisty porazit, mohli by se čistě teoreticky vyšvihnout až na čtvrtou pozici.

Z posledních pěti utkání vyhráli Nitranští tři, včetně toho posledního – na ledě trápícího se Miskolce v neděli potvrdili roli favorita a po výhře 3:1 si domů na Slovensko odvezli tři body. Vítězství jim svými zásahy vystříleli Lantoši, Blackwater a Rapáč, zatímco prvoligovým fanouškům dobře známý gólman Juraj Šimboch pojistil úspěch svého celku třinácti zákroky.

Nejproduktivnější hráči
Judd BLACKWATER – 13 Z, 12 b. (6+6)
Róbert LANTOŠI – 13 Z, 12 b. (6+6)
Marek SLOVÁK – 13 Z, 12 b. (4+8)

Brankářské statistiky
Frederik FOLTÁN
– 457 min. | 91,3% úsp. | prům. 2,23
Juraj ŠIMBOCH
– 330 min. | 91,0% úsp. | prům. 2,54
Krásný páteční večer! Program slovenské Tipsport Ligy dnes pokračuje třináctým kolem, které nám mimo jiné nabídne i bitvu dvou celků z horních pater tabulky – Nitra bude na svém ledě hostit Nové Zámky.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HK Nitra – HC MIKRON Nové Zámky

5:3

konec (2:1, 1:2, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Bortňák (Kerbashian), 15. Slovák (Lantoši, Blackwater), 36. Lantoši, 55. McCormack (Slovák), 60. Rapáč (Scheidl, Bortňák) – 12. Ručkay (Jurík), 24. Jakúbek (Fábry), 28. Nejezchleb (Juraško)

HK Nitra: Šimboch (Foltán) – Mezei, McCormack, Rais, Morrison, Sloboda, Pupák, Rácz, Pätoprstý – Lantoši, Slovák, Blackwater – Buček, Richard, Scheidl – Rapáč, Bortňák, Kerbashian – Hrušík, Čaládi, Fominykh.

HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Juraško, Andersons, Zaťko, Henderson, Novák, Ordzovenský, Hatala, Kudla – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Jurík, Zbořil, Ručkay – Rogoň, Urban, Nejezchleb – Bajtek, Fábry, Jakúbek.

Rozhodčí: Kalina, Kincses – Jobbágy, Árkovics.

Diváci: 2 929

Průběh zápasu
1. třetina
00:51 NZM 2 Zaťko, podrážení
03:45 NIT 1:0 Bortňák (Kerbashian)
06:32 NIT 2 Scheidl, držení hole
NZM 2 Bajtek, hrubost
08:00 NIT 2 Čaládi, sekání
11:13 NZM 1:1 Ručkay (Jurík)
14:07 NIT 2:1 Slovák (Lantoši, Blackwater)
19:31 NZM 2 Zaťko, držení
Po 1. třetině
2. třetina
20:01 NIT 2+2 Slovák, sekání+hrubost
NZM 2 Novák, hrubost
NZM 5+OK Novák, nesportovní chování
23:08 NZM 2:2 Jakúbek (Fábry)
23:18 NZM 2 Hruška, hákování
24:22 NZM 2 Kudla, krosček
26:57 NIT 2 Rais, hákování
27:25 NZM 2:3 Nejezchleb (Juraško)
29:53 NIT 2 Morrison, sekání
32:54 NZM 2 Nejezchleb, hákování
35:15 NIT 3:3 Lantoši
36:28 NZM 2 Košarišťan, podrážení, odpyká Štrauch
38:06 NIT 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Lantoši
39:24 NZM 2 Urban, držení
Po 2. třetině
3. třetina
53:10 NZM 2 Pospíšil, sekání
54:31 NIT 4:3 McCormack (Slovák)
59:02 NIT 5:3 Rapáč (Scheidl, Bortňák)
Konec