Menu

Hokej

Extraliga dorostu

BK Havlíčkův Brod – HC Dynamo Pardubice

1:6

konec (0:4, 1:1, 0:1 - N 1:0)

27.09.2018, 15:45 • Zimní stadion Kotlina • Skupina Střed • Milan Sochor (@minusochor)

64:06

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí po debaklu v základní hrací době berou alespoň bonusový bod z nadstavby! Max Kutlvašr vyslal do úniku ADAMA RAUŠE, jenž překonal hostujícího brankáře bekhendovým blafákem! Asistence: Max Kutlvašr.

53:17

Dynamo opět přečíslilo svého soupeře a František Formánek předložil pas Matěji Klozovi před prázdnou bránu. Ten puk do sítě sice dostal, jenže bruslí, a gól tak nemůže být uznán.

49:56

Daniel Herčík zachytil špatnou rozehrávku soupeře a Dynamo se rázem dostalo do přečíslení dvou na jednoho. Pardubický útočník si narazil kotouč s Františkem Formánkem, po čemž mířil prakticky sám na brankáře. Toho si snažil položit na led rychlými kličkami, což se mu podařilo, už se ale dostal mimo pozici, odkud by mohl zakončit.

47:41

Pavol Štetka najížděl z levé strany na Daniela Krále, ten mu ale zmenšil střelecký úhel. K odraženému puku se dostal Kryštof Červenka, ani on ale vyjetého brankáře Havlíčkova Brodu neprostřelil!

45:01

Hosté vyvezli puk až před brankoviště Havlíčkova Brodu, kde soupeře podrazil brankář Daniel Král (HBR). Dvouminutový trest za něj odpyká Matěj Kozlík.

44:36

Domácí dorostenci mají k dispozici přesilovou hru. Jakub Koudelka (PCE) je potrestán dvěma minutami za podrážení.

41:15

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté se v samém závěru přesilové hry dočkali šesté branky. Daniel Herčík narýsoval přesnou přihrávku přes šířku pásma MATĚJI KLOZOVI, který ránou bez přípravy překonal přesouvajícího se brankáře Havlíčkova Brodu! Asistence: Daniel Herčík, Jakub Vojtěch.

39:18

Bruslaři jsou v závěru druhé části vyloučeni za sekání. Faulu se dopustil Vladislav Juřica (HBR), který již míří na trestnou lavici.

35:39

Domácí znovu pláchli do samostatného úniku! V něm se tentokrát zjevil David Krejčí, který se pokusil překonat hostujícího gólmana střelou, tu ale Adam Ševčík vyrazil!

34:59

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Filip Dymák přesnou přihrávkou poslal do úniku MATĚJE KOZLÍKA. Ten před brankoviště provedl bekhendový blafák hodně ze široka a nekompromisně zavěsil pod horní tyč! Asistence: Filip Dymák.

33:36

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté dobývání havlíčkobrodské svatyně přetavili v pátou branku! Po zablokované ráně posunul Daniel Herčík puk FRANTIŠKU FORMÁNKOVI na okraj pravého kruhu, odkud nedal domácímu brankáři nejmenší šanci! Asistence: Daniel Herčík, Jakub Koudelka.

18:37

Havlíčkův Brod se ovšem bránil úspěšně, navíc při vyvezení puku vybojoval faul soupeře. František Formánek (PCE) je potrestán dvěma minutami za sekání.

17:49

Domácím navíc nenahrává ani jejich vlastní nedisciplinovanost. Dalšího faulu se dopustil Adam Jiráček (HBR), který bude pykat za hákování.

17:36

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté Bruslaře ani trošku nešetří. Po náporu před domácím brankovištěm se kotouč odrazil příhodně na hůl FRANTIŠKA FORMÁNKA, který pohotovou dorážku usměrnil přesně do pravého horního rohu brány! Daniel Král jen bezmocně rozpažil, neboť puk vůbec neviděl. Asistence: Daniel Herčík, Matěj Kloz.

15:51

Dynamo právě vstřelilo branku!
Bruslaři se bránili poměrně dobře, těsně před koncem Holendova trestu ovšem přeci jen inkasují. František Formánek uvolnil MATĚJE KLOZE, jenž se z předbrankového prostoru nemýlil! Asistence: František Formánek, Adam Novotný.

14:04

Pardubice měly další obrovskou šanci! U pravé tyče havlíčkobrodské klece zůstal úplně volný Daniel Herčík, který už už mířil do odkryté klece, jenže Daniel Král lvím skokem kotouč zastavil!

13:54

Když se domácí nadechovali k větší aktivitě, budou se znovu bránit ve čtyřech. Tadeáš Holenda (HBR) je potrestán dvěma minutami za hákování.

11:58

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice jsou zatím aktivnějším týmem a po zásluze se ujímají dvoubrankového vedení. Brankář Havlíčkova Brodu neměl puk po střele Adama Novotného pod kontrolou a JAN MATUŠKA jej zblízka dorazil za gólmanův natažený beton! Asistence: Adam Novotní, Ivo Nekvinda.

03:32

Adam Paleček málem poslal hosty do dvoubrankového vedení! Z levé strany posunul puk za ležícího Daniela Krále, kotouč se ale zastavil na brankové čáře, kde jej obrana Havlíčkova Brodu nahrnula pod brankáře, aby se hra přerušila!

03:17

Bruslaři se budou znovu bránit ve čtyřech. Filip Dymák (HBR) se provinil podrážením, a míří tak na trestnou lavici.

01:51

Dynamo právě vstřelilo branku!
Bruslaři se sice hned po buly osvobodili, hosté se ovšem bleskově nastěhovali zpátky do pásma Havlíčkova Brodu. Domácí brankář střelu od modré čáry přes clonící hráče neviděl a vyrazil ji jen k DANIELU HERČÍKOVI, který puk pohodlně dorazil do sítě! Asistence: Adam Novotný, Matěj Kloz.

01:21

Bruslaři špatně vystřídali a pětici útočících Východočechů bránila šestice Bruslařů. Trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Jan Kuchta (HBR).

BK Havlíčkův Brod – HC Dynamo Pardubice

1:6

konec (0:4, 1:1, 0:1 - N 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. Kozlík (Dymák), 65. Rauš (Kutlvašr) – 2. Herčík (Novotný, Kloz), 12. Matuška (Novotný, Nekvinda), 16. Kloz (Formánek, Novotný), 18. Formánek (Herčík, Kloz), 34. Formánek (Herčík, Koudelka), 42. Kloz (Herčík, Vojtěch)

BK Havlíčkův Brod: Král (Kukeně) – Dvořák, Besmák, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr, Doležal – Dymák, Juřica (A), Matoušů, Rauš (C), Janko, Holenda, Beneš, T. Krejčí, Kozlík, D. Krejčí, Prášek

HC Dynamo Pardubice: Ševčík (Škorpík) – Vojtěch, Vašíček, Kubíček, Chabada, Hebek, Červenka – Paleček (A), Koudelka, Herčík, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Matuška, Půlpán, Štetka

Rozhodčí: Filip Vrba – Radek Husák, Jiří Nechvátal

Průběh zápasu
1. třetina
01:21 HBR 2 HL Kuchta, příliš mnoho hráčů
01:51 PCE 0:1 Herčík (Novotný, Kloz)
03:17 HBR 2 Dymák, podrážení
11:58 PCE 0:2 Matuška (Novotný, Nekvinda)
13:54 HBR 2 Holenda, hákování
15:51 PCE 0:3 Kloz (Formánek, Novotný)
17:36 PCE 0:4 Formánek (Herčík, Kloz)
17:49 HBR 2 Jiráček, hákování
18:37 PCE 2 Formánek, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
33:36 PCE 0:5 Formánek (Herčík, Koudelka)
34:59 HBR 1:5 Kozlík (Dymák)
39:18 HBR 2 Juřica, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
41:15 PCE 1:6 Kloz (Herčík, Vojtěch)
44:36 PCE 2 Koudelka, podrážení
45:01 HBR 2 Král, podrážení, odpyká Kozlík
Konec
Prodloužení
64:06 HBR 2:6 Rauš (Kutlvašr)
po prodl.