Menu

Hokej

Příprava NHL

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

1:5

konec (0:2, 1:3, 0:0)

25.09.2018, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.84 3.87 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání:

Martin Marinčin (TOR) 0+1, 0 střel, čas na ledě 19:53
Michal Moravčík (MTL) 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:01 (05:08:17)
Tři hvězdy utkání:

1. Xavier Oullet (MTL) 2+0
2. Artturi Lehkonen (MTL) 2+0
3. Antti Niemi (MTL) 29 zák., 1 gól, 96,7%
Montreal ukončil během přípravy neporazitelnost Toronta, když na jeho ledě snadno zvítězil zásluhou dvou branek od Xaviera Ouelleta a Arturriho Lehkonena. O osudu utkání rozhodla druhá třetina, ve které Canadiens rychle odpověděli na inkasovaný gól a v rozpětí pouhých 34 sekund vstřelili dva góly. Konečný výsledek krásného zápasu ve Scotiabank Areně. Toronto Maple Leafs 1 Montreal Canadiens 5.

Konec zápasu.

59:27

Maple Leafs se ocitli v postavení mimo hru a Mike Babcock si marně utírá unavené oči. Blíží se konec.

59:00

Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.

56:32

Andreas Borgman se po obrovské šanci Canadiens vrátil zpět na led a hokejisté Toronta jsou v pěti.

56:30

56:30 Garret Sparks doslova ukradl gól Charlesovi Hudonovi!

56:30

Charles Hudon se ocitl před bránou po krásné diagonální přihrávce Joela Armiy z pravého křídla v obrovské šanci a bekhendem mířil pod horní tyč, jenže Garret Sparks vytáhl fantastický semafor v rozštěpu, na kterém zasvítila červená!

56:32

Staňte se fanoušky NHL.cz!

56:13

Canadiens se v levém kruhu dostali ke střele, kterou Garret Sparks na přední tyči vyrazil za svou bránu.

54:54

Artturi Lehkonen krásnou střelou zápěstím od modré čáry mířil pod lapačkou Garreta Sparkse k pravé tyči, puk se o ní ale jemně otřel a zamířil mimo!

54:48

Charles Hudon mohl využít rychle přesilovou hru, jeho střela od modré čáry ale minula levý horní roh brány.

54:32

Charles Hudon byl nepříjemně dohrán v útočném pásmu, když se nepříjemně srazil s napadajícím Andreasem Borgmanen, který byl vyloučen za podražení.

53:31

Montrealu se nepodařilo rozehrát a hra byla přerušena kvůli zakázanému uvolnění hostujícího týmu.

52:53

52:53 Kasperi Kapanen střelou zápěstím orazítkoval tyč!

52:53

Kasperi Kapanen mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, když se na vrcholu mezikruží ocitl po přihrávce Connora Carricka z pravého křídla ve slibné šanci a rychlou střelou zápěstím po ledě orazítkoval pravou tyč brány!

51:06

Nevím, jak v ostatních halách, ale ve Scotiabank Areně byly do rohů ledové plochy nainstalovány časomíry, takže ze střídaček krásně vidíte, kolik času zbývá do konce.

51:00

Trevor Moore vystřelil z pravého kruhu a po snadném zákroku Anttiho Niemiho následuje komerční přestávka. Montreal vede v Torontu stále 5:1.

50:20

Martin Marinčin na levém křídle od modré čáry napřáhl k táhlé střele zápěstím, která byla zablokována těsně před bránou, a Antti Niemi tak zasahovat nemusel.

49:47

Jeremy Bracco se vrátil z trestné lavice na led a stále marně čekáme na gól, který by padl v přesilové hře.

49:22

Adam Cracknell na rozdíl od svého spoluhráče na bodu pravého kruhu pro vhazování dobře vystřelil v oslabení, Antti Niemi ale jeho pokus vkleče vyrazil mimo.

48:50

Par Lindholm se v pravém kruhu během oslabení do zakončení nedostal a Canadiens rozehrávali zpoza brány.

47:56

Simon Després napřáhl na pravém křídle od modré čáry ke tvrdé ráně s příklepem a na přední tyči trefil svého spoluhráče Joela Armiu, který se snažil clonit.

47:47

Jeremy Bracco vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Montreal si po reklamní přestávce zahraje další přesilovou hru. Maple Leafs podruhé v řadě v oslabení.

47:35

Montreal se dostal v rychlém sledu ke třem střelám, z nichž nejnebezpečnější byla poslední. Karl Alzner napřáhl od modré čáry k táhlé střele s příklepem a dobře mířil k pravé tyči, Garret Sparks ale levým betonem puk vyrazil.

46:58

Connor Carrick už je dávno zpět na ledě a Montrealu se nepodařilo využít ani třetí přesilovou hru.

46:14

Michal Moravčík se nerozpakoval a na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která letěla těsně nad ledem, a Garret Sparks ji vyrazil.

45:47

Michael Chaput se po krásné přihrávce zpoza brány ocitl v mezikruží ve slibné šanci, Garret Sparks ale jeho pokus vleže parádně zastavil pravým betonem a zmrazil puk!

45:11

Čekalo se, že do závěrečné třetiny nastoupí na obou stranách náhradní brankáři, jenže se tak nestalo.

44:02

Montreal si zahraje třetí přesilovou hru poté, co byl za nedovolené bránění vyloučen Connor Carrick.

44:02

Garret Sparks dobře zasáhl proti střele Michala Moravčíka z pravého kruhu a následovat bude vyloučení.

42:25

Nick Suzuki se před pár okamžiky dostal na pravém křídle v rychlém sledu ke dvěma střelám zápěstím, obě dvě ovšem minuly bránu Garreta Sparkse.

41:19

Charles Hudon byl zřejmě hráčem, jehož pokus na pravém křídle od modré čáry minul přední tyč.

40:42

Martin Marinčin od modré čáry napřáhl k táhlé střele s příklepem, která minula vzdálenější pravý horní roh brány a od ochranného skla se odrazila do ochranné sítě.

40:38

Dmytro Timašov na levém křídle vypálil od hrazení a Antti Niemi bez potíží podržel puk ve svém náručí.

40:01

V Torontu začala závěrečná část utkání, do které Canadiens vstupují s jednoznačným vedením 5:1. Maple Leafs si sice ve druhé části zahráli tři přesilové hry, včetně jedné 5 na 3, ani jednu ale využít nedokázali.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně v 3:33.
Kasperi Kapanen sice ve druhé třetině po pouhých 34 sekundách vrátil Maple Leafs zpět do zápasu po přihrávce slovenského obránce Martina Marinčina, jenže Canadiens poté skórovali třikrát v řadě, když se postupně prosadili podruhé v zápase Xavier Ouellet s Artturi Lehkonenem a mezi nimi Charles Hudon. Skóre po druhé třetině na góly velice bohatého utkání. Toronto Maple Leafs 1 Montreal Canadiens 5.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Justin Holl se dostal v mezikruží ke střele, která byla sražena do pravého rohu ledové plochy.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:28

Byron Froese se vrátil na led a z levého křídla si rychle sjel před bránu, jeho bekhendové zakončení ale Garret Sparks po fantastickém rozštěpu vyrazil!

37:39

Byron Froese už je zpět na ledě a Canadiens úspěšně přečkali oslabení 5 na 3. Hosté brání ve čtyřech.

37:25

Canadiens skórovali třikrát v řadě a Toronto by jejich sérii rádi ukončili, když se nyní v rychlém sledu dvakrát dostali ke střele od modré čáry, obě ale zastavil Antti Niemi.

36:27

Xavier Ouellet vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a Maple Leafs si zahrají přesilovou hru 5 na 3. Podaří se jim snížit a odpovědět na tři góly?

36:19

Rinat Valijev mohl udeřit v oslabení, jenže rychlou střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování těsně minul přední levý horní roh brány Garreta Sparkse.

35:39

Byron Froese atakoval Garreta Sparkse a vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.

35:18

Kenny Agostino mohl přidat další gól, jeho pokus z levého kruhu pro vhazování ale našel pouze náruč brankář Garreta Sparkse, který puk úspěšně podržel.

34:57

34:57 Artturi LEHKONEN - 1:5

34:57

Montreal právě vstřelil branku!
Garret Sparks se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Canadiens, jenže rozehrál velice špatně a po rychlé zpětné bekhendové přihrávce z pravého rohu útočného pásma od Matthewa Pecy se před bránou nadvakrát prosadil ARTTURI LEHKONEN! Garret Sparks sice první pokus Artturiho Lehkonena senzačně vyrazil, proti druhému už byl ale vsedě zcela bezmocný – 1:5. Asistence: Matthew Peca.

34:26

Hra byla přerušena a na řadu přichází další reklamní přestávka. Ve druhé třetině by měla být poslední.

32:49

Andreas Johnsson mohl využít špatného střídání Canadiens, když se po nádherné kolmé přihrávce spoluhráče z obranného pásma řítil sám na bránu, jenže bekhendem minul pravou tyč a odražený puk od hrazení za bránou Antti Niemi zalehl!

31:48

Canadiens na levém křídle krásně vypálili s příklepem od modré čáry a puk těsně nad ledem mířil přesně k přední tyči, Garret Sparsk ale puk vyrážečkou vyrazil!

31:36

Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!

31:36

Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Montreal vede v Torontu 4:1.

30:58

Montreal vstřelil ve druhé třetině dva góly v rozmezí pouhých 34 sekund a Toronto se marně snaží snížit.

28:13

Vyloučený Martin Moravčík je zpět na ledě a Montreal hraje v plném počtu. Český obránce byl vyloučen dvakrát a na svém kontě má čtyři trestné minuty.

27:39

Maple Leafs na pravém křídle napřáhli k nádherné táhlé střele a brankáře Anttiho Niemiho zachránila od inkasovaného gólu dobře postavená branková konstrukce!

26:13

Martin Moravčík byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Toronto si po reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru.

25:54

25:54 Charles HUDON - 1:4

25:54

Montreal právě vstřelil branku!
CHARLES HUDON si na pravém křídle a útočné modré čáře najel po rozehrávce Anttiho Niemiho na nádhernou dlouhou kolmou přihrávku od Rinata Valijeva a u pravé tyče dokázal ustát osobní souboj s Andreasem Borgmanem, kterému prohodil puk mezi bruslemi, a vpádu zamířil mezi betony Garreta Sparkse! Canadiens vstřelili dva góly v rozpětí pouhých 34 sekund. Asistence: Rinat Valijev a Antti Niemi.

24:28

24:28 Xavier OUELLET - 1:3

24:28

Montreal právě vstřelil branku!
XAVIER OUELLET využil skvělé práce Joela Armiy za bránou Toronta a po jeho zpětné přihrávce před vrcholem levého kruhu pro vhazování napřáhl s příklepem k nádherné střele bez přípravy, která nad lapačkou Garreta Sparkse zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: Joel Armia a Michael Chaput.

24:12

Canadiens podél střídaček otáčeli hru, jenže do rychlého protiútoku nemohli jít kvůli přihrávce rukou.

23:26

Kasperi Kapanen se snažil v pravém kruhu vystřelit z otočky, jenže puk pod tlakem jednoho z protihráčů netrefil.

22:46

Colin Greening na levém křídle vypálil od modré čáry a puk se po levém betonu Anttiho Niemiho svezl do pravého rohu útočného pásma domácích Maple Leafs.

21:42

Canadiens se nepodařilo rozehrát a puk se po zakázaném uvolnění vrátil před bránu Anttiho Niemiho.

20:34

20:34 Kasperi KAPANEN - 1:2

20:34

Toronto právě vstřelilo branku!
Martinovi Marinčinovi sice na vrcholu mezikruží střela zápěstím nesedla a hodně mu sjela z hole, nakonec z toho ale byla parádní diagonální přihrávka, po které se v blízkosti pravé tyče z ostrého úhlu prosadil KASPERI KAPANEN, jehož oblouček se snesl přes hlavu vyjetého Anttiho Niemiho do sítě! Asistence: Martin Marinčin.

20:01

Michal Moravčík a Adam Brooks byli v závěru první části vyloučeni za hrubost, a tak oba týmy hrají na začátku druhé třetiny utkání ve hře 4 na 4. Montreal vede 2:0.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně v 2:37.
Toronto je zatím během přípravy stoprocentní, dnes to ale na pátou výhru v řadě nevypadá. Antti Niemi drží v bráně Montrealu čisté konto a v útoku se navíc dokázali prosadit Arturri Lehkonen a Xavier Ouellet, jejichž zásluhou budou Canadiens vstupovat do druhé části utkání s dvoubrankovým vedení. Skóre po první třetině. Toronto Maple Leafs 0 Montreal Canadiens 2.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Adam Brooks dostal po potyčce za bránou Montrealu dvě minuty za hrubost, stejně jako Michal Moravčík.

19:28

Andreas Borgman vystřelil dobře z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Antti Niemi puk ale dokázal podržet.

19:02

Canadiens napřáhli od modré čáry k táhlé střele, kterou Garret Sparks na kolenou podržel ve své výstroji.

19:00

Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.

17:53

Nick Suzuki ukradl puk Leafs v pravém kruhu útočného pásma a z ostrého úhlu pod sebe poslal zpětnou přihrávku, po které se jeden z jeho spoluhráčů v pravém kruhu snažil bez přípravy zamířit mezi betony Garreta Sparkse, brankář Toronta je ale rychle sevřel a puk vyrazil!

17:38

Nick Suzuki odvedl skvělou práci, když z levé strany obranného pásma vyvezl puk až do zóny Toronta.

16:34

Jesperi Kotkaniemi na vrcholu mezikruží napřáhl ke krásné a rychlé střele zápěstím, která těsně minula pravý horní roh brány Garreta Sparkse!

15:49

Antti Niemi bez problému zastavil pomalé nahození Maple Leafs ze středního pásma a zmrazil puk pod lapačkou.

15:22

Kasperi Kapanen vystřelil rychle od modré čáry a jeho pokus letící těsně nad ledem minul pravou tyč brány.

15:01

Canadiens se v blízkosti levé tyče snažili přenést hru napříč brankovištěm na vzdálenější pravou tyč, jenže Garret Sparks to skvěle přečetl. Komerční přestávka.

14:57

Vyloučený Martin Marinčin je zpět na ledě a Maple Leafs hrají po návratu českého obránce v plném počtu.

14:28

Pierre Engvall ukradl Canadiens puk ve středním pásmu a ocitl se sám proti dvojnásobné přesile, která dokázala jeho střelu z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zablokovat.

13:58

Charles Hudon na levém křídle dobře vystřelil z nulového úhlu bekhendem a Garret Sparks na přední tyči puk rychle zmrazil pod lapačkou, aby přerušil hru.

13:23

Maple Leafs se podařilo vyhodit a Charles Hudon se na pravém křídle ocitl po obratu hry v postavení mimo hru.

12:57

Martin Marinčin dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Montreal si zahraje první přesilovou hru.

12:38

12:38 Xavier OUELLET - 0:2

12:38

Montreal právě vstřelil branku!
XAVIER OUELLET na levém křídle útočného pásma vystřelil těsně nad ledem od modré čáry a puk mezi betony Garreta Sparkse prošel po jemné teči do brány! Maple Leafs si vzali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři, jenže se svým odvoláním neuspěli a gól zůstává platný. Toronto přišlo o oddechový čas. Asistence: Brett Lernout a Joel Armia.

12:01

Před bránou Montrealu opět vznikl velký závar, Antti Niemi byl ale opět úspěšný a puk zmrazil pod sebou.

11:38

11:38 Carl Grundstrom ukradl soupeři puk a málem skóroval

11:38

Carl Grundstrom v levém kruhu útočného pásma ukradl puk jednomu z rozehrávajících hráčů Montrealu a okamžitě si to namířil před bránu, v blízkosti levé tyče ale Anttiho Niemiho mezi betony nepřekonal, stejně jako dorážející Jeremy Bracco!

11:04

Hra byla přerušena a za jednobrankového vedení Canadiens dostává prostor krátká reklamní přestávka.

10:17

10:17 Artturi LEHKONEN - 0:1

10:17

Montreal právě vstřelil branku!
Garret Sparks skvěle zasáhl levým betonem proti střele Jesperiho Kotkaniemiho z vrcholu mezikruží, jenže u pravé tyče si vzápětí parádně přikopl puk pravou bruslí ARTTURI LEHKONEN a ze vzduchu ho sklepl do prázdné brány! Montreal udeřil jako první a vede v Torontu nad domácími 1:0. Asistence: Jesperi Kotkaniemi.

09:40

Karl Alzner před vrcholem levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a Garret Sparks na přední tyči skvěle zasáhl pravým betonem, stejně jako proti následné dorážce Kennyho Agostina z levého kruhu!

08:54

Colin Greening bekhendovou střelou z levého křídla minul vzdálenější pravou tyč a na opačné straně útočného pásma se dostal ke střele od modré čáry Pierre Engvall, jehož pokus Antti Niemi na přední tyči podržel v náručí.

08:02

Maple Leafs se během přesilové hry dostali ke dvěma střelám a vyloučený Byron Froese je zpět na ledě.

07:12

Kasperi Kapanen se snažil přenést hru z pravého křídla doleva, jenže jeho přihrávka mířila Andreasovi Johnssonovi na paty bruslí a Canadiens se podařilo vyhodit.

06:23

Jordan Subban na pravém křídle vypálil po vyhození Canadiens od modré čáry a Antti Niemu puk zachytil.

06:02

Byron Froese usedl na trestnou lavici poté, co fauloval za vlastní bránou a dostal dvě minuty za podržení. Maple Leafs si po krátké reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.

05:51

Canadiens před pár okamžiky nevyužili první velkou příležitost a nyní vyhodili puk na zakázané uvolnění.

05:02

05:02 Nick Suzuki nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!

05:02

Montreal rychle vyrazil směrem vpřed a Nick Suzuki na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která se od horní tyče odrazila zpět do hry!

04:02

Maple Leafs z levého křídla nahodili puk na bránu a Antti Niemi měl velké potíže, nicméně, Trevor Moore se na vzdálenější pravé tyči k dorážce přes velkou snahu nedostal.

02:55

02:55 Domácí Kasperi Kapanen prokázal obrovskou rychlost

02:55

Kasperi Kapanen ve středním pásmu nabral velkou rychlost, zavezl puk do útočného pásma a v pravém kruhu po objetí jednoho z hráčů Montrealu napřáhl k rychlé střele zápěstím, kterou Antti Niemi na přední tyči vkleče zmrazil pod lapačkou.

01:55

Antti Niemi se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Maple Leafs od střídaček a poté rychle rozehrál.

01:18

Jeremy Bracco si najel na zpětnou přihrávku zpoza brány a na ose útočného pásma napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, kterou Antti Niemi opět podržel.

00:46

Maple Leafs se v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, první z levého kruhu pro vhazování Antti Niemi vyrazil do rohu ledové plochy a druhou Carrickovu od modré čáry ukryl v lapačce.

00:01

Par Lindholm se postavil na domácí straně na úvodní vhazování, buly ovšem vyhráli nakonec Canadiens, kteří se jako první mohou vydat na steč a ohrozit bránu Toronta.

00:01

Utkání právě začalo.

Hokejisté obou týmů už vyráží na ledovou plochu bývalého Air Canada Centre a do začátku kanadského souboje mezi Torontem a Montrealem zbývá okamžik.
Za necelou hodinu ve Scotiabank Areně vypukne přípravné utkání mezi Torontem a Montrealem. V akci bychom měli sledovat na domácí straně slovenského obránce Martina Marinčina a v dresu Montrealu třiadvacetiletého českého obránce Michala Moravčíka.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Úvodní sestavy:

Toronto Maple Leafs: Sparks (McElhinney) – Marinčin, Carrick (A), Borgman, Holl, Sandin, J. Subban – Johnsson, Lindholm, Kapanen (A) – Grundstrom, Brooks, Bracco – Greening (A), Jooris, Engvall – Timašov, Cracknell, Moore. Hlavní trenér: Mike Babcock.

Montreal Canadiens: Niemi (Lindgren) – Alzner (A), Després, Ouellet, Lernout, Valijev, Moravčík – Hudon, Peca, Lehkonen (A) – Chaput, Kotkaniemi, Armia – de la Rose, Suzuki, Šerbak – Šinkaruk, Froese (A), Agostino. Hlavní trenér: Claude Julien.

Rozhodčí: Corey Syvret, Garrett Rank. Čároví: Mark Shewchyk, Andrew Smith.
Toronto během pouhých 24 hodin nejprve dvakrát porazilo Ottawu a na konci týdne i Buffalo. Maple Leafs jsou tedy během přípravy stoprocentní a nyní je čeká domácí zápas proti Montrealu, do něhož se právě z Toronta vrátil po sezóně český útočník Tomáš Plekanec. Canadiens mají za sebou taktéž čtyři zápasy, z nichž tři vyhráli a jeden prohráli. Montreal se bude snažit prodloužit sérii dvou výher v řadě poté, co porazil Washington a v posledním zápase Ottawu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

1:5

konec (0:2, 1:3, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Kapanen (Marinčin) – 11. Lehkonen (Kotkaniemi), 13. Ouellet (Lernout, Armia), 25. Ouellet (Armia, Chaput), 26. Hudon (Valijev, Niemi), 35. Lehkonen (Peca)

Toronto Maple Leafs: Sparks (McElhinney) – Marinčin, Carrick (A), Borgman, Holl, Sandin, J. Subban – Johnsson, Lindholm, Kapanen (A) – Grundstrom, Brooks, Bracco – Greening (A), Jooris, Engvall – Timašov, Cracknell, Moore. Hlavní trenér: Mike Babcock.

Montreal Canadiens: Niemi (Lindgren) – Alzner (A), Després, Ouellet, Lernout, Valijev, Moravčík – Hudon, Peca, Lehkonen (A) – Chaput, Kotkaniemi, Armia – de la Rose, Suzuki, Šerbak – Šinkaruk, Froese (A), Agostino. Hlavní trenér: Claude Julien.

Rozhodčí: Corey Syvret, Garrett Rank. Čároví: Mark Shewchyk, Andrew Smith

Diváci: 18843

Průběh zápasu
1. třetina
06:02 MTL 2 Froese, podrážení
10:17 MTL 0:1 Lehkonen (Kotkaniemi)
12:38 MTL 0:2 Ouellet (Lernout, Armia)
12:57 TOR 2 Marinčin, nedovolené bránění
19:28 TOR 2 Brooks, hrubost
MTL 2 Moravčík, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
20:34 TOR 1:2 Kapanen (Marinčin)
24:28 MTL 1:3 Ouellet (Armia, Chaput)
25:54 MTL 1:4 Hudon (Valijev, Niemi)
26:13 MTL 2 Moravčík, sekání
34:57 MTL 1:5 Lehkonen (Peca)
35:39 MTL 2 Froese, nedovolené bránění brankáři
36:27 MTL 2 Ouellet, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 2. třetině
3. třetina
44:02 TOR 2 Carrick, nedovolené bránění
47:47 TOR 2 Bracco, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
54:32 TOR 2 Borgman, podrážení
Konec