Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

MFK Vítkovice – MFK Chrudim

2:1

konec (1:1)

21.09.2018, 17:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • 9. kolo • Radomír Fukala

Tipsport: 2.06 3.48 3.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Tomáš Froněk, přichází Lukáš Kopecký.

88

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vysvobození pro Vítkovice přichází dvě minuty před koncem vypršení řádné hrací doby. Zleva výborně odcentroval na zadní tyč David Pašek, který vyzval ke skórování VLADIMÍRA MIŠINSKÉHO, jehož křižná hlavička zapadla přesně k tyči zkoprnělého Mrázka.

81

Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Martin Motyčka, přichází Dan Ožvolda.

75

Tak to byla další gólovka pro domácí! Z pravé strany přiletěl mezi malé vápno a penaltový puntík nádherný centr, který hlavičkoval nikým nehlídaný Súkenník těsně nad břevno.

68

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází Jakub Šípek.

67

Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Josef Celba, přichází Vladimír Mišinský.

47

Jan Matěj se po dvou minutách na hřišti uvedl ostrým zákrokem ve středu pole, za který vyfasoval žlutou kartu.

46

Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Roman Holiš, přichází Jan Matěj.

45+5

Obrovská tutovka Vítkovice zůstala promarněna. Josef Celba si skvěle míč zpracoval na prsa a uháněl sám na Mrázka. Tváří v tvář hostujícímu brankáři ovšem selhal a jeho bránu přestřelil.

45+3

Veliká nepříjemnost pro hostující celek! Vašulín podruhé v průběhu tří minut dojel po odehrání soupeřovy obránce a po druhé žluté kartě, a tedy i červené, putuje předčasně do sprch.

45

Mikula teď ve skluzu dostal míč k Šustrovi, načež mu Vašulín nepříjemně přišlápl nohu. Ze úst arbitra se poté ozval hvizd a hostující forvard uviděl také žlutý kartónek.

33

Velmi zajímavě to zahráli hosté. Froněk rozehrál po zemi na hranici šestnáctky na Kesnera, jenž obloučkem na zadní tyč hledal Rybičku. Ten se sice přes domácí obránce k zakončení nedostal, ale vše vyústilo v nepříjemnou ránu hostů zpoza vápna, kterou Šustr musel vyrážet konečky prstů mimo své zařízení.

31

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Martin Sulík, přichází Tomáš Dostálek.

22

Vítkovice právě vstřelily branku!
Domácím nyní vyšla kombinace na pravé straně a začínáme znovu od začátku! Zprava přišla přihrávka do pokutového území, na kterou hosté nedosáhli. Jeden z domácích posléze balon sklepl proti noze JOSEFU CELBOVI, který křižnou přízemní ranou prostřelil Mrázka.

17

Vítkovice na malou chvíli vybojovaly míč, avšak prakticky vzápětí jej Pašek opět ztratil. Situaci poté musel hasit zatažením za dres Josef Celba, jenž vyfasoval první žlutou kartu duelu.

12

Chrudim právě vstřelila branku!
A tu hosté bezezbytku využívají a po zásluze se ujímají vedení! K míči se postavil kapitán ONDŘEJ KESNER, který opravdu nádhernou střelou poslal balon nad zdí do horního rohu Šustrovy brány. Domácí brankář na pokus soupeře vůbec nereagoval a za míčem se jen smutně díval.

2

No a hned mohlo být pro domácí zle. Froňkův krásný centr přeletěl Mikulu, avšak před malým vápnem číhající Vašulín míč pouze jemně lízl a ten tak skončil přesně v rukavicích Šustra.

MFK Vítkovice – MFK Chrudim

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 22. Celba, 88. Mišinský – 12. Kesner

Karty:   17. Celba (VIT), 47. Matěj (VIT) – 45. Vašulín (CHR)   45+3. Vašulín (CHR)

MFK Vítkovice: Šustr – Celba (67. Mišinský), Mikula (C), V. Cverna, Holiš (46. Matěj) – Pašek, Motyčka (81. Ožvolda), Súkenník, Vasiljev – Hýbl, Macej.
Náhradníci: Simkanič – O. Cverna, Matěj, Ožvolda, Mišinský, Bzirský, Mrázek.

MFK Chrudim: Mrázek – Hlavsa, Krčál, Mastík, Kesner (C) – Sulík (31. Dostálek), Sixta, Langr, Froněk (90. Kopecký) – Rybička (68. Šípek), Vašulín.
Náhradníci: Zíma – Kopecký, Šípek, Řezníček, Vodrážka, Stránský, Dostálek.

Rozhodčí: Slabý – Dresler, Batík

Diváci: 589