Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

Heracles Almelo – BV De Graafschap

4:0

konec (1:0)

21.09.2018, 20:00 • Polman Stadion (Almelo) • 6. kolo • Adam Pavlíček, Jan Přikryl (@PrikrylJ)

Tipsport: 1.5 4.86 6.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání je za námi! Domácí Heracles předvedl velmi solidní výkon, po kterém se může radovat z bodového zisku do tabulky. Domácí připravili pro soupeře kanonádu hlavně ve druhém poločase, v němž skórovali rovnou třikrát a jeden gól jim navíc nebyl uznán.

Děkuji vám za pozornost, z tohoto utkání je to vše. (21:58:54)

90+3

Konec zápasu.

90+2

90+2. Vincent VERMEIJ - 4:0

90+2

Heracles právě vstřelil branku!
Tak ještě jeden hřebíček do hostující rakve! Domácí rozehrávali standardní situace z poměrně velkého úhlu, míč se ale snesl za obranu až k volnému VINCENTU VERMEIJOVI, který sice míč netrefil čistě, přesto ho za brankovou čáru dostal.

90+1

Sudí bude nastavovat tři minuty.

88

88. Červená karta

88

Tak ještě jedna nepříjemnost v závěru utkání. Rozhodčí si překontroloval celou situaci na videu a Serrarens nakonec za svůj zákrok vidí dokonce červenou kartu. Graafschap tedy bude dohrávat s deseti hráči.

88

Rozhodčí jde překontrolovat na video faul na domácího záložníka Duarteho.

86

Graafschap už se žene jen do útoku, z čehož vyplynula mezera v jeho obraně. Pro hostující tým to ale nakonec dopadlo dobře, domácí útočník se až k zakončení nedostal.

84

Utkání se pomalu blíží ke svému závěru. Od hostujícího celku, který prohrává o tři branky, je ale sympatické, že se snaží alespoň o čestný zásah.

81

81. Brandley KUWAS - 3:0

81

Heracles právě vstřelil branku!
Sílící tlak domácích proměněn v třetí branku a nevím, co by se muselo stát, aby hosté skóre obrátili. LERIN DUARTE zamířil tam, kde stál soupeřův brankář, který však nepředvedl vůbec jistý zákrok a míč za svá záda propustil.

80

Ani další útočná akce nepřinesla domácích úspěch. Hidde Jurjus byl rpoti střele z velkého úhlu připraven a míč v pohodě lapil a udržel v rukavicích.

78

Za zmínku ale stojí útok na druhé straně. Kristoffer Peterson napřáhl ke střele zhruba na hranici vápna a vyslal povedený technický pokus. Kroutící se střela ale jen těsně prolétla nad břevnem.

76

Na trávníku se toho v posledních pár okamžicích příliš neudálo. Graafschap se však zatím stále drží u míče a ještě zkouší zvrátit toto utkání na svou stranu. Čas se každopádně pomalu krátí.

75

Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Adrián Dalmau, přichází Vincent Vermeij.

73

Žlutou kartu dostává Bart van Hintum (Heracles Almelo).

72

Dario Van den Buijs se pokusil o chytrou přihrávku za soupeřovu obranu, zde byl ale pohotový zadák hostí, který za pomoci skluzu nepropustil míč dále za sebe.

69

Střídání v týmu BV De Graafschap: ze hřiště odchází Erik Bakker, přichází Frank Olijve.

Heracles Almelo – BV De Graafschap

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 27. Vet (vla.), 58. Peterson, 81. Kuwas, 90+2. Vermeij

Karty:   50. Dalmau (HRC), 73. van Hintum (HRC) – 53. Klaasen (GRA)   88. Serrarens (GRA)

Heracles Almelo: Blaswich – Breukers, Rossmann, Van den Buijs, van Hintum – L. Duarte, M. Osman, Merkel – van der Water (45+1. Kuwas), Dalmau (75. Vermeij), Peterson.
Náhradníci: Brouwer – Droste, Sama, J. Drost, Czyborra, Vermeij, Kuwas, van Nieff.

BV De Graafschap: Jurjus – Abena, Vet, Straalman (C), Owusu – Klaasen, Nijland, E. Bakker (69. Olijve) – van Mieghem, Serrarens, El Jebli.
Náhradníci: Rondeel, Etemadi – Thomassen, Burgzorg, Hamdaoui, Leidsman, Huntelaar, Olijve.

Rozhodčí: Blank E. – Hoekstra T., Siebert N.