Menu

Fotbal

1. liga žen

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha

2:3

konec (2:2)

18.09.2018, 18:30 • Praha 10, Vladivostocká • Štěpán Slovák

90

Navíc přichází další zbytečný skluz na útočné polovině, zároveň další žlutá karta pro Terezu Szewieczkovou, tohle hostujícímu celku vyhovuje.

79

Hlavní rozhodčí Šulcová to dnes opravdu nemá lehké. V tuto chvíli vytahuje žlutou kartu Adélu Odehnalovou, následovat bude standardní situace pro Slavii!

73

Obrovská příležitost pro Slavii! Brankář Pižlová teď předvedla další skvělý zákrok a dokázala míč vyrazit na rohový kop!

68

Po levé straně se od poloviny hřiště hnala na bránu hostující hráčka, která byla nedovoleně zastavena. Hlavní rozhodčí vytahuje druhou žlutou pro Veroniku Pincovou, zároveň červenou kartu!

66

Na druhé straně mohlo být vyrovnáno, jedna z domácích fotbalistek se zjevila úplně sama před Pižlovou. Hostující gólmanka si připsala důležitý zákrok!

65

Sparťanky se radovaly ze čtvrté vstřelené branky. Vzrušení však bylo zbytečné, ještě předtím byl odmáván ofsajd!

61

Místo toho přichází taktický faul Kateřiny Svitkové, který nepouští Spartu do brejku. Tentokráte už Šulcová píská, následně vytahuje žlutou kartu.

61

Vypadalo to, že jedna z hostujících hráček ve zdi zahrála rukou, Slávistky se hodně zlobí, pokutový kop se ovšem kopat nebude, rozhodčí Šulcová zůstává klidná!

59

Kousek za velkým vápnem přišel faul hostujícího týmu, je tady také žlutá karta pro Petru Vyštejnovou. To je výborná příležitost pro Slavii na srovnání!

54

Následný rohový kop přinesl další nebezpečí pro Pižlovou! Slávistky se dostaly do zakončení, které mířilo mezi tři tyče, na poslední chvíli zasáhla hostující fotbalistka, která balón nadzvedla nad bránu!

50

Sparta právě vstřelila branku!
Na další branku jsme dlouho čekat nemuseli. Hostující hráčky se vydaly do kontru po levé straně hřiště, balón pak putoval do pokutového území, kde LUCIE MARTÍNKOVÁ překonala Votíkovou!

47

Hned v úvodu druhého poločasu je tady čtvrtá žlutá karta v utkání, celkově pak druhá pro domácí tým, vidí ji Veronika Pincová.

42

Domácí hráčky se ubránily, poté však přišel ostrý skluz, který je potrestán žlutou kartou Terezy Kožárové, další standardka pro Spartu!

36

Slavia právě vstřelila branku!
Dlouhý aut do pokutového území, kde se na přední tyči k balónu dostala KATEŘINA SVITKOVÁ. Ta ve skluzu překonala Pižlovou a srovnala!

33

Další tvrdý zákrok ve středu hřiště, rozhodčí Šulcová ho znovu trestá žlutou kartou. Tu dnes už podruhé dostává hostující fotbalistka, tentokráte Irena Martínková.

31

Slavia právě vstřelila branku!
To byla krásná kombinace domácích hráček, které po třiceti minutách hry snižují na rozdíl jediné branky. Balón do pokutového území dostala PETRA DIVIŠOVÁ, která střílela na vzdálenější tyč!

27

Sparta právě vstřelila branku!
Další akce po pravé straně znamená další branku! ANDREA STAŠKOVÁ nyní utekla celé obraně, následně z obtížného úhlu překonala Votíkovou!

23

Marie Christina Burkenroadová teď hodně ostře dohrála souboj na útočné polovině, po zásluze přichází úvodní žlutá karta.

18

Sparta právě vstřelila branku!
Hostující tým se po sedmnácti minutách hry dostává do vedení, akci vedenou po pravé straně zakončila MARIE CHRISTINA BURKENROADOVÁ, která otevřel skóre dnešního utkání!

17

Nejprve střelecký pokus na bránu, se kterým si poradila Pižlová! Slavia se dostala i k další střele, ta však mířila mimo tři tyče!

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha

2:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 31. Divišová, 36. Svitková – 18. Burkenroadová, 27. Stašková, 50. Martínková

Karty:   42. Kožárová (SLA), 47. Pincová (SLA), 61. Svitková (SLA), 90. Szewieczková (SLA) – 23. Burkenroadová (SPA), 33. Martínková (SPA), 59. Vyštejnová (SPA), 79. Odehnalová (SPA)   68. Pincová (SLA)

SK Slavia Praha: Votíková – Sjömanová, Pincová (K), Bartoňová (85. Dědinová), Proffittová, Szewieczková, Divišová (77. Jarchovská), Bartovičová, Svitková, Dubcová (46. Herndonová), Kožárová (84. Veselá)
Náhradníci: Lukášová – Sedláčková, Pěničková, Veselá, Dědinová, Herndonová, Jarchovská

AC Sparta Praha: Pižlová – Odehnalová (K), Stromová, Bertholdová, Debreeová, L. Martínková (93. Křivská), Burkenroadová (80. Bužková), Stašková (87. Millerová), Vyštejnová, I. Martínková , Nepokojová (70. Mikolajová)
Náhradníci: Vaníčková – Millerová, Bužková, Mikolajová, Křivská, Moťovská, Dlasková

Rozhodčí: Šulcová – Hessová, Žáková

Diváci: 300