Menu

Fotbal

1. liga žen

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha

2:3

konec (2:2)

18.09.2018, 18:30 • Praha 10, Vladivostocká • Štěpán Slovák

Je dobojováno, derby je u konce! Spartě vyšel vstup do utkání, vstřelila dvě branky. Domácí celek však během pěti minut srovnal a do kabin se šlo za stavu 2:2. V páté minutě druhého poločasu pak o výhře hostujícího týmu rozhodla Lucie Martínková. Slavia pak utkání dohrávala bez vyloučené kapitánky Veroniky Pincové. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (21:04:41)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Třetí nastavená minuta spěje ke svému konci, rozehrávala Votíková, která volila dlouhý nákop, nejspíše poslední příležitost pro Slavii.

90+2

Balón propadl vápnem, jako první se k němu nakonec dostala brankářka Pižlová, která s rozehrávkou nikam nepospíchá.

90

Navíc přichází další zbytečný skluz na útočné polovině, zároveň další žlutá karta pro Terezu Szewieczkovou, tohle hostujícímu celku vyhovuje.

90

Sparťanská obrana se dokázala ubránit jen za cenu dalšího rohového kopu, dnes už devátého, domácím fotbalistkám moc času nezbývá.

89

Vzápětí přichází také rohový kop, ten domácí hráčky rozehrají z pravé strany hřiště. Dnes už osmý roh pro Slavii!

88

Dlouhý nákop na útočnou polovinu, Slavia se nemůže dostat do zakončení, v tuto chvíli bude vhazovat poblíž rohového praporku.

87

Hostující hráčky se znovu dostaly do zakončení, které i v tomto případě míjí tři tyče. Votíková běží pro balón a snaží se rychle rozehrát.

86

Do otevřené obrany domácích hráček se dostává jeden brejk za druhou. Brankářka Vojtíková vyráží na rohový kop, pátý roh pro Spartu.

84

Standardní situaci si vyzkoušel také hostující tým. Sparta se dostala do zakončení, hlavička jedné z hráček skončila těsně vedle branky!

83

Domácí fotbalistky si teď musely pomoct s brankářkou Votíkovou, která volila dlouhý nákop na polovinu svého soupeře.

82

Sparťanských faulů v závěru utkání přibývá. Další standardní situace Slavie bude za malou chvíli rozehrána od postranní lajny.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka dnešního utkání, rohový kop to nebude, Pižlová už běží pro balón, bude rozehrávat.

79

Hlavní rozhodčí Šulcová to dnes opravdu nemá lehké. V tuto chvíli vytahuje žlutou kartu Adélu Odehnalovou, následovat bude standardní situace pro Slavii!

78

Vzrušení bylo znovu zbytečné, celé akci totiž opět předcházel ofsajd. Slavia rychle rozehrává a spěchá směrem dopředu.

77

Závěr utkání se blíží, hostující hráčky budou vhazovat na útočné polovině hřiště, s následnou rozehrávkou nikam nepospíchají.

76

Slavia se nakonec do zakončení dostat nedokázala, i nadále však drží balón a kombinuje poblíž pokutového území soupeře.

75

Hostující gólmance míč nyní vypadl z náručí, Slávistky pokračovaly v akci, budou rozehrávat další standardní situaci.

73

Obrovská příležitost pro Slavii! Brankář Pižlová teď předvedla další skvělý zákrok a dokázala míč vyrazit na rohový kop!

72

Hodně zajímavý kontr pro sparťanský tým, z celé situace nakonec nic nebylo. O malou chvíli byl odmáván ofsajd!

71

Už se zase hraje, rozeběhla se závěrečná dvacetiminutovka dnešního utkání. Jedna z hostujících fotbalistek zakončovala vysoko nad!

69

Po kratší pauze se už zase hraje, na hřišti teď zůstává ležet další sparťanská hráčka, se kterou to nevypadá nejlépe.

68

Po levé straně se od poloviny hřiště hnala na bránu hostující hráčka, která byla nedovoleně zastavena. Hlavní rozhodčí vytahuje druhou žlutou pro Veroniku Pincovou, zároveň červenou kartu!

66

Na druhé straně mohlo být vyrovnáno, jedna z domácích fotbalistek se zjevila úplně sama před Pižlovou. Hostující gólmanka si připsala důležitý zákrok!

65

Sparťanky se radovaly ze čtvrté vstřelené branky. Vzrušení však bylo zbytečné, ještě předtím byl odmáván ofsajd!

64

Hra se v posledních minutách hodně kouskuje, domácí fotbalistky si během krátké chvíle pomohly hned dvakrát faulem.

63

Střelecký pokus z dlouhé vzdálenosti směřoval pouze doprostřed branky, Pižlová neměla větší problémy, balón dokázala chytit.

61

Místo toho přichází taktický faul Kateřiny Svitkové, který nepouští Spartu do brejku. Tentokráte už Šulcová píská, následně vytahuje žlutou kartu.

61

Vypadalo to, že jedna z hostujících hráček ve zdi zahrála rukou, Slávistky se hodně zlobí, pokutový kop se ovšem kopat nebude, rozhodčí Šulcová zůstává klidná!

59

Kousek za velkým vápnem přišel faul hostujícího týmu, je tady také žlutá karta pro Petru Vyštejnovou. To je výborná příležitost pro Slavii na srovnání!

59

V posledních minutách se hraje především před Pižlovou, hostující brankářka se rozhodně nenudí, nyní odkopávala na útočnou polovinu.

58

Pižlová balón nezastihla na hrací ploše. Slávistky budou rozehrávat svůj dnes už šestý rohový kop z levé strany hřiště.

56

Na zemi teď chvíli ležela jedna z domácích fotbalistek a chvíli se nehrálo. Už je ale zpátky na nohou a vypadá to, že bude v pořádku.

55

Po delší době zahrozil také hostující celek, který se dostal do rychlého kontru. Centrovaný balón pouze proletěl velkým vápnem.

54

Následný rohový kop přinesl další nebezpečí pro Pižlovou! Slávistky se dostaly do zakončení, které mířilo mezi tři tyče, na poslední chvíli zasáhla hostující fotbalistka, která balón nadzvedla nad bránu!

53

Nechybělo mnoho a mohlo být srovnáno. Jedna z hostujících fotbalistek si míč málem srazila do vlastní branky, následovat bude rohový kop.

52

To je dobrá příležitost pro domácí! Jen kousek za hranicí velkého vápna byl odpískán faul, vypadá to na centrovaný míč.

51

Zajímavý míč se kroutil do velkého vápna Sparty. Obrana se osvobodila jen za cenu autového vhazování, Slavia rychle rozehrává.

50

Pět minut druhého poločasu je za námi, viděli jsme žlutou kartu i vstřelenou branku. Domácí tým bude rozehrávat volný kop od postranní lajny.

50

Sparta právě vstřelila branku!
Na další branku jsme dlouho čekat nemuseli. Hostující hráčky se vydaly do kontru po levé straně hřiště, balón pak putoval do pokutového území, kde LUCIE MARTÍNKOVÁ překonala Votíkovou!

47

Hned v úvodu druhého poločasu je tady čtvrtá žlutá karta v utkání, celkově pak druhá pro domácí tým, vidí ji Veronika Pincová.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní pětačtyřicetiminutovka derby je za námi! Sparta do utkání vstoupila daleko lépe a brzy vstřelila dvě branky. Domácí celek nesložil zbraně a během pěti minut dokázal srovnat. Zatím se hraje hodně tvrdě, viděli jsme už tři žluté karty. Zápas je před druhou půlí otevřený!

45+1

První poločas skončil.

45

Situace na hřišti se neustále mění, Sparta teď zatlačila soupeře a vybojovala další rohový kop, poté se dostala k hlavičce. Ta nebyla vůbec přesná!

43

Slavia se ubránila jen za cenu třetího rohového kopu pro Spartu, v této statistice máme momentálně srovnáno, závěr prvního poločasu se blíží.

42

Domácí hráčky se ubránily, poté však přišel ostrý skluz, který je potrestán žlutou kartou Terezy Kožárové, další standardka pro Spartu!

41

Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu, Sparťanky budou mít k dispozici zajímavou standardní situaci!

40

Po delší době se sparťanské hráčky dostaly k velkému vápnu soupeře, na levé straně hřiště nakonec vybojovaly autové vhazování.

38

Hostující celek se v posledních minutách téměř k ničemu nedostává a hlavně se brání, pro balón si opět bez problémů došla Votíková.

37

Domácí fotbalistky teď chytře přerušily útočnou snahu soupeře na polovině hřiště, to pochopitelně neuniklo hlavní rozhodčí, která pískala faul.

36

Slavia právě vstřelila branku!
Dlouhý aut do pokutového území, kde se na přední tyči k balónu dostala KATEŘINA SVITKOVÁ. Ta ve skluzu překonala Pižlovou a srovnala!

35

Rychlý výpad hostujících hráček po levé straně hřiště, poté přízemní centr do velkého vápna. Hostující obrana to nakonec zvládla.

34

Slávistky mají po vstřelené brance navrch a ženou se za vyrovnávacím gólem. Pro nepřesný centr si nyní vyběhla Pižlová.

33

Další tvrdý zákrok ve středu hřiště, rozhodčí Šulcová ho znovu trestá žlutou kartou. Tu dnes už podruhé dostává hostující fotbalistka, tentokráte Irena Martínková.

31

Slavia právě vstřelila branku!
To byla krásná kombinace domácích hráček, které po třiceti minutách hry snižují na rozdíl jediné branky. Balón do pokutového území dostala PETRA DIVIŠOVÁ, která střílela na vzdálenější tyč!

30

Půlhodina hry je téměř za námi, pro další balón si vyběhla Votíková, která volí dlouhý nákop na polovinu svého soupeře.

29

Dlouhá přihrávka domácí útočnici. Jako první se k míči dostala gólmanka Votíková, v opačném případě by Sparťanka postupovala úplně sama na bránu!

28

Pokus o rychlou odpověď, do vápna centroval míč z levé strany. Obrana hostujících fotbalistek je dnes zatím pozorná!

27

Sparta právě vstřelila branku!
Další akce po pravé straně znamená další branku! ANDREA STAŠKOVÁ nyní utekla celé obraně, následně z obtížného úhlu překonala Votíkovou!

26

Sparťanky jsou nebezpečné zatím především po pravé straně. Teď si pomohly dalším útočným faulem, což neuniklo rozhodčí Šulcové.

25

Odražený míč se dostal zhruba na hranici velkého vápna. Místo střely však přišla ještě jedna přihrávka, která nenašla adresátku.

23

Marie Christina Burkenroadová teď hodně ostře dohrála souboj na útočné polovině, po zásluze přichází úvodní žlutá karta.

22

Slavia rozehrávala volný kop z poloviny hřiště. Balón letěl do pokutového území, nakonec si pro něj došla brankářka Pižlová.

21

Z rohového kopu byl nakonec brejk soupeřek, které se však s míčem dostaly až do zámezí, následovat bude odkop od branky.

20

Uvidíme, jak zareaguje domácí celek. Ten se bude muset bránit, Sparťanky totiž na pravé straně vybojovali svůj druhý rohový kop.

18

Sparta právě vstřelila branku!
Hostující tým se po sedmnácti minutách hry dostává do vedení, akci vedenou po pravé straně zakončila MARIE CHRISTINA BURKENROADOVÁ, která otevřel skóre dnešního utkání!

17

Nejprve střelecký pokus na bránu, se kterým si poradila Pižlová! Slavia se dostala i k další střele, ta však mířila mimo tři tyče!

16

Domácí hráčky teď dlouho držely své protivnice poblíž pokutového vápna, poté vybojovaly rohový kop z levé strany hřiště.

15

Také sparťanskou fotbalistku v tuto chvíli zastavuje praporek čárové rozhodčí, který signalizuje postavení mimo hru.

13

Po rohovém kopu se domácí hráčky dostaly i do zakončení. To však mířilo vedle, bude z toho odkop od hostující branky.

12

Slavia se s postupem času dostává více a více do hry, na levé straně teď vybojovala svůj první roh, v této statistice máme srovnáno.

11

Dlouhý nákop na polovinu soupeře, k balónu se dostal domácí celek, který nyní kombinují poblíž středového kruhu.

10

Úvodní desetiminutovka hry je za námi, na první branku zatím čekáme, hostující celek bude vhazovat z vlastní poloviny hřiště.

8

Série nepřesností ve středu hřiště. K míči se dostal hostující tým, který nakonec také zakončoval. Votíková zasahovat nemusela.

7

Rychlý kontr na druhé straně hřiště. Čárová rozhodčí teď přerušuje hru, jedna z domácích fotbalistek byla nachytána v ofsajdu.

6

Sparťanky jsou zatím aktivnější, drží balón na svých kopačkách a snaží se něco vymyslet. Před malou chvílí to zkoušely středem hřiště, následně o míč přišly.

5

Rohový kop nakonec žádné nebezpečí pro domácí celek nepřinesl, jedna z hostujících fotbalistek si pak pomáhala útočným faulem.

3

Rychlá akce hostujících hráček po pravé straně hřiště, Slavia se ubránila pouze za cenu úvodního rohového kopu v utkání.

2

Domácí fotbalistky se hned v úvodu tohoto utkání dostaly do zakončení, které směřovalo mezi tři tyče, Pižlová si připisuje úspěšný zákrok.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Slavia Praha: Votíková – Sjömanová, Pincová (K), Bartoňová, Proffittová, Szewieczková, Divišová, Bartovičová, Svitková, Dubcová, Kožárová
Náhradníci: Lukášová – Sedláčková, Pěničková, Veselá, Dědinová, Herndonová, Jarchovská

AC Sparta Praha: Pižlová – Odehnalová (K), Stromová, Bertholdová, Debreeová, L. Martínková, Burkenroadová, Stašková, Vyštejnová, I. Martínková, Nepokojová
Náhradníci: Vaníčková – Millerová, Bužková, Mikolajová, Křivská, Moťovská, Dlasková

Rozhodčí: Šulcová – Hessová, Žáková.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha

2:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 31. Divišová, 36. Svitková – 18. Burkenroadová, 27. Stašková, 50. Martínková

Karty:   42. Kožárová (SLA), 47. Pincová (SLA), 61. Svitková (SLA), 90. Szewieczková (SLA) – 23. Burkenroadová (SPA), 33. Martínková (SPA), 59. Vyštejnová (SPA), 79. Odehnalová (SPA)   68. Pincová (SLA)

SK Slavia Praha: Votíková – Sjömanová, Pincová (K), Bartoňová (85. Dědinová), Proffittová, Szewieczková, Divišová (77. Jarchovská), Bartovičová, Svitková, Dubcová (46. Herndonová), Kožárová (84. Veselá)
Náhradníci: Lukášová – Sedláčková, Pěničková, Veselá, Dědinová, Herndonová, Jarchovská

AC Sparta Praha: Pižlová – Odehnalová (K), Stromová, Bertholdová, Debreeová, L. Martínková (93. Křivská), Burkenroadová (80. Bužková), Stašková (87. Millerová), Vyštejnová, I. Martínková , Nepokojová (70. Mikolajová)
Náhradníci: Vaníčková – Millerová, Bužková, Mikolajová, Křivská, Moťovská, Dlasková

Rozhodčí: Šulcová – Hessová, Žáková

Diváci: 300