Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – FC Barcelona

0:1

konec (0:0)

25.08.2018, 22:15 • Stadion: Estadio José Zorrilla. Valladolid • 2. kolo • Matěj Vybíral (@Matavyb)

Tipsport: 20.1 8.57 1.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Keko mohl srovnat, ale jeho gól neplatí kvůli ofsajdu!

90+2

Domácí dostali míč do sítě a radovali se z vyrovnání, gól však neplatí kvůli ofsajdu! Centr Calera z levé strany skončil u Keka, který hlavou uklidil balon za bezmocného ter Stegena, ale po kontrole videa sudí branku neuznávají!

90+1

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Munir.

90+1

Nastavují se tři minuty!

89

Vidal prodloužil míč na nabíhajícího Malcoma na levou stranu, brazilský útočník z levé strany vypálil po zemi, Masip drží jemné naděje Valladolidu výtečným zákrokem!

87

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Toni Villa, přichází Daniele Verde.

84

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Malcom.

83

83. Suárez střílí branku, která však není kvůli ofsajdu uznána.

83

Busquets vybojoval míč na vlastní polovině a posunul ho na Messiho, který si počkal na náběh Suáreze, avšak přihrál do ofsajdu. Suárez sice překonal Masipa, ale z branky se neradoval dlouho.

77

77. Střídající Keko mohl srovnat, ale hlavou zamířil jen doprostřed!

77

Nakonec přišla tutovka Valladolidu! Čop výtečně odcentroval z levé strany, našel hlavu naprosto zapomenutého Keka, ten však zblízka zamířil jen doprostřed branky a ter Stegen kryje! To byla ojedinělá šance domácích, která však mohla znamenat vyrovnání.

76

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Arturo Vidal.

70

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Duje Čop.

64

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Borja Fernández, přichází Keko.

60

Žlutou kartu dostává Gerard Piqué (FC Barcelona). Plano se snažil protáhnout po levé straně a Piqué ho stáhl k zemi, po žluté kartě nyní přijde i standardní situace z levé strany pro Valladolid.

57

57. Ousmane DEMBÈLÉ - 0:1

57

Barcelona právě vstřelila branku!
Hosté se radují z vedoucí branky! Přetažený centr z levé strany Roberto podle opakovaných záběrů ještě jasně stihl na hrací ploše a hlavou ho posunul do palebné pozice OUSMANE DEMBÈLÉMU, který ranou z první po zemi zamířil přesně ke vzdálenější tyči a Masip tentokrát na balon nedosáhl!

49

Žlutou kartu dostává Enes Ünal (Real Valladolid). Turecký útočník si vybil vztek z prohraného souboji s Piquém na Bousquetsovi, jehož trefil ostrým skluzem a žlutá karta je naprosto zasloužená.

35

35. Coutinhovu střelu vytěsnil Masip.

35

Rohový kop sice domácí odvrátili, ale Barcelona pokračovala v tlaku a nakonec po zemi pálil z hranice vápna Coutinho, mířil přesně ke vzdálenější tyči, ale Masip se dokázal natáhnout a vyráží na roh!

33

33. Suárez v tísni Masipa nepřekonal.

33

Coutinho výborně našel nabíhajícího Suáreze na hraně ofsajdu, který byl sice v tísni bránícího hráče, ale dostal se k zakončení, Masip mu ale zmenšil střelecký úhel a dokázal, spíše dloubnutí než střelu, vyrazit.

31

Krásná kombinace na jeden dotyk Barcelony, Messi parádním pasem našel ve vápně Dembelého, který z první hledal na zadní tyči Suáreze, ale přehnal to z razancí a balon přeletěl uruguayského útočníka!

22

22. Dembelé nezamířil po zemi přesně.

22

Pohledná kombinace Barcelony vyústila v největší šanci hostů, Jordi Alba měl na levé straně hodně prostoru, našel na středu Dembelého, který přízemní ranou mířil k levé tyči, ale o kousek minul. Masip by však nejspíše na míč dosáhl.

7

7. První šanci měli překvapivě domácí, Ünal však nepropálil ter Stegena.

7

Tak to byla šance Valladolidu! Rychlý přechod do útoku, Ünal využil skvělého pasu do běhu a hned vypálil, jeho jedovka mířila na branku a ter Stegen se rychle musel vyšponovat do vzduchu, aby míč vyrazil na roh!

Real Valladolid – FC Barcelona

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. O. Dembèlé (Roberto)

Karty:   49. Ünal (RVL) – 60. Piqué (BAR)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.

Real Valladolid: Masip – Moyano (C), Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – B. Fernández (64. Keko), Alcaraz – Anuar, Plano, T. Villa (87. Verde) – Ünal (70. Čop).
Náhradníci: S. Pérez – Verde, Antoñito, Míchel, Keko, Karim, Čop.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić, Busquets, Coutinho (84. Malcom) – O. Dembèlé (76. Arturo Vidal), L. Suárez (90+1. Munir), Messi (C).
Náhradníci: Ezkieta – Semedo, Arthur, Malcom, Lenglet, Munir, Arturo Vidal.

Rozhodčí: De Burgos – Cebrián, Núñez

Diváci: 22651