Menu

Fotbal

Niké liga

FK Senica – FC Nitra

1:1

konec (0:0)

25.08.2018, 19:00 • FK Senica • 6. kolo • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 3.66 3.38 2.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nitra predvádzala podobnú hru ako v prom polčase, bola proste lepším celkom, často útočila a Taborda vyťahoval jeden úspešný zákrok za druhým. V 58. minúte Chovanec našiel v pokutovom území presnou prihrávkou Andreja Fábryho a ten poslal hostí do zaslúženého vedenia. To, že sa sa hrá na góly, a nie na držanie lopty či šance, sa Nitra dokonala presvedčila v 84. minúte. Z ojedinelého útoku získala Senica rohový kop a na zadnej tyči nepokrytý Petshi pri svojom debute vo Fortuna lige vyrovnal na konečných 1:1! Senica je s jedným bodom náramne spokojná, Nitre sa máli, ale jeden gól na víťazstvo stačí málokedy.

S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj, ďakujem za pozornosť. (20:53:23)

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Iba dve minúty sa nadstavujú v druhom polčase, zrejme sa body v Senici budú deliť.

90

Taiw mohol spasiť Nitru! Hosťujúci futbalista sa krásne prebojoval až do pokutového územia, oklamal obrancu súpera, ale jeho zakončenie z mierneho uhla vytlačil Tavorda na žrď a zachránil tak svoj celok!

89

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Tomáš Vestenický, prichádza Marek Fábry.

88

Nitra kombinovala na útočnej polovici, ale lopta len končí u obrancov súpera. Senica teraz trocha upokojila hru, zvolila postupnú rozohrávku.

87

Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách. Uvidíme, či ešte príde aj nejaká gólová situácia, v samom závere stretnutia je to tak veľmi zaujímavé. Čo dokáže spraviť s tímom strelený gól.

85

Stále však ostáva dohrať záverečné minúty tohto zápasu, stať sa teda môže čokoľvek. Domáci po strelenom góle ožili, všetko je teda ešte otvorené.

84

84. Sacha PETSHI - 1:1

84

Senica dala gól!

Aký vie byť niekedy ten futbal nespravodlivý, o tom sa práve presvedčili hostia! Senica zahrávala rohový kop, Asmahov center najprv padol na hlavu Diasa, jeho pokus famóznym zákrokom zneškodnil Hroššo, ale k dorážke sa dostal SACHA PETSHI a ten vo svojom prvom zápase vo Fortuna lige dáva svoj prvý gól, ktorým vyrovnáva na 1:1!

83

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Richard Celis, prichádza Naren Solano.

82

A hostia teraz získavajú aj rohový kop a to znamená ďalšie cenné sekundy na súperovej polovici. Senica sa musí opäť brániť, potrebuje však hrať na opačnej strane ihriska.

81

Domácim nevyšiel prechod do útoku a navyše aj faulovali. K rozohrávke lopty sa chystá Hroššo, samozrejme si dáva načas a to zanecháva odozvu na domácich tribúnach.

80

Niečo málo cez desať minút majú domáci k dispozícii, ak rátame aj nadstavený čas, aby ešte niečo vymysleli. Za predvedenú hru si však body nezaslúžia, ale hrá sa na góly a ak ho dajú, nebudeme môcť o tom debatovať.

79

Lopta sa však vracia na kopačky FC Nitra. Hostia sa teraz nikam neponáhľajú, držia hru v stredovom kruhu a čas hrá v ich prospech. Hrá sa však až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu.

78

Rohový kop nič zaujímavého neponúkol a hrať tak môže domáci celok. Senici sa začína čas krátiť, stále predbežné skóre hovorí v neprospech domáceho tímu.

77

Po pravej strane úspešne prenikal Guláš a získava pre svoj celok rohový kop. Toto presne hostia potrebujú, hrať čo najďalej do svojej brány a držať súpera pod tlakom.

76

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Jean Deretti.

75

Priamou strelou na bránu to skúsil Asmah, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a bránu súpera nijak neohrozil. Hroššo zasahovať nemusel a drží si tak čisté konto.

FK Senica – FC Nitra

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 84. Petshi – 58. Fábry (Chovanec)

Karty:   74. Machovec (NIT)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14.

FK Senica: Taborda – Dias, Otrísal (C), Kotula – Herrera (63. Petshi), Nirennold, Tesija, Krč (76. Deretti), Asmah – Castaňeda, Celis (83. Solano).
Náhradníci: Vorel – Kováč, Totka, Martišiak, Deretti, Petshi, Solano.

FC Nitra: Hroššo – Kuník (22. Guláš), Farkaš (60. Machovec), Križan, Chovanec – Šimončič (C), Kóňa – Fábry – Charizopulos, Abdulrahman, Vestenický (89. Fábry).
Náhradníci: Šípoš – Guláš, Chobot, Machovec, Macho, Fábry, Čeredničenko.

Rozhodčí: Michal Smolák – Andrej Hrmo, Daniel Poláček – Kamil Horváth

Diváci: 759