Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

Dinamo Minsk – FK Zenit Petrohrad

4:0

konec (3:0)

09.08.2018, 19:00 • Dinamo Stadion, Minsk • 3. předkolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 6.13 3.52 1.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:54:28)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:11.
Je konec! Dinamo Minsk zvládlo úvodní duel třetího předkola a poráží Zenit Petrohrad 4:0. Nejprve se prosadil Kalinič. Zenit se poté snažil útočit, ale Chvarščinskij přidal druhou branku domácího mužstva. Pět minut před přestávkou se navíc prosadil Galovič. Zenit se po přestávce tlačil do útoku, ale domácí obrana skvěle pracovala. Svou druhou branku navíc přidal Uroš Nikolič. Běloruský celek tak do Petrohradu pojede s velkou šancí na posutp.

90+3

Konec zápasu.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Zenit v samtném závěru utkání zahrával ještě jeden přímý kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhl domácí obránce Svetcov.

89

Žlutou kartu dostává Svetcov (FC Dinamo Minsk).

87

Kranevitter poslal přihrávku do pokutového území, kam si nabíhal Šatov, jenže hostující křídelník nedokázal v tísni zakončit.

86

Zadáci Zenitu nyní kombinují v zadních řadách a soupeři prakticky nepůjčují míč. Hráči v bílém jejich snahu maří dobrým pohybem.

85

Hráči Zenitu jsou nyní hodně frustrovaní. Fotbalisté v modrých dresech mají velké problémy s útočením a vybíjejí si zlost za cenu nedovolených zákroků.

84

Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Ivanov, přichází Gurenko.

83

Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde hlavičkoval Ivanovič, ale domácí brankář s jeho ránou neměl problém.

82

Gorbunovovi po centru z pravé strany vypadl míč z rukavic, ale domácí obránci svému brankáři okamžitě pomohli a Gorbunov svou chybu napravil.

81

Střídající Makas se ihned po svém příchodu zapojil do hry. Hráč domácího celku levou nohou zastavil přízemní centr mířící na malé vápno.

80

Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Nikolič, přichází Makas.

79

Dinamo nadále kontroluje vývoj dnešního utkání a hraje ze zabezpečené defenzívy. Fotbalisté Zenitu se jen těžce prodírají do pokutového území.

78

Anjukov vhazoval na levé straně hrací plochy. Na hráčích Zenitu jsou vidět známky frustrace. Fotbalisté v modrém se nemohou dostat do šancí.

77

Krajní zadák Zenitu si celou akci znovu zopakoval. Jeho centr z levé strany přiletěl na značku pokutového kopu, kde zasáhl pozorný Rocha.

76

Nabiulin dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho vysoký centr skončil na hlavě pozorného obránce v bílém dresu. Zenitu se dnes prostě nedaří.

75

Gorbunov tentokrát vyslal dlouhý nákop na pravou stranu hrací plochy. Na jeho nákop nedosáhl nikdo v bílém. Míč propadl do autu. Vhazovat bude Zenit.

74

Hernani dostal přihrávku na pravou stranu. Jeho prudký centr směřoval na malé vápno, kde zasáhli pozorní zadáci v bílých dresech.

73

Ivanov spěchal za obloučkem do pokutového území. Domácí útočník se už chystal k zakončení, ale obránce Ivanovič balón na poslední chvíli odkopl.

72

Domácí se opět vydali do útoku. Hostující brankář Lodygin si z branky došel pro nadýchaný centr z levé strany a schoval míč do rukavic.

71

Domácí brankář poslal dlouhý nákop na polovinu soupeře. Kuzjajev se na levé straně dopustil faulu.

68

68. Uroš NIKOLIČ - 4:0

68

Dinamo Minsk právě vstřelil branku! Situace Dinama se navíc ještě zlepšuje! Domácí celek totiž přídává čtvrtou branku! UROŠ NIKOLIČ se opřel do odraženého míče a prudkou střelou překonal bezmocného brankáře!

67

Domácí brankář se znovu zapojil do rozehrávky. Hráči Dinama zatím zvládají defenzívu na podtrženou jedničku a prakticky nikomu nepůjčují míč.

66

Svetcov odkopl míč z hranice pokutového území na polovinu Zenitu. Domácí se po změně stran vůbec nehrnou do útoku a naopak se snaží bránit.

65

Korzun se na pravé straně hrací plochy dostal k odcentrování, ale jeho pobídka skončila na zádech prvního obránce.

64

Ivanovič poslal průnikovou přihrávku do pokutového území. Za míčem sprintoval Šatov, ale křídelník Zenitu měl k míči o kus dále než obránce.

63

Hernani měl moře prostoru na pravé straně hrací plochy. Místo centru do vápna si míč ještě zasekával, ale obránce jej o něj připravil.

62

Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Chvarščinskij, přichází Kaplenko.

61

Gorbunov znovu vystartoval z brankové čáry na malé vápno. Domácí brankář se dostal před útočníka a schoval míč do rukavic.

60

Je za námi hodina hry a domácí celek nadále drží své vedení. Hráči Zenitu se sice snaží útočit, ale jen těžce se dostávají do zakončení.

59

Domácí brankář teď podržel běloruský celek! Šatov zahrával přímý kop z levé strany hrací plochy. Jeho centr proskákal až k brance, ale Gorbunov jej vyrazil!

58

Hernani táhl akci Zenitu po pravé straně. Rychlou kličkou se zbavil obránce, ale jeho následný centr skončil v rukavicích připraveného brankáře.

57

Dinamo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl k přední tyči, kam sprintoval Ivanov, ale nikdo v bílém dresu jej nepřišel podpořit.

56

Domácí brankář Gorbunov vystartoval na hranici pokutového území, kde zastavil průnikovou přihrávku mezi stopery Dinama. Gólman domácích poté přesně rozehrál.

55

Šitov táhl akci Dinama po levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista se pokusil odcentrovat, ale osamocený Ivanov v souboji s Ivanovičem neuspěl.

54

Šatov se pustil do hlavičkového souboje s jedním z domácích obránců. Zadák Rocha však v hlavičkovém souboji uspěl a odvrátil míč do bezpečí.

53

Anjukov znovu podpořil ofenzívu Zenitu dlouhým náběhem po pravé straně. Krajní zadák Zenitu si ale nepotykal se zpracováním a míč mu utekl.

52

Kranevitter táhl akci Zenitu středem hrací plochy. Střední záložník hostujícího celku poslal přihrávku na levou stranu, ale Kuzjajev na balón nedosáhl.

51

Zenit zahrával přímý kop. Za nadýchaným centrem spěchal střídající Jerochin, ale přes dobře postaveného obránce nedokázal hlavičkovat.

50

Domácí se nadále snaží hatit útočné výpady ruského celku. Ivanovič odcentroval na pravou stranu, ale nenašel nikoho v modrém.

49

Domácí fanoušci si dnešní duel nesmírně užívají. Příznivci Dinama hlasitě skandují a tlačí fotbalisty v bílém do útoku.

48

Zenit zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Exekuce se ujal střídající Jerochin, ale domácí brankář vyrazil na malé vápno a vyboxoval míč do bezpečí.

47

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Driussi, přichází Zabolotnyj.
Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Rigoni, přichází Jerochin.

46

Petrohrad obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Ruský celek v něm bude chtít alespoň trošku smazat ztrátu z první půle.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka byla pro hostující Zenit zlým snem! Domácí Dinamo Kyjev totiž zcela opanovalo dění na trávníku. Nejprve se prosadil Kalinič. Zenit se poté snažil útočit, ale Chvarščinskij přidal druhou branku domácího mužstva. Pět minut před přestávkou se navíc prosadil Galovič. Do kabin se tak odchází za stavu 3:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+3

První poločas skončil.

45+1

Nastavují se tři minuty!

45

Pokračuje se ve hře. Domácí fotbalisté kombinují na polovině soupeře, ale zatím nepouštějí hráče Zenitu do šancí.

44

Na trávníku jsou nyní problémy se sítí v brance Zenitu Utkání tak bude pokračovat až po krátké opravě.

43

Dosavadní vývoj utkání je pro hráče Zenitu studenou sprchou. Fotbalisté v modrých dresech se nedostávají do šancí a navíc prohrávají o tři branky.

41

41. Nino GALOVIČ - 3:0

41

Dinamo Minsk právě vstřelil branku! To je neuvěřitelné! Dinamo Minsk zažívá poločas z říše snů! Domácí celek zahrával rohový kop! Na povedený centr si naskočil NINO GALOVIČ a krásnou hlavičkou rozjásal domácí fanoušky!

41

Begunov napodobil svého kolegu z obrany a potáhl míč prakticky přeš celou hrací plochu. Nikdo z fotbalistů Zenitu jej o míč nepřipravil a bude z toho roh.

40

Rocha táhl akci domácího mužstva po levé straně. Krajní obránce sice prošel až do blízkosti pokutového území, ale tam jej o míč připravil Anjukov.

39

Šatov zahrával přímý kop Zenitu. Jeho přetažený centr směřoval na Ivanoviče, ale stoper hostujícího celku byl skvěle bráněn domácími hráči.

38

Rigoni se hnal mezi přesilu obránců v bílých dresech. Fotbalista Zenitu Petrohrad si chytře došel pro faul. Hosté budou rozehrávat přímý kop z dobré pozice.

37

Uroš Nikolič zatím hraje fantastické utkání. Domácí záložník nabádá své spoluhráče k aktivitě. Zenit se v prvním poločase nedostal prakticky k ničemu.

36

Zenit se sice dočkal branky, ale rozhodčí ještě předtím viděl nedovolený zákrok na domácího brankáře a pohotově přerušil hru. Hosté si na šanci musí počkat.

35

Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. Za ostrý skluz na Rigoniho ji dostává Begunov.

34

Zenit se pokusil přispěchat s rychlou odpovědí. Ruský celek se usadil v blízkosti pokutového území domácího výběru, ale Rigoni nedokázal přesně odcentrovat.

32

32. Vladimir CHVARŠČINSKIJ - 2:0

32

Dinamo Minsk právě vstřelil branku! Dinamo přidává druhou branku! To je skvělý vývoj pro domácí celek! Do pokutového území přiletěl zajímavý centr. O akrobatické zakončení se pokusil Šitov, ale ten míč prodloužil jen na malé vápno, kde dílo dokonal VLADIMIR CHVARŠČINSKIJ!

31

Nikolič přenesl hru na levou stranu, kde byl volný Šitov, jenže ten si vinou špatného zpracování nechal míč utéct od nohy a pozorný Ivanovič mu balón odkopl.

30

Zenit po půlhodině hry zahrával rohový kop. Domácí obrana prudký centr odhlavičkovala. Do odraženého míče se ještě položil Hernani, ale trefil jen obránce.

29

Gorbunov se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Brankář Dinama si zpracoval prudkou přihrávku, ale dlouhým nákopem jen odevzdal míč soupeři.

28

Anjukov vhazoval na pravé straně hrací plochy. Krajní zadák Zenitu Petrohrad hledal Kranevittera, kterého skvěle bránil důrazný Korzun.

27

Galovič vystoupil proti prudké přihrávce na Rigoniho. Domácí stoper na míč nakonec dosáhl a špičkou kopačky jej odkopl do bezpečí.

26

Anjukov dostal přihrávku do volného prostoru na pravé straně hrací plochy. Krajní zadák Zenitu si míč zpracoval, ale nedokázal přesně rozehrát.

25

Šitov si na levém křídle navedl míč na pravačku a pokusil se o zakončení. Jeho projektil placírkou však prosvištěl kolem branky Zenitu.

24

Hernani dostal prostor ve středu hracího pole, jenže hostující záložník dlouho otálel s rozehrávkou a nedokázal přesně rozehrát. Dinamo může uklidnit hru.

23

Další zakončení na straně domácího celku. Uroš Nikolič opět napřáhl z úctyhodné vzdálenosti, ale jeho skákavá střela tentokrát minula Lodyginovu branku.

22

Zenit se nyní snaží útočit, ale hosty v modrých dresech zatím trápí nepřesná kombinace. Prudkou přihrávku na levé křídlo zastavil domácí Svetcov.

21

Domácí obrana zatím pracuje na podtrženou jedničku. Zadáci srazili prudký centr nad sebe a brankář Gorbunov následně ukryl míč do rukavic.

20

Hernani potáhl míč vpřed po pravém křídle a z dobré pozice odcentroval do pokutového území. Jeho přízemní pobídku schoval Gorbunov do rukavic.

19

Domácí fotbalisté opět kombinují s míčem na vlastní polovině hrací plochy. Driussi aktivně napadal soupeřovu rozehrávku, nicméně balón nevybojoval.

18

Kuzjajev trefil šlapákem jednoho z domácích fotbalistů a podle rozhodčího se dopustil nedovoleného zákroku. Rozehrávat budou domácí.

17

Korzun dirigoval rozehrávku Dinama na polovině soupeře. Domácí středopolař dlouho otálel s rozehrávkou a nakonec úplně přišel o míč.

16

Driussi si brousil zuby na prudký centr z pravé strany hrací plochy. Hostující útočník se pokoušel zakončit ve skluzu, ale trefil jen nohu jednoho z obránců.

15

Zenit je po inkasované brance poněkud opařený. Fotbalisté ruského celku se nemohou dostat na polovinu Dinama Minsk. Domácí zatím hrají skvěle.

13

13. Uroš NIKOLIČ - 1:0

13

Dinamo Minsk právě vstřelil branku! Dinamo Minsk se překvapivě dostává do vedení! Běloruský celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území! K exekuci se postavil UROŠ NIKOLIČ, jehož překvapivá střela zapadla k bližší tyči!

12

Kranevitter se dostal k odraženému míči a pohotově jej poslal směrem k domácí brance. Do cesty se mu postavil obránce Galovič, který střelu zastavil.

11

11. První šance Dinama Minsk

11

První zajímavá šance Dinama! Na centr z levé strany si v pokutovém území naskočil Chvarščinskij, ale v pádu vyslal slabou střelu, kterou Lodygin kontroloval.

10

Nabiulin vyvezl míč vpřed po levé straně hrací plochy. Obránce Zenitu poté hledal Kuzjajeva, ale ten jeho úmysl nepochopil. Míč tak skončil v autu.

9

Právě Begunov si nyní musel splnit své defenzivní povinnosti. Krajní obránce Dinama se položil pod nohy Rigonimu a odkopl mu míč do autu.

8

Begunov dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy. Krajní zadák Dinama prošel na polovinu Zenitu, jenže jeho prudkou přihrávku zastavil obránce.

7

Ivanov se v pokutovém území dral za prudkým centrem z levé strany hrací plochy. Domácí útočník se přetlačoval s Ivanovičem, ale srbský obránce byl úspěšnější.

6

Šitov si na levé straně zpracoval krásnou přihrávku, jenže míč si ukopl daleko od nohy a osamocený Anjukov mu balón uzmul. Zenit může zaútočit.

5

Nikolič se zpoza hranice pokutového území opřel do skákajícího míče. Jeho rána pravačkou však prosvištěla nad brankou a míč ohrozil jen diváky na tribuně.

4

Kuzjajev si po autovém vhazování naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce, ale jeho centr z pravé strany skončil na hlavě připraveného obránce.

3

Hernani vybojoval míč na vlastní polovině. Zenit se poprvé vydal do útoku, ale fotbalisté ruského celku zatím pouze přenášejí hru z levé strany doprava.

2

Domácí celek začal mnohem aktivněji. Na prudkou přihrávku mezi obránce si brousil zuby Ivanov, ale útočník Dinama nechal balón propadnout k Lodyginovi.

1

Domácí Dinamo obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Běloruský celek se ihned vydal do útoku, ale Šitov vůbec netrefil branku.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Dinamo bude hrát v bílém, zatímco Zenit přijel do Běloruska v modrých dresech.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FC Dinamo Minsk: Gorbunov – Begunov, Svetcov, Galovič, Rocha – Korzun, Jahaja – Chvarščinskij, Nikolić, Šitov – Ivanov
Náhradníci: Gavrilovič, Gurenko, Ignatovič, Kaplenko, Makas, Nevalovski, Solovej

FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Anjukov, Ivanovič, Mevlja, Nabiulin – Hernani, Kranevitter, Kuzjajev – Rigoni, Driussi, Šatov
Náhradníci: Jerochin, Černov, Luněv, Noboa, Ozdojev, Smolnikov, Zabalotnyj

Rozhodčí: Papapetrou – Petropoulos, Kampouris (vš GRE).
Favoritem tohoto dvojzápasu bude nepochybně ruský Zenit. Bohatý celek z Petrohradu disponuje mnohem kvalitnějším kádrem a do Evropské ligy vstupuje až dnes. Naopak Dinamo už muselo odehrát dvě předkola. V prvním z nich díky výhře 2:0 na půdě soupeře vyřadilo Derry City. Ve druhé fázi na běloruský celek čekala Dunajská Streda, kterou Dinamo vyřadilo po výhrách 3:1 a 4:1.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 3. předkola Evropské ligy mezi Dinamem Minsk a Zenitem Petrohrad. Výkop je stanoven na 19 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Dinamo Minsk – FK Zenit Petrohrad

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 13. Nikolič, 32. Chvarščinskij, 41. Galovič, 68. Nikolič

Karty:   35. Begunov (MNK), 89. Svetcov (MNK) – 71. Kuzjajev (PET)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:11.

Dinamo Minsk: Gorbunov – Begunov, Svetcov, Galovič, Rocha – Korzun, Jahaja – Chvarščinskij (62. Kaplenko), Nikolić (80. Makas), Šitov – Ivanov (84. Gurenko)
Náhradníci: Gavrilovič, Gurenko, Ignatovič, Kaplenko, Makas, Nevalovski, Solovej

FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Anjukov, Ivanovič, Mevlja, Nabiulin – Hernani, Kranevitter, Kuzjajev – Rigoni (47. Jerochin), Driussi (47. Zabolotnyj), Šatov
Náhradníci: Jerochin, Černov, Luněv, Noboa, Ozdojev, Smolnikov, Zabalotnyj

Rozhodčí: Papapetrou – Petropoulos, Kampouris (vš GRE)

Odveta: Zenit - Dinamo Minsk 8:1

Evropská liga (předkola)

Ufa – Niederkorn 16:00 2:1

Jūrmala – FK Sūduva 18:00 0:1

Alaškert – Kluž 18:00 0:2

H. Haifa – Atalanta BC 18:00 1:4

RB Lipsko – Universitatea Craiova 18:30 3:1

Kutaisi – Kukësi 19:00 5:2

Beer Ševa – APOEL 19:00 2:2

Šeriff Tiraspol – Valur 19:00 1:0

Ludogorec – Zrinjski Mostar 19:00 1:0

Apollon Limassol – Dinamo Brest 19:00 4:0

Trenčín – Feyenoord 19:00 4:0

Mariupol – Bordeaux 19:00 1:3

Olomouc – Kajrat 19:00 2:0

Sturm Graz – Larnaka 19:00 0:2

Dinamo Minsk – Zenit 19:00 4:0

Jagiellonia – Gent 19:20 0:1

CSKA Sofia – Kodaň 19:45 1:2

Nordsjaelland – Partizan Bělehrad 19:45 1:2

Olimpija Lublaň – Helsinki 20:00 3:0

Besiktas – Linz 20:00 1:0

Olympiakos – Luzern 20:00 4:0

Arnhem – Basilej 20:00 0:1

Genk – Lech Poznaň 20:00 2:0

Başakşehir – Burnley 20:00 0:0

Zorja Luhansk – Braga 20:30 1:1

New Saints – Midtjylland 20:45 0:2

Cork City – Rosenborg 20:45 0:2

Spartak Subotica – Brøndby 20:45 0:2

Rangers – Maribor 20:45 3:1

Hajduk Split – FCSB 20:45 0:0

Hibernian – Molde 20:45 0:0

Sarpsborg – Rijeka 20:45 1:1

Legia – Dudelange 21:00 1:2

Slovan Bratislava – Rapid 21:05 2:1

Sevilla – Žalgiris Vilnius 21:45 1:0