Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FK Karabach – BATE Borisov

0:1

konec (0:1)

07.08.2018, 19:00 • Tofig Bahramov Stadium, Baku • 3. předkolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.21 2.86 4.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek dne. (20:53:05)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.
Je dobojováno! Souboj dvou týmů, které ve svých zemích dlouhodobě dominují, končí těsným vítězstvím běloruského BATE! Tým z Borisova byl prakticky po celý zápas pod tlakem a za celou dobu si vytvořil jen dvě šance. Jednu z nich v 36. ale proměnil Dragun a rozhodl o výhře hostů, kteří půjdou do odvety s těsným náskokem 1:0.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Nastavený čas zvládají hráči BATE na jedničku s hvězdičkou. Míč sice nemají pod kontrolou, ale stále se hraje jen okolo půlící čáry.

90+2

Urostlý Emeghara šel ochotně k zemi po lehkém kontaktu s Jablonským. Přímý kop z dobré pozice se ale nekoná, švédský sudí přiřkl míč hostům.

90+1

V první z nich Borisov udržel domácí fotbalisty ve středu hřiště, odkud Sčerbickému žádné nebezpečí nehrozí.

90

Nad rámec vrcholícího druhého poločasu jsou přidány ještě tři minuty.

89

89. Abdellah Zoubir (KBK)

89

Na další šanci nemuseli domácí fanoušci čekat dlouho, jenže z gólu se opět radovat nemohou. Zoubir po přihrávce od Guerriera ošálil Bagu a mohl pálit zpoza vápna, přičemž jen o kousek minul ze svého pohledu pravou tyč.

88

Domácí rychle rozehráli rohový kop, aby mohli pokračovat v poměrně velkém tlaku. Žádnou další střelu už ale nevypálili a teď musí kombinovat v klidnější části hřiště.

87

Dvě slibné možnosti pro Karabach během deseti vteřin! Sčerbickij měl nejprve plné ruce práce s dalekonosnou dělovkou Ozobiće. Poté ještě přišel centr zprava a hlavička Emeghary, která však nenabrala směr brána.

86

Emegharovi nevyšel první dotyk po prudké přihrávce od Ozobiće. Musel si vyběhnout až před šestnáctku, odkud nepropálil žlutý blok z obránců Borisova.

85

Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Igor Stasevič, přichází Alexander Hleb.

84

Opět se Zoubir pokoušel o těžký centr z otočky, který byl zablokován k Ozobićovi, jenže střídající Chorvat nezamířil z nějakých dvaceti metrů vůbec přesně.

83

Zoubirův centr z rohu velkého vápna byl už tradičně odehrán do relativního bezpečí. Domácí musí znovu dobývat jedenáctičlennou obranu soupeře.

82

Vůbec poprvé v zápase je hra přerušena kvůli ležícímu hráči. Nikolaj Signevič šel k zemi a hodně pomalu se z ní zvedá po hitu od Maksima Medvedeva.

81

Útočení do plných ázerbájdžánskému celku vůbec nesedí. Drtivá většina jeho akcí konči u hranice pokutového území, které si BATE skvěle stráží.

FK Karabach – BATE Borisov

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. Dragun (Signevič)

Karty:   43. Rios (BAT), 54. Signevič (BAT), 56. Filipović (BAT)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.

FK Karabach: Halldórsson – Medvedev, Hüsejnov, Sadygov (C), Guerrier – Slavčev, Garajev – Delarge, Míchel, Zoubir – Emeghara.
Náhradníci: Vagner – Madatov, Ozobić, Agolli, Husejnov, Rzeźniczak, Dinijev.

BATE Borisov: Ščerbickij – Rios, Filipović, Filipenko, Volodko – Baga, Jablonskij, Dragun – Ivanić, Signevič, Stasevič (C).
Náhradníci: Čičkan – Berezkin, Hleb, Skavyš, Volkov, Tuominen, Muchamedov.

Rozhodčí: Ekberg – Culum, Hallberg (všichni SWE)

Odveta: BATE - Karabach 1:1