Menu

Fotbal

Juniorská liga – O umístění

FC Zbrojovka Brno – FC Vysočina Jihlava

4:1

konec (2:0)

14.05.2018, 14:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 7. kolo • Daniel Král

Tipsport: 1.6 4.1 3.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Brno právě vstřelilo branku!

Místo toho má Brno zpět třígólové vedení. Jihlava nechala na vápně zcela samotného Kroutila a ten technickou střelou do rohu brány nedal Lancmanovi šanci.

54

Jihlava právě vstřelila branku!

Vysočina se ještě vrací do zápasu. Ze skrumáže po rohovém kopu vylétla na Flodera na první pohled nenápadná hlavička, kterou ale brněnský gólman pouze vyrazil k Mašičovi, před kterým již zívala prázdná brána.

50

Brno právě vstřelilo branku!

Pět minut po půli je zřejmě rozhodnuto. Gomes nachystal míč na střelu z hranice vápna Marku Vintrovi, tomu míč sice nesedl, ale před bránou jej pohotově dokázal zachytit Sedlmajer, po jehož přiťuknutí už Ondřej Vintr zakončoval do prázdné brány.

33

Brno právě vstřelilo branku!

Prosazuje se i druhý z bratrů Vintrů. Dlouhý nákop Flodera si zpracoval Marek Vintr, který přihrávkou za obranu vyslal do šance své dvojče Ondřeje. Ten si v souboji s Besedou počínal na hranici faulu, sudí ale jeho zákrok pustila a tváří v tvář Kolářovi si již Ondřej Vintr dokázal poradit.

22

Brno právě vstřelilo branku!

Zbrojovka jde z rychlého brejku do vedení. Po dlouhém nákopu na Marka Vitra vznikla ve vápně Jihlavy situace 1 na 1, při které si Vintr vychutnal hostujícího kapitána Besedu a s překonáním Koláře již neměl problém.

FC Zbrojovka Brno – FC Vysočina Jihlava

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 22. M. Vintr, 33. O. Vintr, 50. O. Vintr, 75. Kroutil – 54. Mašič

Karty:   30. Sedlmajer (BNO), 70. Kroutil (BNO) – 16. Vašíček (JIH)

FC Zbrojovka Brno: Floder – Gomes, Zukal (C), Kijanskas, Hykš – Sedlák, Sedlmajer (70. Jambor) – Kroutil, Holman (75. Šural), O. Vintr (70. Lhotecký) – M. Vintr
Náhradníci: Mrázek, Koláčný, Šustr, Jambor, Šural, Lhotecký

FC Vysočina Jihlava: Kolář (71. Lancman) – Trojánek, Smekal, Holík, Mašič – Svoboda (60. Lorenc), Fikar, Beseda (C), Průša – Klíma (78. Časta), Vašíček (71. Pejřimovský)
Náhradníci: Lancman, Časta, Pejřimovský, Lorenc, Karmazín

Rozhodčí: Adámková – Pelikán, Pfeifer

Diváci: 50