Menu

Volejbal

Liga mistrů

G. A. ZAKSA Kędzierzyn-Koźle – Sir Sicoma Monini Perugia

2:3

konec (25:17, 27:29, 25:19, 23:25, 7:15)

13.05.2018, 15:00 • Baskethall, Kazaň, Rusko • O 3.–4. místo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 5.05 1.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

7:15

Rafal Szymura je na podání. Opřel se do míče, ale trefil jen pásku a zápas o bronz končí! Z medaile se nakonec raduje italská Perugia!

6:14

Podraščaninův servis nyní našel Szymuru, následně smečoval Torres jen do bloku střídajícího Bergera. Je tady hned osm mečbolů.

6:11

Marko Podraščanin na servisu. Szymura neměl ideální nahrávce, poté smečoval také Bieniek, ale našel jen vysoký blok Anzaniho. O bronzu je nejspíše rozhodnuto. Polský tým si bere oddechový čas.

4:8

Torres je zpět ve hře. Deroo zatlačil servisem, Atanasijevič poté vytlouká bránícího Zatorského v poli. Je tady změna stran.

3:6

Anzani přidal přesné podání. Následně nedal bod Deroo a na první přes boduje chytrým úderem De Cecco. Zaksa si v kritické situaci bere oddechový čas.

23:25

Wisniewski se představil na servisu v důležitém okamžiku. Colaci si poradil s přihrávkou, ale Zajcev bod nedal. Torres mohl srovnat, ale našel smečí jen blok Podraščanina. O bronzu rozhodne až pátá sada.

23:24

Kapitán Perugie Luciano De Cecco je na servisu. Deroo smečuje nekompromisně z pipu a je to jen o bod. Perugia si ještě vybrala challenge, ale bod jde pro druhý tým polské ligy. Italové ještě berou oddechový čas.

22:24

De Cecco na servisu. Szymura se nevypořádal s vysokým blokem, naopak blok dokázal použít Atanasijevič a jsou tady dva setboly pro italského mistra. Zaksa si bere oddechový čas.

19:20

A právě Atanasijevič je na servisu. Deroo také nebyl přesný na přihrávce, to se odrazilo také na jeho útoku. Atanasijevič poté posílá Perugii znovu do vedení. Také Zaksa si bere oddechový čas.

17:16

Torresova dělovka ze servisu našla Colaciho. Následně blokuje Bieniek Podraščanina a Zaksa se dostává do vedení. Perugia si bere oddechový čas.

14:16

Wisniewski podává jen do pásky a je tady druhý technický oddechový čas ve čtvrtém setu.

6:8

Wisniewski středem neuspěl, ale Zajcev nemohl smečovat naplno. Nakonec smečuje až Atanasijevič do třímetrové zóny. Je tady první technický oddechový čas.

25:19

James Shaw na podání. Toniutti uvolnil Torrese, který proti jednobloku prásknul s míčem o palubovku metr za třímetrovou lajnu. Třetí sada jde na konto polského týmu.

24:18

Nyní nahrazuje na palubovce De Cecca Shaw. Zaksa si vytváří hned šest setbolů po útoku Derooa do diagonály.

22:15

Zatorski měl problémy s přihrvákou, ale útokem na zem mu pomohl Deroo. Perugia si bere oddechový čas.

16:9

Bieniek přidal kvalitní plachtící podání, Zajcev přihrál jen na polovinu soupeře a bodovku z pipu využívá Deroo. Parádní souhra před odchodem k druhému technickému oddechovému času.

11:7

Torresova dělovka ze servisu mířila na Colaciho, ale nakonec se míč stočil před Russella a je z toho eso! Perugia si bere oddechový čas.

8:6

Wisniewski na podání. Atanasijevič se po dlouhé době neprosadil v útoku, Poláci se stačili ubránit a poté smečuje z pipu Deroo. Je tady první technický oddechový čas.

27:29

Simone Anzani pokračuje na podání. Sam Deroo sice smečoval proti jednobloku, ale neměl ideální pozici, musel se pro balon natahovat a nakonec vyhazuje svou smeč do autu. Perugia odvrátila řadu setbolů a nyní bere druhý set na svou stranu.

27:28

Anzani na podání. Deroo byl ubráněn v poli, poté ale bodovku neproměnil Zajcev. Torres ještě smečoval z hlavního kůlu, ale našel jen mohutný trojblok. Také Perugia má setbol.

27:26

Aaron Russell na podání také chybuje. Zaksa má k dispozici další setbol.

26:25

Atanasijevič na podání. Zatorski měl velké problémy s přihrávkou, poté se ale dokázalo polskému týmu stabilizovat hru a Wisniewski nakonec ze středu sítě smečuje do Zajceva.

25:24

Podraščanin podává jen do sítě a je tady třetí setbol pro Zaksu.

24:23

Univerzál polského celku Maurice Torres se i po oddechovém čase opřel do servisu. Tentokrát ale míč dopadl jen v autu. Také Zaksa si bere oddechový čas.

24:22

Torresův další servis mířil na Colaciho. Russell nebyl úspěšný, ale nyní se neprosadil ani Szymura. Atanasijevič chybuje v kritický okamžik smečí do autu a jsou tady dva setboly. Perugia si vzala ještě video na pomoc, ale bod jde na konto Zaksy. Italský mistr si bere oddechový čas.

22:22

Atanasijevič je zpět ve hře. Zajcev na podání našel Zatorského, následně se prosazuje opět smečí po lajně Torres. Perugia si bere oddechový čas před samotným vyvrcholením druhé sady.

16:19

A právě Russell byl na servisu. Deroo nebyl přesný na přihrávce ani v následném útoku. Zajcev přidává důležitou bodovku a Perugia uniká ve skóre. Zaksa si bere oddechový čas.

14:16

Maurice Torres se znovu zavěsil do vzduchu při servisu. Atanasijevič druhou chybu po sobě neudělá, přidává nekompromisní útok do lajny. Perugia vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body.

6:8

Maurice Torres přidal povedené podání. Atanasijevič neměl ideální pozici pro útok, ale i tak dokázal položit míč bleskově k postranní lajně. Je tady první technický oddechový čas.

25:17

Alexandr Atanasijevič se vrátil na palubovku a hned zamířil na servisu. Podání srbského univerzála se ale do kurtu nevešlo a první sada tak překvapivě snadno jde na konto polského týmu.

24:16

Marko Podraščanin riskoval na servisu, ale polský tým skvěle přihrál a Sam Deroo útokem z hlavního kůlu vybojoval sadu setbolů.

20:14

Wisniewski na podání. Atanasijevič je zablokován na hlavním kůlu a Zaksa se znovu dostává do pohodlného vedení o šest bodů. Italský mistr si bere oddechový čas.

17:13

Anzani pokračuje na podání. Wisniewski smečuje středem sítě jen do dvoumetrového autu a Perugia se dostává do hry. Zaksa si bere oddechový čas.

16:8

Alexandr Atanasijevič je na podání. Deroo vytlouká z hlavního kůlu blok De Cecca a Zaksa vede při druhém technickém oddechovém čase o propastných osm bodů.

13:7

Szymura dokázal zaskočit rychlým servisem Zajceva a polský tým vede již o šest bodů! Trenér Perugie si vybírá oddechový čas.

8:3

Aaron Russell se také představil na podání. Polský tým si ale dokázal výborně přihrát, poté nahrával Toniutti na Wisniewského, který ze středu sítě smečoval nekompromisně. Je tady první technický oddechový čas.

G. A. ZAKSA Kędzierzyn-Koźle – Sir Sicoma Monini Perugia

2:3

konec (25:17, 27:29, 25:19, 23:25, 7:15)

Zpět na online

G. A. ZAKSA Kędzierzyn-Koźle: Falaschi, Toniutti (C) – Szymura, Buszek, Semeniuk, Deroo – Rejno, Wisniewski, Bieniek, Maziarz – Jungiewicz, Torres – Zatorski, Banach Trenér: Andrea Gardini

Sir Sicoma Monini Perugia: Shaw, De Cecco (C) – Russell, Zajcev, Della Lunga, Berger – Ricci, Siirilä, Anzani, Podraščanin – Atanasijevič, Andrič – Cesarini, Colaci Trenér: Lorenzo Bernardi

Rozhodčí: Susana Maria Rodriguezová Jativaová (ESP) – Laszlo Adler (HUN)