Menu

Volejbal

Liga mistrů

G. A. ZAKSA Kędzierzyn-Koźle – Sir Sicoma Monini Perugia

2:3

konec (25:17, 27:29, 25:19, 23:25, 7:15)

13.05.2018, 15:00 • Baskethall, Kazaň, Rusko • O 3.–4. místo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 5.05 1.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:0

Sir Safety Perugia nakonec potvrdila po pěti setech roli favorita v zápase o bronz a z Kazaně si odváží medaile. Na polskou Zaksu zbylo jen nepopulární čtvrté místo.

Zaksa zaskočila soupeře v prvním setu, v po bezchybném výkonu se tým okolo kapitána a nahrávače Toniutti radovala z vítězství v úvodním dějství o osm bodů. To druhá sada se vyvíjela lépe pro Perugii, v závěru ale došlo na bitvu o každý bod, Zaksa měla několik možností na ukončení setu, ale ani jednu nevyužila a tak zabojovali italští hráči. Třetí set byl znovu jednoznačný pro Zaksu, následně už svěřenci trenéra Gardiniho mysleli na bronz, ale od čtvrté sady byli horším týmem a vše vyvrcholilo v tiebreaku, kde dostali pořádný příděl. (17:21:17)

7:15

Konec zápasu.

7:15

Rafal Szymura je na podání. Opřel se do míče, ale trefil jen pásku a zápas o bronz končí! Z medaile se nakonec raduje italská Perugia!

7:14

Podraščanin chybuje servisem do autu.

6:14

Podraščaninův servis nyní našel Szymuru, následně smečoval Torres jen do bloku střídajícího Bergera. Je tady hned osm mečbolů.

6:13

Podraščanin pokračuje na servisu. Szymura smečuje jen do autu a pátá sada se začíná jen dohrávat.

6:12

Vysoký srbský blokař Marko Podraščanin pokračuje na podání. A dává eso na libero soupeře. Torres ještě pokoušel zachránit míč v reklamách, ale nakonec končí jen v hromadě kabelů.

6:11

Marko Podraščanin na servisu. Szymura neměl ideální nahrávce, poté smečoval také Bieniek, ale našel jen vysoký blok Anzaniho. O bronzu je nejspíše rozhodnuto. Polský tým si bere oddechový čas.

6:10

Maurice Torres přitlačil na servisu. Russell smečoval přes blok a dává bod, obrana Zaksy nyní nebyla daleko.

6:9

Deroo znovu v problémech na přihrávce. Následně se ale prosazuje v útoku Szymura a Zaksa se ještě drží ve hře.

5:9

A právě Wisniewski je na podání. Míč ale poslal nepřesně jen do sítě.

5:8

Luciano De Cecco je na servisu. Středem se prosazuje šťastným úderem Wisniewski.

4:8

Torres je zpět ve hře. Deroo zatlačil servisem, Atanasijevič poté vytlouká bránícího Zatorského v poli. Je tady změna stran.

4:7

Maurice Torres si jde odpočinout na lavičku. Anzani následně kazí podání daleko do autu.

3:7

Simone Anzani pokračuje na servisu. Deroo měl problémy s přihrávkou, poté smečuje Torres jen do autu a se Zaksou to vypadá velmi zle.

3:6

Anzani přidal přesné podání. Následně nedal bod Deroo a na první přes boduje chytrým úderem De Cecco. Zaksa si v kritické situaci bere oddechový čas.

3:5

Toniutti na podání. Russell se polepšil na útoku a z pipu nyní vytlouká blok soupeře.

3:4

Russell se opřel do servisu, rozhodil soupeře. Bodovku měl právě Russell ale bod nedal. Nakonec se prosazuje až Deroo po útoku do diagonály.

2:4

Bieniek se představil na podání. Colaci si poradila s přihrávkou, ale Zajcev na první pokus neuspěl. Následně se ale za italský tým prosazuje Atanasijevič.

G. A. ZAKSA Kędzierzyn-Koźle – Sir Sicoma Monini Perugia

2:3

konec (25:17, 27:29, 25:19, 23:25, 7:15)

Zpět na online

G. A. ZAKSA Kędzierzyn-Koźle: Falaschi, Toniutti (C) – Szymura, Buszek, Semeniuk, Deroo – Rejno, Wisniewski, Bieniek, Maziarz – Jungiewicz, Torres – Zatorski, Banach Trenér: Andrea Gardini

Sir Sicoma Monini Perugia: Shaw, De Cecco (C) – Russell, Zajcev, Della Lunga, Berger – Ricci, Siirilä, Anzani, Podraščanin – Atanasijevič, Andrič – Cesarini, Colaci Trenér: Lorenzo Bernardi

Rozhodčí: Susana Maria Rodriguezová Jativaová (ESP) – Laszlo Adler (HUN)