Menu

Fotbal

Evropská liga

RB Lipsko – Olympique Marseille

1:0

konec (1:0)

05.04.2018, 21:05 • Red Bull Arena (Leipzig) • Čtvrtfinále • Michal Konvalina

Tipsport: 1.6 4.38 5.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:15. (23:04:27)
Počet zákroků brankáře Yohann Pelé (OMA) – 0.
Počet zákroků brankáře Péter Gulácsi (RBL) – 3.
Dobojováno jest, zápas končí nejtěsnější možnou výhrou německého týmu.

Domácí poslal do vedení v nastavení první půle muž nejpovolanější, mladý šutér Timo Werner. Marseille si za celý zápas dokázala vypracovat několik šancí, žádný balon si ale nenašel cestu za záda Pétera Gulácsiho. Čisté konto a jednogólový náskok jsou jistě příjemné, co se šancí Lipska do odvety týče, naopak Olympique se na případný postup hodně nadře.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Výtečný zákrok Klostermanna, centr z pravé strany propadl do vápna, kde byli dva hráči v modrém, mladý zadák domácího týmu ale předčil oba a hlavou odpravil míč do bezpečí.

90+2

Ocampos posunul míč pod sebe na Sarra, jeho přetažený centr však Germaina nenašel a k balonu se na zadní tyči dostal obránce Lipska Lukas Klostermann.

90+1

Už v nastavení rozehrál López rohový kop a našel na hranici vápna Luize Gustava. Ten se s míčem bleskurychle otočil, svou střelu ale neprocpal skrz houštinu hráčů před Gulácsim.

90

Nastaveny jsou tři minuty.

89

Hezká a rychlá kombinace hostí vedla k nahrávce směrem na Ocampose, který mohl využít zaváhání Konatého. Za svého stoperského kolegu však zaskočil Upamecano, který byl faulován právě Lucasem Ocamposem.

87

Klostermann se pokoušel odcentrovat z pravé strany, byl ale obklíčen přesilou hráčů Marseille a míč nakonec nasměroval jen do zámezí. Pelé bude odkopávat.

86

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Dimitri Payet, přichází Maxime López.

85

Bernardo si s přehledem poradil s pronikajícím Sarrem a vybojoval balon, načež jej posunul na Demmeho. Domácí kapitán byl poté faulován právě Bounou Sarrem.

84

Po Payetově centru se k hlavičce tlačil Ocampos a poté, co se k němu odražený míč dostal ještě jednou, se po vzoru Cristiana Ronalda pokusil i o nůžky. Ty však dopadly neslavně, balon skončil vysoko na tribuně.

83

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Emil Forsberg, přichází Marcel Sabitzer.

82

Balon po centru propadl k Germainovi, jeho pohotovou střelu zablokoval Upamecano. Poté se domácí vrhli do brejku, nic z toho ale není a v držení míče jsou opět fotbalisté v modrých dresech.

81

Lukas Klostermann u postranní čáry necitlivě dohrál Payeta a píská se volný kop pro hosty z Francie. Rozehrávat bude podle všeho sám faulovaný Payet.

80

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Konstantinos Mitroglu, přichází Valère Germain.

79

Nepovedenou kombinaci domácích hráčů zastavil odkop Anguissy, domácí se rychle dostali zpět k míči. Nepovedenou hlavičkou zkusil prověřit Pelého Klostermann, gólman hostí s přehledem chytá.

RB Lipsko – Olympique Marseille

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45+1. Werner (Forsberg)

Karty:   15. Laimer (RBL) – 21. Kamara (OMA), 68. B. Sarr (OMA)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:15.

RB Lipsko: Gulácsi – Laimer (74. Bernardo), Konaté, Upamecano, Klostermann – Forsberg (83. Sabitzer), Demme (C), Keïta, Bruma – Augustin (70. Kampl), Werner.
Náhradníci: Mvogo – Bernardo, Sabitzer, Y. Poulsen, Schmitz, Kaiser, Kampl.

Olympique Marseille: Pelé – Sakaj, Kamara, Gustavo (C), Amavi – B. Sarr, M. Sanson, Anguissa, Ocampos – Mitroglu (80. Germain), Payet (C) (86. Maxime López).
Náhradníci: Escales – Bedimo, Abdennour, N'Jie, Sertic, Maxime López, Germain.

Rozhodčí: Undiano Mallenco – Alonso, Yuste (všichni ESP)

Odveta: Marseille - RB Lipsko 5:2