Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Německo – Brazílie

0:1

konec (0:1)

27.03.2018, 20:45 • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.99 3.44 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:44:47)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:10.
Je konec! Německo nezvládlo přátelské utkání s Brazílií a prohrává s jihoamerickým výběrem 0:1! Na trávníku dlouhou dobu dominovaly obě defenzívy. Až v závěru poločasu se probudili Brazilci! Gabriel Jesus ve 37. minutě mohl otevřít skóre, ale z dobré pozice přestřelil branku! O minutu později se už skóre měnilo! Willianův centr usměrnil do sítě právě Gabriel Jesus! Krátce po přestávce mohla Brazílie přidat další branku, jenže Paulinhovu ránu z ostrého úhlu vyrazil Trapp mimo tři tyče! Německo se do tlaku dostalo až v závěru utkání. Jedinou šanci obstaral Draxler, jehož pokus zlikvidoval Alisson!

90+3

Konec zápasu.

90+3

A Alisson ještě musel zasahovat! Draxler jeho pozornost prověřil jedovatou dělovkou, kterou brazilský brankář vyrazil na rohový kop!

90+2

Alisson vyrazil ven z branky a z malého vápna odkopl míč před dotírajícím Wernerem. Německu zbývá čas na poslední pokus o vyrovnání.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhé půli tři minuty! Willian mezitím potáhl míč na polovinu Německa, kde pro hostující reprezentaci vybojoval vhazování.

90

Toni Kroos zahrával rohový kop domácího celku. Do odraženého míče se zpoza pokutového území opřel Kimmich, ale jeho pokus proskákal mimo tři tyče.

89

Další centr do pokutového území brazilská obrana s přehledem odvrátila. Domácí fanoušci však neúnavně fandí a tlačí Německo za vyrovnáním.

88

Douglas Costa kouzlil s míčem u nohy v blízkosti rohového praporku. Podle hlavního arbitra se však dopustil útočného faulu. Němci rychle spěchají do útoku.

87

Brandt vyslal krásnou přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval Joshua Kimmich, ale Julian Draxler na jeho pobídku nedosáhl ani ve skluzu.

86

Německo se v závěru utkání tlačí do útoku a snaží se vstřelit vyrovnávací branku. Domácí fotbalisté však od Brazilců nedostávají prostor ke kombinaci.

85

Timo Werner se krásnou zasekávačkou na hranici pokutového území prosmýkl ke střele, jenže jeho technický pokus tečoval obránce na rohový kop.

84

Willian se ujal rozehrávky dalšího rohu Brazilců. Jeho centr tentokrát přiletěl na zadní tyč, odkud jej hlavou odvrátil střídající Lars Stindl.

83

Dani Alves přenes hru na levé křídlo, kde byl Douglas Costa, který dostal dostatek prostoru, ale místo odcentrování odevzdal balón zadákům Německa.

82

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Gundogan, přichází Werner.

81

Lars Stindl napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Domácí fotbalista však pálil v záklonu a jeho pokus prosvištěl vysoko nad břevnem.

80

Dani Alves si připravil míč k odcentrování a zajímavým centrem našel Gabriela Jesuse. Autorovi dosud jediné branky dnešního souboje se ale nepovedlo zpracování.

79

Douglas Costa nyní naplno ukázal svou rychlost, když předvedl sprint přes celé hřiště až do šestnáctky. V pokutovém území mu obránce skluzem ukopl míč do autu.

78

Willian se vydal na individuální průnik po pravém křídle, ale dobře hrající Joshua Kimmich proti němu včas vystoupil a odkopl mu míč od nohy.

77

Německo zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území. Celou akci však zastavil hvizd rozhodčího, který viděl Wagnerův útočný faul.

76

Joshua Kimmich si na pravé straně udělal prostor k odcentrování a vyslal zajímavý centr na malé vápno. Přes Silvu se k hlavičce tlačil Wagner, ale zkušený stoper mu v zakončení zabránil.

75

Zadáci Německa kombinují s míčem na vlastní polovině. Hráčům v zelených dresech dnes zkrátka chybí pohyb. Brazilci soupeře nepouštějí do šancí.

74

Brazílie zahrávala další rohový kop. Willianův centr se stáčel přímo do branky, nicméně domácí brankář Trapp byl pozorný a schoval míč do rukavic.

73

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Coutinho, přichází Costa.

72

Němci tentokrát zkusili překvapit obranu Brazílie dlouhým autem až do pokutového území. Na malém vápně však zasáhl dobře postavení Silva.

71

Plattenhardt si zpracoval vysokou přihrávku na levé křídlo, ale už nedokázal obejít Daniho Alvese. Od zadáka PSG se míč odrazil do zámezí.

70

Joshua Kimmich podpořil ofenzívu Německa dlouhým náběhem po pravém křídle. Jeho pobídku ale nestihl nikdo z hráčů v zeleném dresu.

69

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Boateng, přichází Sule.

68

Hosté nyní zahrávali rohový kop. Jeden z domácích stoperů míč přizvedl jen za sebe, ale zcela osamocený Willian hlavou minul branku!

67

Marcelo se efektní kličkou uvolnil na levé straně a rozjel brazilský protiútok. Do šestnáctky nakonec přiletěl nadýchaný centr, který odvrátil Kimmich.

66

Dokonce i stopeři Německa se nyní usadili na polovině Brazílie. Domácí sevřeli soupeře před jeho pokutovým územím, ale nikdo v zeleném se nedostal ke střele.

65

Sandro Wagner se krátce po svém příchodu na trávník hnal za centrem na zadní tyč. Před domácím útočníkem skvěle zasáhl obránce Miranda.

64

Němci v posledních minutách začali napadat poněkud statickou rozehrávku soupeře. Brazílie nyní nikam nespěchá a snaží se kombinovat na své polovině.

63

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Goméz, přichází Wagner.

62

Brazilci pokračují v aktivní hře. Na další dlouhou přihrávku za domácí obranu si brousil zuby rozběhnutý Willian, jenže míč se po trávníku svezl do zámezí.

61

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Sané, přichází Stindl.
Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Goretzka, přichází Brandt.

60

Po hodině hry se do další šance hnal Paulinho, ale na hranici pokutového území celý protiútok zbrzdil přihrávkou na Marcela. Akce poté vyšuměla do ztracena.

59

Po delší době se do útoku vydalo Německo. Plattenhardt, jemuž centr vůbec nesedl a míč prosvištěl do zámezí. Brazílie tak bude znovu rozehrávat.

58

Coutinho obdržel krásnou přihrávku na hranici pokutového území, odkud vyslal technickou střelu. Jeho pokus s velkým množstvím rotace proletěl nad břevnem.

57

Brazílie v posledních minutách převzala iniciativu a hraje mnohem aktivněji. Domácí defenzíva má po změně stran plné nohy práce.

56

Z rohového kopu Brazilci branku Německa neohrozili. Marcelo odcentroval na malé vápno, kam si pro míč došel německý brankář Trapp.

55

55. Paulinhova možnost

55

Paulinho se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, jenže jeho dělovku z ostrého úhlu dokázal brankář Trapp vyrazit na rohový kop!

54

Willian tentokrát prodloužil míč na rozběhnutého Daniho Alvese, který se protlačil před Kimmicha a nechal se faulovat. Brazílie může pokračovat v kombinaci.

53

Švédský rozhodčí nyní musí uklidňovat emoce na trávníku. Němci vybojovali rozehrávku na polovině soupeře, ale Brazilci jim zabránili v rozehrávce.

52

Dani Alves roztáhl hru na pravé křídlo, kde byl osamocený Willian, jenže křídelník londýnské Chelsea vyslal hodně nepovedený centr, který zablokoval obránce.

51

Hra je přerušená! Německý stoper Jerome Boateng si při obranném zákroku přivodil nějaké zranění a musí být ošetřen. Vypadá to, že dnešní duel pro něj končí.

50

Gabriel Jesus si pohybem řekl o přihrávku mezi obránce Německa. Oba stopeři domácí reprezentace se skvěle stáhli na své místo a nedovolili Jesusovi utéct.

49

Plattenhardt tentokrát vymyslel přízemní přihrávku do pokutového území, kde si jeho pobídku zpracoval Goméz, ale přes napadání brazilských obránců nestačil rozehrát.

48

Joshua Kimmich odcentroval z levého křídla na malé vápno. Do zakončení se dral Goméz, ale Thiago Silva v předklonu vyhlavičkoval míč mimo nebezpečný prostor.

47

Goretzka se na vlastní polovině dopustil nedovoleného zákroku a připravil Německo o možnost založení rychlého protiútoku. Brazilci budou rozehrávat.

46

Brazílie obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže prudkou přihrávku mezi obránce zastavil Boateng.

46

Začal druhý poločas.
Rozhodčí nenastavil ani vteřinu a první poločas je u konce! Úvodní pětačtyřicetiminutovka přinesla hodně opatrný fotbal. Na trávníku dlouhou dobu dominovaly obě defenzívy. Až v závěru poločasu se probudili Brazilci! Gabriel Jesus ve 37. minutě mohl otevřít skóre, ale z dobré pozice přestřelil branku! O minutu později se už skóre měnilo! Willianův centr usměrnil do sítě právě Gabriel Jesus! Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.

45

První poločas skončil.

45

V samotném závěru prvního poločasu se Brazílie usadila na polovině Německa a hosté si ještě chtějí vytvořit střeleckou pozici. Němci nyní skvěle napadají.

44

Boateng nevěděl, co udělat s míčem, a proto se rozhodl pro střelu. Jeho dělovka z dobrých pětatřiceti metrů skončila na noze prvního obránce ve žlutém dresu.

43

Německo zahrávalo další rohový kop. Toni Kroos vymyslel centr na malé vápno, kde zcela neatakován zasáhl brazilský stoper Miranda.

42

Dani Alves si na pravé straně počkal na odražený míč a odrazem o jednoho z Němců jej uklidil do zámezí. Brazilci tak budou vhazovat a mohou uklidnit hru.

41

Goméz si v pokutovém území našel cestu k centru z pravé strany a dostal se do zakončení. Jeho hlavička však prosvištěla vysoko nad břevnem.

40

Brazílie je po vstřelení úvodní branky na koni! Hosté se tlačí do útoku a chtějí přidat další branku. Německo nečeká vůbec jednoduchý závěr první půle.

38

38. Gabriel JESUS - 0:1

38

Brazílie právě vstřelila branku!
Brazílie se ujímá vedení! Willian dostal prostor k odcentrování a z pravé strany vyslal prudkou pobídku. Na míč si naskočil GABRIEL JESUS, jehož hlavičku sice Trapp zasáhl, ale míč vyrazil jen nad sebe a balón si našel cestičku do sítě!

37

37. Jesusova vyložená šance

37

Brazílie zahodila první obrovskou šanci! Gabriel Jesus si naběhl na přihrávku mezi obránce, na hranici pokutového území si míč zasekl, měl moře času, ale zakončil pouze nad břevno!

36

Boateng vyslal dlouhou přihrávku na hranici pokutového území, kde se k míči dral Goméz, ale přes důrazného stopera Brazílie se neuvolnil do zakončení.

35

Sané postupoval středem hrací plochy s míčem u nohy. V blízkosti pokutového území se mu do cesty postavil Miranda a čistým zákrokem poslal německého rychlíka k zemi.

34

Marcelo se otočil s míčem na polovině Německa a vyslal prudkou přihrávku mezi stopery. Za jeho pobídkou se nerozběhl nikdo ve žlutém dresu.

33

Joshua Kimmich si na pravém křídle zpracoval vysokou přihrávku, snažil se obejít Marcela, ale už nestačil přesně odcentrovat. Obě defenzívy dnes fungují skvěle.

32

Boateng diriguje rozehrávku Německa na polovině soupeře. Domácí stoper se dlouho rozmýšlel s rozehrávkou. Nakonec poslal míč na levou stranu, kde Němci získali vhazování.

31

Boateng narýsoval nádhernou přihrávku mezi stopery Brazílie, kde byl osamocený Goméz, jenže i v této situaci stál německý útočník za hranicí ofsajdu.

30

Goméz se v pokutovém území tlačil k centru z pravé strany, ale musel zakončovat v pádu a dobře postavený obránce Silva jeho pokus srazil mimo tři tyče.

29

Brazílie kombinuje na vlastní polovině a vyčkává na skulinky v defenzívě Německa. Domácí fotbalisté postupnou rozehrávku soupeře neatakují.

27

Hostující brankář Alisson musel vyrazit ven z branky, aby zažehnal nebezpečí po prudkém centru z levé strany. Při vyboxování míče si však ublížil.

26

Joshua Kimmich tentokrát mohl centrovat do pokutového území, jenže prováhal ideální moment a musel si pomoci přihrávkou na Toniho Kroose.

25

Plattenhardt vyslal prudkou přihrávku středem hřiště. Coutinho se skvěle vrátil, získal balón, obešel dva soupeře, ale celou akci pokazil nepřesnou přihrávku.

24

Joshua Kimmich operoval s míčem na vlastní polovině. V blízkosti pokutového území si povodil Williana a dokázal konstruktivně rozehrát.

23

Ofsajd také na druhé straně! Gabriel Jesus si o dobré tři kroky nepohlídal své postavení a nechal se lapit do ofsajdové pasti.

22

Kimmich vyslal krásnou přihrávku po pravé straně. Na jeho pobídku si naběhl Draxler, který odcentroval do pokutového území, ale Silva míč odvrátil do bezpečí.

21

Aktivní Marcelo znovu podpořil ofenzívu Brazílie dlouhým náběhem. Jeho průnik však ukončil pozorný Joshua Kimmich, který míč poslal do zámezí.

20

Další útok Německa zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Mário Goméz si sice zpracoval povedenou přihrávku, ale nedal si pozor na své postavení.

19

Na druhé straně zahrávali Němci rohový kop. Toni Kroos vymyslel centr na přední tyč, kde v hlavičkovém souboji uspěl hostující Marcelo.

18

Paulinho si naběhl na krásnou přihrávku do pokutového území, jenže ve snaze zakončit mu na poslední chvíli zastoupil cestu Boateng, který navíc vybojoval odkop od branky.

17

Kimmich zatím směrem do defenzívy působí jistým dojmem. Nyní byl včas u vysokého centru z pravé strany a před Coutinhem prodloužil balón ven ze šestnáctky.

16

Coutinho se tentokrát ocitl v pozici centrujícího hráče. Z levé strany chtěl najít Gabriela Jesuse, jenže jeho prudký centr odvrátil dobře postavený Kimmich.

15

Dani Alves si pohlídal vysokou přihrávku za obranu Brazílie a před dobíhajícím Plattenhardtem míč odkopl daleko od vlastní svatyně.

14

Střelou zpoza hranice pokutového území zkusil štěstí aktivní Coutinho. Zimní akvizice Barcelony vyslala přízemní pokus, který zablokoval domácí stoper.

13

Oba týmy hrají v úvodních minutách hodně opatrně. Brazilci se sice usadili na polovině světových šampiónů, ale zatím nemohou najít cestu do šestnáctky.

12

Willian obešel soupeře na pravém křídle, ale míč si ukopl daleko od nohy a z těžké pozice už stačil odcentrovat jen na nohu připraveného Boatenga.

11

Coutinho si na levém křídle troufl na parádičku a efektní patičkou se snažil najít Marcela. Obránce Realu Madrid se však rozběhl opačným směrem.

10

Kimmich mohl rozjet rychlý výpad Německa po pravé straně, jenže poněkolikáté během úvodních minut raději zvolil přihrávku na jistotu.

9

Německo zahrávalo přímý kop na polovině Brazílie! Jeho exekuce se ujal Toni Kroos, který odcentroval na nabíhající spoluhráče, ale Goméz se dopustil faulu.

8

Coutinho si tentokrát nabíhal na prudkou přihrávku podél postranní čáry. Včas se s ním stačil vrátit domácí Kroos, který vybojoval míč pro Německo.

7

Marcelo našel prudkou přihrávkou Coutinha, který se středem hrací plochy vydal na individuální průnik německou obranu, ale na důrazné stopery recept nenašel.

6

Kimmich obdržel vysokou přihrávku na pravou stranu německé defenzívy, ale i mladý obránce Bayernu Mnichov si raději pomohl zpětnou přihrávkou.

5

Německá obrana nyní zafungovala na jedničku. Plattenhardt přistoupil k Willianovi a odstavil jej tělem. Odražený míč si vzal Boateng, který s přehledem rozehrál.

4

Draxler aktivně napadal rozehrávku brazilských stoperů. Miranda poslal zpětnou přihrávku a brankář Alisson musel s rozehrávkou pořádně spěchat.

3

Poprvé v utkání se do útoku vydala také Brazílie. Marcelona měl prostor na levé straně, ale místo individuálního průniku si pomohl zpětnou přihrávkou.

2

Dani Alves na levém kraji brazilské obrany zasáhl proti prudké přihrávce za hostující obranu. Německo však bude vhazovat a může pokračovat v kombinaci.

1

Německo obstaralo výkop do dnešního utkání. Domácí reprezentace se v úvodu nikan nežene. Naopak Willian se vydal napadat a vybojoval pro Brazílii aut.

1

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
Obě mužstva už nastupují na hrací plochu. Německo bude hrát v zeleném, zatímco Brazílie přijela ve žlutých dresech.
Úvodní sestavy:

Německo: Trapp – Kimmich, Boateng, Rudiger, Plattenhardt – Gundogan, Kroos – Draxler, Goretzka, Sané – Goméz
Náhradníci: Brandt, Ginter, Hector, Hummels, Khedira, Leno, Rudy, Stindl, Sule, ter Stegen, Wagner, Werner

Brazílie: Alisson – Alves, Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho, Casemiro, Fernandinho – Willian, Gabriel Jesus, Coutinho.
Náhradníci: Augusto, Caio, Costa, Ederson, Fagner, Fred, Ismaily, Marquinhos, Neto, Taison, Talisca, Willian José.
Úterní večer přinese očekávaný souboj dvou fotbalových gigantů. Do Německa totiž dorazí výběr Brazílie. Němci už v pátek hostili Španělsko. V prvním z očekávaných duelů remizovali Němci se světovými šampióny z roku 2010 1:1! Brazílie mezitím sehrála souboj s Ruskem, které v letošním roce pořádá světový šampionát. Jihoamerický výběr na půdě hostitelské země zvítězil s přehledem 3:0.

Fotbalová veřejnost dnešní duel napjatě očekává také z důvodu, že naposledy se dnešní soupeři střetli v semifinále MS 2014. V památném utkání Němci domácí Brazílii rozstříleli vysoko 7:1!
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z přátelského utkání mezi Německem a Brazílií. Výkop je stanoven na 20:45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Německo – Brazílie

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 38. Jesus

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:10.

Německo: Trapp – Kimmich, Boateng (69. Sule), Rudiger, Plattenhardt – Gundogan (82. Werner), Kroos – Draxler, Goretzka (61. Brandt), Sané (61. Stindl) – Goméz (63. Wagner)
Náhradníci: Brandt, Ginter, Hector, Hummels, Khedira, Leno, Rudy, Stindl, Sule, ter Stegen, Wagner, Werner

Brazílie: Alisson – Alves, Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho, Casemiro, Fernandinho – Willian, Gabriel Jesus, Coutinho (73. Costa)
Náhradníci: Augusto, Caio, Costa, Ederson, Fagner, Fred, Ismaily, Marquinhos, Neto, Taison, Talisca, Willian José