Menu

Florbal

Play-down Extraligy žen

FBS Olomouc – TJ Sokol Královské Vinohrady

8:1

konec (4:1, 1:0, 3:0) Stav série: 1:0

10.03.2018, 16:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 1. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

56:03

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanačky potvrzují roli hegemona palubovky. Po dlouhém presu na vinohradskou obranu se nakonec dostala ke střelbě JITKA OHÁŇKOVÁ, která sice na první pokus neuspěla, hned posléze však uspěla její dorážka. Domácí tak vedou už o sedm branek. Asistence: Tereza Mikulová.

53:15

Olomouc čeká první přesilovka utkání. Kristýna Zelníčková (SKV) nezvládla sebrat míček Reimerové v rámci pravidel, čímž svou sokyni poslala bez větší ohledů na palubovku. Sudí jí vylučují za nedovolené vrážení.

49:13

Olomouc právě vstřelila branku!
Hostující florbalistky se nyní oprávněně chytají za hlavu. Po nepřesné rozehrávce a nešťastném sklepnutí se nakonec BARBOŘE SLADKOVSKÉ povedlo dostat míček do vlastní branky. Kuchyňková už byla na svém místě pozdě. Bez asistence.

44:07

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí znovu odskakují! Po rychlé kombinaci velmi efektivní nápad přišel na mysl Reimerové, která okamžitě poslala míček na nabíhající ALICI PAVLÍKOVÁ. Ta už jak jí její zkušenost velí lehce vyčkala a poslala míček přímo k levé tyči. Kuchyňková byla bez šance na zákrok. Asistence: Tereza Reimerová.

39:26

Rána Honzové z pořádné dálky nadělala Frankové pořádné potíže, nakonec však míček dokázala dostat mimo tři tyče. Pražanky nebyly daleko od vsítění branky!

32:58

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanačky se dostávají už ke čtyřbrankovému trháku! TEREZA REIMEROVÁ se dokázala na brankovišti nejlépe zorientovat a její dorážka nakonec na druhý pokus přeci jen už doplachtila do branky. Bez asistence.

30:32

Mandátová si vytvořila další tutovku! Její rána po diagonále Oháňkové sice letěla na vzdálenější tyčku, pozorná Kuchyňková si však nakonec pomohla zákrokem špičkou nohy. Vinohrady měly obrovskou dávku štěstí!

28:09

Reimerová se valila v oslabení úplně sama na vinohradskou branku, jenže její zakončení nakonec na Kuchyňkovou neplatilo. Hostující brankařka si totiž všechny prostory při zemi bez problémů pohlídala.

27:15

Vinohrady dostávají zajímavou možnost na zdramatizování utkání, neboť Tereza Mikulová (OLO) se nevyvarovala při ofenzivním napadání malé chybky. Rozhodčí jí tak okamžitě odměňují dvouminutovým trestem za sekání.

24:33

Honzová ukázala parádní střelecké umění! Její rána příklepem ze standardky dokonce zamířila přímo do šibenice olomoucké klece, jenže pohotový zákrok nakonec vytáhla Franková. Její páže zabránila jistojistému gólu!

22:11

Suchánková se dostala do jednoznačné tutovky, když pádila tváří tvář na Kuchyňkovou. Její ránu však vinohradská brankařka vychytala efektním semaforem, následná dorážka už mířila jen do boční síťky.

19:44

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí nyní převádějí ofenzivní finesy! Pavlíková si po vybídnutí Reimerová dokázala pořádně podívat na hráčky ze druhé vlny a její přihrávka tak mířila přímo na JITKU OHÁŇKOVOU. Ta už už pohotově backhandem poslala míček přesně mezi nohy Kuchyňkové. Asistence: Alice Pavlíková.

13:47

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí nyní znovu ukazují svou ofenzivní sílu. Vinohrady se dlouho snažily bránit elitní lajnu Hanaček, jenže velice chytrá přihrávka Mandátové vše připravované rozhodila. LUCIE CHOLINSKÁ tak jen využila nabytého volného prostoru a střelou k tyči nedala Kuchyňkové moč šancí na zákrok. Asistence: Petra Mandátová.

09:18

Vinohrady spálily velkou tutovku! Vejvodová se dostala přesně do volného prostoru před Frankovou, jenomže její zakončení se jí nakonec nepodařilo. Promáchnutí balónku tak Olomouc zřejmě uchránilo před dalším vyrovnáním.

07:28

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí florbalistky jdou znovu do vedení! Krásný únik Cholinské v této chvíli dokázala usměrnit Mandátová, která předložila průnikový pas přímo na hůl KATEŘINY PETERKOVÉ. Té sice střela vůbec nepovedla, Kuchyňkové ale míček nešťastně prošel přes rameno do brány. Asistence: Petra Mandátová.

06:21

Reimerová znovu pádila za vinohradský obranný val, jenže její střelecké provedení nakonec na Kuchyňkovou nestačilo. Hanačky si ovšem přeci jen připravily velkou gólovku, vinohradská brankařka musela míček vyclonit maskou mimo tři tyče.

04:25

Tvrzníková se zjevila před Frankovou a už už dostávala míček za její záda, olomoucká golmanka ovšem nakonec vytáhla fantastický zákrok. Domácí přežily obrovskou gólovku!

03:35

Domácí se budou muset v této chvíli vypořádat s oslabením, za faul v obranné polovině hřiště si musí menší trest odsedět Jitka Oháňková (OLO). Rozhodčí její provinění označili jako sekání.

01:11

Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
Pražanky ještě nekapitulují! Rychlý kontr nestihla hasit zřejmě ještě nesoustředěná olomoucká obrana, čímž se NATÁLIE BARTOŠOVÁ dostala přímo před Frankovou. Její klička do forhandu už tak byla pro domácí strážkyni branky nechytatelná. Asistence: Petra Honzová.

01:02

Olomouc právě vstřelila branku!
A máme tady první branku! Chybující vinohradská defenzivní řada nabídla gól prakticky zadarmo, když za brankou dostala na hůl bez větší snahy KATEŘINA PETERKOVÁ. Její výběh před Kuchyňkovou už byl pouhá formalita, olomoucká útočnice poslala míček přímo do šibenice. Bez asistence.

FBS Olomouc – TJ Sokol Královské Vinohrady

8:1

konec (4:1, 1:0, 3:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Peterková, 8. Peterková (Mandátová), 14. Cholinská (Mandátová), 20. Oháňková (Pavlíková), 33. Reimerová, 45. Pavlíková (Reimerová), 50. Sladkovská (vla.), 57. Oháňková (Mikulová) – 2. Bartošová (Honzová)

FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová (C), Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Rozenbergová, Oháňková – Šablaturová, Sklenářová, Reimerová – Cholinská, Fleischmannová.

TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová – Tvrzníková, Žižková, Honzová – Lingová (C), Bursová, Bartošová – A. Kutnarová, Zelníčková, Kylarová – Šádková, Dobisíková.

Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási

Diváci: 82

Průběh zápasu
1. třetina
01:02 OLO 1:0 Peterková
01:11 SKV 1:1 Bartošová (Honzová)
03:35 OLO 2 Oháňková, Sekání
07:28 OLO 2:1 Peterková (Mandátová)
13:47 OLO 3:1 Cholinská (Mandátová)
19:44 OLO 4:1 Oháňková (Pavlíková)
Po 1. třetině
2. třetina
27:15 OLO 2 Mikulová, Sekání
32:58 OLO 5:1 Reimerová
Po 2. třetině
3. třetina
44:07 OLO 6:1 Pavlíková (Reimerová)
49:13 OLO 7:1 Sladkovská
53:15 SKV 2 Zelníčková, Nedovolené vrážení
56:03 OLO 8:1 Oháňková (Mikulová)
Konec