Menu

Florbal

Play-down Extraligy žen

FBS Olomouc – TJ Sokol Královské Vinohrady

8:1

konec (4:1, 1:0, 3:0) Stav série: 1:0

10.03.2018, 16:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 1. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

První utkání série nakonec ukázalo sílu dřímající v olomouckém týmu, který dokázal Vinohrady nakonec celkem jednoznačně přehrát. Hanačky vsítily v celém utkání osm branek a prakticky naprostou většinu duelu si držely velkou převahu nad soupeřem. Prozatím však na stranu domácím putuje jen jeden bod, pro jistotu záchrany je potřeba dalších tří. Pokračování tohoto příběhu přijde na řadu už zítra v 15:00. Pro dnešek je to ode mě vše, přeji hezký zbytek dne. (17:58:04)
Nejlepší hráčky utkání: Alice Pavlíková (Olomouc) – Natálie Bartošová (Vinohrady)
Střely na branku celkem: Olomouc – 46, Vinohrady – 23
Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 15, Vinohrady – 7

Konec zápasu.

59:26

Na brankovišti se zjevila Žižková, avšak její dorážka už na Frankovou nestačila. Olomoucká brankařka dokázala míček vytáhnout špičkou nohy mimo tři tyče.

58:41

Honzová pálila znovu od půlící čáry, Franková však je i teď na své místě. Olomouc dostává čas k rozehrávce na vlastní polovině, Vinohrady pokračují v presinku.

57:25

Honzová ještě vyzkoušela pozornost Franková, rána od mantinelu však nebezpečí nakonec nepřinesla. Vinohrady už i opticky působí velice rezignovaným dojme, což i potvrzuje absence dorážejících hráček v této situaci.

56:03

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanačky potvrzují roli hegemona palubovky. Po dlouhém presu na vinohradskou obranu se nakonec dostala ke střelbě JITKA OHÁŇKOVÁ, která sice na první pokus neuspěla, hned posléze však uspěla její dorážka. Domácí tak vedou už o sedm branek. Asistence: Tereza Mikulová.

55:15

Zelníčková se tryskem vrací na hrací plochu, olomoucké florbalistky svou přesilovku nakonec dost prohospodařily. Kuchyňková ve vinohradské brance prakticky neměla větší starosti.

54:22

Žižková se zjevila před Frankovou a poslala okamžitě míček na branku, nakonec však poslala svou ránu jen do výstroje olomoucké ženy v masce. Nepozornost hanácké obrany tak zůstává nevyužita.

53:15

Olomouc čeká první přesilovka utkání. Kristýna Zelníčková (SKV) nezvládla sebrat míček Reimerové v rámci pravidel, čímž svou sokyni poslala bez větší ohledů na palubovku. Sudí jí vylučují za nedovolené vrážení.

52:31

Mandátová se díky své obrovské zkušenosti dostala ke střele v přehuštěném prostoru, jenže prokličkovat ve vinohradské obraně nakonec bylo nad její síly. Střela od zmiňované útočnice byla odcloněna do zámezí.

51:28

Lingová se dostávala do střely na levém křídle, jenomže byla zablokovaná. Rozhodčí její akci nakonec přerušují, Vinohrady mají k dispozici standardní situaci.

50:32

Olomouc aktuálně prakticky jen drží míček na svých holích a čeká na soupeřovy tahy. Atraktivitě to ovšem nijak neprospívá, Hanačky totiž prakticky vynechávají ofenzivní nájezdy.

49:13

Olomouc právě vstřelila branku!
Hostující florbalistky se nyní oprávněně chytají za hlavu. Po nepřesné rozehrávce a nešťastném sklepnutí se nakonec BARBOŘE SLADKOVSKÉ povedlo dostat míček do vlastní branky. Kuchyňková už byla na svém místě pozdě. Bez asistence.

48:33

Divácky se momentálně hra neřadí k moc exkluzivním duelům, což už také ale samozřejmě ovlivňuje momentální skóre. Domácí se ani nijak nesnaží o ofenzivní oživení.

47:36

Olomouc dlouho nedokázala projít přes vinohradský blok, což jí nakonec donutilo stáhnout se až za branku. Pražanky nyní mohutně ožívají.

46:43

Dobisíková se dostávala do rychlého úniku, jenže její finální fáze této šance se úplně nevydařila. Rána od této vinohradské forvardky zamířila o několik čísel vedle tyče, Franková nemusela ani zasahovat.

45:16

Tomanová vypálila svůj projektil takřka bez přípravy, avšak tato rychlost jí nakonec k ničemu významnějšímu nepomohla. Vinohradská obrana její ránu dostala mimo tři tyče.

44:07

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí znovu odskakují! Po rychlé kombinaci velmi efektivní nápad přišel na mysl Reimerové, která okamžitě poslala míček na nabíhající ALICI PAVLÍKOVÁ. Ta už jak jí její zkušenost velí lehce vyčkala a poslala míček přímo k levé tyči. Kuchyňková byla bez šance na zákrok. Asistence: Tereza Reimerová.

43:27

Cholinská nalezla krásnou diagonálou volnou Pařízkovou, která mohla hned bez rozmyslu pálit na soupeřovu branku. Její příklep však moc nevyšel, balónek tak proletěl hodně vedle branky.

42:31

Pavlíková s Oháňkovou dlouho držely míček na polovině soupeře, avšak tato až přetaktizovaná hra k ničemu zajímavějšímu nevede. Vinohradská obrana se bez potíží soupeřkám vyrovnává vytrvalostí.

41:36

Vinohrady se stále snaží ještě svého soupeřem rozhodit vysokým forčekingem, jenže Olomouci tato taktika zatím nijak moc nevadí. Hanačky se stačí se svou rozehrávkou i relativně variabilně přesunovat, SKV tak musí znovu přepnout do defenzívy.

40:22

Reimerová se dostávala do další vyložené šance, když ji zajímavě vybídla Pavlíková, jenomže nakonec se její rána neujala. Pod tlakem vracejících se obránkyň napálila jen pozornou a vyjetou Kuchyňkovou.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina nabídla oproti předchozí periodě o dost taktičtější florbal, což se projevovalo hlavně na sníženém počtu šancí. Stejná tendence se ukázala i na změně skóre, když se prosadila jen olomoucká strana. Před koncovkou utkání tak už má domácí mančaft čtyřbrankový náskok, finální třetina startuje v cca 17:22.
Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 16, Vinohrady – 7

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Rána Honzové z pořádné dálky nadělala Frankové pořádné potíže, nakonec však míček dokázala dostat mimo tři tyče. Pražanky nebyly daleko od vsítění branky!

Dnešní utkání sleduje 82 diváků.

38:43

Podroužková měla před bránou ještě obrovské množství práce, když se Trunečková snažila obtočit okolo své osy. Ke střele se však nepropracovala, zmíněná Hanačka jí vysekla míček z čepel.

37:24

Vinohrady nyní ukazují svou relativní sílu, když naprosto bez problémů neutralizují Reimerovou. Nakonec však moc šancí na snížení svého manka nedostávají, chybí jim nápad ve finální fázi.

36:33

Cholinská se dostala ke střelbě z otočky z osy hřiště, jenomže její střelu dokázala ještě srazit Šádková. Dorážející Fleischmannová už nakonec dorážet nedokázala, obrana SKV stačila dostatečně rychle zasáhnout.

35:24

Olomouc nadále relativně presuje, jenže Pražanky ještě nechtějí nic předem vzdávat. Žižková tak pálila zajímavě na Frankovou, nakonec však těsně nad bránu.

34:44

Mikulová zkoušela hned nadvakrát ohrozit branku Vinohrad, jenomže její dalekonosné střely nakonec moc účinku neměly. Kuchyňková byla pokaždé na svém místě.

33:25

Pražanky jsou viditelně psychicky dost dole, Olomouc si dělá se soupeřem prakticky, co chce. Její ofenzivní tažení už se ale začíná dost zpomalovat.

32:58

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanačky se dostávají už ke čtyřbrankovému trháku! TEREZA REIMEROVÁ se dokázala na brankovišti nejlépe zorientovat a její dorážka nakonec na druhý pokus přeci jen už doplachtila do branky. Bez asistence.

32:38

Hanačky hrají už relativně dost takticky a nijak zvlášť se netlačí do útočných akcí. Vinohrady tak svou defenzivní zeď nemusejí tlačit ani moc vysoko.

31:54

Šablaturová zkoušela pálit hned po přechodu půlící čáry po naražení s Peterkovou, jenomže její šance nakonec moc vzrušení nepřinesla. Kuchyňková byla na svém místě a ránu si bez problémů pohlídala.

30:32

Mandátová si vytvořila další tutovku! Její rána po diagonále Oháňkové sice letěla na vzdálenější tyčku, pozorná Kuchyňková si však nakonec pomohla zákrokem špičkou nohy. Vinohrady měly obrovskou dávku štěstí!

29:17

Mikulová se dostává po řádném trvání trestu znovu na hrací plochu. Vinohrady nakonec svou přesilovku moc šancemi neobzvláštnily, na Frankovou prakticky neletěla ani jedna vážnější rána.

28:09

Reimerová se valila v oslabení úplně sama na vinohradskou branku, jenže její zakončení nakonec na Kuchyňkovou neplatilo. Hostující brankařka si totiž všechny prostory při zemi bez problémů pohlídala.

27:15

Vinohrady dostávají zajímavou možnost na zdramatizování utkání, neboť Tereza Mikulová (OLO) se nevyvarovala při ofenzivním napadání malé chybky. Rozhodčí jí tak okamžitě odměňují dvouminutovým trestem za sekání.

26:20

Oháňková se dostávala do rychlého kontru, jenže Vinohrady zachránily znovu svou už tak nebouranou defenzívu. Kuchyňková si připsala velmi pohotový zákrok u tyčky.

25:24

Honzová znovu zaúřadovala, když na poslední chvíli vystihla průnikovou nahrávku na Cholinskou. Vinohrady se nyní znovu vyvarovaly velké tutovky, obrana Pražanek stále pracuje velmi pozorně.

24:33

Honzová ukázala parádní střelecké umění! Její rána příklepem ze standardky dokonce zamířila přímo do šibenice olomoucké klece, jenže pohotový zákrok nakonec vytáhla Franková. Její páže zabránila jistojistému gólu!

23:27

Podroužková střílela po nabídnutí od Šablaturové sice přesně, ale její styl zakončení moc problémů v řadách Vinohrad nezpůsobil. Dalekonosnou střelu si pohlídala brankařka SKV, k dorážce už se žádná z Hanaček také nakonec nedostala.

22:11

Suchánková se dostala do jednoznačné tutovky, když pádila tváří tvář na Kuchyňkovou. Její ránu však vinohradská brankařka vychytala efektním semaforem, následná dorážka už mířila jen do boční síťky.

21:18

Reimerová sice dokázala obstát před obrannou prací Sladkovské, jenomže následný postup na Kuchyňkovou už se jí nevydařil. Z celé akce tak vyprodukovala jen ránu vedle, Vinohrady mohou vystřídat.

20:21

Vinohrady jsou viditelně stále vysoce motivované a nechtějí Olomouci utkání ještě zcela přepustit, jejich obranný val se tak začíná stavět už vysoko za půlící čarou. Hanačky tak musejí pouze dlouze kombinovat.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina ukázala, že Hanačky momentálně hrají ve velké herní pohodě. Prakticky jen úvod utkání zastihl Vinohrady v šancích na přetočení zápasu na svou stranu. Jinak už opanovaly hřiště prakticky jen domácí florbalistky, které se ujaly tříbrankového vedení. Pokračujeme v cca 16:43.
Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 15, Vinohrady – 9

20:00

První třetina skončila.

19:44

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí nyní převádějí ofenzivní finesy! Pavlíková si po vybídnutí Reimerová dokázala pořádně podívat na hráčky ze druhé vlny a její přihrávka tak mířila přímo na JITKU OHÁŇKOVOU. Ta už už pohotově backhandem poslala míček přesně mezi nohy Kuchyňkové. Asistence: Alice Pavlíková.

18:19

Suchánková, která se ji zřejmě dostala ze zranění z úvodu zápasu, již na hřišti znovu pořádně úřaduje. Její rána z brejku však Kuchyňkovou nijak moc neohrozila, střela brankařce SKV zamířila přímo do rukavic.

17:25

Cholinská znovu ukázala až neuvěřitelný sprint takřka přes celé hřiště a zabránila tutovce naběhlé Kutnarové. Pražanky se tak vrací z útočné třetiny znovu s nepořízenou.

16:48

Bartošová se dostala do velice zajímavého výběhu na osu hřiště, jenomže svou vynikající střeleckou pozici k větší gólovce nevyužila. Střelkyně jediné vinohradské branky se tak místo rány prezentovala jen nepovedeným nahozením, domácí sbírají propadlý míček za bránou.

15:36

Olomouc vinohradské florbalistky vysoko tlačí, leč prozatím to k ničemu důležitému nevede. Pražanky se znovu dokázaly zkonsolidovat.

14:25

Kylarová se dostala k exekuci standardní situace z půlky hřiště, čímž okamžitě sáhla k přímé střelbě na branku. Franková si ovšem střelu v houšti těl našla, její zákrok nakonec vypadal ještě až příliš těžce.

13:47

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí nyní znovu ukazují svou ofenzivní sílu. Vinohrady se dlouho snažily bránit elitní lajnu Hanaček, jenže velice chytrá přihrávka Mandátové vše připravované rozhodila. LUCIE CHOLINSKÁ tak jen využila nabytého volného prostoru a střelou k tyči nedala Kuchyňkové moč šancí na zákrok. Asistence: Petra Mandátová.

12:42

Olomouc se dostává znovu do tlaku, Vinohrady se ale stále snaží důsledně doskakovat všechny atakující soupeřky. prozatím tak k žádným velkým šancím domácí družstvo možnosti nedostává.

11:32

Pálit z velké dálky se tentokrát snažila i Sladkovská, leč její táhlou ránu si Franková taktéž s relativním klidem pohlídala. Klíčové v celé situaci byl zřejmě dobrý rozhled, Vinohrady se totiž do ofenzívy nakonec neprotlačily.

10:37

Zelníčková vyzkoušela padáčkem pozornost Frankové, ale vysoko letící lob domácí brankařku nijak rozhodit nedokázal. Hanačky tak dostávají prostor k rozehrávce od zadních řad.

09:18

Vinohrady spálily velkou tutovku! Vejvodová se dostala přesně do volného prostoru před Frankovou, jenomže její zakončení se jí nakonec nepodařilo. Promáchnutí balónku tak Olomouc zřejmě uchránilo před dalším vyrovnáním.

08:32

Olomouc se nadále snaží presovat Vinohrady přímo na její obranné polovině, leč prozatím její ofenzivní snahy vycházejí naprázdno. Pražanky jsou v zadních řadách velmi zkonsolidované.

07:28

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí florbalistky jdou znovu do vedení! Krásný únik Cholinské v této chvíli dokázala usměrnit Mandátová, která předložila průnikový pas přímo na hůl KATEŘINY PETERKOVÉ. Té sice střela vůbec nepovedla, Kuchyňkové ale míček nešťastně prošel přes rameno do brány. Asistence: Petra Mandátová.

06:21

Reimerová znovu pádila za vinohradský obranný val, jenže její střelecké provedení nakonec na Kuchyňkovou nestačilo. Hanačky si ovšem přeci jen připravily velkou gólovku, vinohradská brankařka musela míček vyclonit maskou mimo tři tyče.

05:35

Oháňková se vrací na hřiště ve chvíli, kdy se snažila Reimerová dostat k vinohradské brance. Pražanky nicméně svůj prostor bez problému pohlídaly, domácí forvardku si tak bez problému odstavily tělem a odstavily ji od míčku.

04:25

Tvrzníková se zjevila před Frankovou a už už dostávala míček za její záda, olomoucká golmanka ovšem nakonec vytáhla fantastický zákrok. Domácí přežily obrovskou gólovku!

03:35

Domácí se budou muset v této chvíli vypořádat s oslabením, za faul v obranné polovině hřiště si musí menší trest odsedět Jitka Oháňková (OLO). Rozhodčí její provinění označili jako sekání.

02:43

Cholinská se snažila vykroužit ke střelbě, jenže vinohradská obrana dokázala být dostatečně konzistentní a kompaktní. Rána tak zamířila jen do nohou Lingové.

02:05

Utkání bylo nyní na několik okamžiků přerušeno, neboť na palubovce zůstala ležet otřesená Suchánková. Po malé chvíli je však za asistence zdravotníků přenesena mimo hřiště.

01:11

Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
Pražanky ještě nekapitulují! Rychlý kontr nestihla hasit zřejmě ještě nesoustředěná olomoucká obrana, čímž se NATÁLIE BARTOŠOVÁ dostala přímo před Frankovou. Její klička do forhandu už tak byla pro domácí strážkyni branky nechytatelná. Asistence: Petra Honzová.

01:02

Olomouc právě vstřelila branku!
A máme tady první branku! Chybující vinohradská defenzivní řada nabídla gól prakticky zadarmo, když za brankou dostala na hůl bez větší snahy KATEŘINA PETERKOVÁ. Její výběh před Kuchyňkovou už byl pouhá formalita, olomoucká útočnice poslala míček přímo do šibenice. Bez asistence.

00:32

Olomouc se snaží hned od úvodních minut mohutně presovat, jenomže jejich soupeř je v obraně výborně takticky připraven. Jakékoliv snahy o rozdrobení vinohradského bloku jsou tak zatím neúspěšné.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy vstupují na hrací plochu, za malý okamžik začínáme.
Úvodní sestavy:

FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová (C), Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Rozenbergová, Oháňková – Šablaturová, Sklenářová, Reimerová – Cholinská, Fleischmannová.

TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová – Tvrzníková, Žižková, Honzová – Lingová (C), Bursová, Bartošová – A. Kutnarová, Zelníčková, Kylarová – Šádková, Dobisíková.

Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási.
Oba týmy už podstupují rozcvičku, utkání začíná během necelých dvaceti minut.
Rozhodčími tohoto utkání jsou zkušení extraligoví sudí Patrik Mik a Petr Szilvasi, pro něž to bude letos už devatenctý společný zápas v ženské nejvyšší soutěži.
Poslední 3 vzájemná utkání
19.11.2017 Olomouc x Vinohrady 10:3 (EŽ 2017/18)
15.10.2017 Vinohrady x Olomouc 3:4 náj. (EŽ 2017/18)
10.12.2016 Olomouc x Vinohrady 5:4 (EŽ 2016/17)
Poslední 3 extraligové zápasy obou týmů

FBS Olomouc
03.03.2018 Olomouc x Tatran 6:2
25.02.2018 Židenice x Olomouc 1:4
17.02.2018 Olomouc x Liberec 2:4

TJ Sokol Královské Vinohrady
03.03.2018 Vinohrady x Chodov 3:11
24.02.2018 Jičín x Vinohrady 7:3
17.02.2018 Ostrava x Vinohrady 11:2
TJ Sokol Královské Vinohrady
Pražský celek se nachází ještě ve větší krizi než Hanačky. Po sestupu mužského celku z nejvyšší soutěže se svíjí Damoklům meč i nad ženským družstvem. Po již definitivním odchodu hráčské legendy Zuzany Macurové, která aktuálně hraje už jen za vinohradskou rezervu, nezískal kromě brankářky Kuchyňkové žádnou zásadnější posilu. I proto tak již předsezónní analýzy expertů většinou shodně florbalistky okolo trenéra Boleslava Kytky tipovaly na poslední místo po základní části. Nicméně až tak jednoznačná záležitost to ze začátku nebyla, Pražanky v září porazily Jičín a sebraly Olomouci ve vzájemném zápase alespoň bod. Úspěchy pokračovaly výhrou po nájezdech proti Tatranu, o kolo později se dokonce Vinohrady dočkaly plnohodnotného úspěchu proti Židenicím. K překvapením se ovšem bohužel přidaly i celkem očekávané prohry, a to celkem jednoznačné. Po prohrách 0:22 a 0:17, které dělily jen tři týdny, se logicky začalo znovu mluvit o upravení počtu extraligových mužstev.

Po reprezentační pauze pak Vinohrady navíc už nezískaly jediný bod, čímž skončily na konci základní části jednoznačně poslední s mankem šesti bodů na předposlední Židenice. Popáté v řadě tak čeká klub pouze play-down. Už podle letošních výsledků to bude už jako tradičně pořádně těžká zkouška charakteru a schopností, rok 2016 však stále nabízí Pražankám naději v podobě možného překvapení. Nejčastěji bodující hráčkou týmu byla v základní části Michaela Lingová díky 19 brankám a čtyřem asistencím, v počtu gólů se jí pak mohla rovnat jen Kristýna Vejvodová (11+2). Na pozici brankařky se pak už pravidelně střídá Jana Vyrobíková a již zmiňovaná Eliška Kuchyňková, která po konci angažmá na Jižním Městě zkouší restartovat extraligovou kariéru.
FBS Olomouc
Olomoucké florbalistky letos cítily, že by mohl přijít zlomový rok. Po dvou letech by se prolomilo předchozí trápení. Play-down je prostě příčinně vždy zklamáním. Nicméně tato sezóna nakonec hanáckou tendenci nezlomila, i potřetí v řadě musí FBS okusit pouze boje o záchranu. V kontextu kvality letních posil jde tak ještě o dvojnásobný neúspěch. Před letošním extraligovým ročníkem totiž na Hanou přišla velice zajímavá jména, která měla za sebou celkem jasné úspěchy. Už jen kupříkladu Petra Mandátová splňuje atributy velké hvězdy, která mohla plnit úlohu Simony Kabelákové z poslední sezóny, v níž si Olomouc zahrála ve vyřazovací části. Jenomže olomoucká mašina na podzim moc dobře nešlapala, i se svými výkonnostními konkurenty prohrávala. Svěřenkyním kouče Petra Dadeje se začalo dařit pro ně naneštěstí až po reprezentační přestávce, kdy se dokázal hodně mnohovrstevnatý a kombinovaný mančaft sehrát.

Doslova šokujících výkonů tak dosáhla Olomouc třeba proti Jižnímu Městu (4:5), potrápila i Vítkovice, Bohemians pak dokonce i porazila. Nicméně forma z podzimních měsíců Olomouc přece jen dostihla florbalistky v klíčový okamžik. Před utkáním s Libercem v půlce února šlo už o postup, či nepostup do play-off. Prohra 2:4 všechny naděje na last minute úspěh pohřbila. Hanačky sice následně ještě zdolaly Židenice a Tatran, to jim však už pomohlo jen k relativně lehčímu soupeři pro play-off, když se umístily na konečném devátém místě. Nicméně i Vinohrady jsou pro FBS stále celkem strašák, v roce 2016 je stejný soupeř odsoudil ve stejné fázi play-down, která nyní začíná, ke dlouhému boji o holé setrvání v extralize. I jeden fakt ovšem může ukázat velkou nestálost obou družstev, tehdejší bitvy pamatuje už jen málo florbalistek z obou aktuálních kádrů.

Nejproduktivnější olomouckou hráčkou v základní části byla jinak juniorská reprezentantka Lucie Cholinská, která ve své premiérové sezóně nastřádala celkem 16 branek a osm asistencí. Hned za ní se pak v týmové minitabulce umístila Tereza Reimerová (13+8), o kanadský bod méně pak zapsala Jitka Oháňková (12+8). V bráně dostávala po konci vrcholné kariéry Sáry Králové prakticky jen Martina Franková, jež nakonec udržela průměrný počet obdržených gólů na zápas těsně nad hodnotou 6,5.
Hezké sobotní odpoledne, po konci základní části je kromě play-off na řadě také boj o záchranu. V prvním kole play-down se vítěz dané série může těšit z extraligové příslušnosti i na další rok, poražený bude bojovat už o holé přežití. Prvním duelem také odstartuje už relativně tradiční série mezi Olomoucí a Vinohrady. Utkání startuje v 16:00!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

FBS Olomouc – TJ Sokol Královské Vinohrady

8:1

konec (4:1, 1:0, 3:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Peterková, 8. Peterková (Mandátová), 14. Cholinská (Mandátová), 20. Oháňková (Pavlíková), 33. Reimerová, 45. Pavlíková (Reimerová), 50. Sladkovská (vla.), 57. Oháňková (Mikulová) – 2. Bartošová (Honzová)

FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová (C), Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Rozenbergová, Oháňková – Šablaturová, Sklenářová, Reimerová – Cholinská, Fleischmannová.

TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová – Tvrzníková, Žižková, Honzová – Lingová (C), Bursová, Bartošová – A. Kutnarová, Zelníčková, Kylarová – Šádková, Dobisíková.

Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási

Diváci: 82

Průběh zápasu
1. třetina
01:02 OLO 1:0 Peterková
01:11 SKV 1:1 Bartošová (Honzová)
03:35 OLO 2 Oháňková, Sekání
07:28 OLO 2:1 Peterková (Mandátová)
13:47 OLO 3:1 Cholinská (Mandátová)
19:44 OLO 4:1 Oháňková (Pavlíková)
Po 1. třetině
2. třetina
27:15 OLO 2 Mikulová, Sekání
32:58 OLO 5:1 Reimerová
Po 2. třetině
3. třetina
44:07 OLO 6:1 Pavlíková (Reimerová)
49:13 OLO 7:1 Sladkovská
53:15 SKV 2 Zelníčková, Nedovolené vrážení
56:03 OLO 8:1 Oháňková (Mikulová)
Konec