Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC Košice – HC MIKRON Nové Zámky

3:2

po s.n. (2:0) (0:0, 2:2, 0:0 - 0:0)

07.02.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • 44. kolo • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 1.28 6.9 6.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas medzi Košicami a Novými Zámkami sa skončil víťazstvom domácich, a to v pomere 3:2 po samostatných nájazdoch.

Pomer striel v dnešnom zápase: 28:31

S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:22:38)

Koniec zápasu.

V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
Autorom víťazného gólu je GABRIEL SPILAR.

2. série 2:0

Petr Kafka soj nájazd premieňa. Košice vyhrávajú po samostatných nájazdoch.

2. série 1:0

Lorraine zakončil pomedzi betóny Habala, ten puk udržal pred bránkovou čiarou.

1. série 1:0

Gabriel Splar zakončil do protipohybu Samuela Baroša a rozvlnil tak sieť.

1. série 0:0

Zbořil mieril Habalovi pod lapačku, neuspel.

Samostatné nájazdy začínajú.
V tejto chvíli je už jasné, že zápas rozhodnú samostatné nájazdy. Tie prídu na rad po krátkej úprave ľadovej plochy.

65:00

Predĺženie sa skončilo.

64:57

Gól nepadol ani po nahodení Dudáša, Baroš má puk pod kontrolou.

64:46

Oddychový čas hostí.

64:05

Videli sme najväčšiu šancu predĺženia. Ocitol sa v nej Zboříl, ktorý si položil Habala na ľadovú plochu a následne to skúsil z uhla. Český gólman ale včas zasiahol svojou lapačkou.

63:38

Oba celky potrebovali striedať, Novozámčania preto puk podržali za vlastnou bránkou. Rýchlo sa blížime ku koncu predĺženia.

62:58

Nové Zámky medzičasom v plnom počte.

62:07

Košičania sa držia v pásme svojho súpera, drvivá väčšina ich striel ale končí na pozornom Barošovi. Mladý gólman dnes svojim spoluhráčom výrazne pomáha.

61:57

Puk letí k Habalovi, ktorý bude chcieť rozohrať.

61:10

Košičania teraz pália zo všetkých možných pozícií, Samuel Baroš ale zatiaľ drží Nové Zámky v hre.

60:34

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Samuel Baroš – 2 min., podrazenie).

60:16

Predĺženie sa odohrá v už tradičnom, ale mimoriadne zaujímavom formáte troch proti trom. Budeme zvedaví, ktorý z celkov využije viac priestoru na ľadovej ploche vo svoj prospech.

60:01

Začalo sa predĺženie.
Zápas sa v riadnom hracom čase nerozhodol, po troch minútach tak budeme pokračovať predĺžením.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

59:09

Záverečné sekundy riadnej hracej doby plynú pomerne pomaly, hra sa totiž v týchto momentoch často prerušuje. Udialo sa tak aj v tejto chvíli, vhadzovať sa bude po ľavici Samuela Baroša.

58:40

Hostia hrajú v plnom počte.

58:01

Ďalšie vyhodenie puku, Košičanom pristavuje za svojou bránkou Vladislav Habal. Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

57:30

Aktívnejšie sú ale Nové Zámky, ktoré dvakrát pohrozili svojmu súperovi. Nuž, obe defenzívy si dnes budú mať po zápase zrejme čo povedať.

57:16

Puk prepadol košickej defenzíve do stredného pásma, práve odtiaľ tak musia Oceliari zakladať svoju prípadnú útočnú akciu.

56:35

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Arturs Salija – 2 min., nedovolené bránenie).

55:42

Vhadzovať sa bude po pravici Samuela Baroša.

54:55

S pukom nakorčuľoval do pásma Šoltés, ktorý okamžite kombinoval so spoluhráčmi. Bolo to ale len pri mantineli, z tohto priestoru dokázali Nové Zámky puk vytlačiť do bezpečnej vzdialenosti.

53:27

Nasleduje komerčná prestávka.

52:37

Jass sa teraz snažil predrať do šance, dráhu mu ale výborne skrížil Miklík. K puku sa tak dostal ako prvý Habal, ktorý mohol v pokoji hokejkou rozohrať.

51:58

Stále pokračujeme v nezáživnom hokeji, hráči si puk medzi sebou doslova len vymieňajú. Diváci v Steel aréne teraz príliš veľa dôvodov na radosť nemajú.

50:51

Zápas poriadne stratil na svojom tempe. Ani jeden z celkov už nechce do konca riadnej hracej doby inkasovať, a tak sa teraz z defenzív častejšie nevychádza.

49:19

Zraneným bol napokon Michal Novák, ktorý za pomoci doktora a spoluhráčov s obrovským sebazaprením odkorčuľoval z ľadovej plochy. Zdá sa, že sa preňho dnešný zápas končí.

49:19

Medzičasom už hrajú domáci s plným počtom korčuliarov. My sa ale pozeráme na ďalší nepríjemný moment, keď ostáva na ľadovej ploche ležať jeden z hostí. Tomu už na pomoc beží doktor z košického tímu.

48:35

Až teraz puk letí cez všetky čiary. Oba celky teraz budú striedať počas hry.

48:20

Stále sa hostia držia v pásme. Košickí korčuliari sú už evidentne unavení.

47:27

Nové Zámky kombinujú v útočnej tretine a svojím pohybom komplikujú život košickej defenzíve. Chýba tomu však presnejšie zakončenie.

46:40

Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).

46:16

Jenčík sa cez Saliju nepretlačil, Košice ale ešte v pásme ostali. Napokon prišla prihrávka na voľného Spilara, ktorý si ešte pred Barošom puk premiešal, následne sa ale gólovo neprezentoval.

45:30

Košičania sa usadili v pásme, kde to skúšali strieľanou prihrávkou od modrej čiary. Letiaci puk ešte tečoval Miklík, avšak priestor troch žrdí v tomto prípade netrafil.

44:47

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Róbert Varga – 2 min., podrazenie).

43:16

Košičania pokračujú s piatimi korčuliarmi. Vylúčený Dávid Šoltés sa okamžite zapojil do diania na ľadovej ploche.

42:38

Ďalšie vystrelenie puku cez všetky čiary. Novozámčanom sa dnes v početnýchvýhodách príliš nedarí, chýba im väčší pokoj na čepeliach.

41:42

Košičania sa oslobodzujú, puk letí cez všetky čiary. Samuel Baroš teraz bude chcieť byť s rozohrávkou opatrný.

41:10

Vylúčenie v tíme HC Košice (Dávid Šoltés – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

40:20

Záverečná časť riadnej hracej doby sa začala. Budeme zvedaví, či prinesie ešte výraznejšiu zmenu skóre, alebo sa dnes v Košicach dočkáme aj predĺženia, prípadne samostatných nájazdov.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Za sebou máme už dve tretiny riadnej hracej doby, po 40 minútach hry sa do šatní odíde za priebežného stavu 2:2.

Pomer striel po 2. tretine 20:21

Tretia tretina sa začne približne o 19:28.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:30

Je tu záverečná minúta. Pravdepodovne sa už pred prestávkou nič neudeje.

38:35

V páde zakončoval Jurík, táto strela nemohla gólmana Habala nijako prekvapiť. Napriek tomu český brankár hru prerušil, vhadzovať sa bude v obrannom pásme Košíc.

38:16

Prebiehajú posledné dve minúty druhej tretiny.

37:48

Jenčík miešal puk za košickou bránkou a snažil sa vymyslieť, ako čo najrýchejšie prejsť pred Baroša. Stredom mu to nevyšlo, defenzíva Nových Zámkov tento úmysel včas prečítala.

36:06

Nešťastná situácia, po ktorej sa z ľadu ťažko zbieral hosťujúci obranca Karel Plašil. Našťastie sa zdá, že sa to zaobíde bez vážnejšieho zranenia.

35:33

Zakončoval aj Zbořil, jeho pokus ale košická defenzíva vytesnila na ochrannú sieť za domácou svätyňou. Buly po pravici Vladislava Habala.

34:37

HC Nové Zámky dali gól!
Opäť je vyrovnané. na pravej strane teraz unikol VLADIMÍR ŠKODA, ktorý si povytiahol Habala z bránky a efektným zakončením rozvlnil sieť na košickej bránke. Asistencia: Timotej Šille.

33:36

Košický bek Ovčačík padol po osobnom súboji na ľadovú plochu, všetko sa ale odohralo v rámci pravidiel. Puk sa následne ešte poriadne poodrážal, Habal hru preto radšej prerušil.

33:02

Nasleduje komerčná prestávka.

32:50

Hra opätovne stráca na svojom tempe, my preto veríme, že to nebude dlhodobejší efekt. Po zakázanom uvoľnení Nových Zámkov sa bude vhadzovať po ľavici Baroša.

31:52

Košice sa po dobrej práci Pacana dostali do útočnej tretiny, tam ale nemal kanadský center s kým kombinovať. Novozámčania sa tak bez väčších problémov oslobodia.

31:00

Košice dali gól!
Košičania sa dostávajú po druhýkrát vzápase do vedenie. Stalo sa tak v momente, keď sa Pacan vrátil na ľadovú plochu. Do listiny strelcov sa zapísal RICHARD JENČÍK. Celej situácii predchádzala Barošova nezodpovedná hra na zadnom mantineli. Asistencie: Gabriel Spilar, Eduard Šedivý.

30:51

Pulli Zbořila v rohu klziska o puk nepripravil. Z celej situácie ešte vyplynula prihrávka na modrú čiaru a následná tvrdá strela. Tá tesne minula košickú bránku.

29:29

Nepríjemná situácia, na ľade teraz v bolestiach ostáva ležať Martin Dudáš. Nuž, to by bola pre Košice pri množstve ich zranených hráčov ďalšia citeľná strata.

29:00

Vylúčenie v tíme HC Košice (David Pacan – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

28:27

Medzičasom už ale domáci pokračujú s piatimi mužmi na ľadovej ploche. Táto presilová hra Novozámčanov tak ostane nevyužitá.

27:59

Košičania puk vytesnili do stredného pásma, oba celky budú striedať počas hry.

26:47

Obrovská šanca Nových Zámkov. Pri mantineli puk prebral Fábry, ktorý sa s ním dostal až pred bránkovisko. Odtiaľ zakončoval z otočky, avšak len do pripraveného Habala.

26:10

Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).

26:10

Nasleduje komerčná prestávka.

26:02

Zápas medzi Košicami a Novými Zámkami v ostatných momentoch absolútne nepripomína stretnutie najvyššej hokejovej súťaže Slovenska. Hokej nemá takmer žiaden náboj, tempo hry je len veľmi pomalé.

24:57

Košičania v snahe o rýchlu odpoveď, toto zakončenie ale Samuel Baroš včas vytesnil do bezpečnej zóny.

23:47

HC Nové Zámky dali gól!
A je vyrovnané. Vladislav Habal teraz dlho signalizoval návrat vylúčeného Fábryho, avšak košická defenzíva v tejto situácii mierne zaspala. Nové Zámky sa tak dostali do úniku, ktorý na gól využil EDUARD ŠIMUN. Asistencia: Adam Zbořil.

23:10

Košičania teraz mali veľkú šancu na strelenie druhého gólu, puk sa ale medzi tri žrde nevtesnal. Pokračovať tak budeme v pásme domáceho celku.

22:37

Nové Zámky sa dobre bránia a puk posielajú až za bránku stráženú Vladislavom Habalom.

21:52

21:52 David PACAN - 1:0

21:52

Košice dali gól!
Oceliari si puk dokázali posunúť po modrej čiare a následne prihrali pred bránkovisko. Tam sa najlepšie zorientoval DAVID PACAN, ktorý upravuje na 1:0. Oceliari to stihli počas hry piatich proti trom, nasledovať tak bude ich presilovka o jedného muža. Asistencie: Richard Jenčík, Jere Pulli.

21:52

Na ľade je už takmer celý tím Nových Zámkov. Obaja kapitáni konzultujú celú situáciu s rozhodcami, ešte stále sa ale telefonuje.

21:52

Stále sa telefonuje. Niektorí hráči už prichádzajú na ľad, kde sa budú chcieť rozkorčuľovať. Túto možnosť využil aj košický gólman Habal, ktorý zatiaľ v druhej tretine veľa práce nemal.

21:52

Táto porada trvá pomerne dlho. Situácia pred bránkou Samuela Baroša ale bola poriadne neprehľadná, arbitri dnešného stretnutia tak nechcú nič podceniť. Ja len dodám, že z pozície videorozhodcu si záznam prezerá pán Ladislav Vasilňák.

21:52

Košičania sa teraz tešia z presného zásahu, o celej situácii sa ale ešte hlavný arbiter odíde poradiť s videorozhodcom.

21:42

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Branislav Fábry – 2 min., sekanie).

21:40

A ďalšie rýchle vyhodenie puku, Šedivý ho teraz musel dokorčuľovať v obrannej tretine. Zdá sa však, že sa bude opäť vylučovať.

21:00

Domáci sa zatiaľ pred Baroša dostávajú počas tejto presilovej hry len s problémami. Naopak, Nové Zámky sa dobre bránia a pomerne často sa oslobodzujú.

20:14

Košičania úvodné buly druhej tretiny vyhrali. Oceliari sa budú chcieť s pukom čo najrýchlejšie presunúť pred Baroša, v úvode prostrednej časti riadnej hracej doby totiž pokračujú v presilovke.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Siréna v Steel aréne nám ohlásila koniec úvodného dejstva, zo zápasu ubehlo presných 20 minút. Do šatní sa odíde za stavu 0:0.

Pomer striel v 1. tretine: 11:7

Druhá tretina sa začne približne o 18:22.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:55

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Adam Zbořil – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

19:27

Medzičasom nám začala plynúť posledná minúta prvej tretiny. Zdá sa, že pred prestávkou sa už v Košiciach nič podstatné neudeje.

18:48

Pacanovi puk utiekol, Jass ho následne poslal do stredného pásma.

17:30

Šoltés si chcel vylepšiť strelecký uhol, napokon ale ideálnu príležitosť na streľbu premrhal. Košičania sú naďalej aktívnejší, chýba tomu ale koncepčná práca v útočnom pásme.

16:57

Košičania teraz boli rýchlejší ako puk, čo nie je v súlade s pravidlami. Píska sa postavenie mimo hry, buly v strednom pásme.

15:50

Obrovská šanca domácich. Pacan dostal puk pred bránkovisko, kde si ho ešte premiešal a položil si tak Baroša. Následne ho ale odzbrojil v poslednej možnej chvíli Kuzma.

14:55

Až teraz sa hosťom podarilo kombinovať v útočnej tretiny, opäť to ale bolo len na niekoľko sekúnd. Presilovka zatiaľ Novým Zámkom nevychádza rozhodne podľa predstáv.

14:07

Ďalšie vyhodenie puku, tentokrát sa hra presunie do stredného pásma.

13:48

Košičania sa vyhodením puku rýchlo oslobodili. Navyše znemožnili Pacan s Jenčíkom Barošovi rozohrať, a tak z toho boli cenné sekundy v pásme súpera.

13:11

Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., hákovanie).

12:43

Šanca Košíc stroskotala na pozornom Barošovi. Puk dostal na modrú čiaru Čížek, ktorý sa bez váhania oprel do tvrdej strely. Gôlman hostí ju vykopol špičkou svojho pravého betóna.

11:52

Nové Zámky medzičasom pokračujú s piatimi korčuliarmi.

11:04

Puk mal teraz hľadať Jenčíka, trafil ale len do dobre brániaceho hráča Nových Zámkov. Odtiaľ sa odrazil na tribúnu, jeden z divákov si tak odnesie peknú spomienku na dnešný zápas.

10:53

Miklík teraz po jednom z osobných súbojov padol a pýtal si vylúčenie, všetko ale bolo v súlade s pravidlami. Pískalo sa tak až postavenie mimo hry v podaní Oceliarov.

10:30

Novozámčania sa oslobodzujú, puk letí cez všetky čiary. Oba celky budú striedať počas hry.

09:59

V úvode presilovej hry dobrá košická kombinácia, Pacan stál teraz v ideálnej pozícii medzi kruhmi. Puk mu ale na čepeľ nedosadol ideálne, a tak z toho bolo zakončenie do mantinela.

09:25

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Timotej Šille – 2 min., podrazenie).

08:59

Opäť sa hra prelievala zo strany na stranu, a to bez nejakých výraznejších šancí na skórovanie. Oba celky sa v ostatných momentoch zamerali skôr na pozornú defenzívu.

07:36

Košická bránka teraz opustila svoje pôvodné miesto, postranní arbitri budú musieť všetko napraviť.

07:16

Rehák prihrával do strany, Nové Zámky takto dokázali puk pretlačiť až do pásma svojho súpera. Hostia ale následne kombinovali len popri mantineli, a tak to bolo bez ohrozenia Habala.

06:32

Nasleduje komerčná prestávka.

06:01

Obrovská šanca aj na strane Nových Zámkov. Šille sa teraz po chybe domácej obrany dostal do samostatného úniku, v ktorom chcel preveriť pozornosť Habala. Zakončenie švihom ale skončilo len na zadnom mantineli.

05:04

Ďalšie dobré zakončenie v podaní Košičanov. Puk sa teraz dostal na modrú čiaru, kde stál obranca s najtvrdšou strelou v lige – Martin Dudáš. Ten svoje kvality potvrdil aj teraz, Baroš mal čo robiť, aby ten puk v sede vytesnil.

04:26

Hra sa v týchto minútach prerušuje skutočne len sporadicky, oba celky preto rozumne šetria svoje sily a často striedajú formácie na ľadovej ploche.

03:57

S pukom na čepeli sa teraz na útočný výpad vydal Plašil. Ten mal dobrú rýchlosť, avšak len pri mantineli, navyše nemal s kým obranca Nových Zámkov kombinovať. Rozohrávať tak budú Košice.

02:45

Košičania to teraz s aktivitou mierne prehnali. Hra bude musieť byť pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku vykázaná do stredného pásma.

01:57

To bola dobrá pozícia pre Košice. Dudáš si s pukom nakorčuľoval spoza bránky k žrdi, odkiaľ to skúšal švihom. Trafil ale Baroša, ktorý so šťastím túto strelu vyrazil.

01:17

Kafka teraz vybojoval puk pre domácich, v priestore, kam prihrával, však nestál nik z jeho spoluhráčov. Každopádne, Novozámčania následne odpálili na zakázané uvoľnenie.

00:57

Pohybom si teraz puk v strede ľadovej plochy pýtal Miklík, avšak zmocnili sa ho Nové Zámky. Tie okamžite preverili pozornosť Habala, ktorý na dvakrát uspel.

00:16

Úvodné buly bolo vhodené. Puk sa dostal na hokejky Košíc, ktoré sa s ním stiahli do vlastnej defenzívy. Odtiaľ sa pokúsia Oceliari vymyslieť aj niečo smerom dopredu.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodné zostavy:

HC Košice: Habal (Škorvánek) – Kessel, Dudáš (C), Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Ovčačík, Michalčin – Spilar, Pacan, Jenčík (A) – Šoltés, Boltun, Miklík (A) – Kafka, Klíma, Koyš – Hričina, Vrábeľ, Petráš

HC Mikron Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Salija (A), Husák, Plašil, Mich. Novák, Jass, Kuzma – Hřebejk, Jurík (C), Varga – Fábry (A), Šimun, Zbořil – Škoda, Šille, Lorraine

Rozhodca: Orolin, Mil. Novák – Bogdaň, Smrek.
Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítam pri ďalšom pokračovaní Tipsport ligy. Sily si zmerajú tentokrát HC Košice a HC Nové Zámky. Oceliari už nebudú môcť počítať s Ladislavom Nagyom a Marekom Hovorkom, ktorí odcestovali na olympiádu.

HC Košice neprežíva vôbec vydarené obdobie. Nepresvedčivé výsledky Košičanov z posledných kôl spôsobili, že padol celok z metropoly východného Slovenska až na piate miesto v tabuľke, a to so ziskom 83 bodov. Na štvrtý Zvolen tak Košice strácajú tri body, rozdiel medzi Oceliarmi a prvou Nitrou činí rozdiel siedmich bodov. Skóre Košíc predstavuje priaznivý pomer 153:114.

Posledné tri zápasy Košíc:
HC Košice – HK Nitra 2:5
HK Dukla Trenčín – HC Košice 3:1
HC Košice – MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:1 pp

HC Nové Zámky bojuje aj naďalej o účasť v Kaufland play-off najvyššej hokejovej súťaže Slovenska – Tipsport ligy. Novozámčanom patrí v súčasnosti ôsme miesto tabuľky, ani v tomto prípade ale nie je nič isté. Celok z južného Slovenska má na svojom konte totiž 44 bodov, pričom jeho priamy konkurent, deviaty Liptovský Mikuláš, má bodov 48. Nové Zámky disponujú skóre v pomere 101:149. Po Detve je tak tímom s druhým najnižším počtom strelených a zároveň aj druhým najvyšším počtom inkasovaných gólov.

Posledné tri zápasy Nových Zámkov:
HC Nové Zámky – HK Dukla Trenčín 0:2
MsHK Žilina – HC Nové Zámky 3:0
HC Nové Zámky – HC 07 Detva 1:4

Priebežná tabuľka:
1. HK Nitra – 93 bodov
2. HC 05 Banská Bystrica – 91 bodov
3. HK Dukla Trenčín – 90 bodov
4. HKM Zvolen – 89 bodov
5. HC Košice – 86 bodov
6. HK Poprad – 74 bodov
7. MsHK Žilina – 58 bodov
8. HC Nové Zámky – 48 bodov
9. MHK 32 Liptovský Mikuláš – 44 bodov
10. HC 07 Detva – 33 bodov

Tohtosezónne vzájomné zápasy Košíc a Nových Zámkov hovoria v prospech Oceliarov. Tí v rámci ôsmeho kola zdolali na domácom ľade súpera pomerom 4:3, Nové Zámky tiež porazili pomermi 7:0 a 2:1 po samostatných nájazdoch. Nové Zámky porazili svojho súpera len 1.9.2017 – na domácom ľade 5:3.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HC Košice – HC MIKRON Nové Zámky

3:2

po s.n. (2:0) (0:0, 2:2, 0:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Pacan (Jenčík, Pulli), 31. Jenčík (Spilar, Šedivý), rozh. náj. Spilar – 24. Šimun (Zbořil), 35. Škoda (Šille)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Adam Zbořil (NZM)
1:0   Gabriel Spilar (KOS)
2. série:
1:0   Filip Lorraine (NZM)
2:0   Petr Kafka (KOS)

HC Košice: Habal (Škorvánek) – Kessel, Dudáš (C), Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Ovčačík, Michalčin – Spilar, Pacan, Jenčík (A) – Šoltés, Boltun, Miklík (A) – Kafka, Klíma, Koyš – Hričina, Vrábeľ, Petráš

HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Salija (A), Husák, Plašil, Mich. Novák, Jass, Kuzma – Hřebejk, Jurík (C), Varga – Fábry (A), Šimun, Zbořil – Škoda, Šille, Lorraine

Rozhodčí: Orolin, Mil. Novák – Bogdaň, Smrek

Průběh zápasu
1. třetina
09:25 NZM 2 Timotej Šille, podražení
13:11 KOS 2 Eduard Šedivý, hákování
19:55 NZM 2 Adam Zbořil, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
21:42 NZM 2 Fábry, sekání
21:52 KOS 1:0 Pacan (Jenčík, Pulli)
23:47 NZM 1:1 Šimun (Zbořil)
26:10 KOS 2 příliš mnoho hráčů
29:00 KOS 2 Pacan, vysoká hůl
31:00 KOS 2:1 Jenčík (Spilar, Šedivý)
34:37 NZM 2:2 Škoda (Šille)
Po 2. třetině
3. třetina
41:10 KOS 2 Šoltés, vysoká hůl
44:47 NZM 2 Varga, podražení
46:40 KOS 2 příliš mnoho hráčů
56:35 NZM 2 Salija, nedovolené bránění
Po 3. třetině
Prodloužení
60:34 NZM 2 Baroš, podražení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
KOS 3:2 Spilar (rozh. náj.)
po s.n.