Menu

Hokej

1. liga (SR)

HC Topoľčany – TSS GROUP Dubnica

2:4

konec (0:2, 1:1, 1:1)

02.02.2018, 18:00 • Zimný štadión, Topoľčany • 43. kolo • Miroslav Kováčik sk

Tipsport: 1.45 5.5 4.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56:43

Dubnica si výrazne komplikuje záver zápasu. Tretíkrát v dnešnom zápase si ide sadnúť na trestnú lavicu Igor Bobček a Topoľčany budú hrať takmer dve minúty presilovku o dvoch hráčov.

56:36

Dominik Hegyi teraz doslova daroval presilovú hru domácim hokejistom. Hlavný rozhodca ho totiž posiela na dve minúty za filmovanie. Zároveň si domáci tréner berie oddychový čas.

53:42

Topoľčany dali gól!
Domáci hokejisti predsa len ešte dramatizujú záver dnešného zápasu. Filip Hudec obkorčuľoval bránu, následne poslal puk pred bránkovisko na hokejku JOZEFA KLENKA, ktorý z tesnej blízkosti prepasíroval puk za chrbát Tomaža Trelca. Asistencie: Filip Hudec a Jozef Hudec.

52:10

Jakub Jakubík, ktorý si odsedel trest za Miroslava Habšudu, skočil na ľad a okamžite dostal ideálny pas do jazdy. Postupoval sám na Juraja Hala, ale jeho zakončenie na štýl Pavla Demitru sa gólom neskončilo.

49:59

Miroslav Habšuda dostáva dve minúty za držanie, no dnešný duel nedohrá. Okrem menšieho trestu mu totiž rozhodca Miroslav Valach udelil aj osobný 10-minútový trest za nešportové správanie.

46:29

Dubnica dáva gól! Hostia zvyšujú svoj náskok a výrazne sa približujú k zisku troch bodov. DOMINIK KANAET získal puk v strednom pásme, prekorčuľoval obrancov súpera a sám postupoval na Juraja Hala. V tomto minisúboji uspel, keď puk prešiel pomedzi betóny domáceho brankára. Asistencie: Róbert Krajči a Igor Bobček.

36:58

Topoľčany dali gól!
Domáci hokejisti sa vracajú späť do zápasu. ALBÍN PODSTAVEK na útočnej modrej čiare vyškolil brániaceho Ondreja Burzalu a postupoval sám na bránu. Tiesnený dvojicou obrancov bol možno aj faulovaný, ale napokon svojim forhendovým blafákom prekonal Tomaža Trelca. Asistencia: Filip Nemček.

35:26

Hokejisti Dubnice budú hrať v početnej prevahe. Na trestnú lavicu si už sadá domáci útočník Filip Pekarčík, ktorý dostáva dve minúty za napadnutie.

32:04

Dubnica dáva gól! Hostia odskakujú svojmu súperovi už na rozdiel troch gólov. Od modrej čiary nepresne vystrelil Lukáš Berák. Puk sa však so šťastím odrazil pred bránu, kde číhal VLADIMÍR KÚTNY. Asistencia: Lukáš Berák.

29:22

V sérii vylúčení pokračujeme ďalej, tento raz však na domácej strane. Dve minúty za sekanie dostáva Dominik Laššo, ktorý úplne zbytočne išiel hokejkou do lapačky hosťujúcemu brankárovi.

28:31

Dubnica nad Váhom bude hrať opäť v oslabení. Na trestnú lavicu druhýkrát v zápase smeruje Igor Bobček. Tentokrát sa previnil nedovoleným bránením v hre.

27:49

Robin Malý opäť prudko vystrelil z medzikružia, no trafil len zadný mantinel. Puk sa následne odrazil pred bránu Dubnice, no jeden z domácich hráčov trestuhodne minul prázdnu bránu.

26:51

Domáci hokejisti mali poriadny kus smoly. K strele z ľavého kruhu na vhadzovanie sa dostal Robin Malý, ale jeho tvrdá strela opečiatkovala len brvno brány dubnického gólmana. Gólom neskončila ani následná dorážka Filipa Nemčeka.

26:37

Topoľčany majú obrovskú šancu na strelenie kontaktného gólu. Viac než 80 sekúnd budú hrať presilovku o dvoch hráčov. Dve minúty za sekanie totiž dostáva Miroslav Habšuda.

25:58

Hokejisti Dubnice hrajú pomerne nedisciplinovane, čo by sa im mohlo vypomstiť. Domáci majú k dispozícii ďalšiu presilovku. Tento raz dostáva dve minúty za hákovanie Denis Trenčan.

22:04

Topoľčany budú hrať opäť v početnej výhode. Dve minúty za krosček dostáva Dominik Hegyi a určte dúfa, že si na trestnej lavici odsedí celý dvojminútový trest.

18:43

Tak predsa len si zverenci Ľubomíra Hurtaja zahrajú presilovku piatich proti trom. Za úmyselné posunutie brány dostáva dvojminútový trest aj obranca Igor Bobček.

18:29

Topoľčany mohli hrať presilovku o dvoch hráčov, ale Jozef Klenko zbytočne odplácal. Dve minúty za krosček dostáva Ion Georgiy Kostev, no spomínaný domáci hráč inkasuje menší trest za sekanie.

17:03

Topoľčany dostanú šancu na skorigovanie náskoku súpera v presilovej hre. Dve minúty za podrazenie totiž dostáva center druhej formácie hostí Dominik Kanaet.

16:01

Dubnica dáva gól! Hostia využívajú presilovú hru a odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Denis Rehák od modrej čiary nahodil puk na bránu, Juraj Halo ho pred seba len vyrazil, čím umožnil priestor na gólovú dorážku pre dôrazného OLIVERA ĎURIŠA. Asistencie: Dominik Rehák a Michal Kokavec.

15:12

Dubnica pokračuje vo veľmi dobrom výkone a bude hrať prvú presilovú hru v zápase. Na trestnú lavicu už smeruje Blahoslav Novák, ktorý dostáva menší trest za podrazenie.

14:42

Juraj Halo teraz podržal svoj tím. Dominik Kanaer šikovne posunul puk na Lukáša Beráka. Ten bol úplne sám pred domácim brankárom, no bekhendovým blafákom neuspel.

11:25

Dubnica dáva gól! Hostia sa úplne zaslúžene dostávajú do vedenia a zatiaľ nadväzujú na dobrý výkon z bratislavského Ružinova. Lukáš Berák dostal trošku viac priestoru na ľavej strane, prihrávkou pred bránou našiel JOZEFA MIHALÍKA a ten strelou z prvej prekonal bezmocného Juraja Hala. Asistencie: Lukáš Berák a Dominik Trška.

02:39

Prvýkrát v zápase pohrozili aj hostia. Zaváhanie jedného z domácich obrancov na útočnej modrej čiare sa snažil využiť Jakub Jakubík. Tomu adresoval pas pred bránu Michal Kluka, no z tesnej blízkosti minul bránu.

HC Topoľčany – TSS GROUP Dubnica

2:4

konec (0:2, 1:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 37. Podstavek (Nemček), 54. Klenko (Hudec, Hudec) – 12. Mihalík (Berák, Trška), 17. Ďuriš (Rehák, Kokavec), 33. Kútny (Berák), 47. Kanaet (Krajči, Bobček)

HC Topoľčany: Halo – Ďurčo, Král, Šiška, Malý, Bystričan, Grman, Španko, Kohút – Nemček, Uhnák, Podstavek – Pekarčík, Laššo, Pätoprstý – König, Novák, Tábi – J. Hudec, Klenko, F. Hudec.

TSS GROUP Dubnica: Trelc – Bobček, Rehák, Kostev, Habšuda, Burzala, Švec, Trška, Lee – Krajči, Ďuriš, Kokavec – Berák, Kanaet, Kútny – Briestenský, Hegyi, Trenčan – Kluka, Mihalík, Jakubík.

Rozhodčí: Miroslav Valach – Peter Tvrdoň a Peter Hanko

Průběh zápasu
1. třetina
11:25 DUB 0:1 Mihalík (Berák, Trška)
15:12 TOP 2 Novák, podražení
16:01 DUB 0:2 Ďuriš (Rehák, Kokavec)
17:03 DUB 2 Kanaet, podražení
18:29 DUB 2 Kostev, krosček
TOP 2 Klenko, sekání
18:43 TOP 2 Bobček, zdržování hry / posunutá branka
Po 1. třetině
2. třetina
22:04 DUB 2 Hegyi, krosček
25:58 DUB 2 Trenčan, hákování
26:37 DUB 2 Habšuda, sekání
28:31 DUB 2 Bobček, nedovolené bránění
29:22 TOP 2 Laššo, sekání
32:04 DUB 0:3 Kútny (Berák)
35:26 TOP 2 Pekarčík, napadení
36:58 TOP 1:3 Podstavek (Nemček)
Po 2. třetině
3. třetina
46:29 DUB 1:4 Kanaet (Krajči, Bobček)
49:59 DUB 2+10 Habšuda, držení+nesportovní chování
53:42 TOP 2:4 Klenko (Hudec, Hudec)
56:36 TOP 2 Hegyi, nafilmovaný pád nebo přehrávání
56:43 DUB 2 Bobček, podražení
Konec