Menu

Fotbal

Italský pohár

AC Milán – Hellas Verona

3:0

konec (2:0)

13.12.2017, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Osmifinále • Marek Jašek

Tipsport: 1.24 6.18 10.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Další zakončení. AC si tento zápas opravdu užívá a mohlo ještě navýšit vedení. Kessie se dostal do zakončení v malém vápně, ale jeho rána nebyla dostatečně razantní a brankář si poradil.

82

82. Biglia (ACM)

82

Tak tohle mela být čtvrtá branka. Nováček Lucas Biglia to zkoušel zpoza vápna a jeho rána orazítkovala horní tyč!

73

Další hodně nebezpečné zakončení AC a opět z přečíslení. Nejprve vystřelil André Silva, tuto střelu brankář vyrazil před sebe a následně dorážel Kessie, ale mířil těsně nad.

66

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Montolivo, přichází Biglia.

61

61. Antonelli (ACM)

61

Další velká šance AC! Z levé strany se na branku řítil naprosto osamocený Antonelli, ale potvrdil, že je spíše sváteční střelec a svou ránu neusměrnil mezi tři tyče. Brankář Silvetri bude odkopávat od své svatyně.

57

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Bonaventura, přichází Antonelli.

54

54. CUTRUNE - 3:0

54

AC Milán právě vstřelil branku!
A je to už o tři přesné zásahy. Z níže zminěného rohového kopu padla třetí branky. K hlavičce se dostal PATRICK CUTRONE a prodloužil ji za sebe. Míč nakonec už nikdo netečoval a dopadla až do levé šibenice. Brankář se za ránou pouze ohlédl. Asistence: Suso.

51

Tak tohle byla obrosvká šance na snížení! V malém vápně se ke střele dostal Moise Kean. Jeho rána letěsně proletěla kolem horní tyče.

47

Zajímavé zakončení. Daniele Verde to zkoušel z pravé strany pokutového území a svou ránu cpal na vzdálenější tyč. Brankář nakonec nemusel zasahovat.

46

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Fares, přichází Verde.

43

Samostatný únik mladého Patricka Cutroneho vypadal hodně zajimavě a útočník se dokonce dostal až do zakončení z levé strany. Brankář musel zasahovat a míč poslal na rohový kop.

42

Gigi Donnarumma musel znova zasahovat. Z levé strany se ho snažil překvapit Seung-Woo Lee, ale mladý brankář byl dostatečně připraven a vyrazil míč před sebe, k dorážce se nakonec nikdo nedostal.

29

29. ROMAGNOLI - 2:0

29

AC Milán právě vstřelil branku!
A je to už o dva přesné zásahy. Ricardo Rodriguez vyslal centr do vápna, ANDREA ROMAGNOLI byl připraven tečovat míč a těsně před brankářem ho uklidil do branky. AC bylo v posledních minutách velice aktivní a navýšení si zasloužil. Asistence: Ricardo Rodriguez.

26

26.

26

Velká šance domácího celku. Míč došel až do malého vápna a ke střele se dostal Patrick Cutrone. Svou ránu namířil pouze do vybihajícího brankáře. Poté byl SIlvetri zfaulován a bude rozehrávát.

24

Seung-Woo Lee pořádně zaměstnal domácího brankáře. Donnarumma se musel natáhnout na střelu zpoza vápna a dokázal ji vyrazit pouze před sebe. K dorážce se ale nikdo nedostal a skóre zůstává stejné.

22

22. SUSO - 1:0

22

AC Milán právě vstřelil branku!
Domácí tým se ujímá vedení a potvrzuje předzápasové předzápasové předpoklady. SUSO vyslal centr do vápna a ten následně prošel až do branky, ani jeden z hráčů míč nedokázal tečovat a brankář už na poslední chvíi nezareagoval dobře.

16

První žlutá karta dnešního zápasu. Ostrým faulem těsně před pokutovým územím se provinil Bruno Zuculini a nedal hlavnímu rozhodčímu jinou šanci.

10

Tahle střela měla oči. Zpoza vápna to zkoušel Bonaventura a svou ránu kroutil na vzdálenejší tyč. Brankář se ani nepohl a málem inkasoval. První větší šance dnešního zápasu.

AC Milán – Hellas Verona

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 22. Suso, 29. Romagnoli, 54. Cutrone

Karty:   16. Zucilini (VRN)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:7.

AC Milán: Donnarumma – Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez – Bonaventura, Kessie, Montolivo – Suso, Silva, Cutrone.
Náhradníci: Abate, Antonelli, Biglia, Borini, Donnarumma A., Gomez, Guarnone, Kalinič, Musacchio, Paletta, Zanellato, Zapata.

Hellas Verona: Silvestri – Bessa, Fares, Ferrari, Fossati, Heurtaux, Kean, Lee Seung- Woo, Romulo, Souprayen, Zucilini.
Náhradníci: Bearzotti, Calvano, Coppola, Danzi, Felicioli, Gonzalez, Laner, Pazzini, Tupta, Valoti, VErde, Zuculini.

Rozhodčí: Gavillucci C. (Ita)