Menu

Fotbal

Italský pohár

AC Milán – Hellas Verona

3:0

konec (2:0)

13.12.2017, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Osmifinále • Marek Jašek

Tipsport: 1.24 6.18 10.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

A konec této bitvy. AC Milán potvrdil roli favorita a vyhrál přesvědčivě o tři přesné zásahy. kóre na konci třiadvacáté minuty otevřel Suso, jeho centr doletěl až do branky. Verona se poté dostal do několika zakončení, ale brankář Donnarumma je zatím bezchybný a všechny pokusy pochytal. O sedm minut později přišlo navýšení vedení, prosadil se obránce Romagnoli. V druhé půli se prosadil hlavičkou Cotrune a Verona už neměla nejmenší nárok. Ke konci utkání ještě trefil horní tyč Biglia. Víc už se v dnešním zápase nestalo, přeji dobrou noc. (22:35:55)

90+1

Konec zápasu.

90

Hlavní rozhodčí bude nastavovat jedinou minutu nad rámec základní hrací doby.

89

Míč se dostal až k Donnarummovi, který ho poslal na Bonucciho a ten s rozehrávkou nikam nespěchá.

88

Milán už se nikam nehrne a už nikdo nemůže pochybovat o jeho vítězství. Hráči zápas nejspíš dohrají u své vlastní branky.

87

Další zakončení. AC si tento zápas opravdu užívá a mohlo ještě navýšit vedení. Kessie se dostal do zakončení v malém vápně, ale jeho rána nebyla dostatečně razantní a brankář si poradil.

86

Borini se snažil uvolnit ve vápně, ale to se mu nepovedlo a jeho pokus byl následně zblokován.

84

André Silva si všiml naprosto osamoceného Biglii, ale jeho přihrávka nebyla vůbec přesná a skončila mimo hrací plochu. Brankář Slivestri bude vykopávat.

83

Rohový kop pro Veronu. Následný centr brankář Donnarumma odboxoval za postranní čáru, Verona bude mít šanci reparátu.

82

82. Biglia (ACM)

82

Tak tohle mela být čtvrtá branka. Nováček Lucas Biglia to zkoušel zpoza vápna a jeho rána orazítkovala horní tyč!

81

Zpza vápna to zkoušel Kessie, ale jeho rána letěla kolem pravé horní tyče.

80

Cutrone se dostal do malého vápna a už se napřahoval ke střele, na poslední chvíli zasáhl jeden z obránců a odkopl míč ze svého pokutového území.

79

AC kontroluje hru u už se nikam nehrne, ba naopak snaží se ještě zvýšit své vedení. Domácí už nejspíš nic nepřekvapí a dotáhnou tento zápas do vítězného konce.

78

A opět odvrácen centr jednoho z hostujících hráčů. Verona bude muset zakládat novou akci.

76

Obránci Verony si vyměňují přihrávky u své vlastní branky a snaží se dostat až před branku soupeře, tu ovšem dnes dobře střeží obrana v čele s Leonardem Bonuccim.

75

Míč se dostal před branku Donnarummy a obránci si ho v klidu převzali.

74

Další zakončení, ale tahle rána už neměla gólové parametry, nepřesnou ránou se prezentoval nově příchozí Borini.

73

Další hodně nebezpečné zakončení AC a opět z přečíslení. Nejprve vystřelil André Silva, tuto střelu brankář vyrazil před sebe a následně dorážel Kessie, ale mířil těsně nad.

72

Leonardo Bonucci na poslední chvíli vypíchl míč jednomu z hostujících útočníku a překazil tak akci. Poté rozehrál do hloubky hřiště.

70

Běží poslední dvacetiminutovka dnešního zápasu. Verna se k žádnému comebacku nenadéchla a ztěží se dostane k pokutovému území.

69

Tohle byl ostrý faul od mladého Romagnoliho, který se poté ležícímu záložnikovi omlouval. Ten zatím leží na zemi, ale nevypadá to na nic vážného.

68

Další rychlý protiútok AC. Hráči se dostali do přečíslení čtyři na tři, ale Kessie zkazil svou přihrávku a akce velice rchle skončila.

67

Hra se na chvíli uklidnila hosté kombinují u své vlastní branky. Rozehrávka ale zatím nikde dál nevede.

66

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Montolivo, přichází Biglia.

65

Kessie se díval, zda mu nějaký spoluhráč nabíhá, ale žádný z útočníků nebyl v pohybu, takže hráči kombinují uprostřed hrací plochy.

64

Gigi Donnarumma si vyběhl daleko od své branky a trochu zariskoval se svou rozehrávkou. Útočník ho atakoval a málem se dostal k míči.

63

Rohový kop pro AC, v pořadí už osmý. Centr se ovšem vůbec nepovedl a skončil na hlavičce prvního obránce.

62

Obrana domácího celku dnes pracuje hodně slušně a Verona se vlastně v druhém poločase ještě nedostala k žádnému většímu zakončení.

61

61. Antonelli (ACM)

61

Další velká šance AC! Z levé strany se na branku řítil naprosto osamocený Antonelli, ale potvrdil, že je spíše sváteční střelec a svou ránu neusměrnil mezi tři tyče. Brankář Silvetri bude odkopávat od své svatyně.

59

Domácím se dařilo dostat rychlými nahrávkami až k brance, ale na poslední chvíli zasáhl jeden z obránců a položil se před Kessieho.

58

Rukou se provinil levý obránce Ricardo Rodriguez a Verona bude mít výhodu standartní situace. Z akce nakonec byla pouze zblokováná střela jednoho ze záložníků.

57

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Bonaventura, přichází Antonelli.

56

Ojedinělý útok Verony velice rychle ztroskotal na finální přihrávce. AC se poměrně snadno dostalo k míči a opět kontroluje hru.

54

54. CUTRUNE - 3:0

54

AC Milán právě vstřelil branku!
A je to už o tři přesné zásahy. Z níže zminěného rohového kopu padla třetí branky. K hlavičce se dostal PATRICK CUTRONE a prodloužil ji za sebe. Míč nakonec už nikdo netečoval a dopadla až do levé šibenice. Brankář se za ránou pouze ohlédl. Asistence: Suso.

54

Další rohový kop pro domácí fotbalisty. Situace byla rozehrána na krátkou vzdálenost.

53

Autové vhazování pro AC. Bonaventura poté míč prodloužil až na Silvu, který přechází do protiútoku. Následně se snažil Suso prokličkovat do malého vápna, ale tři obránce byl nakonec krátký.

52

Volný kop pro domácí celek. Rozehrávky se ujmul Bonucci. Zpoza vápna to poté zkoušel Ricardo Rodriguez, ale mířil pouze do náruče Silvestriho.

51

Tak tohle byla obrosvká šance na snížení! V malém vápně se ke střele dostal Moise Kean. Jeho rána letěsně proletěla kolem horní tyče.

50

AC Milán s rozehrávkou nikam nespěchá a Bonucci si drží míč na svých kopačkách. Kessie byl poté faulovaný, ale hlavní rozhodčí zůstal v klidu.

47

Zajímavé zakončení. Daniele Verde to zkoušel z pravé strany pokutového území a svou ránu cpal na vzdálenější tyč. Brankář nakonec nemusel zasahovat.

46

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Fares, přichází Verde.

46

U míč je v vodu druhého poločase opět AC a snaži se postupnou kombinací přejít až do pokutového území soupeře.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:48.
První poločas dnešního zápasu je u konce. AC Milán zatím potvrzuje roli favorita a ujal se dvoubrankového vedení. Skóre na konci třiadvacáté minuty otevřel Suso, jeho centr doletěl až do branky. Verona se poté dostal do několika zakončení, ale brankář Donnarumma je zatím bezchybný a všechny pokusy pochytal. O sedm minut později přišlo navýšení vedení, prosadil se obránce Romagnoli. Uvidíme, zda hosté s průběhem dokážou něco udělat.

45+1

První poločas skončil.

45

Hlavní rozhodčí bude nastavovat jedinou minutu nad rámec základní hrací doby.

44

Bonaventura vyslal do náběhu Andrého Silvu, ale ten byl u míče pozdě a k brankář Silvetri dokázal včas zasáhnout.

43

Samostatný únik mladého Patricka Cutroneho vypadal hodně zajimavě a útočník se dokonce dostal až do zakončení z levé strany. Brankář musel zasahovat a míč poslal na rohový kop.

42

Gigi Donnarumma musel znova zasahovat. Z levé strany se ho snažil překvapit Seung-Woo Lee, ale mladý brankář byl dostatečně připraven a vyrazil míč před sebe, k dorážce se nakonec nikdo nedostal.

41

André Silva se snažil hodně dostat k míči, ale nakonec se provinil proti pravidlům. Verona bude zahrávat volný kop.

40

Montolivo byl trochu netrpělivý a míč vyslal do vápna z hodně z nepřipravené pozice. Tento pokus nenašel žádného ze spoluhráčů a končí mimo vápno.

38

AC Milán ovládá hru a snaží se zvýšit svůj náskok. Naposled to zkoušel Suso, ale jeho střela nemířila mezi tři tyče.

37

Další přihrávka do vápna, tentokrát na ni ovšem nikdo z domácích útočníků nedosáhl a míč končí mimo pokutové území. Poté fauloval Cutrone a Verona bude rozehrávat volný kop.

36

André Silva si s touto situací měl poradit určitě lépe. Z levé strany se objevil až před brankářem, ale na poslední chvíli si zakončení rozmyslel a poté už se ke střele vlastně vůbec nedostal.

35

U míče je po dlouhé době také Verona a se svou rozehrávkou nikam nespěchá. I přesto, poslední pass byl nepřesný a Cutroně přechází do útoku.

34

AC se dostalo do rychlého protiútoku, ale nedakázalo využít přečíslení. Poslední přihrávka Kessieho byla hodně nepřesná a zkazila celou akci.

32

Míč se opět dostal až k Donnarummovi, který ho v poklidu rozehrál na Bonucciho. Domácí kapitán se snažil zrychlit hru, ale nenašel žádného ze svých spoluhráčů.

31

Verona se snaží vymyslet útok. ale jejich kombinace je zatím taková neslaná, nemastná a vlastně nikam pořádně nevede.

29

29. ROMAGNOLI - 2:0

29

AC Milán právě vstřelil branku!
A je to už o dva přesné zásahy. Ricardo Rodriguez vyslal centr do vápna, ANDREA ROMAGNOLI byl připraven tečovat míč a těsně před brankářem ho uklidil do branky. AC bylo v posledních minutách velice aktivní a navýšení si zasloužil. Asistence: Ricardo Rodriguez.

28

Z tohohle mohlo být navýšení. Míč byl vyslan do vápna a došel až k Bonaventurovi, který si ho přendal na pravačku a mířil na vzdánenější tyč. Na poslední chvíli ovem zasáhl jeden z obránců a ránu zblokoval.

27

Střela Bonaventury byla vytěsněna nad branku a AC bude zahrávat rohový kop. Následný centr sice našel hlavičku Bonucciho, ale ten svou pokus nenamířil mezi tři tyče.

26

26.

26

Velká šance domácího celku. Míč došel až do malého vápna a ke střele se dostal Patrick Cutrone. Svou ránu namířil pouze do vybihajícího brankáře. Poté byl SIlvetri zfaulován a bude rozehrávát.

24

Seung-Woo Lee pořádně zaměstnal domácího brankáře. Donnarumma se musel natáhnout na střelu zpoza vápna a dokázal ji vyrazit pouze před sebe. K dorážce se ale nikdo nedostal a skóre zůstává stejné.

23

Zajímavý centr Kessieho málem našel až kopačky Silvy, ale nakonec se k míčí nedostal a brankář hostujícího celku rozehrává.

22

22. SUSO - 1:0

22

AC Milán právě vstřelil branku!
Domácí tým se ujímá vedení a potvrzuje předzápasové předzápasové předpoklady. SUSO vyslal centr do vápna a ten následně prošel až do branky, ani jeden z hráčů míč nedokázal tečovat a brankář už na poslední chvíi nezareagoval dobře.

21

Suso svou levačkou našel Bonaventuru, ten si ovšem neporadil dobře a míč končí u jednoho z obránců.

20

Z velké vzdálenosti se pokusil brankáře překvapit Montolivo, ale jeho rána rozhodně neměla gólové parametry a letěla pouze doprostřed branky. Silvestri neměl sebemenší problém.

18

A opět nákop Bonucciho, ale znova se Bonaventura si nedokázal dobře zpracoval míč a následně o něj přišel. Verona zakládá akci.

17

Kapitán domácího týmu je hodně u míč v posledních minutách a snaží se vymyslet nějakou průnikovou přihrávku. Všechny pokusy byly zatím odvraceny.

16

První žlutá karta dnešního zápasu. Ostrým faulem těsně před pokutovým územím se provinil Bruno Zuculini a nedal hlavnímu rozhodčímu jinou šanci.

15

Poslední minuty utkání jsou plné nepřesností a ani jeden z celku si nedokáže míč udržet na delší chvíli na svých kopačkách.

14

Míč se dostal až k brankáři Donnarummovi, který ho posílá do pravé strany hřiště.

13

Opět centr do vápna vyslal Suso, který je zatím nejaktivnější z domácích hráčů. Brankář Silvetri si vyběhl ze své svatyně a míč vyboxoval.

12

Bonucci se snažil zrychlit hru a kolmicí vyslal přihrávku do pokutového území. Míč nakonec nenašel žádného spoluhráče a končí mimo hřiště.

12

Z velké vzdálenosti to zkusil Marco Fossati, ale rána mu vůbec nesedla a skončila daleko na tribuně. S míčem se dnes poprvé potká brankář Donnarumma.

11

Faulem se provinil André Silva poblíž branky Verony a hosté budou rozehrávat volný kop.

10

Tahle střela měla oči. Zpoza vápna to zkoušel Bonaventura a svou ránu kroutil na vzdálenejší tyč. Brankář se ani nepohl a málem inkasoval. První větší šance dnešního zápasu.

8

Do útoku se dostali i hosté. Na poslední chvíli ovšem zasáhl Bonucci a zlikvidoval nebezpečí. Poté rozehrál na záložníky, kteří přechází do rychlého protiúoku.

7

AC převzalo iniciativu a vytváří si šance. Hlavním strůjcem se stáva Suso, obešel hned dva protihráče, ale jeho následná přihrávka už nenašla svého adresáta.

6

První vážnější náznak šance. Suso se blýskl skvostným centrem, který mířil na Cutroneho, Druhý jmenovaný se natahoval co mohl, ale nakonec se k míči nedostal.

5

Rohové kop pro hostující tým. Situace byla rozehráná na krátkou vzdálenost, poté následoval centr do vápna, který odvrátil kapitán Bonucci.

4

Úvod dnešního zápasu je hodně opatrný od obou týmu a nebyli jsme zatím svědky žádné pohledné akce, která by stála za zmínku.

4

Montolivo se pokusil o kličku u své vlastní branky a málem se mu to nevyplatilo. Jeden z útočníků vypíchl míč, ale poté mu utekl do zámezí.

3

Domácí se dostali až před pokutové území, ale finální přihrávka nakonec nevyšla a skončila mimo hřiště. Brankář Silvetri se ujme odkopu.

2

Na zemi se ocitl mladý talent domácího celku Patrick Cutrone a AC bude zahrávat volný kop. O rozehrávku se postaral Bonaventura.

2

AC velice rychle ztratilo míč a už se musí bránit. Veroně se nakonec nepovedlo dostat až do nějakého zakončení.

1

O úvodní rozehrávku se postarali domácí hráči a kombinují uprostřed hrací plochy.

1

Utkání právě začalo.
Hráči už jsou na hrací ploše a zápas každou chvíli začne. AC nastoupí jíž v tradiční červenočerné kombinaci, Verona ve žlutých dresech.
Úvodní sestavy:

AC Milán: Donnarumma – Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez – Bonaventura, Kessie, Montolivo – Suso, Silva, Cutrone.
Náhradníci: Abate, Antonelli, Biglia, Borini, Donnarumma A., Gomez, Guarnone, Kalinič, Musacchio, Paletta, Zanellato, Zapata.

Hellas Verona FC: Silvestri – Bessa, Fares, Ferrari, Fossati, Heurtaux, Kean, Lee Seung- Woo, Romulo, Souprayen, Zucilini.
Náhradníci: Bearzotti, Calvano, Coppola, Danzi, Felicioli, Gonzalez, Laner, Pazzini, Tupta, Valoti, VErde, Zuculini..
Hellas Verona FC
Hostům patří předposlední příčka s devíti body. Ze sedmi klání před svými fanoušky zvítězili pouze jednou, jednou brali bod za remízu a zbylé zápasy prohráli, vstřelili pět branek a šestnáct inkasovali. Poslední dva domácí dueli hráči Verony sice prohráli, ale nutno říct, že to bylo vždy těsné, jen o gól. Nejlepším střelcem týmu je čtyřbrankový Ital Giampaolo Pazzini.
AC Milán
V minulém kole se svého prvního vítězství se na lavičce AC Milán dočkal Gennaro Gattuso. Rossoneri udolali díky dvěma brankám Giacoma Bonaventury houževnatou Boloňu 2:1 a vyhráli teprve podruhé za posledních pět kol.AC se od začátku tlačilo dopředu a výsledkem byla první branka už v 10. minutě. Nikola Kalinić ve vápně sklepl balón pro Bonaventuru, jemuž sice střela ideálně nesedla, ale cestu za Miranteho záda si našla. Domácí se ovšem o vítězství strachovali až do konce, ale nakonec se jim povedlo urvat jednobrankovou výhru. V dnešním zápase bude tým plnit roli jednoznačného favorita a uvídíme, zda v poháru postoupí dál.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

AC Milán – Hellas Verona

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 22. Suso, 29. Romagnoli, 54. Cutrone

Karty:   16. Zucilini (VRN)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:7.

AC Milán: Donnarumma – Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez – Bonaventura, Kessie, Montolivo – Suso, Silva, Cutrone.
Náhradníci: Abate, Antonelli, Biglia, Borini, Donnarumma A., Gomez, Guarnone, Kalinič, Musacchio, Paletta, Zanellato, Zapata.

Hellas Verona: Silvestri – Bessa, Fares, Ferrari, Fossati, Heurtaux, Kean, Lee Seung- Woo, Romulo, Souprayen, Zucilini.
Náhradníci: Bearzotti, Calvano, Coppola, Danzi, Felicioli, Gonzalez, Laner, Pazzini, Tupta, Valoti, VErde, Zuculini.

Rozhodčí: Gavillucci C. (Ita)