Menu

Florbal

Mistrovství světa žen

Slovensko – Lotyšsko

6:4

konec (2:0, 0:1, 4:3)

09.12.2017, 11:15 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • O 5. - 6. místo • Jakub Kocourek (@kubikocourek) sk

Tipsport: 1.38 6.34 4.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:46

Slovensko dalo gól! Lotyšky hrali vabank, Lauma Visnevská opustila bránku. Katarína Klapitová vybojovala loptičku pri ľavom mantineli, posunula ju DENISE FERENČÍKOVEJ a tá dáva gólom do prázdnej bránky zabudnúť na tú smolu, ktorá ju dnes celým zápasom sprevádzala. Asistencia: Klapitová.

59:41

Lotyšsko dalo gól! Slovenky v závere zápasu znova poľavili v koncentrácii a bojovné Lotyšky to využívajú na svoj štvrtý gól, keď sa presadzuje po prihrávke spoza bránky nikým nekrytá LIGA GARKLAVOVÁ. Asistencia: Bankavaová.

58:40

Slovensko dalo gól! Tak toto bola jednoducho nádhera. Aké je to jednoduchée, keď to ide. Akcia sa začala u Kataríny Klapitovej, ktorá posunula loptičku Lenke Cuprákovej. Tá už mohla sama strieľať, no eešte našla v lepšej pozícii postavenú KRISTÍNU HUDÁKOVÚ, ktorá prekonáva bezmocnú Visnevskú! Asistencia: Cupráková.

57:55

Michaela Šponiarová vyviezla loptičku z vlastne polovice, nabila Lenke Cuprákovej, jej strela na vzdialenejšiu žrď ide tesne mimo!

57:34

Fanastická Karolína Krištofová! Denisa Isjominová dostala prihrávku spoza bránky a nikým nekrytá pálila z hranice bránkoviska. Krištofová však úžasným spôsobom dokázala zasiahnuť svojou ľavou rukou!

57:03

Denis Ferenčíková vybojovala loptičku pre Luciu Košturiakovú, tá ani tentokrát netrafila z dobrej pozície bránku Lotyšska!

55:03

Denisa Ferenčíková má dnes smolu vrchovatú. Teraz pred ňou po vynikajúcej prihrávke do Lucie Košturiakovej zívala úplne odkrytá lotyšská bránka, no Ferenčíková míňa!

54:13

Slovensko dalo gól! Áno, áno, áno! Slovenky sú znova vo vedení! Vynikajúcu prácu odviedla za bránkou Lotyšska Lenka Cupráková, ktorá po tvrdých súbojoch poslala loptičku pred bránkovisko, Klaudia Robová ešte neuspela, no KRISTÍNA HUDÁKOVÁ už Laumu Visnevskú prekonáva! Asistencia: Robová.

53:15

Denise Ferenčíkovej to tam dnes snáď nepadne. Tentokrát sa Ferenčíková pokúsila z bekhendu zakončiť z úrovne bránkoviska, loptička lízala ľavú žrdku!

52:45

Protiútok Lotyšiek zastavila Kristína Hudáková, ktorá aj potiahla loptičku po ľavom krídle, no bránku Laumy Visnevskej veľmi tesne minula!

51:34

Lotyšsko dalo gól! Tak toto sme rozhodne nepotrebovali. Jana Trošková spravila pri zakladaní útoku spoza vlastnej bránky obrovskú chybu, keď jej loptičku zobrala PAULA EGLEOVÁ, ktorá prestreľuje bezmocnú Krištofovú a vyrovnáva na 3:3. Bez asistencie.

45:53

Tak teraz musia Lotyšky ruky, nohy bozkávať svojej bránkárke Visnevskej, ktorá v priebehu pár sekúnd zastavila krásnu strelu Lucie Košturiakovej aj následnú nádejnú dorážku Denisy Ferenčíkovej!

45:15

Kristína Hudáková nastreľovala loptičku na teč pre Lenku Cuprákovú, tá ju len veľmi tesne minula! Toto mohol byť krásny gól!

43:54

Lotyšsko dalo gól! Tak to snáď ani nie je pravda. Slovenky po strelenom góle akoby prestali hrať, prepadli v defenzíve, čo dokázala na kontaktný gól využiť IEVA PRIEDEOVÁ. Asistencia: Mikovová.

43:15

Slovensko dalo gól! Gól, gól, gól! Slovenky využívajú presilovú hru a odskakujú súperkám na dvojgólvý rozdiel. Alžbete Ďuríkovej síce nevyšla jej strieľaná prihrávka tak, ako by si predstavovala, no napriek tomu sa loptička dostala k MICHAELE ŠPONIAROVEJ, ktorá trafila nádherne do ľavého horného rohu bránky! Asistencia: Ďuríková.

42:24

Lucia Košturiaková pekne našla pri ľavej žrdke Paulínu Hudákovú, tá z tesnej blízkosti netriafa bránku Laumy Visnevskej!

41:15

Kristína Hudáková sa rozbehla po ľavom krídle a Eliza Bezinová ju musela zastaviť len za cenu faulu. Slovenky majú k dispouícii tretiu presilovú hru v zápase.

36:18

Paulína Hudáková predviedla veľkú aktivitu pred bránkou Lotyšska, vďaka čomu vybojovala pre Slovenky ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza Elizabete Pavlovská.

32:20

Zodpovednosť chcela na seba zobrať kapitánka Lucia Košturiaková, ktorú najskôr famóznym zákrokom vychytala Lauma Visnevská a následne Košturiaková tesne míňa bránku Lotyšska!

30:23

Lucia Košturiaková našla prihrávkou z rohu pred bránkou Denisu Ferenčíkovú, ktorá však ani tentokrát netrafila loptičku podľa svojich predstáv a nasmerovala ju len do Laumy Visnevskej.

29:55

Fantastická pravačka Karolíny Krištofovej opäť v akcii, tentokrát proti Edite Bankavaovej!

27:53

Lotyšsko dalo gól! Lotyšky sa dostali na útočnú polovicu, zatlačili Slovenky do poriadnej defenzívy, loptička lietela okolo bránky Karolíny Krištofovej, až napokon spadlo do nej po zakončení ZELTITE BANKAVAOVEJ. Asistencia: Gaugereová.

23:52

Na hracej ploche je znova najúdernejšia formácia Slovenska. Denisa Ferenčíkovározohrala štandardnú situáciu dozadu na Alžbetu Ďuríkovú, jej projektil ide tesne mimo!

20:43

Hneď na úvod druhej tretiny prišla ďalšia krásna kombinácia prvej slovenskej formácie, Paulína Hudáková však bránku Laumy Visnevskej tesne prestrelila!

19:40

Michaela Šponiarová hrá dnes s obrovskou chuťou. Teraz sa obtočila na vlastnej osi okolo lotyšskej súperky a loptčka z jej hokejky len veľmi tesne minula pravú žrď bránky Laumy Visnevskej!

18:52

Prvá formácia Sloveniek si znova na hracej ploche robí doslova čo chce. Prihrávke Denisy Ferenčíkovej na úplne voľnú Luciu Košturiakovú chýbali centimetre.

17:24

Slovensko dalo gól! Skvelé, Slovenky odskakujú na rozdiel dvoch gólov. Všetko sa to začalo pri Denise Ferenčíkovej, ktorá technickou parádou spravila priestor MICHAELE ŠPONIAROVEJ, a tá trafila presne! Asistencia: Ferenčíková.

15:54

Evelina Garbareová si spravila priestor na pravom krídle, namierila do do ľavého horného rohu bránky, Karolína Krištofová však loptičku vytlačila mimo bránky!

11:18

Slovenky si zahrajú presilovú hru potom, čo Diana Isjominová neudržala nervy na uzde a zbytočne ešte dohrávala súboj s Paulínou Hudákovou.

7:51

Lucia Košturiaková trafila svoju strelu len do Laumy Visnevskej, následne však o loptičku zabojovala Paulína Hudáková, ktorá ju vybojovala pre Denisu Ferenčíkovú, tá však nevyzrela na lotyšskú brankárku.

5:20

Slovensko dalo gól! Tak toto bola jedna nádhera! Loptička sa po osi Ďuríková-Šponiarová dostala k PAULÍNE HUDÁKOVEJ, ktorá po akcii na jeden dotyk triafa nádherne do ľavého horného rohu bránky Laumy Visnevskej! Asistencia: Šponiarová.

1:58

Zápas sa nám poriadne rozbieha! Najskôr sa v dvoch dobrých príležitostiach nepresadila Michaela Šponiarová a následne vytiahla svoj prvý skvelý zákrok v zápase aj Karolína Krištofová, keď Slovenky prepadli pri návrate do defenzívy.

Slovensko – Lotyšsko

6:4

konec (2:0, 0:1, 4:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Hudáková (Šponiarová), 18. Šponiarová (Ferenčíková), 44. Šponiarová (Ďuríková), 55. Hudáková (Robová), 59. Hudáková (Cupráková), 60. Ferenčíková (Klapitová) – 28. Bankavaová (Gaugereová), 44. Priedeová (Mikovová), 52. Egleová, 60. Garklavová (Bankavaová)

Slovensko: Krištofová (Hlavatá) – Šponiarová, Ďuríková, Paulína Hudáková, Košturiaková, Ferenčíková – Šidlová, Kocúrová, Klapitová, Trošková, Kristína Hudáková – Bobotová, Dzurinová, Kvasková, Robová, Cupráková – Pintérová, Grossová, Boľová

Lotyšsko: Visnevska (Kirilovová) – Pavlovská, Karklinaová, Garklavaová, Garbareová, Isjominová – Vancaneová, Berzinová, Edite Bankavová, Zeltite Bankavová, Gaugereová – Adamaneová, Ankudinovová, Priedeová, Mikovová, Egleová – Dzigureová, Slogeová, Rudziteová

Rozhodčí: Jörgen Andersson, Daniel Dufvenberg (obaja Švédsko)

Průběh zápasu
1. třetina
5:20 SLO 1:0 Hudáková (Šponiarová)
11:18 LAT 2 Isjominová
17:24 SLO 2:0 Šponiarová (Ferenčíková)
Po 1. třetině
2. třetina
27:53 LAT 2:1 Bankavaová (Gaugereová)
36:18 LAT 2 Pavlovská
Po 2. třetině
3. třetina
41:15 LAT 2 Berzinová
43:15 SLO 3:1 Šponiarová (Ďuríková)
43:54 LAT 3:2 Priedeová (Mikovová)
51:34 LAT 3:3 Egleová
54:13 SLO 4:3 Hudáková (Robová)
58:40 SLO 5:3 Hudáková (Cupráková)
59:41 LAT 5:4 Garklavová (Bankavaová)
59:46 SLO 6:4 Ferenčíková (Klapitová)
Konec