Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Newcastle United – Leicester City

2:3

konec (1:1)

09.12.2017, 18:30 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • 16. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.69 3.24 2.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází Leonardo Ulloa.

89

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Riyad Mahrez, přichází Christian Fuchs.

88

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Joselu, přichází Aleksandar Mitrović.

86

86. Ayoze PÉREZ - 2:3

86

Leicester právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, pár minut před závěrečným hvizdem se Lišky z Leicesteru dostávají zpět do vedení! Domácí naprosto selhali ve středu hřiště, Vardy poté ustál souboji s Clarkem a nalezl před brankou osamoceného Okazakiho, který ale vystřelit nestihl. Vadit mu to ale nemuselo, vracející se AYOZE PÉREZ totiž balon odkopl tak nešťastně, že jej uklidil za záda brankáře Darlowa.

81

Lejeune zatáhl za záchrannou brzdu, když fauloval do úniku se dostávajícího Bena Chilwella. Sudí Swarbick neměl na vybranou, udělení žlutého kartónku je zde zcela na místě.

80

80. Dwight Gayle (NEW)

80

Dwight Gayle se mohl stát hrdinou Newcastlu! Po autovém vhazování a přihrávce jednoho ze spoluhráčů se právě střelec doposud posledního gólu zjevil v další velké šanci, tentokráte ale zamířil těsně vedle Schmeichelovy pokladnice.

75

Žlutou kartu dostává Isaac Hayden (Newcastle United).

74

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Demarai Gray, přichází Šindži Okazaki.

73

73. Dwight GAYLE - 2:2

73

Newcastle právě vstřelil branku!
Gólové hody v St James' Parku pokračují, Newcastlu se totiž podařilo srovnat, závěr dnešního utkání tak bude opravdu velice zajímavý. Po rozehrávce rohového kopu hlavičkoval Lejeune, načež se balon po sérii nepřesností dostal až na kopačky DWIGHTA GAYLEA, který si jej šikovně přehodil na levačku a za pomoci lehké teče jednoho z bránících protivníků překonal Schmeichela.

71

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Jacob Murphy, přichází Ayoze Pérez.

64

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Matt Ritchie, přichází Christian Atsu.

60

60. Demarai GRAY - 1:2

60

Leicester právě vstřelil branku!
Leicester se v dosavadním průběhu tohoto poločasu nijak ofenzivně neprojevoval, nyní se ale dostává do vedení! Nutno poznamenat, že se jednalo o krásnou kombinační akci, na dlouhý pas z obranné poloviny si naběhl Albrighton, jenž z první sklepl míč pro DEMARAIE GRAYE a ten parádním ranou na bližší tyč prostřelil Darlowa.

36

Velká šance Benítezových svěřenců! Ben Chilwell předvedl málo vídané zaváhání v rozehrávce, když ukázkově namazal Murphymu, jenž zkusil na Schmeichela vyzrát technickým pokusem k tyči, dánský brankář ale zasáhl.

27

Výtečně hrající Demarai Gray si na levém křídle udělal dobrý den z Yedlina a poté vymyslel parádní centr na zadní tyč, kam si nabíhal Danny Simpson. Ten se sice zjevil před poloprázdnou brankou, k lepšímu zakončení mu ale ještě jeden potřebný krok scházel.

25

Další práce pro Karla Darlowa! Tentokráte to na sebe kousek za pokutovým územím vzal Marc Albrighton, jehož skákavý pokus vyrazil domácí gólman pouze před sebe, dorážející Jamie Vardy ale Leicester do vedení neposlal.

20

20. Riyad MAHREZ - 1:1

20

Leicester právě vstřelil branku!
Leicester zůstal zabydlen na obranné polovině svého soupeře a svou další šanci nakonec přeci jen přetavil ve vyrovnávací trefu! Domácí nedokázali vyvést balon do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky, načež se jej po přihrávce Wilfreda Ndidiho zmocnil RIYAD MAHREZ a parádní ranou pod horní tyč nedal marně se natahujícímu Darlowovi šanci.

20

20. Demarai Gray (LEC)

20

Tady opravdu mnoho nescházelo! Po přihrávce od Bena Chilwella se učebnicově uvolnil Demarai Gray, jenž si nachystal míč na pravačku a z dálky zkusil své štěstí, jeho parádnímu pokusu ale k úspěchu scházely decimetry.

12

Žlutou kartu dostává Demarai Gray (Leicester City).

7

Málem to bylo už o dvě branky! Velké chyby se ve středu hřiště dopustil Ndidi, kterého bez větších problémů obral napadající Gayle. Právě domácí útočník se poté dostal do velké šance, jeho střela ale skončila těsně vedle vzdálenější tyče.

4

4. JOSELU - 1:0

4

Newcastle právě vstřelil branku!
Přesně takový vstup do utkání si fotbalisté Newcastlu představovali, už po pěti minutách hry se totiž proti Leicesteru ujímají vedení! Na přihrávku z levého křídla si naběhl Dwight Gayle, který po vniknutí do šestnáctky zvedl hlavu a přihrávkou do druhé vlny poslal míč do míst, kam si sbíhal JOSELU, proti jehož zakončení už se Kasper Schmeichel nestihl přemístit.

Newcastle United – Leicester City

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 4. Joselu (Gayle), 73. Gayle (Merino) – 20. Mahrez (Ndidi), 60. Gray (Albrighton), 86. Ayoze Pérez (vla.)

Karty:   75. Hayden (NEW), 81. Lejeune (NEW) – 12. Gray (LEC)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:7. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:9.

Newcastle United: Darlow – Yedlin, Lejeune, Clark (C), Manquillo – Ritchie (64. Atsu), Merino, Hayden, Jacob Murphy (71. Ayoze Pérez) – Gayle, Joselu (88. A. Mitrović).
Náhradníci: Elliot – Lascelles, Shelvey, Diamé, Atsu, Ayoze Pérez, A. Mitrović.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Chilwell – Mahrez (89. Fuchs), Iborra, Ndidi, Albrighton – Gray (74. Okazaki) – Vardy (90. Ulloa).
Náhradníci: Hamer – Fuchs, Dragović, A. King, Ulloa, Okazaki, Iheanacho.

Rozhodčí: Neil Swarbick – Harry Lennard, Richard West

Diváci: 52 117