Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Newcastle United – Leicester City

2:3

konec (1:1)

09.12.2017, 18:30 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • 16. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.69 3.24 2.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

86. Ayoze PÉREZ - 2:3

86

Leicester právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, pár minut před závěrečným hvizdem se Lišky z Leicesteru dostávají zpět do vedení! Domácí naprosto selhali ve středu hřiště, Vardy poté ustál souboji s Clarkem a nalezl před brankou osamoceného Okazakiho, který ale vystřelit nestihl. Vadit mu to ale nemuselo, vracející se AYOZE PÉREZ totiž balon odkopl tak nešťastně, že jej uklidil za záda brankáře Darlowa.

73

73. Dwight GAYLE - 2:2

73

Newcastle právě vstřelil branku!
Gólové hody v St James' Parku pokračují, Newcastlu se totiž podařilo srovnat, závěr dnešního utkání tak bude opravdu velice zajímavý. Po rozehrávce rohového kopu hlavičkoval Lejeune, načež se balon po sérii nepřesností dostal až na kopačky DWIGHTA GAYLEA, který si jej šikovně přehodil na levačku a za pomoci lehké teče jednoho z bránících protivníků překonal Schmeichela.

60

60. Demarai GRAY - 1:2

60

Leicester právě vstřelil branku!
Leicester se v dosavadním průběhu tohoto poločasu nijak ofenzivně neprojevoval, nyní se ale dostává do vedení! Nutno poznamenat, že se jednalo o krásnou kombinační akci, na dlouhý pas z obranné poloviny si naběhl Albrighton, jenž z první sklepl míč pro DEMARAIE GRAYE a ten parádním ranou na bližší tyč prostřelil Darlowa.

20

20. Riyad MAHREZ - 1:1

20

Leicester právě vstřelil branku!
Leicester zůstal zabydlen na obranné polovině svého soupeře a svou další šanci nakonec přeci jen přetavil ve vyrovnávací trefu! Domácí nedokázali vyvést balon do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky, načež se jej po přihrávce Wilfreda Ndidiho zmocnil RIYAD MAHREZ a parádní ranou pod horní tyč nedal marně se natahujícímu Darlowovi šanci.

4

4. JOSELU - 1:0

4

Newcastle právě vstřelil branku!
Přesně takový vstup do utkání si fotbalisté Newcastlu představovali, už po pěti minutách hry se totiž proti Leicesteru ujímají vedení! Na přihrávku z levého křídla si naběhl Dwight Gayle, který po vniknutí do šestnáctky zvedl hlavu a přihrávkou do druhé vlny poslal míč do míst, kam si sbíhal JOSELU, proti jehož zakončení už se Kasper Schmeichel nestihl přemístit.

Newcastle United – Leicester City

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 4. Joselu (Gayle), 73. Gayle (Merino) – 20. Mahrez (Ndidi), 60. Gray (Albrighton), 86. Ayoze Pérez (vla.)

Karty:   75. Hayden (NEW), 81. Lejeune (NEW) – 12. Gray (LEC)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:7. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:9.

Newcastle United: Darlow – Yedlin, Lejeune, Clark (C), Manquillo – Ritchie (64. Atsu), Merino, Hayden, Jacob Murphy (71. Ayoze Pérez) – Gayle, Joselu (88. A. Mitrović).
Náhradníci: Elliot – Lascelles, Shelvey, Diamé, Atsu, Ayoze Pérez, A. Mitrović.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Chilwell – Mahrez (89. Fuchs), Iborra, Ndidi, Albrighton – Gray (74. Okazaki) – Vardy (90. Ulloa).
Náhradníci: Hamer – Fuchs, Dragović, A. King, Ulloa, Okazaki, Iheanacho.

Rozhodčí: Neil Swarbick – Harry Lennard, Richard West

Diváci: 52 117