Menu

Hokej

NHL

Nashville Predators – Boston Bruins

5:3

konec (2:0, 2:1, 1:2)

05.12.2017, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.33 3.79 2.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu už je to vše, mějte se fajn. (04:56:25)
Československá stopa v utkání
Zdeno Chára (BOS)
1+0, 5 střel, čas na ledě 21:33
David Krejčí (BOS) 0+1, 4 střely, čas na ledě 16:39
David Pastrňák (BOS) 1+0, 5 střel, čas na ledě 22:37.
Tři hvězdy utkání:
1. Craig Smith (NSH) 2+1
2. Kevin Fiala (NSH) 1+1
3. Kyle Turris (NSH) 0+2.
Střely na branku: 25 – 40 (11:13, 6:11, 8:16).
Je dobojováno! Máme za sebou velmi atraktivní duel, ve kterém měl více ze hry Boston, jenže Predátoři ukázali mnohem lepší efektivitu a z menšího počtu střel dokázali dát hned pět branek. Chárovu partu přesto musíme pochválit, za bojovnost. Za stavu 0:4 se Bruins ještě zmátořili a snížili na rozdíl jediné branky, ovšem o pár sekund později domácí znovu odskočili díky Forsbergovi, jenž stanovil finální podobu skóre 5:3.

Konec zápasu.

59:58

Watson v samotném závěru netrefil prázdnou branku z vlastní poloviny, ale to už Nashville mrzet nemusí.

59:46

Pětice hráčů ve žlutém odolává a pro Boston už to vypadá beznadějně.

59:16

David Krejčí napřáhl od modré, jenže trefil jen obětavě padajícího Watsona, který zasáhl místo Rinneho.

59:06

Další icing Predátorů umožnil hostující lavičce vybrat oddechový čes. Nejlepší hráči Bostonu tak mohli nabrat poslední síly.

59:00

Poslední minuta třetí třetiny.

58:58

Krugova střela z pravé strany byla hodně nepřesná, puk se poté sice odrazil od zadního hrazení před branku, ale tu Pastrňák zleva netrefil.

58:22

Další vyhození domácích hráčů už nebylo proti pravidlům a Charlie McAvoy se tak musí rychle vracet pro puk do vlastního pásma.

58:01

Nakonec se vhazovalo ve středovém kruhu, kde byl úspěšnější Krejčí. Po icingu Nashvillu už jsou hosté zase v šesti.

57:51

Preds vytlačili své soupeře mimo vlastní obrannou třetinu. Po ofsajdu následuje ještě jedna reklamní přestávka a čas na poradu pro oba týmy.

57:36

Boston má na ledě to nejlepší, co může nabídnout. Bergeronova formace s Pastrňákem a Marchandem ale zatím vymyslela jen několik nepřesných střel.

56:55

Až teď se Bruins usadili před Rinnem. Rask mezitím utekl na střídačku a Medvědi to zkouší v šesti!

56:15

Predátoři stále okupují útočnou polovinu a nepouští hosty do žádného tlaku, do kterého by se Boston už potřeboval dostat.

55:47

Subban obrovskou ranou z poloviny hřiště trefil jen zadní mantinel. Jinak by možná překvapil Raska, který s takto prudkou střelou nepočítal.

55:21

Dvougólový Craig Smith se dostal do šance díky další chybě v rozehrávce Bostonu. Těsně před Raskem ale nenašel skulinku, kterou by poslal puk do sítě.

55:03

Torey Krug měl úplný klid na rozehrávku, jenomže ta se mu nepovedla a je z toho zakázané uvolnění Bruins.

54:15

Pastrňák si na středu připravil puk pro střelu zápěstím, jež se od Josiho brusle odrazila mimo prostor Rinneho pracoviště.

53:57

McAvoy si troufl na útočný výlet, jenže ze zadního mantinelu se bekhendovou přihrávkou nepropojil s Bergeronem a puk vycestoval do středu hřiště.

53:38

Noel Acciari si zakončením z pravého kruhu zase vylámal zuby na Rinnem, jenž po dvou rychle inkasovaných gólech zase našel potřebnou pohodu.

53:17

Anders Bjork to vzal na sebe, ale do útočného pásma kotouč nezavezl. Na druhé straně znovu pálil P. K. Subban a Rask si musel připsat další zákrok.

52:21

David Backes vyjel z trestné lavice a hned se zapojil do útoku, během kterého využil nasbíraných sil a objel si Subbana, přes kterého sice vystřelil, ale Rinneho nepřekvapil.

52:10

Hosté v plném počtu.

51:37

I druhou dělovku z hole Subbana finský legionář v hostující brance vyrazil a jeho spoluhráči pak dostali puk aspoň do středního pásma.

51:02

Druhá početní výhoda se domácím zatím moc nedaří, po vyhození pálil Subban, ale Rask byl připraven.

50:37

Turris zpětnou přihrávkou na osu hřiště našel volného Josiho, který bohužel pro Predátory trefil jen nohu ideálně postaveného Nashe.

50:10

Vyloučení v týmu Boston Bruins (David Backes – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

49:57

Fantastický Rask teď natáhl levou nohu a koncem betonu zlikvidoval střelu Coltona Sissonse, který po přihrávce za obranu mířil do poloprázdné branky!

49:28

Pokračuje klasická přesilovka Bostonu. Po vyhození Sissonse už ale s největší pravděpodobnosti nebude využitá.

49:13

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Nashville Predators (Viktor Arvidsson – 2 min., hrubost).

49:13

A už se to mele! V přerušené hře se do sebe pustilo dobrých osm hokejistů a rozhodčí mají práci s jejich uklidněním.

49:08

David Pastrňák nastavoval hokejku po křižné přihrávce od Bergerona. Z bezprostřední blízkosti se mu ale nepovedlo podruhé poslat puk za brankovou čáru.

49:04

Marchand s Bergeronem a Pastrňákem se usadili před RInnem, který se musel pořádně ohánět, ale čtvrtý puk za svá záda nepustil.

48:37

Teď už Matt Grzelcyk operuje v útočném pásmu, kde nabil před levý kruh Krugovi, ale jeho tvrdá střela letěla mimo tři tyče.

48:08

Grzelcyk odvedl vynikající práci v obranné činnosti, když překazil finální přihrávku během domácího brejku dvou na jednoho.

47:40

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Filip Forsberg – 2 min., držení protihráče).

47:35

Bruins si vytvořili slušný tlak. Nebezpečná byla hlavně Josiho teč Grzelcykovy střely, která šla do protipohybu Rinneho a ten měl kliku, že puk proletěl okolo pravé tyče.

46:42

Zaplněná Bridgestone Arena přímo fantasticky zareagovala na dva slepené inkasované góly a nyní fandí i během komerční přestávky. Takovýto doping hráči Nashvillu rozhodně potřebovali.

46:22

46:22 Filip FORSBERG - 5:3

46:22

Nashville právě vstřelil branku!
Domácí fanoušci mohutným skandováním vyburcovali své hráče na ledové ploše a ti znovu odskočili na rozdíl dvou branek! Backes neudržel puk na útočné modré, Roman Josi jej přihrávkou přes celé střední pásmo poslal před rozjetého FILIPA FORSBERGA, který v úniku rychle švihl zápěstím a Rask byl naprosto bez šance. Asistence: Roman Josi.

45:48

Peter Laviolette reaguje a vyžádal si oddechový čas.

45:48

45:48 David PASTRŇÁK - 4:3

45:48

Bruins právě vstřelili branku!
No vida, Boston zničehonic ztrácí už jen jeden gól! Zasloužila se o to elitní formace hostů, kdy Marchand ve spolupráci s Bergeronem dostal puk do levého kruhu na DAVIDA PASTRŇÁKA, na jehož rychlou střelu zápěstím Rinne znovu nedosáhl. Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.

44:46

Grzelcyk je po druhé přestávce hodně aktivní, nyní vjel do pásma a střelou zpoza kruhů opět zaměstnal Rinneho, který svůj tým tentokrát podržel.

44:33

44:33 Zdeno CHÁRA - 4:2

44:33

Bruins právě vstřelili branku!
Medvědi podruhé snižují a dramatizují koncovku zápasu! David Backes zády k domácí brance posunul kotouč na modrou čáru, ze které bez většího rozmýšlení vystřelil ZDENO CHÁRA. Kotouč se v mezikruží nepředvídatelně odrazil od ledu a odrazil se nad levý beton překvapeného Rinneho! Asistence: David Backes, Riley Nash.

43:42

Domácí v plném počtu.

43:22

Krugova přihrávka byla tečovaná do hlediště. Následné buly vyhrál Bonino a Preds tohle oslabení už zvládnou.

43:08

O pár chvil později už bostonský obránce Matt Grzelcyk pálil od modré, ale Rinne měl ideální výhled a netečovanou střelu pokryl.

42:48

Subban před obrannou modrou čáru zastavil postup Grzelcyka a hosté se museli vrátit pro puk zpět k vlastnímu brankovišti.

42:22

David Krejčí v roli režiséra na modré čáře přihrál svému jmenovci a krajanovi Pastrňákovi, ale jeho střela z první byla snadným soustem pro RInneho.

42:11

Bruins se díky Bergeronem vyhraném buly usadili v útočném pásmu, ale k přímému ohrožení Pekky Rinneho se zatím nedostali.

41:42

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Colton Sissons – 2 min., držení protihráče).

41:21

Zdeno Chára byl u vlastní branky faulovaný. Boston dostává výhodu a už poslal do hry šestého bruslaře.

40:36

Järnkrok zablokoval Grzelcykovu střelu od modré a zmařil tím první útočnou akci Bruins ve třetí třetině.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku po 2. třetině: 17 – 24 (11:13, 6:11).
Predátoři vstoupili do prostřední dvacetiminutovky ve velkém stylu a díky dvěma trefám Bonina a Fialy utekli do komfortního vedení 4:0. To po polovině zápasu zkorigoval McAvoy, ovšem k dalšímu snížení už nedošlo a do šaten se tak jde za stavu 4:1 ve prospěch Nashvillu, který by si v poslední třetině měl svůj náskok pohlídat.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:03

Spooner zachyboval na útočné modré, do úniku se hnal Pontus Åberg, ovšem Miller se stihl na poslední chvíli vrátit a švédského útočníka při zakončení trochu rozhodil, takže Rask zasahovat nemusel.

39:00

Poslední minuta druhé třetiny.

38:21

Přečíslení čtyři na dva nevyřešil Predátoři nejlépe, vše skončilo sraženou přihrávkou od Turrise, po které skončil kotouč u zadního mantinelu.

37:50

Krug ihned prodlužoval spoluhráčovu přihrávku k Heinenovi, ale jeho zpětná přihrávka se stala kořistí pro hráče ve žlutém.

37:16

Bleskový kontr Bostonu střelou z pravého křídla zakončoval Riey Nash, nicméně Pekka Rinne na celou situaci dobře viděl a zasáhl.

36:39

Forsberg přihrál na modrou Ekholmovi, jehož pokus z osy hřiště byl sražen doprava, kde stál Calle Järnkrok, ale mezi tři tyče své zakončení nevtěsnal.

36:02

Kevan Miller si musel dát velký pozor před napadajícím Sissonsem. Kdyby kotouč ztratil, byl by z toho hodně nebezpečný nájezd hráče s číslem deset.

35:37

Sražený puk opustil hrací plochu a skončil v rukou jednoho z diváků. Hra je přerušena a pokračovat bude po reklamní přestávce.

35:11

Krejčího nahození si pohlídal Subban a Nashville velmi rychle dostal kotouč zpět do klidnějšího prostoru mezi modré čáry.

34:21

Riley Nash vracel puk k modré čáře, ale tam neměl žádného spoluhráče. Proti sprintujícímu protihráči tak musel vyjet Rask daleko ze svého brankoviště a zmařil možný únik.

33:55

David Pastrňák zprava poslal na Rinneho střílenou přihrávku, kterou domácí brankář betonem vyrazil před sebe a pak pokryl puk před číhajícím Marchandem.

33:12

Ani Matt Grzelcyk nesnížil na rozdíl dvou branek, finský gólman Predators si zakončení z nulového úhlu pohlídal.

32:38

Odpověď Bostonu na sebe nenechala dlouho čekat, hosté se ve třech lidech podívali k brankovišti, ale Rinne Acciariho vychytal.

32:23

Subban roztáhl hru doleva k Fialovi, který skvělým pasem našel na druhé straně volného Smithe a ten při pokusu o hattrick jen o kousek přestřelil hostující klec.

31:12

Čtyři Švédové v dresu Nashvillu předvedli rychlou souhru na levém křídle, z toho těžil Švýcar Roman Josi, ale Rask střelu z dálky vyrazil.

31:02

McAvoy z těžké pozice znovu vystřelil, ale Bergeron letící puk protečoval jen do rohu. Následovalo vyhození Forsberga a zakázané uvolnění.

30:41

S dalším nášupem přispěchal od modré střílející Zdeno Chára. Rinnemu jeho pokus nadělal nečekaně velké problémy, ale nakonec ho přece jenom zastavil.

30:14

30:14 Charlie MCAVOY - 4:1

30:14

Bruins právě vstřelili branku!
Boston rychle využil přesilovou hru a ještě může pomýšlet na nějaký bodový zisk! Krejčí se na levém křídle rozhodl pro přihrávku ke krátkému mantinelu, odkud Heinen nabil CHARLIEMU MCAVOYOVI a jeho nekompromisní rána z pravého kruhu zaplula k vzdálenější tyči. Asistence: Danton Heinen, David Krejčí.

29:54

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Roman Josi – 2 min., krosček).

29:12

Miller nedosáhl na Marchandovu přihrávku přes šířku hřiště a zpoza Rinneho branky už rozjíždí domácí protiakci Josi.

28:41

Krejčího rychlou střelu hokejka Pekky Rinneho vytěsnila až do ochranné sítě nad mantinelem v rohu hřiště.

28:15

Hosté se hezky prokombinovali obranným pásmem, Bjork poté jenom nahazoval a k puku se dostal Rinne.

27:46

Po ofsajdu Bostonu následuje reklamní přestávka a rychlá úprava ledové plochy.

27:28

Hosté v plném počtu.

27:05

Acciari zlomil hokejku a Boston tak měl na ledě jen tři ozbrojené hráče. I ti si ale poradili a vyhodili puk do bezpečí.

26:36

Josi naznačil střelu a přihrál do levého kruhu Ekholmovi, který trefil tyč! Následovala rychlá otočka Fialy, ale Rask při svém prvním zákroku obstál.

26:05

Nashville začal první přesilovku opatrnou kombinací a zatím se vůbec netlačí do zakončení.

25:28

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Grzelcyk – 2 min., vysoká hůl).

24:10

Anton Chudobin má za sebou svůj nejhorší výkon v dosavadním průběhu sezóny a po čtyřech inkasovaných gólech přenechává své místo Tuukku Raskovi.

24:10

24:10 Kevin FIALA - 4:0

24:10

Nashville právě vstřelil branku!
Začíná z toho být poměrně velký debakl! KEVIN FIALA si dojel pro puk a ve středním pásmu ho vzal ze souboje několika jiných hráčů. Posléze se ocitl v přečíslení dvou na jednoho a místo přihrávky se přiblížil Chudobinovi, před kterým předvedl rychlý blafák a bekhendem neomylně navýšil náskok Predátorů na 4:0 Asistence: Kyle Turris, Craig Smith.

23:32

Snad osm hráčů se sjelo na dvou metrech okolo hostující branky. Chudobin rozhodně neměl kotouč pod kontrolou, ale rozhodčí naštěstí pro něj přerušil hru.

22:15

22:15 Nick BONINO - 3:0

22:15

Nashville právě vstřelil branku!
Domácí vedou už o tři góly! NICK BONINO vyhrál vhazování nad Kuralym, Arvidssonova střela tahem pak byla Sissonsen sražena právě k Boninovi, který se bleskově zorientoval a zleva uklidil puk za Chudobina, který byl ve špatné pozici a proti zakončení k jeho pravé tyči neměl šanci zasáhnout. Asistence: Colton Sissons, Viktor Arvidsson.

22:11

Na opačném konci hřiště našel Chudobin kotouč vystřelený od modré čáry z hokejky domácího kapitána Romana Josiho.

21:38

Bjork vybojoval kotouč a zpoza branky hezky našel v mezikruží Krejčího. Ani on na čistém kontu Rinneho ale nic nezměnil.

21:23

Krug tvrdě vypálil ihned po buly. RInne o tom ani pořádně nevěděl, ale betonem letící puk vyrazil.

20:52

Subban se jako obránce zjevil až v mezikruží, místo střely ještě hledal v pravém kruhu Smithe, ale k němu kotouč neprošel.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku po 1. třetině: 11 – 13.
Je za námi zajímavá první třetina, ve které byl k vidění vyrovnaný hokej s nepatrnou střeleckou převahou Bostonu. Většina ze třinácti pokusů ale pro Rinneho žádné velké problémy nečinila, což neplatilo na druhé strany u brankoviště Antona Chudobina, kterého dvakrát překonal Craig Smith a zajistil Predátorům vedení 2:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:42

19:42 Craig SMITH - 2:0

19:42

Nashville právě vstřelil branku!
Osmnáct sekund před první sirénou jdou domácí hokejisté do dvoubrankového trháku! Fiala vyhodil puk ven z obranného pásma, Ekholm ho pak posunul za tři soupeře najednou a CRAIG SMITH rázem jel sám na Chudobina, kterého střelou pod břevno pokořil v minisouboji i podruhé! Asistence: Mattias Ekholm, Kevin Fiala.

19:28

Bergeron se rychle obtočil, ale střelou z levého mantinelu trefil jen vlastního spoluhráče. Backesova další rána pak také nebyla moc nebezpečná.

19:00

Poslední minuta první třetiny.

18:58

Finský gólman ve službách Nashvillu teď dvakrát zakročil v rozmezí tří sekund, kdy na něj z levé strany postupně vypálili Sean Kuraly a také Zdeno Chára.

18:28

Oba týmy střídají, a tak Yannick Weber může pošetřit vteřinky v bezpečí za Rinneho klecí.

17:57

Miller uklidňuje hru po několika nepřesnostech na obou stranách. Puk potrápil snad všechny, ke kterým se ve středním pásmu přiblížil.

17:06

Spooner vrátil puk na pravý konec modré čáry, nicméně Millerovu střelu srazil Sissons mimo prostor branky.

16:09

Kyle Turris vystihl rozehrávku Bostonu a střelou švihem podle všeho trefil břevno za již překonaným brankářem Chudobinem!

15:39

Na druhé straně od modré čáry pálil Torey Krug jen pár milimetrů vedle branky Krejčího následný pas už vyhnal Medvědy do středního pásma.

15:03

Yannick Weber se opřel do volného kotouče a dělovou ránou vyděsil diváky za zadním mantinelem.

14:33

Järnkrok ihned po buly posunul puk na Forsberga, který vypálil golfákem jen do dobře postaveného soupeře Schallera.

14:32

Boninovi trvalo zkrocení skákavého puku, kterého se chopil Bergeron a dloubl ho na jednu ze střídaček. Následuje komerční pauza.

14:16

Bergeron přes polovinu hřiště marně hledal Marchanda a zavinil zakázané uvolnění. Vhazuje se po pravici Chudobina.

13:56

Bruins teď dobře rotovali v útočném pásmu a motali hlavu obráncům Nashvillu, kteří své protivníky ale nenechali zakončit.

13:17

Jemelin chtěl přihrát o mantinel, ale tím dostal puk přesně ke Krejčímu, jehož pokus z levého bodu pro vhazování ztlumil Rinne na svém hrudníku.

12:50

Zdeno Chára převzal přihrávku před levý kruh střelou přes Austina Watsona našel Rinneho, který musel hodně rychle reagovat.

12:29

Kuraly si v rychlosti dal puk na bekhend a jeho centr z pravé strany skončil pod Rinnem, který byl u levé tyčky včas.

12:05

Krugovu střílenou nahrávku od modré čáře nataženou hokejkou protečoval Tim Schaller, jenže kotouč poslal do urostlého Rinneho.

11:46

Právě Miller zachyboval v rozehrávce, když trefil brusli Bonina. Arvidsson se tak zadarmo dostal ke střele z vrcholku levého kruhu, kterou Chudobin vyrazil.

11:07

Chudobin jednoduše vyrazil nahození z poloviny hřiště a předal puk Millerovi, který načal rychlý přechod Bostonu, jenž skončil kvůli zásahu hostující střídačky.

10:16

Kevin Fiala se zničehonic ocitl v přečíslení dvou na jednoho, při němž přihrál přes Cháru a nechal zakončení na Romanu Josim. Toho však bravurně vychytal Chudobin, který se bleskově stihl přesunout k pravé tyči a betonem dostal kotouč do bezpečí.

09:38

Těm zase nezafungovala spolupráce při založení nového útoku a z nezachycené přihrávky se vyklubal icing.

09:25

Subban vypálil od modré jen do noh clonícího Schallera. Acciari pak špatně přihrál a vrátil puk domácím.

08:57

Od Kuralyho se kotouč odrazil do brankoviště a tam po něm raději skočil Rinne, jenž zastavil časomíru.

08:23

Pastrňák nejprve neúspěšně centroval před branku a poté švihem vystřelil z osy hřiště. Výstroj gólmana Rinneho ale byla znovu na místě.

07:42

Backes se špatně zorientoval a nasměroval svou přihrávku mimo útočné pásmo Bostonu, který o kotouč musí znovu bojovat.

07:13

David Krejčí roztáhl hru k levému mantinelu, ovšem Chárovu vysokou a pomalou střelu Rinne u první tyče snadno lapil.

06:17

Miilerovu střelu od modré Rinne jenom vyrazil, o pár sekund později z dálky pálil i Schaller a finský gólman tentokrát už přerušil hru.

05:58

Kuraly vyhrál vhazování mezi modrými čarami, ovšem Bruins kvůli odpískanému ofsajdu daleko nedošli.

05:39

Predátoři vydolovali puk u červené čáry a přesunuli se před Chudobina, který musel vyrazit Watsonův přízemní pokus z pravé strany.

04:59

Carlo ztratil puk v obranném pásmu a z toho ihned pramenila střela Irwina, kterou Chudobin levou nohou vykopl. Na druhé straně to zkoušel Backes, ale Irwin jeho pokus srazil do ochranné sítě.

04:48

Hra se znovu dvakrát přerušila. Nejprve kvůli přihrávce rukou ve středu hřiště a následně kotouč vyletěl mezi diváky.

04:06

Kevan Miller z pravého křídle na pozorného Rinneho nevyzrál, ale aspoň získal buly v útočném pásmu.

03:37

McAvoy získal puk u zadního mantinelu a přes Acciariho ho dostal k rozjetému Kuralymu. Ten se snažil předjet Jemelina, ale ten ho k brance nepustil a přišpendlil jej na mantinel.

02:55

Austin Watson na pravém křídle přebruslil jednoho ze soupeřů a z úhlu vystřelil, čímž Chudobina tentokrát nepřekvapil.

01:26

01:26 Craig SMITH - 1:0

01:26

Nashville právě vstřelil branku!
Tak to je nepříjemný start pro Chudobina, který inkasuje z vůbec první akce Predators! Turris přiťukl puk na modrou čáru, ze které vypálil Jemelin. Prudkou ránu Chudobin vyrazil před sebe k nepokrytému CRAIGU SMITHOVI, jenž při dorážce nezazmatkoval a otevřel skóre zápasu. Asistence: Alexej Jemelin, Kyle Turris.

00:36

Zápas začal ve velmi dobrém tempu a hned po půlminutě jsme tu měli první velkou šanci Davida Pastrňáka, který dostal od Marchanda přihrávku do úplně volného prostoru, jenomže hokejkou mezi nohama trefil jen levý beton brankáře Rinneho!

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Nashville Predators: Rinne (Lindbäck) – Ekholm, Josi (C), P. K. Subban, Jemelin, Y. Weber, Irwin – C. Smith, Turris, Fiala – Åberg, Järnkrok (A), F. Forsberg (A) – Arvidsson, Bonino, Sissons – Watson, F. Gaudreau, Salomäki.

Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Bjork, Krejčí, Spooner – Backes (A), Riley Nash, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller.

Rozhodčí: Brenk, Hebert – Alphonso, Gibbs.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vzájemné zápasy

06.10.2017 Boston – Nashville 4:3
29.03.2017 Boston – Nashville 4:1
13.01.2017 Nashville – Boston 2:1
19.02.2016 Nashville – Boston 2:0
08.12.2015 Boston – Nashville 2:3.
Boston Bruins

Hostující klub v půlce listopadu našel pohodu v zadních řadách a také díky uzdraveným klíčovým hráčům vyhrál šest z předchozích sedmi zápasů, během kterých jen jednou inkasoval více než dva góly. Před třemi dny Tuukka Rask dokonce udržel nulu na ledě Philadelphie, kde Medvědi vyhráli 3:0. V nesmírně vyrovnané Východní konferenci Bruins patří desáté místo, ovšem oproti všem soupeřům mají několik zápasů k dobru.

Nejproduktivnější hráči:
1. D. Pastrňák – 23 bodů (13+10)
2. B. Marchand – 19 bodů (9+10)
3 .P. Bergeron – 14 bodů (5+9).
Nashville Predators

Predátoři zatím proplouvají základní části bez větších starostí. Z šestadvaceti zápasů pouze sedmkrát nebodovali a v Západní konferenci jim patří s pětatřiceti body čtvrté místo s tříbodovým mankem na překvapivě vedoucí Winnipeg. Naposledy se Nashville předvedl na domácím ledě v zápase proti Anaheimu,který po úspěšném obratu vyhráli 3:2 po samostatných nájezdech.

Nejproduktivnější hráči:
1. F. Forsberg – 27 bodů (13+14)
2. V. Arvidsson – 18 bodů (9+9)
3. P.K. Subban – 18 bodů (4+14).
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

Nashville Predators – Boston Bruins

5:3

konec (2:0, 2:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. C. Smith (Jemelin, Turris), 20. C. Smith (Ekholm, Fiala), 23. Bonino (Sissons, Arvidsson), 25. Fiala (Turris, C. Smith), 47. F. Forsberg (Josi) – 31. McAvoy (Heinen, Krejčí), 45. Chára (Backes, Riley Nash), 46. Pastrňák (Marchand, Bergeron)

Nashville Predators: Rinne (Lindbäck) – Ekholm, Josi (C), P. K. Subban, Jemelin, Y. Weber, Irwin – C. Smith, Turris, Fiala – Åberg, Järnkrok (A), F. Forsberg (A) – Arvidsson, Bonino, Sissons – Watson, F. Gaudreau, Salomäki.

Boston Bruins: Chudobin (25. T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Bjork, Krejčí, Spooner – Backes (A), Riley Nash, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller.

Rozhodčí: Brenk, Hebert – Alphonso, Gibbs

Diváci: 17 113

Průběh zápasu
1. třetina
01:26 NSH 1:0 C. Smith (Jemelin, Turris)
19:42 NSH 2:0 C. Smith (Ekholm, Fiala)
Po 1. třetině
2. třetina
22:15 NSH 3:0 Bonino (Sissons, Arvidsson)
24:10 NSH 4:0 Fiala (Turris, C. Smith)
24:10
25:28 BOS 2 Grzelcyk, vysoká hůl
29:54 NSH 2 Josi, krosček
30:14 BOS 4:1 McAvoy (Heinen, Krejčí)
Po 2. třetině
3. třetina
41:42 NSH 2 Sissons, držení protihráče
44:33 BOS 4:2 Chára (Backes, Riley Nash)
45:48 BOS 4:3 Pastrňák (Marchand, Bergeron)
46:22 NSH 5:3 F. Forsberg (Josi)
47:40 NSH 2 F. Forsberg, držení protihráče
49:13 BOS 2 Marchand, hrubost
NSH 2 Arvidsson, hrubost
50:10 BOS 2 Backes, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Konec