Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Nitra – HK 32 Liptovský Mikuláš

3:2

po prodl. (1:2, 1:0, 0:0 - 1:0)

01.12.2017, 18:00 • 24. kolo • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 1.38 6.0 5.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Predĺženie nemalo dlhé trvanie a v Nitre sa už oslavuje víťazstvo. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok dňa. (20:29:58)

Koniec zápasu.

61:01

61:01 Tomáš MIKÚŠ - 3:2

61:01

Nitra dala gól!
Je rozhodnuté, TOMÁŠ MIKÚŠ vystrelil Nitre dva body! Obrovskú zásluhu na góle má Marek Slovák, ktorý puk potiahol stredom až k ľavej žrdi, odkiaľ prihral pred odkrytú časť bránky, kde už Mikúš nemohol zaváhať. Asistencie: Marek Slovák, Peter Ordzovenský.

60:35

Liptáci sa v predĺžení usadili v útočnom pásme, ale nedokázali vystreliť, až napokon Nádašdi puk odovzdal iba domácim.

60:01

Začalo sa predĺženie.
V tretej perióde presný zásah nepadol, takže sa duel po riadnej hracej dobe končí remízou 2:2. Po krátkej prestávke bude nasledovať päťminútové predĺženie troch proti trom.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

59:36

Nádašdi sa teraz do puku oprel pri mantineli na modrej čiare, ale Lawson bol aj teraz úspešný. V samom závere tretiny nechce nikto urobiť zbytočnú chybu.

59:13

V záverečnej minúte sa do útoku presunuli hostia. Uram prihrával popred bránku do kruhu, ale Nádašdi odtiaľ nedokázal zakončiť.

58:21

Krištof na modrej čiare posunul puk Paulovičovi, ktorý ihneď strieľal z ľavej strany, ale Košarišťan pokus dobre videl a hru prerušil.

58:00

Začína sa posledná dvojminútovka riadnej hracej doby. Lawson pomáha svojim spoluhráčom s rozohrávkou.

57:25

Teraz mali od svojej bránky rozohrávať domáci, ale Kriška výborne forčekoval a puk napokon vyletel na ochrannú sieť, takže sa bude vhadzovať v strednom pásme pri modrej čiare.

56:50

Krištof zo stredného pásma iba nahodil puk do útoku a Nitra odchádza striedať. Rozohrávať budú hostia.

56:22

Nitrianskemu nevyšla rozohrávka z vlastnej obrannej tretiny a domáci to ihneď využili na strelu od modrej čiary, ale s tou si brankár hostí poradil.

55:55

Hra je prerušená a nasledovať bude komerčná prestávka. Po nej sa bude vhadzovať po pravici gólmana Košarišťana.

55:40

Liptovský Mikuláš mohol ísť tretíkrát do vedenia! Uram najskôr zakončil z ľavého kruhu a vyrazený puk ešte dorážal Moravčík, ale ani on pred Lawsonom neuspel.

54:58

Nitra sa vrátila do pásma. Od modrej čiary to skúsil Ordzovenský, ale Košarišťan puk vyrazil do roho klziska.

54:26

Puk preletel až za bránku Lawsona a domáci fanúšikovia si pýtali hvizd rozhodcu, ale ten ostal ticho. Hra sa stále neprerušuje.

53:55

Macík si puk zatiahol do pravého kruhu, odkiaľ chcel asi strieľať, ale kus čiernej gumy mu tam ušiel a zakončenie sme nevideli.

52:41

Luža ležal na zemi a o jeho hokejku sa potkol Mikúš, ale rozhodcovia ani teraz vylučovať nebudú. Domáci fanúšikovia sa opäť hnevajú.

51:59

Pacalaj má puk na hokejke za svojou bránkou a bude rozohrávať. Domáci hokejisti začínajú forčekovať, preotže už dostriedali.

51:48

Po Suchého zákroku si teraz domáci diváci pýtali faul, ale rozhodca ostal pokojný a vylučovať sa nebude.

50:43

Mikúš nahodil puk z ľavej strany od mantinelu, ale nik z jeho spoluhráčov ho netečoval, takže Košarišťan nemohol mať so zákrokom problém.

50:00

Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby. O víťazovi stále rozhodnuté nie je, pod Zoborom je stav vyrovnaný 2:2.

49:33

Nitra zahodila dobrú šancu po aktivite Slováka a hostia puk následne iba vyhodili cez všetky čiary. Je z toho zakázané uvoľnenie.

49:10

Uram dostal puk do pásma a prihral Kriškovi. Ten ešte prvému menovanému prihrávku vracal do ľavého kruhu, ale tam už Uram nesupel.

47:43

Nitrianska početná výhoda sa práve skončila, Nitriansky sa vracia na ľadovú plochu. Domáci tím sa počas presilovky do výraznejšej šance ani nedostal.

47:16

Košarišťanova bránka je po súboji posunutá a hra sa musí prerušiť. Do konca nitrianskej presilovky ostáva už iba pár sekúnd.

46:55

Liptáci teraz dvakrát za sebou puk vyhodili od vlastnej bránky. Hostia sa zatiaľ dobre bránia a súpera do výraznejšej šance nepúšťajú.

46:23

Nitrania sa usadili v pásme. Od modrej čiary vystrelil Mezei a jeho spoluhráči sa ešte pokúšali o teč, ale neúspešne.

45:43

Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Erik Nitriansky – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

45:17

Suchému napokon zámer vôbec nevyšiel. Puk poslal cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude pred Košarišťanom.

45:08

Suchý má puk za svojou bránkou a čaká na dostriedanie. Medzičasom sa začala už piata minúta tretej tretiny.

44:23

Na opačnej strane ale rovnako rozohral aj Lawson. Na ľadovej ploche nevidíme žiadne nebezpečnejšie zakončenie.

44:10

Košarišťan povyšiel zo svojej bránky a pomáha spoluhráčom s rozohrávkou. Nitra sa musí stiahnuť von z pásma.

43:17

Slovák od ľavého mantinelu prihrával pomedzi protihráčov za kruhy, ale puk nikam neprešiel. Liptáci si dali veľký pozor a úspešne zakročili.

42:40

Vystrelil aj Rais, ale Uram jeho pokus obetavo zblokoval. Aktivita je jednoznačne na hokejkách Nitry.

42:03

Csýnyi teraz zakončoval z pravého kruhu, ale trafil iba Suchého. Liptovský Mikuláš sa musí na začiatku tretej periódy iba brániť.

41:25

Blackwater strieľal z pravého kruhu a Slovák ešte dorážal, ale Košarišťan výborne uspel. Úvodná ofenzívna snaha domácich je citeľná.

40:50

Nitrania vyhrali buly, puk zatiahli za bránku a odtiaľ prihrali pred svätyňu hostí. Tam sa Slovák obtočil a strieľal, ale trafil iba hokejku súpera.

40:38

Liptovský Mikuláš sa dopustil zakázaného uvoľnenia a nemôže striedať. Vhadzovať sa bude po ľavici Košarišťana.

40:10

Nitra v úvode tretej tretiny vyhrala buly a bude začínať spoza svojej bránky.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Druhá tretina priniesla iba jeden gól. Dosiahla ho domáca Nitra, takže do šatní sa odchádza za vyrovnaného stavu 3:3.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:52

Hra je prerušená pre postavenie útočiaceho nitranskeho hráča v bránkovisku. Nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.

39:30

Domáci majú puk na hokejkách vo svojom obrannom pásme a chcú rozohrávať smerom dopredu. Uvidíme, čo Nitrania ešte stihnú.

38:52

Blackwater zakladal akciu po pravej strane. Chcel prihrávať za kruhy Macíkovi, no obrancovia hostí tam puk nepustili.

38:08

Domáci Mezei chcel zrejme vysunúť spoluhráčov, ale puk iba vyhodil na zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude po ľavici Lawsona.

37:37

Nitriansku snahu teraz prerušil ofsajd. Vhadzovať sa bude v strednom pásme pri modrej čiare.

36:55

Kutálek poslal prihrávku na vnútornú hranicu ľavého kruhu, odkiaľ v ťažkej pozícii zakončoval Versteeg bekhendom. Košarišťan zaváhať nemohol.

36:22

Nitrania to skúsili prihrávkou medzi kruhy, ktorú od mantinelu poslal Macík. Medzi kruhmi to však Blackwater nemal na strelu a chcel ešte nájsť Slováka, ale neúspešne.

35:46

Rýgl si od modrej čiary povyšiel za pravý kruh, odkiaľ bez prípravy vystrelil, ale mieril iba do miest, ktoré mal Košarišťan výborne pokryté.

35:00

Začína sa posledná päťminútovka tejto tretiny. Teraz sú aktívnejší domáci, ktorí sa chcú prvýkrát v zápase dostať do vedenia.

34:50

Z ľavého kruhu to skúsil Csányi, ale Košarišťan to dobre videl a puk bezpečne zlikvidoval. Skóre sa stále nemení, aj naďalej hráme za vyrovnaného stavu 2:2.

34:28

Nitrania dostali puk na opačnú polovicu klziska, kde bola aj Pupákova strela zrazená na ochrannú sieť a nasledovať bude komerčná prestávka.

33:47

Napokon to od modrej čiary strelecky skúsil Nádašdi, ale jeho pokus zblokovala domáca defenzíva. Aktivita Liptákov je teraz zrejmá.

33:04

Matúš Sukeľ rozohrával z pravej strany od mantinelu, ale spoluhráča nenašiel. Hostia aj napriek tomu ostávajú v útoku.

32:14

Hra sa teraz dlhšie neprerušuje. Liptáci si prevzali puk na hokejky a ostávajú nasťahovaní v pásme súpera.

31:28

Pozor ale aj na opačnej strane. Tam bol veľmi aktívny Huna, ktorý popred bránku posielal prihrávku na Piatku, ale ten už nestihol zakončiť.

30:49

Slovák získal puk po zlej rozohrávke súpera. Posunul ho Blackwaterovi, ale ten bol bránený a nedokázal prihrávku spracovať.

30:00

Začína sa druhá polovica riadnej hracej doby tohto zápasu. Nitra zbiera puk a bude sa chcieť vrátiť do útoku.

29:40

Kutálek sa rozbehol smerm do útočnej tretiny, ale Košarišťan vykorčuľoval k mantinelu a pomohol svojmu tímu s rozohrávkou.

28:32

Nemec sa vracia na ľadovú plochu a oba celky pokračujú v plnom počte. Prvýkrát v zápase máme za sebou nevyužitú presilovku.

28:04

Liptovskému Mikulášu sa puk podarilo vyhodiť von z pásma. Nitre sa v tejto presilovke zatiaľ nedarí skórovať.

27:36

Výborná šanca Nitry! Krištof ostal nepokrytý na vnútornej hranici ľavého kruhu a skúsil to zakončením, ale to Košarišťan ramenom vyrazil mimo priestoru troch žrdí.

26:58

Liptáci v úvode oslabenia puk dostali von zo svojej obrannej tretiny. Nitra musí založiť novú akciu.

26:32

Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Jakub Nemec.

26:18

Liptáci sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po pravici Košarišťana.

25:22

25:22 Marek SLOVÁK - 2:2

25:22

Nitra dala gól!
Aj táto početná nerovnováha je využitá. Po výmene puku na modrej čiare sa do strely oprel Rýgl a jeho puk výborne tečoval MAREK SLOVÁK. Asistencie: Martin Rýgl, Judd Blackwater.

24:54

Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Patrik Luža – 2 min., držanie).

24:27

Tomáš Mikúš to teraz v útočnom pásme Nitry urobil veľmi dobre. Puk si najskôr povodil po tretine, potom zakončoval sám a potom aj nabil Mezeiovi, ale Košarišťan si vo všetkých prípadoch poradil.

23:54

Puk skončil na striedačke, kam ho vyhodili brániaci sa Liptáci, takže vhadzovať sa teraz bude pred Košarišťanom.

23:04

Na opačnú stranu sa pretlačil Paulovič a nahodil puk na Košarišťana, ktorý nechcel riskovať a pred rútiacim sa domácim hráčom hru radšej prerušil.

22:56

Liptovský Mikuláš vyhral buly v útočnom pásme a od modrej čiary vystrelil Nádašdi, ale Lawson si poradil a predviedol ďalší úspešný zákrok.

22:14

Liptáci sa dostali do ďalšej zaujímavej šance. Luža si spoza bránky vytiahol puk do ľavého kruhu, odkiaľ ešte pred bránkou hľadal Matúša Sukeľa, ale Lawson si tam poradil.

21:50

Do zakončenia sa teraz natlačil Huna, ale zoči-voči Lawsonovi neuspel. Hostia ešte stále ostávajú v útočnom pásme.

21:36

Koyš nahodil puk na zadný mantinel a hostia vzápätí odišli striedať. Nitra môže založiť novú akciu.

20:29

Nitranom teraz nevyšiel druhý pokus o prechod do pásma, dopustili sa iba ofsajdu. Vhadzovať sa bude pri modrej čiare.

20:13

Nitra vyhrala prvé buly druhej tretiny a puk nahodila do útočnej tretiny, ale tam sa Paulovičovi zaplietol do dresu a rozhodcovia hru prerušili.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina mala zaujímavý priebeh. Hosťujúci Liptovský Mikuláš sa dostal do vedenia, Nitra potom v presilovke vyrovnala, ale následne v početnej prevahe skórovali aj hostia a druhýkrát si vypracovali jenogólový náskok. Do šatní sa odchádza za stavu 1:2.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:48

Na opačnej strane snaha domácich. Paulovič sa tam preštrikoval pred bránku, no nemal komu prihrať. Aj napriek tomu ešte Nitra v pásme ostáva.

19:10

Hostia preniesli hru na opačnú polovicu klziska. Od pravého mantinelu tam prišla prihrávka pred bránku, kam smeroval Paukovček, ale bol pokrytý.

18:35

Krátko po buly od modrej čiary vystrelil Rais, ale Košarišťan si pri ľavej žrdi puk schoval do lapačky. Hra sa opäť prerušuje.

18:27

Liptovský Mikuláš sa dopustil zakázaného uvoľnenia. Nasledovať bude vhadzovanie po ľavej ruke Košarišťana.

18:08

Nitra sa do útoku vrátila. Kutálek to z ľavej strany skúsil prihrávkou popred bránku, kde hľadal psoluhráča, ale ten bol pokrytý. Aj napriek tomu však Liptáci pred svojou bránkou nepochodili a musel im pomôcť Košarišťan.

17:41

Liptáci vytlačili svojho súpera von z pásma a Nitra musí zakladať novú útočnú akciu. Domáci sa pokúsia niečo vymyslieť.

17:09

Luža stratil puk vo svojej obrannej tretine a Pupák to chcel ihneď využiť ranou od modrej čiary, ale trafil iba obetavého obrancu hostí.

15:42

Liptáci mohli vyhrávať o dva góly! Šiška trestuhodne pochybil v rozohrávke vo vlastnej obrannej tretine, puk ponúkol Hunovi a ten ihneď strieľal, ale Lawson situáciu ustál.

15:15

Košarišťan puk radšej pokryl pred rútiacim sa Kutálkom. Hra sa rerušuje a vhadzovať sa bude v útočnom pásme Nitry.

14:56

Nitrania sa už v pásme neudržia, pretože Blackwater stratil puk a domáci odídu striedať. Útočnú akciu rozohrajú hostia.

14:48

Nitrania prešli do útoku, kde puk nahodili pred bránku. Macík sa tam v ťažkej pozícii pokúšal o zakončenie, ale nebol presný.

12:41

Na opačnej polivici ľadovej ploche z ľavého kruhu zakončoval Krištof, ale Košarišťan si poradil a hru prerušil.

12:03

12:03 Lukáš PAUKOVČEK - 1:2

12:03

Liptovský Mikuláš dal gól!
Aj hostia využívajú presilovku a dostávajú sa späť do vedenia. LUKÁŠ PAUKOVČEK bol osamotený pred bránkou, dostal tam prihrávku, oklamal gólmana a zakončil popri jeho ľavom betóne. Asistencie: Patrik Koyš, Rudolf Huna.

11:19

Vylúčenie v tíme HK Nitra (Timotej Šille – 2 min., podrazenie).

10:43

10:43 Michal KRIŠTOF - 1:1

10:43

Nitra dala gól!
Je vyrovnané. Paulovič urobil výbornú prácu v pravom kruhu, dostal Košarišťana na zem a popred bránku prihral na opačnú stranu, odkiaľ zakončil úplne osamotený MICHAL KRIŠTOF. Asistencia: Matej Paulovič.

10:35

Nitrania to skúsili od modrej čiary. Strieľal Mezei a jeho rana bola ešte tečovaná, ale iba mimo priestoru troch žrdí.

10:12

Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Erik Nitriansky – 2 min., podrazenie).

09:48

Nitrania teraz puk popri pravom mantineli nahodili do pásma, kde ho dokorčuľoval Krištof, ale tečoval ho iba mimo hracej plochy.

09:16

Pokusy pokračujú aj na opačnej polovici klziska. Tam sa v ľavom kruhu do puku oprel Uram, ale Lawson strelu schoval do lapačky.

08:48

Mohlo byť vyrovnané! Spoza bránky Košarišťana prišla prihrávka priamo na Slováka, ktorý sa bez prípravy oprel do puku, ale trafil iba betón liptovskomikulášskeho gólmana.

08:29

Nitrania sa okamžite pokúšajú o odpoveď, puk už zaviezli do útočnej tretiny.

07:48

07:48 Marek PACALAJ - 0:1

07:48

Liptovský Mikuláš dal gól!
Hostia sa ujímajú vedenia! MAREK PACALAJ si nakorčuľoval do ľavého kruhu, z ktorého hranice prudko vystrelil po prihrávke spoza čiary a bol úspešný. Asistencia: Patrik Koyš.

07:36

Domáci puk vyhodili, ale Piatka ho zaviezol späť do pásma. Z ľavého kruhu aj zakončoval, no nepresne.

07:03

Liptáci vyhrali buly a ihneď sa dostali do ďalšieho streleckého zakončenia. Od modrej čiary prudko strieľal Paukovček, no nepresne.

06:55

Nitrania si nerozumeli vo svojej obrannej tretine. Puk stratili pri modrej čiare, kde sa doň tvrdo oprel Uram, ale Lawson všetko dobre videl a hru prerušil.

06:29

Nitrania sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po pravici Lawsona.

05:43

Macík prešiel do pásma po pravej strane. Puk si potiahol až do kruhu, odkiaľ to skúšal aj strelecky, ale Košarišťan si hladko poradil.

04:50

Hunovi nevyšiel pokus o rozohrávku v strednom pásme a pustil súpera do tretiny. Tomáš Mikúš priamo pred bránkou dorážal za Košarišťana, ale v páde nedokázal byť úplne presný a dôrazný.

04:28

Jakub Sukeľ sa pokúšal preniknúť pomedzi dvojicu súperov, ale nevyšlo mu to. Aj napriek tomu ešte hostia ostali v pásme a Pacalaj to skúsil strelecky, ale puk bol zblokovaný na ochrannú sieť.

03:54

Liptákom rozohrávka spoza Košarišťana absolútne nevyšla. Hostia sa dopustili iba zakázaného uvoľnenia a budú musieť čeliť vhadzovaniu vo vlastnej obrannej tretine.

03:40

Liptáci budú rozohrávať spoza svojej bránky, oba celky medzičasom striedajú počas hry.

02:46

Hostia sa dostali do pásma a Laco to skúsil aj strelecky, ale jeho rana nebola z kategórie nebezpečných. Lawson si bol ľahkým zákrokom istý.

02:25

Liptáci museli pásmo opustiť, ale pri návrate sa opäť dopustili iba ofsajdu. Hra je v úvode rozkúskovaná a bez zaujímavejších šancí na jednej či druhej strane.

01:25

Nitra síce vyhrala buly, ale potom ho vyhodila až na zakázané uvoľnenie. Nasledovať bude buly pred Lawsonom.

01:21

Hosťujúci Koyš sa pokúšal preniknúť do útočnej tretiny, ale Liptovský Mikuláš vyprodukoval iba ofsajd. Hra sa prerušuje a vhadzovať sa bude v strednom pásme.

00:43

Liptáci iba nahodili puk na opačnú polovicu, ale nedokorčuľovali ho. Oba celky striedajú počas hry a spoza svojej bránky budú rozohrávať Nitrania.

00:24

Nitra sa okamžite dostala do útoku. V pravom kruhu si tam prihrávku vypýtal Paulovič a skúsil to aj strelecky, ale minul bránku súpera.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Nitra: Lawson – Mezei, Rais, Ordzovenský, Rýgl, Pupák, Versteeg, Štefanka, Gubo – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Macík – Šiška, Šille, Kutálek – Fominich, Ondrušek, Csányi

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Moravčík, Nádašdi, Luža, Pacalaj, Suchý, Nitriansky, Nemec – Uram, M. Sukeľ, Kriška – J. Sukeľ, Piatka, Ru. Huna – Koyš, Paukovček, Rapáč – A. Laco, Števuliak

Rozhodca: Kubuš, Jonák – Synek, Krajčík.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport liga pokračuje 24. kolom, v ktorom proti sebe nastúpia aj Nitra a Liptovský Mikuláš.

Hokejisti Nitry sú v lepšom tabuľkovom postavení ako ich súper. Hráčom spod Zobora aktuálne v tabuľke patrí piate miesto, ktoré po 25 zápasoch obsadili so ziskom 47 bodov a s celkovým skóre 92:67. S týmto postavením v celkovom priebežnom hodnotení ale určite nie sú spokojní, čo dokazujú aj posledné zápasy, v ktorých bodovali naplno. Nitrania vyhrali už päťkrát v rade, naposledy dokonca na klzisku lídra z Trenčína 4:1.

Hráči Liptovského Mikuláša sa nachádzajú v druhej polovici tabuľky. Po 25 odohraných zápasoch im aktuálne patrí až ôsma priečka, ktorú obsadili so ziskom 29 bodov a s celkovým skóre 57:64. Liptáci stále hľadajú formu, od záveru októbra do polovice novembra totiž v lige prehrali šesťkrát v rade. Odvtedy sa už však tešili z triumfov, vyhrali dokonca aj posledný zápas, keď zdolali nováčika z Detvy na jeho ľade tesne 1:0.

V aktuálnom ročníku sa Nitra s Liptovským Mikulášom stretla už dvakrát. V oboch vzájomných zápasoch boli úspešnejší Nitrania, ktorí sú favoritom aj dnes. Najskôr v septembri doma vyhrali 3:2, a potom v októbri na liptovskomikulášskom klzisku triumfovali 2:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Nitra – HK 32 Liptovský Mikuláš

3:2

po prodl. (1:2, 1:0, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Krištof (Paulovič), 26. Slovák (Rýgl, Blackwater), 62. Mikúš (Slovák, Ordzovenský) – 8. Pacalaj (Koyš), 13. Paukovček (Koyš, Ru. Huna)

HK Nitra: Lawson – Mezei, Rais, Ordzovenský, Rýgl, Pupák, Versteeg, Štefanka, Gubo – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Macík – Šiška, Šille, Kutálek – Fominich, Ondrušek, Csányi

HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Moravčík, Nádašdi, Luža, Pacalaj, Suchý, Nitriansky, Nemec – Uram, M. Sukeľ, Kriška – J. Sukeľ, Piatka, Ru. Huna – Koyš, Paukovček, Rapáč – A. Laco, Števuliak

Rozhodčí: Kubuš, Jonák – Synek, Krajčík

Průběh zápasu
1. třetina
07:48 LMI 0:1 Pacalaj (Koyš)
10:12 LMI 2 Nitriansky, podražení
10:43 NIT 1:1 Krištof (Paulovič)
11:19 NIT 2 Šille, podražení
12:03 LMI 1:2 Paukovček (Koyš, Ru. Huna)
Po 1. třetině
2. třetina
24:54 LMI 2 Luža, držení protihráče
25:22 NIT 2:2 Slovák (Rýgl, Blackwater)
26:32 LMI 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Nemec
Po 2. třetině
3. třetina
45:43 LMI 2 Nitriansky, vysoká hůl
Po 3. třetině
Prodloužení
61:01 NIT 3:2 Mikúš (Slovák, Ordzovenský)
po prodl.