Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice

0:2

konec (0:1, 0:0, 0:1)

01.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • 21. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.85 4.3 2.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:16

Dominik Pavlát opustil branku a domácí hrají powerplay!

57:05

V oslabení mohl dát naději domácímu celku František Wágner, který se na levé straně dostal do úniku. Zblízka ale Jana Janského nedokázal překonat!

56:38

Tutově rozhodnout mohl Michal Pochobradský, jenž dostal přihrávku mezi kruhy. V tváří tvář Dominiku Pavlátovi ovšem neuspěl, chomutovský brankář se nyní parádně zaskvěl.

55:14

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Navrátil – 2 min., sekání).

54:34

Dynamo právě vstřelilo branku!
Následně se ale hosté již prosadili a dostávají se nejspíš do klíčového vedení! Na konci akce hostů byl JAKUB HOSKOVEC, jenž prostřelil bezmocného Pavláta. Asistence: Dominik Dušek a Filip Koffer.

52:38

Ondřej Matýs mohl dát velkou ránu do chomutovské defenzívy, před brankou ovšem neukličkoval Pavláta a trefil jej pouze do vystrčeného betonu!

49:07

A Piráti nemají ani štěstí. Daniel Novák zakončoval od levého mantinelu na zadní tyčku, kotouč ale právě rozezvučel brankovou konstrukci!

47:10

Jiří Kopic posílal střílenou přihrávku před branku na Adama Nováka, jenž kotouč netečoval. Kotouč se ovšem do branky nedostal. Pěkná akce Pirátů.

46:24

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Vojtěch Pražák – 2 min., vysoká hůl).

46:12

František Wágner dnes musí být hodně zoufalý. Na hokejce měl svou další branku v utkání, mířil do odkryté branky, ale napálil pouze beton přesouvajícího se brankáře!

42:46

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Petr Antoníček – 2 min., podražení).

39:42

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Tůma – 2 min., vysoká hůl).

38:48

V oslabení ujížděl podél levého mantinelu až do zakončení Jakub Navrátil. ani on svou dělovkou na přední tyč ovšem nepřekonal Jana Janského!

38:04

V dobré pozici následně stál Filip Koffer, jenž měl na hokejce svou druhou branku, kotouč ovšem nakonec skončil jen na připraveném Pavlátovi!

37:08

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Köver – 2 min., podražení).

34:38

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Michal Pochobradský – 2 min., podražení).

32:54

Následoval protiútok Františka Wágnera, který se u levé tyčky dostal do zakončení. Zblízka se mu ovšem nepovedlo prostřelit dobře postaveného Janského.

32:42

Filip Koffer mezi kruhy vybojoval kotouč a přes bránící hráče zakončoval. Jeho pokus ale nakonec orazítkoval pouze levou tyčku!

29:28

Mezi kruhy se zjevil naprosto osamocený pardubický útočník. Michalu Pochobradskému se ale trestuhodně nepovedlo trefit branku, zamířil jen vedle!

28:52

Další luxusní zákrok Jana Janského, ten chytá opravdu pozoruhodně. Tom Polák dostal přihrávku před branku, kde byl naprosto sám. Ani nyní ale nepřehodil beton pardubického brankáře!

27:25

Václav Zídek měl na hokejce druhou branku. Produktivní hostující hráč dostával kotouč zpoza branky před odkrytou branku, neposednou gumu ale trestuhodně minul.

26:13

Střílenou přihrávku posílal před branku Jakub Köver. Puk se ještě stihl od brusle jednoho z chomutovských hráčů dostat k pravé tyčce, kotouč ale skončil jen na betonu Janského.

20:48

Jakub Navrátil dostal přihrávku na zadní tyčku, kde byl naprosto sám a před sebou měl odkrytou branku. Jan Janský se ovšem rychle přesunul a předvedl úžasný zákrok!

19:57

Dynamo právě vstřelilo branku!
Dominik Pavlát to měl v posledních momentech hodně těžké, Pardubice ujížděly do několika útoků a ten poslední byl zakončen gólem. Jakub Hoskovec se dostal podél levé strany do pásma, kde jeho střelu chomutovský brankář vyrazil. Na dorážku FILIPA KOFFERA do levé šibenice ovšem nemohl nijak zasáhnout. Asistence: Jakub Hoskovec.

18:50

Ondřej Matýs se dostal se spoluhráči do přečíslení a před brankou zakončoval k pravé tyčce. Dominik Pavlát i tento pokus svou rukou dokázal vytěsnit!

16:59

Lépe se puk před brankou odrážel na Michala Pochobradského. Ten hned zakončoval, ale svým pokusem napálil pouze prsa přesouvajícího se Pavláta.

15:08

Krásnou kombinaci hostujícího celku zakončoval před brankou Martin Bučko, jemuž se ovšem z luxusní pozice nepovedlo překonat skvěle zasahujícího Pavláta!

13:21

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (František Wágner – 2 min., hrubost).

13:05

Následovala šance Františka Wágnera, jenž unikl obraně Dynama a od levého mantinelu, ani nyní se ale neradoval!

12:42

Jan Janský dneska již poněkolikáté vychytal Františka Wágnera. Ten nyní zakončoval z otočky do levé šibenice, pardubický brankář ovšem bravurně zasáhl ramenem.

10:06

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Vojtěch Faltýs – 2 min., hákování).

10:02

Wágner si najel před branku a počkal si na nájezd Rindoše, kterému předal luxusní přihrávku. Domácí hokejista luxusní situaci spálil, píská se ovšem faul.

06:21

Další skvělý zákrok Jana Janského! František Wágner unikal sám na branku od levého mantinelu, aby na zadní tyči zakončoval bekhendem. Tam ale beton roztáhnutého brankáře nepřehodil!

04:11

První velká šance hostů. Ondřej Matys se dostal po pravé straně do střelecké pozice a zakončoval. Dominik Pavlát ale jeho pokus skvěle vyrazil.

02:30

Podruhé byla stejná dvojice úspěšnější. Jaroslav Kulich dostal puk na levé křídlo a z mezikruží zakončoval, ani nyní ovšem hostující brankář nekapituloval!

00:29

Do velké šance se dostali domácí, Josef Rindoš unikal sám na Janského, toho ale forhendovým zakončením nakonec nepřekonal!

Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice

0:2

konec (0:1, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Koffer (Hoskovec), 55. Hoskovec (Dušek, Koffer)

Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák, Studený, Procházka, Hajič – Köver, Bajer, Wágner, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Tůma, Rindoš, Šišolák, Šilar, Navrátil.

HC Dynamo Pardubice: Janský (Vlk) – Pražák, Faltys, Oliva, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Antoníček, Pochobradský, Štefka, Koffer, Dušek, Veverka, Kubišta, Matýs, Zídek, Černý.

Rozhodčí: Šindel – Malý, Šimán

Průběh zápasu
1. třetina
10:06 PCE 2 Faltýs, hákování
13:21 CHM 2 Wágner, hrubost
19:57 PCE 0:1 Koffer (Hoskovec)
Po 1. třetině
2. třetina
34:38 PCE 2 Pochobradský, podražení
37:08 CHM 2 Köver, podražení
39:42 CHM 2 Tůma, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
42:46 PCE 2 Antoníček, podražení
46:24 PCE 2 Pražák, vysoká hůl
54:34 PCE 0:2 Hoskovec (Dušek, Koffer)
55:14 CHM 2 Navrátil, sekání
Konec