Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Swansea City

1:0

konec (0:0)

29.11.2017, 20:45 • Stamford Bridge, London • 14. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.19 7.51 18.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Až v nastaveném čase přišla na svět první žlutá karta dnešního utkání! Za nesportovní chování si ji vysloužil Álvaro Morata.

84

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Wayne Routledge.

81

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Eden Hazard.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Danny Drinkwater.

75

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Victor Moses.

65

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Roque Mesa, přichází Oliver McBurnie.

65

Álvaro Morata zahodil další obrovskou šanci! Domácí obránce se natlačil před Mawsona, dostal se k míči, jenže v tísni přestřelil branku Swansea!

63

Exekuce přímého kopu se chopil Cesc Fàbregas. Španělský fotbalista odcentroval na malé vápno, kde se do zakončení prodral Álvaro Morata, ale Łukasz Fabiański jeho dobrou hlavičku vytáhl nad břevno!

55

55. Antonio RÜDIGER - 1:0

55

Chelsea právě vstřelila branku!
Chelsea se ujímá vedení! Domácí se usadili v blízkosti pokutového území Swansea. Willian oslovil Kantého, který odcentroval do pokutového území. Míč se od obránce odrazil na malé vápno a ANTONIE RÜDIGER přesnou hlavičkou otevřel skóre!

46

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Renato Sanches, přichází Leroy Fer.

43

Domácí trenér Antonie Conte se pustil do kritiky rozhodčích a hlavní arbitr jej za trest vykázal na tribunu. Tohle může být pro Chelsea další problém!

42

Domácím scházely decimetry! Willian se kličkou na hranici pokutového území uvolnil a vyslal prudký centr, který zasáhl Martin Olsson a jen se štěstím si balón nesrazil do vlastní branky!

35

Chelsea měla k dispozici další rohový kop. Na Fabregasův centr si naskočil Marcos Alonso, který hlavičkoval na malém vápně, jenže minul soupeřovu branku!

29

Chelsea se mohla dostat do vedení! Álvaro Morata si na hranici ofsajdu počkal na pěkný centr z pravé strany a dostal se ke střele. Łukasz Fabiański jeho pokus vytáhl nad břevno!

23

Domácí celek zahrával další rohový kop. Willian tentokrát rozehrál do kombinace. Pedro nakonec vypálil ze střední vzdálenosti a jeho technickou ránu vyrazil Łukasz Fabiański na další roh.

11

Rozehrávky přímého kopu se chopil Willian. Záložník domácího celku vyslal centr s pořádnou rotací. Jeho centr sice nikdo z hlavičkářů nezasáhl, ale balón stejně prosvištěl těsně vedle zadní tyče!

Chelsea FC – Swansea City

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Rüdiger

Karty:   90+3. Morata (CHE)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 15:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:7.

Chelsea FC: Courtois – Rüdiger, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (75. Moses), Fàbregas, Kanté, Alonso – Willian (81. Drinkwater), Morata, Pedro (81. E. Hazard).
Náhradníci: Caballero – Drinkwater, E. Hazard, Moses, Azpilicueta, Bakayoko, Ampadu.

Swansea City: Fabiański – Naughton, van der Hoorn, Mawson, M. Olsson – Ki Song-jung, Mesa (65. McBurnie), Sanches (46. Fer), T. Carroll – Bony (C), J. Ayew (84. Routledge).
Náhradníci: Nordfeldt – Fer, Dyer, Routledge, Clucas, McBurnie, Rangel.

Rozhodčí: Neil Swarbick – Richard West, Matthew Wilkes